123hjemmeside Partnerprogram

Har du kontakt til over 10.000 brugere, der gerne vil have en hjemmeside? Så tilbyd dem et godt og nemt redskab til at lave den selv – og tjen penge, når de gør det.

123hjemmesides partnerprogram er sammensat, så du kan tjene på at skabe mærkbar merværdi for dine kunder uden at skulle producere en løsning selv. Vi tilbyder et færdigt og relevant produkt, som dine kunder vil takke dig for, og hver gang en af dine brugere benytter sig af tilbuddet, betaler vi dig en findeløn. Så nemt er det:

1

Bliv partner

Anmod om partnerskab via kontaktformularen nederst.
2

Markedsfør samarbejdet

Fortæl om hjemmeside-redskabet i alle dine kanaler.
3

Tjen penge

Tjen 300-500 kr. hver gang, en bruger går i gang.

Hvad kræver det?

For at blive partner, skal du have rettighederne til et medie (magasin, publikation, website, blog) med mere end 10.000 månedlige læsere eller brugere. Hvis dit brugerantal er tilpas stort, kan vi lave en 'white label' version, så redskabet fremstår i dit medies branding.

Hvordan virker det?

Du får en fuld PR og marketingpakke inklusive annonceringsmateriale som tekst, grafik, bannere. Derudover har vi sammensat et idékatalog på baggrund af andre samarbejder, fuld af forslag til, hvordan du kan få mest muligt ud af partnerskabet. 

Hvad er mit ansvar?

Du tjener på partnerskabet, når du markedsfører løsningen. Gør du intet, får du intet. Men du får heller ingen regning. Så hvis du vil have meget ud af partnerskabet kan man sige, det er dit ansvar at følge idékataloget og bruge annonceringsmaterialet flittigt. Men det er op til dig.

Hvad tjener jeg?

Hver gang en af dine brugere abonnerer på 123hjemmeside via partnerskabet, tjener du mellem 300-500 kr. Får du en white label version, får du også dit logo på brugerens nye hjemmeside, så der er masser af gratis reklame i løsningen.

Hvad er potentialet?

Potentialet er enormt. I Skandinavien har vi over 250 forskellige partnerskaber, både med større medier som Jubii, Spray, QXL, Trendsales, Komputer For Alle, samt mange mindre specialmedier fra hundesites til bryllupsmagasiner. En partner tjener typisk fra 1.000 helt op til 10.000 kr./md. alt efter mediets størrelse og partnerens engagement.

Hvor starter jeg?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Så snart aftalen er på plads, kan vi være igang indenfor en uge.

KONTAKT