Fotos fra Thailand

Min Lisa stråler på hotellet. Er hun ikke daaajlig ?

En 3 meter høj Buddha i et tempel i Bangkok

Tempeltur i Bangkok

Et par handlende på floden i Bangkok.

Fra et af flere slangeshows. Her i Samutprakarn Crocodilefarm udenfor Bangkok. Her er "højt" gitter til manegen. Ikke noget der bruges alle steder.

Lisa ved een af mange handlende i Bangkoks gader. Her fik Lisa ekstra opmærksomhed af de små handlende, fordi mange af dem var døvsstumme og da Lisa har været døvetolk engang, kunne de fint "snakke" sammen, hvilket gav endog meget lave priser foruden en god snak.

Og hvad med en ny hat ?

Her sitter jeg og nyder tilværelsen ved een af mange luderbarer i Bangkok.

Her bliver Lisamin overgået af en elefant ved et show. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Lisa har lige fundet et sted at sidde og hvile fødderne. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Her er lige 4 papegøjer. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Og her er jeg med 3 af dem. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Dronningen tager en rundtur med den lokale taxa. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Og her kan vi begge se det hele lidt fra oven. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Her har Lisa fået sig endnu en ny ven. Lisa var hel solgt og det var minifanten også, for den var næsten ikke til at slippe af med igen. Den rendte efter Lisa indtil den blev lokket tilbage af dyrepasseren. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Og hjemme igen fra Thailand med hovedet fuldt af stor oplevelser. Tænker allerede på ny tur til Thailand, man aldrig kan få nok af.

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder  manuelt.    Så kan Du nå både at læse og kigge.Her er fotos fra Lisas og mine 2 ture til Thailand. Første gang kun til Bangkok i 2 uger og senere til Jomtien og Pattaya samt en uge på øen Koh Chang, ialt i 7 uger. Dejlige ture der kalder på gentagelse.
Jeg var også i 1987 een uge i Bangkok, som afslutning på min 5-måneders Jordomrejse.
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.05 | 14:55

Hej Jenskarl... Ikke efter hvad jeg kan huske. Eli var Superintendent, Torben Kristensen var nr. 2 og Erik Lisner var Crewchief som jeg var på havneværkstedet

...
17.05 | 10:11

var der en på værkstedet som skrev workorder ud ved navn BENT var han der da du var der

...
23.04 | 17:33

Har sendt Dig en Email Allan

...
22.04 | 19:00

Sven- til Du og Lisa..Far din storebror gik bort 18/7-20 efter lang tids lungebetændelse,mor herefter18/11 -20 pga kræft i 12år...savner Jer Allan Hansen

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE