Standardside

28. Januar

Der er sket en del nyt siden sidst.

Blandt andet har jeg mistet et par dyr, uden at jeg har fået det opdateret, og jeg har fået nogen tilbage, som jeg solgte da de var små, og som familierne ikke kan have mere. Minnie har jeg valgt at beholde. Hun er efter Diamant, som var mit yndlingsmarsvin, og som jeg ikke har mere. Hendes søster Krystal, som jeg beholdt mistede jeg da hun var drægtig, og så er Minnie bare et rigtig sødt og smukt marsvin at se på. Burkammeraten var et fantastisk kælemarsvin, men hun begyndte at pive hver gang hun tissede, selvom der ikke var tegn på blærebetændelse, og behandling hjalp heller ikke. Minnie, som var domineret af Perle stortrives nu i en gruppe på tre, hvor hun får lov at bestemme, og fører sig frem som om hun ejer det hele. Før holdt hun sig i baggrunden. Nu er hun ved at springe ud af buret når der kommer mad. Jasmin og Kandis ser til gengæld ud til at savne Ballerina, som jeg desværre måtte sige farvel til, og de synes Minnie er lidt træls, når hun brummer af dem, som om hun var en han.

To hanner, som jeg fik retur blev kastreret i mandags, og vil blive sat til salg. Sigurd er også blevet kastreret, da han har fået fatty eye, og derfor ikke kan bruges til mine veltypede hunner. Så vil ungerne helt sikkert også få det.

I weekenden kommer årets første udstilling. Jeg tager den lidt mere med ro i år. Udstiller knap så mange dyr, men kommer og hjælper til i indtjek og som sekretær. Faktisk passer det mig fint, at der ikke er planlagt så mange udstillinger, for så kan jeg ikke lade være med at tage med. Samværet og hyggen er i top, men man kommer altid bagud med burskift, arbejde osv.

Nogle hunner er sat til han, og Eva mener at Sally, som går hos hendes han er drægtig, så jeg henter hende hjemm i næste uge. Miriam, Hermione og Anemone er også sat til han, og et par stykker mere følger i nærmeste fremtid.