Fotoalbum

My mailadress is: m_dalsgaard13@hotmail.com   but that sometimes doesn't work so if you contact me and don't hear back try dagnym13@gmail.com

I never got around to tell a little about me as I did on my old homepage. Now in 2013 I'm 64 years old and I have collected Barbie dolls and her competitors since about year 2000. My interest for those dolls started with me finding a book with patterns to sew Barbie clothes, and at first I borrowed my granddaughters dolls but decided that I better find some myself. I started buying newer dolls on markets and in charity shops but then I found my first vintage doll, it was by Evergreen and that one made me do research about Barbie and then I was caught up in the collecting. I found a side-part Bubblecut Barbie on a danish auction page and took it from there. After a while I started to spot the competitors and  in the midt 2000 I could get them for almost nothing, so that's why I have so many. Since I started I stopped working and only have my pension now so I'm not buying much. And I'm not the only one interested in the competitors so the prices has gone chockingly up, I't not possible to buy a cheap doll or outfits anymore. In a way that's of course good since the price value of my dolls has gone up but it's not fun as a collector to not be able to buy what's missing in the collection because the prices are rediculous high. I'll keep my homepage as long as I can, but that's not for free, in fact it's expensive compared to many homepages but I don't have anybody that can sit beside me and show me to use the many almost free pages and I need that to start one of those, and this homepage is so easy to use.
I also exhibit my dolls when asked, I have shown some of them 7 times now and I contacted  a museum nearby and I really hope they will get back to me as promised. I think it's so wonderful to be able to share my dolls.


Jeg fik egentlig ikke skrevet noget om mig selv, da jeg startede denne nye hjemmeside, så her er lidt. Jeg er nu i 2013 64 år gammel og jeg startede med at samle Barbie og konkurrenter i omkring år 2000. Det begyndte med en sybog med tøj til Barbie, jeg lånte mit barnebarns dukker først, men tænkte at jeg hellere måtte skaffe nogle selv, jeg købte nyere Barbie først på markeder og i genbrugsbutikker, så fandt jeg en Evergreen dukke fra 60'erne på et marked og begyndte så at læse om vintage Barbie. Ikke lang tid efter fandt jeg en side-part Bubblecut Barbie på Qxl og så var jeg solgt. Jeg begyndte så efterhånden at få øjnene op for konkurrenterne og fandt dem mindst ligeså spændende og i midten af 2000-tallet kunne de og deres tøj for det meste købes for billige penge, så derfor er det lykkedes mig at få så mange.Efter jeg gik på pension har jeg selvfølgelig ikke kunnet købe så mange flere, og selvom jeg måske nok er temmelig ene om den interesse i Danmark, er det ikke tilfældet andre steder og priserne er simpelthen skruet i vejret, så det er blevet svært for mig at finde noget til en fair pris. Selvfølgelig kan det jo være en fordel for mig, for værdien af min samling er blevet latterlig høj, men det betyder så desværre også, at der ikke kommer meget nyt at vise på hjemmesiden. Jeg vil dog foreløbig beholde den, selvom den er ret dyr, jeg ved godt at jeg kan finde gratis sider, men desværre har det ikke været muligt for mig at finde nogen i min omgangskreds som har mere viden end jeg selv har om at oprette en hjemmeside fra bunden, derfor er det blevet den meget dyrere løsning hos 123hjemmeside, som enhver kan finde ud af som har bare en smule viden om at bruge en pc.

Jeg udstiller mine dukker, hvis jeg bliver opfordret til det, og indtil videre er det blevet til 7 gange. Jeg har selv henvendt mig til et museum, som har lovet at vende tilbage til mig og det håber jeg da sker. Det er nemlig vigtigt for mig at kunne dele dukkerne med andre.
Der er endnu ingen billeder i fotoalbummet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.09 | 16:48

Jeg har en evergreen British colony of Hongkong 10111/2 dukke med rødbrunt hår grønne øjne og perle øreringe og huller under fødderne. Min egen fra barn.

...
15.09 | 20:30

Pretty girl.

...
15.09 | 20:29

Oh my…

...
13.08 | 22:24

Can i buy it?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE