Det smukke"Kroatien"

Vores Hotel i Crikvenica.

over alt stod disse skilte , som advarsel ,for alle miner som stadigvæk ligger nedgravet , efter krigen.

Hotel som er blevet bombet . og blevet beskudt.

besøg på Øen - KRK hvor vi blev budt på en flot frokost , med huset's egen vin til ,og underholdning med musik , og her fik vi også en lille sving-om.

Kroatien :
En land med Utrolig -  Smukke Natur 
en uge med: 37 til 43 graders varme , (i skyggen)
Kroatien ,med sin dybblå rene hav , gør det til noget helt særlig,rent og klart vand på selv de dybeste steder kan man se , havbunden - fiskene som svømmer der'i, 
et  meget smukt og frodigt land.
 Men vi ser også meget af , den elendighed som kroatiens mange krige har ført med sig , såsom - skudhuller - nedbrændte og bombede huse , overaldt , som , ikke af forskellige orsager ikke er genopbyggede, mange er måske udvandret , pga. mangel på arbejde ,hele Kroatien  er meget turistpræget.

Vi ankommer til "Zagreb" lufthavn ved 19 tiden d 19/8-og 2½ time senere til vores hotel i "Crikvenica" ,Byen 
ligger ved Kvarner Bugten ,meget smukt i den Kroatiske riviera ,med strandpromenaden lige uden for dørren , og fra vores hotel vindue , -kroatisk folkedans,lige uden for vores hotel
Vi tar en,bustur til den skønne ø "KRK" som er Kvarnerbugtens og Adriaterhavets  største ø , som ligger i et aldeles fortryllende natur, - byen Punat og
"Vrbnik" den er bygget på en 50m høj klippeskrænt og omgivet af store vinmarker.
vi kører, Senj- gennem bjergpasset Vratnik-Link-regionen , Otocac til Sinac , den fredede vandkilde, en af Europa's reneste bjerg-floder "Gacka hvor den smukke fredede trævandmølle ligger.
besøger nationalparken ved Plitvice søerne, parken med sin300 km2 er en af verdens smukkeste og består af 16 søer, i forskellige nivåer ,sammenbunden med 92 vandfald .MM.
Vi oplever også storbyen " Zagreb" , og den store markedsplads.mm. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.07 | 13:56

India er vakker, har vært der to ganger i 2001 giftet jeg meg der i Chandigarh, jeg hqar vært på de fleste steder i india, i 1999 0g 2001.

...
28.12 | 12:54

Hejsa Minna.
Tusinde tak for dit julekort har lige været rundt en tur på din hjemmeside
hvor er den altså flot
Knuzz Ketty

...
18.10 | 19:12

Hej Minna, Hvor er det nogle flotte billeder, i må have et rigtig godt kamera, når i kan tage så store og flotte billeder, Tak for synet. God ferie.
Knus Annema

...
18.01 | 18:55

Hej Minna og hej Kurt - tak for sidst og mange tak for kigget! Knus, Heidi

...
Du kan lide denne side