Hanner
DKskdCH Kazoos Jacob

Jacob er en stor dejlig han efter Sørøver Sofie og Odder.

Han skulle bruge tre dobbeltudstillinger, så var han superchamp, og var i bis-finalen flere gange. En rigtig skøn, stor dreng

Jacob har fået sine første unger hos Bauns opdræt, som lånte ham i sommerferien. De er meget smukke. Efterfølgende har han fået et kuld med Supernova, hvor min beholde desværre ikke klarede den, og et kuld med Golden Eye, hvofra jeg beholder Tekop, som ikke kunne finde ud af at die, og derfor ikke er s stor, men meget smuk.

Siden sidst har jeg fået et par kuld mere efter Jacob. Fra Viola har jeg beholdt Krokus, Fra Tine Pibgvins kuld beholdt jeg Rita, og Fra Rumba har jeg beholdt Kallisto. Jacob går nu sammen med den steriliserede hun Tango og nyder sit otium. 

BOYkd1-16 DKskdCH Kazoos Rubeus Hagrid
 Stor, lækker, blød og meget smuk hanunge efter Clea og Odus. Han flytter sammen med Farmand, når han bliver 4 uger.
Hagrid har vundet bis junior to gange, bis 1 gang, bis 2 1 gang og bis 3 1 gang. Han er helt fantastisk, og meget glad.
Hagrid blev mest vindende kæledyr i DMK i 2016. Signe har fået to unger efter han, og ham og Ida har lige sået en fantastisk hanunge sammen. Supernova har også fået et kuld på fire med ham, men nu er han lige onkel et stykke tid for Fawkes. Så må vi se om han skal have en lille dame eller to igen på et tidspunkt 

Hagrid er i fuld sving igen. Han er blevet far til Athene og Isabella. Nu går han med Tines hun Papaya, og derefter bliver det Chokolade Musse og flere andre, der står for tur.
DKskdCH Kazoos Norbert
Hvid/chokolade/gylden crested efter Fluffy og Hip Hop. Han er bare perfekt, og minder rigtig meget i udtryk om Romeo, som desværre ikke er her mere.
BOYkd1-18 sk-18 DKskdCH Kazoos Taurus
Gylden/hvid satin crested efter Rumba og Lille Bjørn. En gylden/hvid han var ikke hvad jeg havde brug for, men Taurus er så smuk, og har udviklet sig fantastisk. Han har vundet tre gange bis junior, og blev på sin første udstilling som senior bis 1. Han er hvad jeg forstår ved et rigtigt satinkæledyr. 

Taurus har vundet et hav af BIS-placeringer i løbet af 2018, og bliver nu pensioneret fra udstilling. Han og Norbert går rigtig godt sammen, så han kommer ikke i avl før jeg har nogle hunner til dem begge, så det giver mening at skille dem ad.
Severins Vitus
Vitus købte jeg af Camilla den dag han blev født. Han er efter Kazoos Chap, som er et af de bedste dyr jeg har solgt, så da der dukkede en fin han op efter ham, så slog jeg til. Indtil videre er han ikke så gammel, og går fint sammen med Ursus.

Vitus er en virkelig sød og nysgerrig han. Der var ikke plads til ham i udstillingskasserne medens han var ung, og derefter fik han en tumor i øret, som blev opereret væk. Det er gået helt fint, og kan ikke ses. I øjeblikket er han onkel for Oscar, som er til salg, men på et tidspunkt skal han i avl, og bliver derefter kastrat.
DKskdCH Kazoos Mewtwo
Orangeagouti/gylden/hvid crested han efter Hip Hop og Rita
Mewtwo fik jeg tilbage fra tidligere ejer, da hun lukkede sit opdræt. Han skulle have været kastrat, men var stadig intakt da jeg fik ham hjem. Efter jeg pludselig mistede Hip Hop, er jeg glad for at få ham hjem.
BOYkd2-19 DKskdCH DMkdj-19 Kazoos Sofus
Chokolade/gylden/hvid tan satinhan efter Ida og Ursus
Sofus har vundet fem gange bis junior, bis 2 og bedste A-dyr, samt bis 1. 
Nu går han med Isabella, og prøver at lave trefarvede unger med chokolade.
Kazoos Stormvind
Orangeagouti/gylden hvid crested han efter Krokus og Hagrid.
Stormvind er en af Andreas' yndlingsmarsvin, fordi han er ualmindeligt rolig, blød og snakkende.
BOYkd4-19 DKskdCH NordjrM-19 Kazoos Lupus
Buff/chokolade/hvid han efter Ursus og Alberte
Utrolig lækker og veludviklet han, som på sin første udstilling blev nordisk mester junior. Ham har jeg store tanker om, og forventninger til.
Kazoos Alfred
Chokolade/gylden/hvid han efter Blomme og Vitus