Jeg hedder Vibeke Berith Elmbæk og jeg er DKK-uddannet opdrætter og bruger min hverdag på mine Corgi hunde som jeg bruger både til udstillinger og avl, samt meget andet sjov, bla. Corgi-træf og lign.

Sheila og Hera vandt 1. præmien i "Barn og Hund"

Hunde er min store lidenskab. Jeg er født og opvokset med hunde. Jeg har haft hunde siden jeg flyttede hjemmefra som 14-årig og har gået på hundeudstillinger siden 1985, hvor jeg startede med min første stamtavlehund,- en Golden Retriever ved navn Bonnie.

Jeg har haft kennel siden 2005, med opdræt af Berner Sennen hunde som altid vil være min yndlingsrace, og har (uden at droppe Berner Sennen hunde) langsomt skiftet over til Welsh Corgi Pembroke racen, som jeg gerne vil kaste mig over udstillings,- og avlsarbejde med. Det er en skøn race, "en mellemstor hund på små ben" plejer jeg gerne at sige, med mange samme dejlige karaktertræk som Berner Sennen hunden,- dog noget mere "jeg er mig selv" i sindet end Bernere har.

Jeg har en pragtfuld Welsh Corgi Pembroke hanhund,- Dideriksen´s Egon Olsen,- som kommer fra Anette og Kjeld Dideriksen, Haslev. (Kennel Dideriksen) og d. 15. januar 2014 adopterede jeg en voksen tæve: Rehder´s Tanya,- en skøn tæve på 8 år som akut stod og manglede et nyt sted at bo. Tanya døde desværre 1. December 2018 og efterlod et kæmpe tomrum og savn bag sig.

I 2015 fik jeg en lille Corgi tævehvalp, Dideriksens Hera. Hera's mor Dideriksens Ella er kuldsøster til min Egon Olsen som dermed er morbror til Hera.

I 2019 fik jeg en ny lille Corgi tævehvalp, Flying Corgis Bonnie Tyler, en lille sød tricolor pige.

Jeg går meget på udstillinger med mine hunde og vil gøre det så længe både hundene og jeg syntes det er sjovt.

Jeg har taget opdrætteruddannelsen hos Dansk Kennel klub samt den udvidet opdrætteruddannelse samme sted, for at holde mig ajour med avl og alt andet som en kennel med opdræt indebærer.

Ud over mine dejlige hunde er jeg også mor til 5 pragtfulde piger , og mormor til fire  dejlige børnebørn: Sheila og Liam og Shawn og sidstankomne lille Oliver. Mine døtre og de fire guldklumper betyder hele verden både for mig og mine hunde som elsker dem alle vældig meget.

Sheila deltager nogle gange i "Barn Hund" konkurrence på nogle af årets udstillinger. Det er hun faktisk ret god til, hun nyder at arbejde med hundene. Lige pt. er det Hera som Sheila koncentrerer sig om i ringen. Det er vigtigt for mig at hundene er glade for børn og omvendt, og derfor nyder jeg alle de timer som hundene og jeg overhovedet kan få sammen med mine børnebørn. 

 

Her er mine dejlige døtre som gør mig til en stolt mor,-
fra venstre: Karina, Britta, Louisa, Dina og Michella.

Mormors lille prinsesse,- Sheila til barn/hund konkurrence i ringen med lille Hera. De to er bare så gode sammen, de elsker virkelig bare at gå og arbejde sammen i rIngen. :-)

Mormors små charmetrolde : Liam og lille Shawn.