Foreningens gæstebog: Tak fordi du besøger foreningens hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Der er også mulihed for, på denne måde at lægge fangstrapporter på siden sammen med et foto.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Svend Uldahl, d. 19-12-2012
Hadsten Lystfiskerforening havde El-fiskeri ved Sløjfen den 15. december. Jeg kiggede på. - Der er masser af fisk i Lilleåen!!!!!
E-mail:
Skrevet af Svend Uldahl, d. 30-10-2012
Skulle lige udnytte det fine vejr til en sidste tur i åen tirsdag eftermiddag.
Jeg havde fisket i 2½ time på Hollænderstykket uden at mærke spor, og
skulle så lige tage et sidste kast, hvor jeg fik wobbleren til at svinge ud under
en trærod ved modsat bred. - Bang så sad den der! - En let farvet hun, 62 cm
og 2,5 kg. - Super måde at slutte sæsonen på
E-mail:
Skrevet af lars løve lund, d. 25-10-2012
hej vil opfordre til at ligge jeres fangster herind også.
Skrevet af lars løve lund, d. 06-09-2012
var en tur oppe ved min grejpusher og hente en helt ny shimano aspire cx 10 fod med kastevægt 15-40 gram. og den skulle testes i knebel vig. og der gik vel ikke mere end 7 kast før jeg ser en ca 10 tobis springe op af vandet fordi de bliver jagtet af en havørred sikkert. 2 kast i den retning BANG!!! der huggede en havørred helt ude i kastet. Jeg kunne straks mærke det var lidt vægt i den. men fisken var nok ca 60 meter ude. den gav en fin kamp, dog uden hop ud af vandet. inden den blev kanet op på stranden. jeg fiskede for anden gang med troels her fra siden af. og han fangede en flot fisk på 49 cm 20 meter fra mig. en halv time senere ca. senere fanger jeg 2 mere på ca 40 og 20 cm men de blev begge sat ud igen. Men endnu en dejlig dag ved de danske kyster......
E-mail:
Skrevet af jan Hansen, d. 21-08-2012
uge 32 ved skjern å hvor der blev fanget flotte fisk,laks og havørrede inden for mål. thom og bjarne fik samme dag 1 laks hver
Skrevet af lars løve lund, d. 15-08-2012
Jeg og Lars Mortensen tog en tidlig morgen tur til gjerrild vi startede ca kl 04 jeg startede med og miste en omkring målet kl 04 helt inde foran mine fødder, og kl 06 ca hugger der en fisk på 51 cm. god fight. Lars M starter med og fange 2 undermåler. inden han mister en god fisk helt ude i kastet, så gik vi en tur hend af klinten, og her finder Lars M et helt nyt gennemløbs blink. som han sætter på. og så sker der pludslig lidt han mister 2 fisk yderligere inden vi får skiftet krogen til en ny owner krog før han fanger en på 43 cm. og jeg får et ordenligt hug lidt senere og en vild fight de første 30 sek. jeg troede faktisk det var en 3+ der var for enden, så vild var den. vi sluttede fiskeriet kl 09-30 ca. og det skal lige nævnes det var rigtig meget snask i vandet, så det var lidt besværligt. men der var en del fisk i dag vi så nok ca 10 fisk fri af vandet tilsammen. Mvh. Lars Løve
E-mail:
Skrevet af Svend Uldahl, d. 01-08-2012
Så lykkedes det! - Årets første Lilleå havørred. - 1,4 kg, 51 cm. Fanget på Kollerup-stykket, - lige i 'baghaven'.
Fanget på flue.
E-mail:
Skrevet af lars løve lund, d. 25-07-2012
der er en del der siger, man ikke kan fange havørred når der er sol og sommervejr. men det kunne mig og min makker nu godt igår. 15 havørreder blev det til. 14 over målet og kun en enkelt under. men vi havde kun 4 med hjem. største fisk fangede jeg på 2,2 kg og 56 cm. og den blev fanget kl 15-30 i høj solskind. og den gav en herlig fight med flere spring op af vandet.
E-mail:
Skrevet af Peter Hansson, d. 17-12-2011
Jeg er fuld af brundring. Siden er godt sat op, også selvom det "kun" er en 123Hjemmeside :)
Hjemmeside:
Skrevet af Dennis Jensen, d. 09-12-2011
Jeg er vild med din hjemmeside. Er bogmærket, og jeg kommer nok snart igen.
Skrevet af Eva Dublin, d. 19-11-2011
Super hjemmeside/projekt du har. Tak for kigget - jeg kommer nok igen :)
Hjemmeside:
Skrevet af Malle, d. 31-08-2011
Hold da op nogle flotte fisk der er blevet fanget. Har nærmest kun fisket på havet, men kunne være man skulle udvide lidt og prøve noget andet.
Skrevet af Bedemanden, d. 27-07-2011
Gode billeder :)
Hjemmeside:
Skrevet af jan hansen, d. 06-06-2011
EN DRØM AF EN FISK – EN BOG OM HAVØRREDEN – det ypperste vildt, man som lystfisker kan kroge langs de danske kyster. En række af landets førende eksperter åbner i bogen op for posen og giver fif og nye vinkler på fiskeriet efter havørred.

Her fortælles om fiskestrategi fra måned til måned og om, hvordan den moderne kystfisker kan bruge luftfotos, båd og kajak til at opsøge og opdyrke jomfruelige havørredpladser. Fiskeri med tobis, reje, orm og andre naturlige agn gennemgås også, ligesom der er spændende overvejelser om valg af den rette flue og lige det blink eller den wobler, som kan udløse det forjættende hug af havørreden. Kort sagt rummer bogen masser af inspiration til både den garvede og den mindre erfarne havørredfisker.
kan nu købes i Hinnerup Boghandel til 349,95 kr.
Skrevet af jan hansen, d. 03-05-2011
den 30 april var vi ved Randers fjord på sild tur hvor torben kunne fange sild, men det var brian der fik ca 25 stor sild med hjem
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE