Instruktører

Velkommen til vores hjemmeside

Kære Regionsformænd/inder                                                         

Det er lidt svært for tiden at overskue hvad man må og ikke må, men som jeg læser det i reglerne , må der åbnes for indendørsaktiviteter i maj, hvor også restauranter og cafeer åbner indendørs.

Derfor tror jeg på at vi kan afholde Dansefritid på Pejsegården i Juni,  ( se annoncen i bladet) desuden vil de fleste i vores aldersklasse være vaccinerede til den tid.

For at dette arrangement kan gennemføres  (med blot 2 overnatninger, dans i en kæmpesal så alle regler der måtte være til den tid kan overholdes,) har vi brug for jeres hjælp .

Desværre er det jo sket det samme i Landsforeningen, som hos alle sportsforeninger og lign., at mange medlemmer er forsvundet.

Derfor vil vi bede jer tage kontakt til danselederne i jeres region, som så videre tager kontakt med medlemmer på egne dansehold.

Da ret mange ikke betalte kontingent i December, har de ikke fået Danseretningen for Januar måned, og dermed ved de så heller ikke om arrangementet der er på Pejsegården.

Vi kan tilbyde at åbne deres medlemsnr igen, ved de betaler 160-kr mere sammen med  beløbet de skal indbetale – og  tilmeldingsfristen ( og betaling ) er rykket til den 29 maj 2021.

Måske vil det også være en god ide , at Danselederne tilbyder , at de kan tilmelde de interesserede danser fra eget hold,  så kan der blot laves en liste til mig med navne ihh. til annoncen i bladet.

 

Vi takker på forhånd for hjælpen, og håber at se så mange som muligt i Juni.

                                                                                                                            På Bestyrelsens Vegne

Margit Batz                                

Fortsætter kursus 2021

Danseinstrukturkurser!!
Går du og tænker på at blive danseinstruktør?
Så er det tid at tilmelde sig kurset.
Der er grundkursus og fortsætterkursus på Pejsegården i Brædstrup d. 9. - 11. august.
Læs i Danseretningen side 13 om priser og tilmelding.
Til den tid i august har vi alle fået vores sidste stik, og forhåbentlig ser verden anderledes ud til den tid, så mon ikke kurserne bliver gennemført.