Kastrater
DKskdCH Kazoos Lille Bjørn

Lille Bjørn var slet ikke ventet. Bjørn har ikke kunnet gøre hunner drægtige, skønt han gik med forskellige hunner i halvandet år. Pludselig havde Julerose født denne lille frækkert. Han ligner hverken sin far eller mor, men kan er skøn, og vil rigtig gerne kæles. Noget af det gode ved Lille Bjørn er, at han ikke er i familie med Albus, som jeg har en del afkom efter.

Bjørn har vundet dobbelt bis junior, men jeg lod ham blive hjemme i februar, fordi han motionerer så meget, at jeg syntes han havde løbet det hele af sig. I bakspejlet skulle jeg have taget ham med, for han er dejlig fast. Det er ikke sådan når man er hyperaktiv og glad i låget hele dagen, og racer rundt om sit hus.

Siden jeg skrev sidst, er han blevet superchamp, og skal forhåbentlig være far inden for de næste par måneder

Lille Bjørn er som toårig i sit livs form. Han er blevet far til fire kuld, og laver de smukkeste unger. Han er stadig en meget sød og snakkesagelig han, og fuld af godt humør.

Nu er Lille Bjørn kastrat. Jeg elsker at kunne gøre dette for mine avlshanner, så de kan have faste hunner at gå med når de bliver ældre, og ikke en irriterende hanunge eller skiftende hunner til parring. Lille Bjørn går med Rita, Athene og Tekop, og han nyder det.


DKskdCH Kazoos Emil
Kæmpe dreng efter Albus og Miamaja. Jeg tror aldrig jeg har set så bredt et marsvin i den alder, og så har han en meget lækker pels. Emil holder sin gamle far med selskab, til han ikke kan mere. Derefter er det planen at Emil skal være kastrat. Nogen synes det er synd at kastrere så flot en han, men hvordan får man ellers en flot kastrat?
Kazoos Fawkes
Sort/hvid/gylden satin. Vidunderligt enebarn efter Hedwig og Lille Bjørn. Han er ikke så stor, men har en krop der er fast som granit, og så er han rigtig sød.

Han har fået en enkelt unge med Lenes Hyldeblomst, men går nu sammen med sin mor, som er steriliseret. Han kan sættes i avl, når jeg får brug for ham. Indtil da går han bare og skinner.

Fawkes blev kastreret, da han begyndte at udvikle fattyeye, som sin mor. Nu er den linje lukket, for det var åbenbart arveligt. Han er en rigtig smuk og glad kastrat.
Snebold
Snebold løb rundt i et villakvarter i Ølstykke, fuld af sår pga. skab og meget tynd. Vi tog ham ind til behandling og kærlig plejer, og fik ham ksatreret, da han var blevet frisk og stor. På billedet er han med sin lille familie. Hotte Lotte og hendes baby Isabella