Margauxs familie

Min far

Von Pedersens Jalthe er 5 år gammel og han er efterhånden far til en del Berner Sennenhunde i Danmark. Han bor i Sønderjylland og jeg støder af og til på ham i forbindelse med udstillinger.
HD status: B/A
AA status: 0/0

Min mor

Bersennas Toya er min mor og hun blev en ældre dame på 11 år - død februar 2008. Hun har aldrig været god til at få mange børn, så ud af 2 graviditeter er der kommet 3 hvalpe - Victor på 4 år og mig og min bror Oliver.
HD status: B1
AA status: 0/0

Min farfar

Min farfar hedder Amordoro´s Victororry - kaldet Orry. Han er nu 9 år og er flyttet til Læsø for at nyde sit otium.
HD status: A/A
AA status: 0/0

Min farmor

Min farmor er Von-Pedersen´s Songi. Hun opnåede at blive Dansk Champion.
HD status: B1/B1
AA status: 0/1

Min morfar

Min morfar hedder Lad's King of the Road og er fra Sverige. Han har opnået fine resultater i sin levetid og blev både dansk, nordisk og international champion.

Min mormor

Min mormor hedder Bersennas Lorelei. Hun blev en ældre dame på mere end 10 år. Hun kom fra Anne Iversens kennel, Bersenna og flyttede i forbindelse med Annes død til Poul og Hanne Malling. 

HD status: A2
AA status: 1

Min storebror

Min storebror hedder Victor. Han er ½ år ældre end jeg. Vi har samme mor, men ikke samme far. Da jeg var lille var han alletiders legekammerat. Jeg har ikke set ham længe, men har hørt at han huserer i Odder og omegn.

Min bror

Min helbror hedder Oliver. Han har haft mange hjem siden 8 ugers alderen. Jeg har ikke set ham siden vi var hvalpe, men jeg ved, at han nu bor i Lystrup ved Århus. Jeg har hørt fra ham i april 2007, han har det godt og ligner vist mig på flere områder.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.07 | 14:22
Home har modtaget 1
Du kan lide denne side