Skiltetræf - Collectorsmeeting - Schildertreff

 


 

  😃

 NYHED SKILTETRÆF i JYLLAND

GRATIS ADGANG for alle!

- Der blev afholdt det første skiltetræf i Jylland nogensinde, lørdag 30. april 2022 hos Læborg Autohandel, Ådalen 23, 6600 Vejen, DANMARK kl. 10:00 - 16:00

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse på mobil (ring eller sms) eller på mail til...
 
 
Flemming Seloy
 
Mobiltelefon: 25 40 32 89
 
 
 
 
- Skiltetræf og marked med salg af historiske og originale reklameeffekter
 
Der var gratis adgang for alle til skiltetræffet, hvor man kunne købe, sælge og bytte gamle emaljeskilte, plakater og andre historiske reklameeffekter.
 
- En række af landets førende handlende havde sat borde op, for at sælge originale emaljeskilte, gamle blikskilte, blikdåser, emblemer, plakater, historiske reklameeffekter osv.
 
Ligeledes kunne man købe Gadens Blikfang, bogen om danske emaljeskilte og få den signeret - samt få gratis vurdering af medbragte reklameskilte (eller bare fra medbragte fotos) af John Juhler Hansen, forfatteren til bogen om emaljeskilte.
 
I lokalet/ det store partytelt, hvor emaljetræffet afholdtes, var der mulighed for at møde andre og være sammen om den fælles interesse for historisk reklame og emaljeskilte.
 
Der var også mulighed for at købe varme pølser og kolde og varme drikke. Alle var således velkomne til at møde op og se, hvad der rørte sig inden for dette specielle felt og kigge på standene.
 
Der måtte også gerne sælges og fremvises fra P-pladsen/ bagagerumsmarked i de fremmødtes biler. Men HUSK kontakt lige arrangørerne i forvejen....