Biograf

Ungarn 26/9 - 2/10 2010 
 
En Rejse , med Ældresagen fra Thy, En uge hvor vi oplever Ungarn , og hverdagslivet der ,Vi Rejser med fly fra Kastrup til Budapest. Vi bor ca. 80 km fra Budapest , i en by som hedder : Kecskemét , her har vi Spa og Swimmingpool, med alt hvad det tilhører,  masage. Rejselederen er Thomas Berntsen , han og hans familie har boet og arbejdet i Ungarn , i ca 15 år , og har derfor mange personlige venner der , og det gjorde turen virkelig , spennende , fra Ældresagen har vi også Thommas Nørgaard.  Vi aflægger også et besøg i parlamentet , hvor vi ser kronen med det skæve kors. og hvordan man opdrættede hestene i krigstiden , til at lægge sig fladt på marken , hvis der blev skudt, en som kører ti spand heste , alene med tøjlerne. Vi besøger Gero's Have , en helt  fantastisk oplevelse, som ikke går at beskrive ,det skal opleves. Vi besøger også , Vin Byen "Hajós"  , kører over "Floden Donau" , Budapest er en by som er opdelt i to dele , en på hver side af Floden Donau, ´1. - Buda og  2.- Pest , som er det mest kuperede landskab. mm. - fortsætter Video 2. 
Billeder er på vej.
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.07 | 13:56

India er vakker, har vært der to ganger i 2001 giftet jeg meg der i Chandigarh, jeg hqar vært på de fleste steder i india, i 1999 0g 2001.

...
28.12 | 12:54

Hejsa Minna.
Tusinde tak for dit julekort har lige været rundt en tur på din hjemmeside
hvor er den altså flot
Knuzz Ketty

...
18.10 | 19:12

Hej Minna, Hvor er det nogle flotte billeder, i må have et rigtig godt kamera, når i kan tage så store og flotte billeder, Tak for synet. God ferie.
Knus Annema

...
18.01 | 18:55

Hej Minna og hej Kurt - tak for sidst og mange tak for kigget! Knus, Heidi

...
Du kan lide denne side