Kender du det?    


  Det er som sædvanlig den ret hyggelige danseaften, der har været grin og sjov, og pludselig er hun der, hende danseinstruktøren.:
- Jeg skal lige huske at sige, at hvis der er nogen der er interesseret, så ser vi MEGET gerne, at vi får nogle flere danse instruktører……!!!!! 
   


Og så fortsætter hun ellers med at opfordre.


 Kender du det?    


Kender du så også det, at et par gange har du faktisk haft tanken, at det måske kunne være sjovt at prøve! – Men, nej, det duer jeg nok ikke til, så mange mennesker, og det er svært  

nok at huske dansene, - nej det er nok ikke noget for mig.


Kender du det?    


 Hvis du gør, skal du høre godt efter nu!


 Alene det, at du har haft tanken er tegn på at det er noget for dig. Aftal med din instruktør, at du godt tør vove pelsen, og aftal også med hende, at allerede når du kommer hjem fra det første kursus, at du får lov at prøve at instruere en dans på dit ”gamle” hold.


Så er du i trygge rammer, og de vil gøre alt for at lempe dig igennem så du ikke mister modet.


 Når du så har været på lidt flere kurser, bliver du mere og mere sikker som instruktør, og pludselig en dag står du med dit eget hold.


 Jeg lover dig, det er det hele værd.    


Ovenstående metode har fungeret med held her i Korsør og Skælskør. Her er vi to nye instruktører, der begge har fået hold op at stå. Så kan metoden vel også fungere i resten af landet. Endvidere har det den fordel, at vi i tilfælde af sygdom eller andet kan afløse hinanden, så vi undgår at aflyse.  


Tag dig nu sammen, og gør noget ved det, du vil ikke fortryde!    


Med glad dansehilsen.


Inge-Lis og Aase.
Korsør og Skælskør