Mekong

Velkommen til vores hjemmeside

                  7 Dage's Sejlas op ad "Mekong Floden"
Fra " Luang prabang", var vi på 7 dage's sejlas med krystogt skibet "Mekong River Cruises" op ad Mekong floden , hvor vi gør oppehold ved forskellige små landsbyer , hvor vi kan nyde helt uspolerede naturområder , både med hensyn til mennesker og den natur som de lever i, vi møder en stor venlighed og smil overaldt hvor vi kommer frem, til trods for fattigdommen, og børnene er meget videbegærlige her, her er det ingen selvfølge at man går i skole , men børnene gør det gerne , hvis forældrene har råd til at købe bøger og blyanter,  vi besøger en skole , som røde kors har doneret til , her synger børnene en af deres sange for os. Vi besøger Elefant lejren , og Grotten "KUANG SI" og Pak OU-Grotten.
På 7ende dagen farvel til mandskabet på båden , og forlader  "Laos" vi paserer her Tolden mellem Laos og Tailand , det er meget strenge regler med visum for at pasere her imellem Laos og Tailand, Vi besøger "Den Gyldne Trekant , der ligger det "Kongelige sommerpalads med en enestående stor og flot have , - alle de slagsen af Orkid'eer - Julestjerner i meget store buske - mm. En lang og dejlig rejse med mangfoldige oplevelser , Vi håber at i har haft fornøjelse med at se vores billeder,og videoklip , Velkommen tilbage - Vi tar også gerne imod en hilsen i vores Gæstebog.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.07 | 13:56

India er vakker, har vært der to ganger i 2001 giftet jeg meg der i Chandigarh, jeg hqar vært på de fleste steder i india, i 1999 0g 2001.

...
28.12 | 12:54

Hejsa Minna.
Tusinde tak for dit julekort har lige været rundt en tur på din hjemmeside
hvor er den altså flot
Knuzz Ketty

...
18.10 | 19:12

Hej Minna, Hvor er det nogle flotte billeder, i må have et rigtig godt kamera, når i kan tage så store og flotte billeder, Tak for synet. God ferie.
Knus Annema

...
18.01 | 18:55

Hej Minna og hej Kurt - tak for sidst og mange tak for kigget! Knus, Heidi

...
Du kan lide denne side