Om 5 minutter kan din hjemmeside være online

Nemt og enkelt
Få en hjemmeside

Få en hjemmeside i 3 simple trin

Det siger vores kunder:

Webshop med kunsthåndværk
Min hobby er blevet til en forretning med 123hjemmeside. Jeg er håbløs til computere, men før jeg vidste det, var min hjemmeside klar.
Webshop med kunsthåndværk
Hundekennel-hjemmeside
Enkel at anvende, selv for dem, der ikke har erfaring med at lave hjemmesider. Mange gode skabeloner med mange muligheder. Jeg havde ikke troet det var så nemt.
Konsulent
Familiehjemmeside
Alle kan lave en hjemmeside, hvis jeg kan! Albumsiderne er perfekte til at dele billeder og videoer med min familie fra nær og fjern.
Henrik Jacobsen
Familie hjemmeside

sælg varer eller service

Dine kunder sidder på nettet og venter på dig!

123hjemmeside er som skabt til dig, der er selvstændig og har brug for al den hjælp, du kan få. Er du gartner, håndværker eller dagplejemor? Har du en butik eller et firma? Så lav en hjemmeside, og lad dine kunder finde dig. Du kan vise varer i fotoalbums og skrive om nyheder, din erfaring eller særarrangementer. Vi har bygget hele skallen, så du kun skal vælge farver og funktion. Og det er så nemt, at du kunne være online om 5 minutter. Prøv helt gratis!

forén venner og interesser

Sammenhold er meget lettere med et mødested

Klubber og foreninger er limen i et lokalsamfund. Danseklubber, motorcykelklubber, sportsforeninger, velgørenhedsprojekter – listen er uendelig. Med 123hjemmeside er det nemt at drive en forening! Skab et praktisk samlingspunkt med al den information, medlemmerne behøver: Vedtægter, events, kontaktbog, nyheder, gæstebog – der er funktioner til alle jeres behov. I kan lave lige så mange billed- og videoalbums I orker, og det er så nemt, at alle kan være med til at vedligeholde siden. Med 123hjemmeside får I mere ud af jeres fælles interesser!

skriv om dig, verden og livet

Fortæl dine egne historier online

Har du en forfatter i maven? Eller en masse tanker, du gerne vil dele? Tager du billeder i din fritid, som du synes, andre skal se? Eller har du et personligt projekt, du gerne vil dokumentere? Så opret en blog. Der er ingen grænser for, hvad en blog kan indeholde, og der er ingen regler for, hvordan den skal se ud. Med 123hjemmeside kan du få det lige, som du vil have det – i 3 simple trin. På 5 minutter kan du vælg farver og design, lægge din første tekst og et billede på, og give din blog et passende navn. Og med ét klik til, er du online.

saml alt om din hobby

Del din hobby med andre entusiaster på nettet!

Det er skønt med en hobby – noget at gå op i og noget at dele! Måske er du hobbyfotograf med en særinteresse for fugle? Eller kvarterets havespecialist med en forkærlighed for roser? Om du er samler, dyreelsker, kunstinteresseret eller god til en særlig sport, kan du samle alt om din hobby på din helt egen hjemmeside med fotogallerier og information. Og så kan andre entusiaster finde dig – I har sikkert masser at dele. Du kan komme i gang på 5 minutter: Vælg et design, sæt et billede ind og find et godt navn. Klar!

vis dine særlige evner

Sælg dig selv flot med en online præsentation

Der skal benhårdt arbejde og masser af gå-på-mod til for at tjene penge på sit talent. I dag er det faktisk svært uden et digitalt redskab, der kan vise, hvor dygtig man er, og sørge for, at folk kan finde én på nettet. 123hjemmeside er dét redskab. Du kan komme i gang på under 5 minutter, det koster kun 265.00 kr pr. kvartal, og du kan prøve det helt gratis. Brug din side til videoer af dine evner, billeder, beskrivelser, anbefalinger, performancekalender og gæstebog – du bestemmer selv, siden er din, og det er scenen også. Lys! Og værsgo'!

SÅ NEMT LAVER DU EN HJEMMESIDE

1

Vælg et af vores flotte designs

Du kan vælge både layout og farver, der passer dig.
2

Skriv din historie og vælg et billede

Skriv så kort eller langt du vil. Du kan tilføje mere senere.
3

Find på et godt navn til hjemmesiden

Du kan også få dit helt eget domæne.

1-2-3, SÅ ER HJEMMESIDEN KLAR

Prøv dig frem – du kan altid ændre på indholdet senere.


20 mio. brugere
har prøvet
123hjemmeside

Så mange kan ikke tage fejl.
Vi er helt enkelt den nemmeste hjemmeside løsning

Vi står altid
klar til at
hjælpe dig

Nok er det nemt, men ting kan
stadig drille. Vi er her altid for at
hjælpe og rådgive.

Der er
muligheder
hos os

Vi har kronisk vokseværk,
så vi elsker at høre fra dygtige
folk og mulige partnere.

Nemt,
hurtigt og
billigt

Det er vores motto. Og vi er
dedikerede til hele tiden at gøre
det nemmere og bedre.