Bøgerne er endelig ankommet, og venter nu på at blive læst....

Anmeldelse fra Henrik Blunck, Bogblogger

 
🙂🙂🙂🙂🙂🙂 6 stjerner fra bogblogger. Wow.
 
"Kampen om Utopia er bestemt ikke første bog fra Pia Reesen Brønnum. En erfaren forfatter, som med denne roman forstår at skabe en utrolig spændende stemning med udgangspunkt i en flyvetur, som går helt galt.
 
Man fornemmer straks, at forfatteren, som er uddannet psykoterapeut forstår at skabe den intense stemning, som pryder historien med interessante møder og udfordrende opgaver undervejs.
 
Først til sidst melder der sig spørgsmålet om drømme og den betydning disse har, både i forhold til hvordan vi psykologisk set møder udfordringer, men bestemt også, hvordan vi med både fordomme og forudfattede meninger møder både hverdagen men også kriserne undervejs i livet.
 
Det har været en udsøgt fornøjelse at læse bogen, og jeg medgiver den de fulde seks stjerner for en utrolig god læseoplevelse. Læseren er holdt i spænding hele vejen gennem bogen - og det kan ganske enkelt ikke gøres bedre. Læs den!
 
Henrik Blunck, Boganmelder

Boganmeldelse fra MusiCure

 

Boganmeldelse. 🙂🙂🙂🙂🙂

  En fantasifuld rejse med Pia Reesen Brønnums nye bog "Kampen om Utopia"

  I denne bog åbner Pia op for nye overraskende sider af sin fantasi og sit forfatterskab. Rejsen begynder stille og roligt i kendte omgivelser med Nordsjælland som kulisse, men udvikler sig meget overraskende i en retning hvor fantasien får frit løb og introducerer en verden af både forhistorisk idyl og gys. Uden at afsløre for meget, vil vi sige at Pias beskrivelser af de skabninger man møder på rejsen, viser en stadig mere forfinet sprogbehandling og indlevelsesevne i de karakterer som beskrives i bogen.

  Det har været en herlig og spændende oplevelse at stifte bekendtskab med denne sprudlende side af Pia Reesen Brønnum, og vi ser frem til at følge hendes forfatterskab fremover.

  Inge og Niels Eje

 MusiCure

Boganmeldelse 26. februar 2020 Henriette's Blog

 

Boganmeldelse fra super bogblogger og dejlige 4 stjerner ud af 5!

Pia R. Brønnum har med Kampen om Utopia fået sin debut som fantasy-forfatter. Jeg har tidligere læst Bænken ved den hvide bro, der er en helt anden genre men samtidig en bog jeg var absolut vild med!

 Jeg har fuldt tilblivelsen af Kampen om Utopia på sidelinjen og det var en bog jeg så mere og mere frem til at læse, jo nærmere udgivelsesdatoen vi kom. Samtidig var jeg også meget spændt i og med at hun denne gang havde begivet sig ind på et måske lidt ukendt område inden for litteraturen, men jeg må sige at hun har klaret det godt.

 Med en vis nervøsitet gik jeg i gang med bogen og lagde den kun fra mig når jeg skulle sove eller på arbejde. Jeg var fanget hele vejen igennem og nogle steder pumpede hjertet med fuld kraft af spænding over hvad der nu skulle ske, ville de klare skærene og ville de komme ud ’på den anden side’ med livet i behold? Med dirrende nerver slugte jeg bogen med en vis portion overraskelse og begejstring. Jeg kan kun forestille mig, at det kan være svært at skrive inden for en genre man ikke har prøvet kræfter med før, men Pia løfter opgaven med snilde.

 Bogen er skrevet til læsere fra 14 år og op, hvilket man også tydeligt kan mærke på den måde den er skrevet på. Den afspejler tydeligt hvilken målgruppe den er skrevet til, men jeg vil sige at den sagtens også kan læses af de ældre læsere, der bare gerne vil have noget letlæsning.

 Kampen om Utopia får 4 stjerner.   

http://www.henriettesblog.dk/kampen-om-utopia/


🙂🙂🙂🙂

 

 

Goodreads Catsbooksandcoffee's Review Dec 2019

http://catsbooksandcoffee.com/2019/12/

Link skal evt kopieres. Skriv navn på søgesiden på hjemmesiden...

 

4 Hjerter 🙂🙂🙂🙂

Bogsignering

 

En rigtig hyggelig varm bogsignering, trods regnen, der silede ned udenfor Fredensborg Boghandel.
Et skønt møde med ansatte og kunderne/læserne er nu et dejligt minde.

