Julen 2010 i Bangkok - 5 dage.

Nytår 2010-2011 i Phuket med 9 dage .

Vi ankommer til Bangkok Torsdag d 23 kl ca. 10 
om formiddagén , og her oplever vi de første 5 dage , med forskellige rundture rundt i byen , vi ser Jim Thompsons Huse , en slags museum , vi sejler også en tur på Bangkok's vandveje , igennem byen , i kanalbåde , de der både som er utroligt lange og smalle , med en knallert lignende motor som stikker bagud .
Vi kører en tur gennem byen i de små minni biler , de såkaldte tuk-tuk, de kører så hurtigt igennem den myldrende trafik , så man tænker hele tiden : nu går det snart galt , men i Tailand ,kan man bare det med trafik , og her sker meget sjældent trafik uheld .
Efter en frukost på Chaturat Road ,en tur med flodbåden , og så tar vi Sky Train tilbage .

d 24 /12 Besøger vi Prae Kaeo Templet og Grand Palace samt Chinatown. I Resturang Stable , får vi severet en Dansk julemiddag , synger danske julesange , og en Nissemand med sin sæk kommer også på stedet, der blir også læst et lille evangelium. 
d 25 sejler vi ud i små både til den såkaldte " Dødens jernbane ,kører en strækning med toget , ser alle de gruelige ting som skedte her , er også inde på kirkegården der ligger 3 Danske begravet .  
Vi besøger Ayutthaya og Bang Pa-In Sommerpalads .
et utroligt natur skøn plet , stedet besøges flittigt af den Svenske kongefamilje , som ferie sted.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.07 | 13:56

India er vakker, har vært der to ganger i 2001 giftet jeg meg der i Chandigarh, jeg hqar vært på de fleste steder i india, i 1999 0g 2001.

...
28.12 | 12:54

Hejsa Minna.
Tusinde tak for dit julekort har lige været rundt en tur på din hjemmeside
hvor er den altså flot
Knuzz Ketty

...
18.10 | 19:12

Hej Minna, Hvor er det nogle flotte billeder, i må have et rigtig godt kamera, når i kan tage så store og flotte billeder, Tak for synet. God ferie.
Knus Annema

...
18.01 | 18:55

Hej Minna og hej Kurt - tak for sidst og mange tak for kigget! Knus, Heidi

...
Du kan lide denne side