Karriere

Stillingen er besat, og opslaget er ikke længere aktuelt

Er du vores nye Growth hacker?

123hjemmeside søger skarpe og kreative folk til at udvide vores vækstteam

(Click here to read job description in English)

123hjemmeside omsætter for 45 mio kr og vokser med 40% årligt. 123hjemmeside er en global SaaS virksomhed (Software as a Service) og tilbyder en af verdens nemmeste løsninger til kunder, der vil lave og vedligeholde deres eget website.

Vi leder efter den rigtige person til at udvide vores vækstteam.

Vækstteamet arbejder tæt sammen med ledelsen om konstant at udvikle forretningen. Ambitionen er at løfte væksten fra 40% til 80% over det næste år. Værktøjet er at gennemføre et stort volumen af mindre og større forbedringer og måle meget præcist på, hvad der virker. De gode ideer beholdes og de dårlige kasseres. Vi har haft dramatisk succes med denne model for vækstskabelse og udvider derfor nu vækstteamet. Her kan du læse en artikel i Berlingske om vores succes med modellen.

Du kunne være det rigtige nye medlem af teamet, hvis du

  • har flair for teknologi
  • har flair for forretning
  • er bredt orienteret og går op i at forstå adfærd – du kunne være interesseret i psykologi, antropologi, behavioural economics, neuromarketing, growth hacking eller tilsvarende

Om jobbet

Som medlem af vækstteamet vil du være med til at få ideer til eksperimenter og selv og sammen med resten af vore udviklere teste ideernes forretningsmæssige styrke. Du vil være i en udpræget udførende rolle og vil måle på effekterne, formidle resultaterne og være med til at videreudvikle en kultur af forbedring og validering.

Om dig

  • Du er analytisk tænkende, ven med Excel og har flair for tal, statistik og kvantitative metoder
  • Du er eksekverende og resultatorienteret af natur
  • Du har en baggrund i udvikling og er stærk i en eller flere discipliner, som f.eks. SQL, arkitektur, data science, modellering, UX eller statistik
  • Du har en relevant IT uddannelse eller flere års erfaring med udviklingsarbejde
  • Erfaring med .Net, moderne web-grænseflader og SQL er en fordel, men ikke et must