 

🙂🙂🙂🙂🙂🙂

Interview 1. oktober 2019

Privat foto

 

Kampen om Utopia
bogsignering ved. Pia Resen Brønnum

af Hans-Jørgen Bundgaard, Virum Sorgenfri avisen

sidste nr. af avisen var vi på besøg hos den lokale forfatter Pia Resen Brønnum. Hendes nyeste bog ”kampen om Utopia” udkom mandag og hun har bogsignering hos Greens Boghandel i Sorgenfri lørdag den 19. oktober kl. 12-14.00.

I forbindelse med udgivelsen, spurgte jeg lidt til Pias baggrund for at blive forfatter. Pia fortalte mig at hun har skrevet lige siden hun var 12 år, hvor det mest var små noveller, hvor en endda en af hendes noveller, blev optaget i Berlingske Tidende..

Pia er opvokset i Gl. Holte hvor der er megen natur, og naturen har altid været en vigtig del af hendes tilværelse, for i naturen finder hun rigtig megen inspiration til sit forfatterskab. Siden 1986 har Pia boet i Virum, hvor hun bl.a. finder inspiration til sine bøger gennem ture til Frilandsmuseet.

Pia har arbejdet i mange år hos DR, men der var ikke så megen tid til at skrive. Først da hun i starten af nullerne startede som lønnet medarbejder på Radio Mølleå, var der lidt mere tid til forfatterskabet, og her kom der rigtig megen inspiration til hendes bøger. Det skete bl.a. gennem den research, som Pia udførte i sit arbejde som reporter på Radio Mølleå.

I dag lever Pia af sit forfatterskab. Debutromanen var en thriller ”Hænges ej som druknes skal” (2006). Siden har hun skrevet en krimi-trilogi, samt den seneste der er en slags eventyr og fantasihistorie ”Kampen om Utopia” hvor persongalleriet er delvist det samme, som en af hendes tidligere bøger. Men det har ikke altsammen været kriminalromaner eller eventyr. Pia har også skrevet en bog, ”Bænken ved den hvide bro” som handler om at miste én man holder af, om sorg og afsavn men også om håb og kærlighed. Den hvide bro er broen over Kollelevmosen.

Pia Resen Brønnum har i alt udgivet 7 bøger.

 

https://virumby.dk/wp-content/uploads/2019/10/2019-16-vol9.pdf

 

 

🙂🙂🙂🙂🙂🙂

 

Artikel DGO Det Grønne Område 29. oktober 2019

Interview 16. oktober 2019

Fotograf Marianne Leth

Link til 


https://virumby.dk/wp-content/uploads/2019/11/Virum-Sorgenfri-Avis-nr.-17.-16.-oktober-2019.....pdf

 

ekstra interview Virum Sorgenfri avisen.

🙂🙂🙂

 

Lektørudtalelse

Foto:
Anne Duch Blaakilde

 

Så er lektørudtalelsen ankommet. Og jeg blev glad med tanke på, det er mit debut som eventyr/fantasy forfatter.

 

Lektør skriver bla. (det er desværre ikke tilladt at kopiere den), at bogen er fyldt med forskellige fantasifulde og talende dyr, hvilket er et rigtig godt udgangspunkt for en god historie. Der er mange spændende elementer i bogen, og den har en hæsblæsende handling.

 

🙂🙂🙂🙂🙂

 

Artikel

Kampen om Utopia

Privat foto

 

UDGIVET 14 OKTOBER 2019.

Hovedpersonen Lisa på 18 år har mistet sin mor i en meget tidlig alder og har stadig svært ved helt at komme sig over sorgen. Hun er blevet en indadvendt gymnasieelev uden planer for fremtiden.

En sommerdag er hun og hendes bror, Alex, der er blevet pilot, og hendes stedsøster, Mona, sammen taget på en afslappende flyvetur fra den lokale flyveplads, men flyveturen udvikler sig slet ikke som planlagt. Langtfra. De ender i en mystisk orkan og et ekstremt tordenvejr, hvor lyn slår ned i flyet, så motoren sætter ud.
Nu gælder det liv og død, for foran dem er der kun det mørke hav, og flyet er på vej nedad. En underlig lille ø dukker brat op og ligner absolut ikke en dansk ø med dens klipper, urskove og et bjerg. Hvis de skal redde livet, må de nødlande på øen, ellers dør de, men er det en sikker ø, og hvem bor der, og hvordan kommer de hjem igen? Det bliver starten på et mareridt …

🙂🙂🙂🙂🙂🙂