Friends

Buddha

Buddha har stor respekt for Tjalfe, og respekterer, at Tjalfe er ældst. Buddha synes, Yannis var meget sjov som hvalp, meeenn nu er han mere stram overfor ham. Det bliver dog til fælles skovture sammen med de andre Boutrup-piger.

Thimphu

Sjovt nok atter en Tibetaner ven! Boutrups nyeste pige har Mona været med i Schweiz og hente hjem. Hun er fyldt med gå-på-mod, men en Tjalfe i fuldt firspring kan dog gøre hende en anelse skræmt. Men gode venner er de alligevel 🙂

Zhimpu

Zhimpu er en tibetansk terrier - han er et par måneder ældre end Tjalfe og en sjov legekammerat

Thondup

Her ligger Thondup - familien Boutrups nyeste Tibetaner skud. Hun er blevet en del af nytårs-teamet, og hygger sig med Otzos nisse.

Nugga

Man tror næsten ikke sine egne øjne, men Nette og Manoush har fået en lille ny derhjemme. Hun er kun en lille hvalp, men ligeså fræk som Manoush var i den alder.

Mia

Egentlig er hele hendes navn Kjærs Mamma Mia. Hun er en lækker ung dame. Da Charlotte mener, jeg vil være den perfekte svigersøn, er der en mega chance for, at jeg kan komme endnu tættere på "silden"  Men hun er for ung endnu ......

Todo

Her har I Todo. Han er en curly coated retriever og er altså ret stor. Men han er O.K. selvom han forsøger at stå på min ryg, så han kan blive endnu højere

Navaho

Det er Navaho. Han bor til daglig hos Tina og Allan og heldigvis træner han i ÅHF! Han er sjov at lege med, ikke mindst når vi får lov at drøne rundt i sneen 🙂

Lille Anna

Kusine Freja har fået et nyt mærkeligt væsen at bo sammen med. Hun hedder Anna, og er trods sine kun 3 uger helt tryg ved at blive snust til og slikket i håret af Otzo. Hun er bare for lækker!

Anna i sin fine julekjole

Thimpu, Thubten og Bischof

Her er Thimpu og Thubten. De er begge tibetanske terriere. Thimpu er noget skrap ved unge fyre, men Thubten elsker mig og vil kysse hele tiden.

Bischof er en Appenzeller Sennen. Ham møder jeg ikke så tit mere.

På billedet sidder de på stranden ved Bulbjerg sammen med storebror Margaux.

Manoush

Så er der kommet en lille "fransk" veninde i omgangskredsen. Nette har endelig fået en ny hund i stedet for Rudi. Hun er meget lille, men har vist sin egen vilje. Hun hedder Manoush, men stammer slet ikke fra Frankrig, derimod er hun en Norwich Terrier.
Manoush - 2 år

Tine

Her er Tine. Hun er min bedste veninde og har lommerne og bilen fyldt med godbidder. Det bedste, jeg ved, er når vi skal være alene hjemme i en uges tid, så rå-hygger vi.

Freja

Freja er min kusine på en måde. Hun er lidt tanteagtig og tåler mig kun. Hun elsker mest sine bolde 🤨

Nutella

Nutella er lige så lækker som hendes navn. Hun er helt anderledes end mor Laura. Her er hun i en afslappet stund.

Kimi

Jeg tror, jeg har fået en ny ven her i 2007. Godt nok er der ikke så meget af ham, men jeg tror han kan blive til mere. Han hedder Kimi og er på billedet næsten 10 uger. Hvis han opfører sig ordentligt, kan jeg lære ham, hvordan en rigtig hanhund skal opføre sig.

Tashi

Tashi er det yngste skud på stammen hos Boutrups. Hun synes, jeg er rar at have som ven, så der er nogen til at hjælpe hende, når vi møder udfordringer på vores vej.
En dydig Tashi!

Gorkij og Rebecca

Disse to lækre piger er jeg rigtig gode venner med. Gorkij (til højre) har jeg kendt længst tid. Hun har været vild med mig, men er blevet lidt køligere efter hun er blevet voksen. Rebecca har jeg ikke kendt så længe, men hun er både smuk og rolig.

Oliver

Egentlig ved jeg ikke, om Oliver er en ven. Oliver er Margauxs eneste bror og her ligger han på sin nye terasse i Lystrup.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.07 | 14:22
Home har modtaget 1
Du kan lide denne side