Specialshow Struer 1. april 2006

Turkish Van & Turkish Angora show

Specialshow 1. april 2006

Resultat for vores specialshow for TUV & TUA.

Først vil jeg sige en stor TAK til Ankara Kedi & Van Alliancens medlemmer, for deres opbakning til vores fælles specialshow, for den tyrkiske van og den tyrkiske angora. Uden dem -  igen show. Endnu engang tak, for den store kurv og de dejlige ord, de varmede. Som sagt "Kæmp for det du har kært" og jeg har beholdt optimisten oppe, for at kunne vise vores ikke så kendte racer i et specialshow, i samarbejde med JYRAK.

Endnu en stor tak til Vibeke Jensen i JYRAK. Det var en stor hjælp at hun allerede havde sat vores 28 x 2 ekstra bånd på de 28 kokarder. For at være helt ærlig, ved jeg ikke hvornår, jeg ville have fået tid til det. Tak til alle vores sponser, som gjorde det muligt at lave et flot show med pokaler, kokarder og gaver til showet.

Der var til meldt 27 katte, men en van havde sat sin konkurrent ud, hjemmefra og måtte melde afbud. Så 19 tyrkiske vaner d -f -n og en enkel e, 4 farve varianter. 7 tyrkiske angoraer w - n 09 og en enkel f 09 22, altså 3 farve viranter Vi må dersværre skuffe folk, at det ikke var vores katte "der tændte af" i Hal II, men det var andre racer de har hørt på udstillingen.

Pia Nyman var en knald god dommer til vores racer, ikke alene fik vi gode bedømmelser, men hendes håndtering af dem, var en drøm at se på. Hun lagde et kæmpe stort arbejde i vores bedømmelser og vores specialshow. Det blev en meget lang dag for dommeren, stewarden, kattene og ejerne. Tror at alle sov godt den lørdag aften.

Georg og jeg klager ikke over vores bedømmelser. Balaban von Frankenthal dk blev BIV. (Hans mor) IC Cadi Van Kedi von Alexis blev også BIV. Så blev IC Pirlanta'dan Black Devil NOM. Det er ikke sket siden 2003 på JYRAKs først udstilling i Assentoft Hallerne. Her blev Abidin von Frankenthal dk NOM og hans far GIC Simarek-Erkek vom Kedi Dag NOM. Så det er 3 år siden, at der har været en tyrkisk angora på scenen. Men den stakkel, lignede bare en killing imellem de store maine coon'er. Han fik da heller igen stemmer deroppe. Men pyt med det. Han var der.

I specialshowet blev IC Pirlanta'dan Black Devil BIS. Han havde da heller ikke nogen konkurenter, da han var eneste fertil hankat i angoraen. CH Tansdale Colourme Autumn blev BIS og Best of Best. Det var en overraskelse at hun slog de 2 andre fertile hunkatte.

Kære læser I kan læse mere  på Ankara Kedi og Van Alliancens hjemmeside om vores show, når vi har fået billederne på plads.Specialshow for tyrkisk van & tyrkisk angora!

Så er specialshow for vores tyrkiske van & tyrkiske angora på plads.

Lørdag den 1. april 2006
Struer Hallerne
Park Allè 4
7600 Struer

Vent ikke for længe med tilmelding, da der vil være begrænsning af semilanghår på max. 275 katte pr. dag.
Husk at din kat skal være tilmeldt udstillingens normale bedømmelse på 235,- dk kr. og derefter specialshowet på 50,-dk kr.. Det kommer til at koste i alt pr. kat 285,-dk kr..

Læs mere påJYRAKshjemmeside under udstillinger.

Muligheder for at overnatte, kan du læse på Struer Turistbureau hjemmeside. 


Specialshowet er arrangeret i samarbejde med JYRAK, Ankara Kedi og Van Alliancen.

Sponser :Royal Canin, foder til hver kat der deltager og 2 kg til vinder kattene. - Katteri Van Lehmkuhl,  1 stk. Best of all og 2 stk Best of Best. - Katteri von Frankenthal dk, 2 x 500,-. Katteri Fruegård giver en katte figur i træ, til bedste TUV/TUA hunkat. C.W. Schøllhammer's Eftf. Sponser til vores pokaler. Malik Supply småting til samtlige udstiller, og en drikketing til bedste han ungdyr. 

Stor tak til:
Van Alliancen, Sjælland
Pernille Kristensen, Gug
Vibeke Jensen, Struer
Pia Nyrup, Skive
Pia Kjeldgaard, Viborg
Solveig & Flemming Christensen, Randers
Bodil Fryd, Bjerringbro
Glennie & Bo Berthel, Tilst

For opsætning af vores show plakat i de forskellige byer rundt om i landet hos dyrehandlerne og dyrelægeklinikkerne. En stor tak til dem, for at de må hænge hos dem.

Med venlig hilsen formand Barbara Hassenteufel

Stemning fra Struer Hallen den 1. april 2006 til Ankara kedi's specialshow

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.10 | 23:26

Zara jeg er på FB. Du kan søge på mit navn.
God eekend.

...
08.10 | 23:25

Hej Zara!
Det bliver først til sommer jeg får tyrkisk angora killinger.
Men du kan gå ind på vangoran.se og her skulle der være eller kommer killinger til salg.

...
08.10 | 08:10

Har i en facebook side! Vi ønsker os en kattekilling. Er der evt. et nr I kan kontaktes på.

...
25.05 | 22:02

Hej Dorte og Preben!
Jeg skal nok informer jer, når der er killinger.
En tyrkisk angora altid en tyrkisk angora.
Jeg er på Facebook.
M.v.h. Barbara

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE