Fotoalbum

Normandiet ,14-21-6-2008 en tur med mange nye oplevelser, vi kørte igennem Tyskland hvor vi overnattede i "Mettman" et meget godt hotel, med  god mad og god forplejning, derfra videre over Floden Rinen og porten til frankrig : "Le Pont de Normandie",vi var fremme ved vort hotel i "Caen" ved kl. ca 18 søndag aften, dette sted var nu vort hjem for de næste 6 dage,hotellet med sit fantastiske udsigt ,fra vort hotel vindue,ligger midt i centrum af Caen, byvandring til Mænnen's Abbedi ell. Kloster, Kvinnernes kloster, Vilhelm Eroberen og han's Matilde, Villedieu Les Poèles, mm. en meget spændende by, der blev også tid til at choppe, vi fandt ba. en Sparbutik, så var det tid til at også få besøgt de omkringliggende byer, : Bayeux-Inivationskysten -American Cemetery and Memorial- Le Mont Saint Michel , som var en hel speciel oplevelse , vi nåede op for alle ca.3-4 hundrede ? trapper, op til klostret som stadigvæk blev benyttet af Munke, vi var heldige at være der , netop som der blev afholdt gudstjenste , eller hvad det nu hedder for munke i et kloster mm.mm.
   Ps. Til jer som var med på turen : jeg laver en dvd med alle billeder, hvis nogen skulle være interseret ,så skriv en hilsen i vores gæstebog som er her på hjemmesiden, der blev taget mange billeder , og video, kan bare vise en lille del ( er svært at vælge).  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.07 | 13:56

India er vakker, har vært der to ganger i 2001 giftet jeg meg der i Chandigarh, jeg hqar vært på de fleste steder i india, i 1999 0g 2001.

...
28.12 | 12:54

Hejsa Minna.
Tusinde tak for dit julekort har lige været rundt en tur på din hjemmeside
hvor er den altså flot
Knuzz Ketty

...
18.10 | 19:12

Hej Minna, Hvor er det nogle flotte billeder, i må have et rigtig godt kamera, når i kan tage så store og flotte billeder, Tak for synet. God ferie.
Knus Annema

...
18.01 | 18:55

Hej Minna og hej Kurt - tak for sidst og mange tak for kigget! Knus, Heidi

...
Du kan lide denne side