Ilayda von Frankenthal DK

Ilayda von Frankenthal DK 10.01.2010

Ilayda von Frankenthal DK. 10.01.2010

TUV g 62 Blå/creme/hvid (tortie)

Født: 10. januar 2010.
Far/dad/Vater:S*Athcatlas Mattis. TUV a 62
Mor/mum/Mutti: Döndü von Frankenthal DK. TUV d 61
Stamtavle

Vægt: 29.08/4.040g. - 07.12/4.590 g.

Hun bliver i katteriet og skal bruges til avl og udstilling.

Hun er vores første blå/creme/hvid van. Hun er afkom fra Döndü’s "svensk eventyr."

Hendes søster overlevede desværre ikke. Men hendes mor tog sig rigtig godt af Ilayda, som vi til daglig hurtigt har døbt ”Ulydiga.”  Hun er også en rigtig MF’er (møg forkælet) og hun kan blive noget så trodsig og vil kun det hun selv vil. Altså et rigtig enebarn.

Hun deltog i Hernings studiekreds hobbyudstilling i Hammerum Hallen lørdag den 29. maj 2010. Hun skulle ud og øve sig inden hun skal med til Billund. Hun syntes alt var farlig. Da hun skulle op til dommerbordet rystede hun som en rystepudser. Hun faldt i dommerens smag og det lykkes hende at vinde i hun killing klassen. Så der er vi da stolte af. Hun fik lidt mere mod på det senere på dagen.

Ilayda var på sin første udstilling i Billund lørdag den 26. juni 2010. Hun var lidt bange for alt det nye. Hvis det stod til hende var hun løbet hjem og hygget sig ud på terrassen. Dommeren Nurit Pahl syntes rigtig godt om hende så hun ville se hende til normeringens runde senere. Men hun var meget urolig og jeg måtte løfte hende op flere gange. Dommeren bad stewarden tage hende og præsenter hende. Hun fik sin første NOM på sin første udstilling i killinge klassen 3 til 6 mdr..

Stewarden der gik med hende på scenen skal have en rigtig stor tak for den gode måde hun præsentere hende på scenen og Ilayda fik en god oplevelse.

Sjovt nok blev hendes tipoldemor EC Soyadi’s Bolu NOM samme dag.

Ilayda er blevet meget mere "blød" og snaksalig.  Her i dag (21. aug.) tog jeg hende og Füsun i at ligge sammen og vaske hinanden. Det er ganske nyt. Er det fordi to damer vil regere her i katteriet? Det må tiden vise.

Der vil mulighed for at hilse på hende på JYRAKs udstilling i Vrå.

4. september 2010 skulle det lykkes Ilayda at opnå vores første BIS på udstillingen i Vrå. (Vi har udstillet i 12 år): Hun tog det hele med storm og vi takker også hendes steward for den gode håndtering af hende. Vi er rigtig stolte af hende.

5. september var hun træt af show. Hendes dommer og jeg tog beslutning at hun skulle have en god oplevelse og jeg takkede nej til en NOM. Dommeren kom ned til os efter showet for at sige farvel til hende og hun ærgrede sig lidt over, at hun ikke var i humør i dag til scenen. Men hun har fremtiden for sig og vi vil arbejde med at gøre hende scene vant.


I november 2019 mistede hun sin bedste kammerat Sambo. De har være "kærester" i flere år. Hun blev "mors" mis efter på. Hun elskede, at putte under tæppet og blive nusset for.Ilayda von Frankenthal DK TUV g 62 Født: 10. januar 2010 Foto: 14.11.2010

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Elisabeth Tångelin | Svar 25.07.2010 11.21

Vad grann hon är Ilayda. Härliga färger och svansen är ju enorm, jättehärlig.Jag är så glad för att Mattis är pappa till en sådan fin flicka.
Elisabeth

Barbara & Georg 26.07.2010 01.10

Tak Elisabeth!
Vi er rigtig glade for hende og hun bliver bare bedre og bedre, men hun har sine egne meninger. Man hun er jo en van.

Barbara Hassenteufel | Svar 08.07.2010 03.36

på hendes første udstilling blev hun NOM og dommerne sagde at hun var mefet lovende. Hun skal bare lærer at vi skal samarbejde, når vi er "på arbejde"

anne | Svar 07.07.2010 16.44

Køn tøs; store fine øjne og så den brede tud. Øjnene ligner IKKE Pjevs'...Og sikke farver. Flot krop. En rigtig smuk og sund mis at se på...

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.05 | 22:02

Hej Dorte og Preben!
Jeg skal nok informer jer, når der er killinger.
En tyrkisk angora altid en tyrkisk angora.
Jeg er på Facebook.
M.v.h. Barbara

...
25.05 | 12:59

Mange tak for info. Vi er meget interesserede. Hold os venligst underrettet. Vi skal bare ha sådan en misser igen. Hilsen Dorthe og Preben Dupont.

...
24.05 | 10:23

Hej Preben!
kondoler jeres tab af jeres tyrkisk angora.
Jeg har en parrings aftale i Sverige sidst på sommeren. Men vi afventer hvornår grænserne åbner igen. https://www.vangoran.se/

...
24.05 | 07:40

Hej. Vi er meget interesserede i at erhverve en Turkish Angora. Vi mistede vores i torsdag, og vil gerne ha en ny, Så hurtig som mulig, da savnet er voldsom.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE