Tillykke....
Store Hestedag 15

Lidt sen opdatering fra store hestedag.
Da Fulton kom ud på pladsen fredag, var han noget oppe og køre. Jeg satsede på, at det ville hjælpe med en god nats søvn. Lørdag kom vi der ud tidligt for at se til ham, heldigvis var han faldet lidt til ro. Tiden kom hvor vi skulle starte vores første program (LC3). Fulton var meget hidsig på opvarmningen, og det var svært at ride ham rundt på banen. Da vi så kom ind på stævnebanen var han mere rolig og vi fik et rigtig fint trav program. Da vi så kom til galop, blev han igen noget anspændt. Men det var kun fire øvelser så det betød ikke så meget. Vi red 70 % og blev nr. 1 med flot æresdækken 😍👏🏻.
Da vi så kom til LB1 var han faldet godt til ro. Vi fik et virkelig fint program med nogle gode øgninger og vi red til 68,8% og blev placeret som nr. 4 med virkelig mange gode i klassen.

Om søndagen fik vi besøg ude på pladsen af Filipa og Bimmer. De fik to fine ture i LD1 og LD2, til flotte procenter i et hårdt felt.
Da det blev vores tur til at starte, var den første klasse LC3, det var et virkelig fint program. Dog lavede han et forkert anspring, som kostede dyrt 😁. Men det var ellers et fint program. Vi red til 70,8% og blev nr. 2. 👏🏻
I LB1 var jeg på vagt, så han ikke igen skulle springe forkert an - det lykkedes. Dog kiksede mine travøgninger en smule 😅 men det var kun de to øvelser. Ellers et super fint program. Vi red til 71,6% og lå med kun en procent fra nummer 1 og blev dermed placeret som nr. 2 👏🏻 så det var en hel vild debut for Fulle og mig på store hestedag 😍

Stort tillykke til begge equipager - jeg syntes I klarede det rigtig flot!!

Vestervang d.23.8
Bimmer og Filipa på stævnetur til Vestervang

Søndag den 23. august blev Bimmer vækket meget tidligt – vi skulle nemlig til stævne i Vestervang.

Kl. 8 gik det løs med LD 1 og Bimmer var glad og dygtig - vi opnåede 65,3 %. Det var mindre end 1 % fra vinderen af klassen . Næste klasse var LD2 og Bimmer var igen så sød – ”Der er flere point at hente, når pony søger mere frem og ned, men en fin og øvelsesstærk pony” skrev dommeren – vi red til 64,3%. Det var 4 % fra klassens vinder og hun var meget dygtig, synes jeg:

Vi blev ikke placeret – men fik alligevel to flotte sløjfer og ærespræmier med hjem. De var virkelig søde i Vestervang og vi havde en god dag. Min storesøster Alma var også med på Fulton. I LC3 red de til 69,4 % og blev første uplaceret og i LB1 red Alma og Fulton til 67,6 %.
Filipa og Bimmer med dagens "høst"
Store Hestedag 2015

Fredag kørte Fadime og jeg Chameur til weekendboksen på Store Hestedag.
Chameur og jeg skulle ride 2 klasser lørdag og 2 klasser søndag.
Chameur havde fået en fin boks ved siden af Coco, staldkammerat hjemmefra, så Trine og jeg nemt kunne hjælpe hinanden gennem weekenden (Tak for det).

Lørdag morgen fik vi god hjælp af Amalie på opvarmningen, og det må siges det hjalp.

Vi fik en 2. Plads for vores LC3 program til hele 69,2 %

Næste klasse var TopRun Semifinalen (LC 2) hvor vi blev nummer 3, Så da jeg kom hjem lørdag havde jeg hele 2 våde rossetter at hænge op.

Søndag skulle vi Ride LC 2 programmet først og det gik fantastisk, bortset fra at søde chameur tænkte at han kendte programmet bedre end mig så han satte i galop et par øvelser for tidligt og han var meget svær at overbevise om at vi skulle trave, til sidst galopperede han så langsomt at man kunne gå ved siden af ham, men heldigvis, lige inden dommeren fik fløjtet for fejl, slog han over i trav. (Det var nok den fejl der kostede placeringen).

Sidste klasse var TopRun finalen, og vi lavede det 2. bedste ridt til 68,8 % og blev samlet nummer 3 i TopRun.

Så det blev en helt fantastisk stævneweekend.

Chameur og jeg fik også fint besøg om søndagen, dels af mine forældre og dels af Chameurs gamle familie, som nød at se at han havde det godt.

Vi fik så meget hjælp og opbakning af alle jer søde mennesker fra Vindinge rideklub, det er simpelthen så dejligt, tak for det. Især selvfølgelig til Amalie, Stine og Fadime.

En stolt og meget smuk equipage - Tirsa på Chameur
D stævne Vestervang

Stævnelørdag i Vestervang

 

Efter et langt og hårdt arbejde fik jeg overtalt min mor til at efteranmelde til stævne på Vestervang. Så lørdag d 30/5 pakkede søde Stine og jeg igen Fulton i traileren og tog af sted til endnu en spændende stævnedag.


Vi ankom til RVV i et koldt efterårsagtigt vejr med regn og rusk. Fulton var noget oppe at køre og faktisk lidt af en skrigeballon
J Han skulle lige markere over for alle heste på foldene omkring dressurbanen, at han nu var kommet!


På banen var han ret frisk, men stadig dejlig lydig (på nær vrinskeriet) og let bøjelig. Lidt som om han forstod, at nu gik det løs for alvor! LC1 gik rigtig godt. Vi red til 71,8 og blev nr. 1. Næste klasse var en LC2, og her synes jeg, vi havde en bedre tur, hvor han var meget mere rolig. Han havde stadig nogle få vrinsk på programmet ☺ men det var ikke noget, der betød noget stort. Vi red til 72,2 % og vandt igen – Jubbi… og ret vildt

 

Igen en kæmpe tak til Stine for hjælp med opvarmning og kørsel – det var bare et super godt stævne for Fulle og mig

Endnu engang STORT tillykke med de flotte ridt. Det bliver sjovt at følge jer op gennem klasserne


Alma og Fulton med de fine rosetter .....og Stine - mon ikke du har vist dem dette smukke fotosted?? syntes jeg kan genkende det fra dig og Røde??
D stævne Hedehusgården
Søndag den 24/4 kørte Stine (m. ”Røde”) Fulton og mig til klubstævne på Hedehusgården til vores andet stævne på udebane. Jeg var meget spændt.

Fulton tog det helt roligt med køreturen i trailer – selvom han lige skulle se lidt på den der kasse, før han gik ind. Da vi kom til stævnepladsen var han ret så vågen, det var meget spændende med alle de nye heste.


På opvarmningsbanen var han rolig, så vi følte os godt klar til en LC1. På banen var han super dejlig og vrinskede ikke en eneste gang J Vi red til 69,60% og blev nr.2 – vores første roset på udebane!

 

Næste klasse var LC2 Højelsecup, og vi fik nok varmet lidt for meget op til denne klasse. For inde på banen havde jeg lidt svært ved at drive Fulle frem. Desværre var det nok det, der gjorde, at jeg blev første upladseret, med 69,13 %  og med 0,4 % op til nr. 3 L Så det var et tæt løb og meget spændende helt til slut.

 

Alt i alt var det et rigtig godt stævne – og vi skylder Stine en kæmpe tak for hjælpen.


Hilsen Alma og vrinsk fra Fulton

Flot klaret til Alma og Fulton - held og lykke fremover😀🙂😎Fantastisk Kr.himmelfarts ferie
      Ihhhhhh en fantastisk Kr. Himmelfarts ferie!!!!

I det skønneste sommervejr startede vi torsdag med at køre til springstævne på CapaCity. Her skulle begge tøser gå en klasse, meeeen.... Jeanetts tidsplan var lidt for optimistisk, så vi flyttede Wonder til fredag og fik "kun" startet D' Asti i en LB (0 fejl)
Så hurtigt hjem, da Simone skulle ride MB0 i Glostrup... Og GODT vi nåede det, for det lykkes det unge par, at kvalificere sig til DM I DRESSUR!!!!! (+ landsstævner samt B hest... Alt dette selv om Fedtes kun er 7 år og Simones første store hest.... 👍👏👏👏😘)
Wauvvv.... Det var godt nok et af deres mål for 2015, men.... At det også lykkes, det er jo bare SÅ dejligt og FLOT!!! 😄😄😄

Fredag gik turen igen til CapaCity for at ride 1. Afd MB BrogårdenCup på Wonder og... De red nok deres smukkeste hovedrunde og med 0 fejl... Omspringningen genial, men hvor sidste bom desværre røg og dermed flot 8. Plads i sejt startfelt 👏👏👏

Nu skulle man tro eventyret var forbi, men nej....

Lørdag og søndag skulle tøserne så til Glostrup og her var de igen forrygende:

Begge fantastisk godt springende og med stort overskud - SKØN måde at starte sæsonen op på👍

Det blev til maaaange rosetter... ☺️

D' Asti: 4. & 5. Plads i LB**
Wonder: 2. Plads i LA* samt 1. & 2. Plads i MB*

Alt i alt bare så fantastiske dage med kanon resultater, at det er svært at forstå...😘😘😘

Knus Simone, Louise, Svend og Jeanett
 

KÆMPE STORT TILLYKKE MED ALLE DE SUPER SEJE RESULTATER - selvfølgelig allermest til Louise og Simone, men jeg ved jo at hele familien er et fantastisk godt team - så også tillykke til dem!! 
En rigtig harmonisk equipage-Simone B.L Kristiansen på "Fedte"
Klubstævne i Vordingborg
Klubstævne i Vordingborg. 

Søndag d. 3.5 pakkede vi bil og trailer og tog mod Vordingborg Sportsrideklub. Det var langt væk, men det var den eneste klub, der ikke havde for mange starter og stadig havde åbent for tilmelding :) Første klasse var en LA1 og vi havde en fin tur dog med små skønhedsfejl. Vi red til 66,11% og blev kun lige slået med 1,5 piont af klassens sidste rytter. I LA2 tog vi revanche, red igen et fint program med skønhedsfejl og her endte vi på 66.72% og vandt klassen :) Super hyggelig klub at starte i, og man kan godt mærke man er kommet lidt sydpå, da mentaliteten blandt rytterne er meget mere afslappet end heroppe nord på ;) 

Knus Meadow og Kamilla

STORT tillykke med de flotte ridt/resultater - og den første sejr i LA. 
Kamilla og Meadow
Klubstævne i Tune

 

Søndag den 29. marts var Fulton og jeg til klubstævne i Tune.

Vejret var koldt og klart og Fulton var temmelig vågen – han kunne nok mærke, at jeg var spændt. Så jeg var rigtig glad for, at Sigrid og Junior fulgte os derover.

Til den første klasse nåede jeg ikke at varme ret meget op, før vi skulle på banen i en LD2. Fulton spændte op, vrinskede løs og synes i det hele taget, at det var en fest, at være kommet ”i nyt ridehus med rigtig mange spejle”. Vi red til 65,71 % og blev første uplacerede. Men det nåede jeg slet ikke at få med – før vi igen skulle på banen… denne gang i LC1, hvor vi havde en meget bedre tur. Jeg var mere rolig – og det var Fulle også … han vrinskede kun tre gange og gik rigtig fint rundt – også i galoppen. Vi red til 72, 8 % og blev nummer 3 i klassen. Jeg er bare så stolt af den lille sorte fyr….😀

Mvh Alma

Stort tillykke med de flotte resultater - og jeg glæder mig til at følje Jer fremover

Fulton og Alma
Klubstævne Hedehusgården
D-stævne i dressur på HGRK

Efter lidt tid med sygdom og operation osv. var det idag tid til at komme ud og besøge stævnebanerne lidt igen. Vi kørte til Hedehusgården i et møg kedeligt vejr, men heldigvis foregik stævnet indendørs. Jeg havde forfærdeligt mange nerver på, så forventede mig ikke så meget af turen idag. Men Line kom og hjalp med opvarmning, og i den første klasse, som var en LB3, havde vi en fin tur, der blev belønnet til 66,67 % og en 2. plads. Super skønt og en dejlig præmie, som var et gavekort til Nygaard Rideudstyr  Derefter var det LA2, der stod for skud, og ja, lad os bare sige at det ikke lige var den bedste tur, og det var dommeren enig i. Vi endte 2. sidst i klassen. Men skidt pyt - det var en dejlig dag med skønne RKV-folk, der forstår at bakke hinanden op 😀 

Men alt i alt en dejlig, men meget kold dag 🙂

Hilsen Meadow og Kamilla

Stort tillykke med din flotte "tilbagevenden" til stævnebanerne - og du lagde jo flot ud må man sige😀
Kamilla skriverat dette billede er fra et tidligere stævne
Tillykke med ponyen

🙂Så blev det endelig tid til at sige tillykke til Emma og Julie, der netop har fundet deres drømmepony, - den 5 årige smukke brune etter pony Højgårds Levi

Vi håber I får rigtig megen glæde af jeres nye ven, og ønsker Jer rigtig meget held og lykke fremover.

 Smukkere ansigt fås vist næppe :o)
Klubspringstævne i Vallensbæk
D-stævne i spring på Vallensbæk Ridecenter

Godt nytår alle sammen 😀

Stormen Egon havde raset hele natten, og tvivlen om det var smart at køre med trailer havde strejfet os. Men vi blev enige om at det kunne vi godt .. Vi fik læsset Meadow og kørte afsted til Vallensbæk. Dejligt sted med 2 store ridehuse, så jeg tænkte at der var god opvarmningsplads. Men jeg blev rigtig meget klogere. Der var rigtig mage unge heste med og en masse børn på "vilde" ponyer. Men vi fik klaret det og Meadow var godt springende trods nogle fridage. Vi kom på banen i 70 cm. Vi havde en super god rytme og tempoet spillede bare. Da vi red over det sidste spring og rørte bommen, men den blev liggende - Så det blev til 0 fejl 🙂
Der var ca 30 min til næste klasse, så vi tog den helt med ro, og tog kun lige et par spring i opvarmningen. Så var det tid til at skulle på banen i 80 cm. Alt i alt også en rigtig fin tur, dog fik vi taget en bom, så vi fik 4 fejl. Men Det var nogle dejlige ture og Meadow er bare skøn at have med i byen. Det er så skønt

Knus fra Meadow og Kamilla.

STORT tillykke med endnu nogle flotte spring runder til Kamilla og Meadow, der bare bliver bedre og bedre 😀
Store Hestedag 2014
Her er lidt til under tillykke, bedre set end aldrig 🤭

Så er en dejlig weekend med Store Hestedag er nu vel overstået. Den 5/9 kørte jeg Røde og Amadeus til Store Hestedag.
Da vi landede derude fik vi fundet vores bokse og fandt os hurtigt tilrette. Caroline og Amadeus, Røde og jeg fik redet en lille aften tur på pladsen så hestene lige kunne få kigget lidt inden, det gik løs med stævne lørdag og søndag. 🙂

Lørdag skulle Røde og jeg først starte LA-breddeklasse, hvor jeg skulle ride LA2.
Senere på dagen skulle jeg ride TOPRUN semifinale (LA2). Røde og jeg var nemlig så heldige, at der ikke var så mange af dem der var gået videre fra kvalifikationen, som havde meldt sig til. Så selvom vi var anden sidst på listen til at komme med ved afbud, endte vi med at blive spurgt om vi ville ride TOPRUN semifinale og finale på Store Hestedag, og det ville vil selvfølgelig gerne. 😀

I første klasse var Røde fin og gik bare rundt uden at kigge på noget. 🙂
Vi red et fint program, som blev belønnet med 67,94% hvilke rakte til en 4 plads 😀  
 
Efter ca. 2 timers pause hvor røde fik slappet af, skulle vi nu ride TOPRUN semifinale. Igen havde jeg en rigtig fin tur på Røde og igen blev vi belønnet med 67,945, hvilke igen rakte til en 4 plads i semifinalen 

Søndag skulle vi igen i aktion i de samme 2 klasser som om lørdagen. Røde var dog blevet lidt træt efter lørdagens tur, men vi fik en nogenlunde tur i første klasse og red til 64,66% hos den ene dommer og 65,87% hos den anden dommer. 
Det blev ikke til nogen placering i denne klasse.
2 timer senere skulle Røde og jeg så ride TOPRUN finale. Røde var stadig træt, men fik vækket ham lidt ved hjælp af et par andre spore, så vi fik redet et fint LA2 program. Vi red til henholdes vis 65,69% og 66,21% og det lagt sammen med resultatet fra lørdagen semifinale, endte Røde og jeg på en flot 3 plads i årets TOPRUN finale
😀
Stor tak til TOPRUN for de super flotte præmier🙂 

 

Tak for en super hyggelig weekend på Store Hestedag, i super godt og hyggeligt selskab 😀

Knus Stine og Red Power (Røde)

Stort TILLYKKE til Stine og Røde, der for andet år i træk placerer sig i toppen på finaledagen i Toprun Cup. Det er bare SÅ flot Stine

Store Hestedag 2014
En dejlig weekend med Store Hestedag er overstået.
   
Tidlig søndag morgen skulle Amadeus og jeg starte LD1 og LD2 for første gang på udebane. 
Vi var spændte begge 2.  Vi fik varmet godt op og lige pludselig var det vores tur til at ride. Vi lagde ud med LD1.
Det gik okay og vi red til 66,95 % og blev første uplaceret. I LD2 var der kommet styr både på mine og Amadeus´ nerver og vi red et super program til 70,48% og vinder af klassen.
Super dejligt. Tusinde tak til Caroline for hjælpen med opvarmningen og ikke mindst Julie, min far og mor. 
Knuzz fra Amadeus og Emma

STORT tillykke med et par rigtig flotte programmer, hvor især det sidste jo var helt i top !!
En flot equipage med æresdækken og flot roset
Ring og spring i Hedehusene
Ring og spring på Hedehusgården

Hedehusgården har holdt nogle super gode ring og springstævner et par fredage hen over sommeren, og de kan klart anbefales.
Meadow og jeg skulle afsted og starte 60 og 70 cm. Men nu skal jeg jo lige vænne mig til at det er spring og ikke dressur, og det der spring, det går sgu lidt hurtigere. Så vi nåede ikke særlig meget opvarmning inden vi blev kaldt på banen.
Vi skulle på banen i 60 cm imens det regnede aller mest, men vi kom rundt, og havde en fin nulrunde med et par rytterfejl, som Meadow reddede dem selvfølgelig 
Derefter stod den på 70 cm, og der var jeg træt, og kunne sgu ikke lige få afstandene til at passe, men selvom jeg ikke kunne følge med, klarede Meadow skærerne, og vi fik endnu en fin nulrunde 😀
 Meadow er bare fantastisk at have med i byen, og det gør det jo bestemt endnu mere fantastisk 😀 

Knus fra Meadow og Kamilla. 
Dejlig stævneweekend

Kamilla skriver:

Dejlig stævne weekend

Lørdag stod den på dressurstævne på Vesterdalens Sportsrideklub i Ølstykke. Vi kom godt af sted og det sædvanlige hjælper team (Mikkel og Karoline) var, som altid, på pletten.
Meadow og jeg skulle starte en LB1 og en LB3. Vi havde en fin opvarmning, og var klar til at ride på banen. Meadow klarede det sådan set meget godt, men jeg havde ikke en god dag, og fik holdt hende for meget tilbage... Men det blev til 64,83 %.
Nå men op på hesten igen og ind og ride sidste program, hvilket desværre kun blev værre. Men vi endte da på en 2. plads med det første program. Så en meget blandet tur til stævne, men en fantastisk hyggelig klub, der godt kan anbefales at tage til stævne i

Søndag stod den på ring og spring i Tune. Vi skulle starte 60 og 70 cm. Jeg er bestemt ingen garvet springrytter, men Meadow klarer sgu skærene. Selvom det regnede blev stævnet afholdt udenfor. Vi fik varmet op, og var klar til første klasse, som blev lidt blandet trav og galop men fejlfri 😀
 Efter en kort pause var vi klar til 70 cm. Og jeg må indrømme at de sgu så lidt høje ud de spring, men vi måtte jo prøve. Vi fik speedet lidt op i denne klasse, og det gav pote. En mega fed tur og igen fejlfri 🤩

Rigtig god weekend - og når nu man har en dårlig dag i dressuren, er det jo fantastisk at kunne klarer det så fint i spring🙃

Igen tak til Mikkel og Karoline, der som sædvanlig var mine tro følgesvende 🙂

Knus Meadow og Kamilla.

STORT tillykke til Kamilla og Meadow, der bare klarer sig super flot - nu inden for 2 grene af ridesporten. Godt gået Kamilla og Meadow!!

Et flot billede af Kamilla og Meadow til springstævne i Tune
Distriktsmesterskab i spring
Distriktsmesterskaberne i springning til KAR Open
Louise og en anden dygtig springrytter, Ditte havde fået stablet et hold på benene. 3 timer før vi skulle af sted hoppede en af rytterne af og derfor endte holdet med at bestå af springrytterne, Louise og Ditte, og de to dressurtanter Line og Simone
Men vi fik kun 4 fejl samlet over 2 runder og det blev derfor til en anden plads, hvilket er laaaangt over forventet!!
Tusind tak  til Louise og Ditte for to meget velredet heste, som de to dressurtanter fik æren af at ride
Mvh
Simone

STORT tillykke til hele holdet - det var da SUPER, SUPER flot!!!!
Et rigtig flot billede af et super sejt springhold fra RKV
Tillykke til Familien Celta
Stort tillykke til Julie Celta og resten af hendes familie, der netop har købt den smukke sorte 6 årige 1.ponyvallak Lucay(med kælenavnet Kaj)
Vi glæder os meget til at følge jer fremover, og ønsker stort tillykke med ponyen til hele familien.😀
Smukke Lucay nyder en tur på folden
klubstævne i Himmelev

D-stævne i Himmelev. 

Idag, søndag, stod det på stævne i Himmelev.
Vi skulle ride LB3 og debutere i LA2. Vi havde en rigtig god tur i LB3 - dog var dommeren ikke helt enig, men vi endte med 64,65 % og en 1. plads 😀 Efter en kort pause skulle vi på banen igen i en LA2. Travprogrammet var udemærket, men så kom galoppen, og vi kunne ikke helt blive enige om tempoet  Men på trods af delvist manglende kontragalop og en noget voldsom galopøgning endte vi med 60,12 %  Så det var en meget tilfreds pilot, og en meget træt hest der landede hjemme i stalden søndag aften 🙂
Tusind tak til Mikkel og Line for at tage med og hjælpe med de mange ting 😀 

Knus fra Meadow og Kamilla.

Stort tillykke med sejren i LB3, og selvom der var plads til forbedringer i LA2, så var det jo første gang - så jeg forstår du er rigtig tilfreds. Glæder mig til at følger jer🤩
En stolt rytter i Himmelev
Holbæk rideklub
I denne weekend var Luna og jeg til stævne i Holbæk rideklub, der fejre 100 års jubilæum. vi skulle om lørdagen ride en jubilæums klasse der gik i LA2, hvor de 12 bedste gik videre til om søndagen, hvor vi også skulle ride LA1, sådan så vi kom afsted til stævne, selv hvis ikke vi skulle være heldig at gå videre i jubilæums klassen. Luna var som hun plejer rigtig sød at have med og leverede det ene god program efter det andet. Om lørdagen red vi LA2 til 70,5 % og blev nummer 3 kun 1 point op til 1. pladsen, så vi lå virkelig tæt. Om søndagen red vi LA1 til 73,5 % og blev nummer 2, samtidig gik vi videre i jubilæums klassen fra lørdag, og red her 68,7 % og blev nummer 3.  alt i alt en rigtig god weekend med delvist godt vejr og skønt selskab fra Heidi, og ikke mindst Kamilla, Karoline og Bodil der var søde at køre till Holbæk begge dage, for at se mig ride :) 


Knus Line og Luna 

STORT STORT tillykke med de meget flotte resultater😀
Luna med en af hendes mange flotte rosetter
Klubstævne i Vindinge

Julie og Emma skriver:

En dejlig stævneweekend er overstået. Fredag skulle Amadeus og jeg starte klubstævne i LD2 for anden gang sammen.😀
Lidt spændende var det, men det gik rigtig godt. Amadeus var frisk og vi red et rigtig godt program. Vi red til 69,05 % og kom på en delt 5. plads. Vi var rigtig godt tilfredse begge to.

Kærlig hilsen Julie & Amadeus

En god stævne weekend er overstået.😎
Sent fredag aften skulle Amadeus og jeg starte LD2 for anden gang. Jeg var lidt spændt på, om jeg nu kunne huske programmet (da jeg red forkert sidst), men det hele gik jo fint, og vi blev belønnet med 69,76 % og det rakte til en 2. plads. Så det var jo super godt.

Kærlig hilsen Emma & Amadeus

KÆMPE stort tillykke til Jer begge med de flotte ridt. Det er bare SÅ dejligt I har fundet så fint sammen med jeres dejlige pony!! Held og lykke fremover - vi glæder os til at følge Jer.C stævne i Ringsted
Til tillykke.
Jeg var ude og starte distriktsstævne i Ringsted.
Vi skulle starte en LA2 og vores debut i LA4. I vores LA2 blev Eros for første gang bange for dommertårnet. Det var sådan så han løb 2 gange, men det var heldigvis inden programmet begyndte. Han var derfor lidt anspændt i programmet, og vi fik derfor nogle dårlige overgange og lidt andet. Derimod var der også super fine ting, - det syntes dommeren også, og hun belønnede os med 73,59% som rakte til en anden plads.
I LA4 var Eros meget træt, men vi havde en rigtig god tur og red 63,59. Det var en ny dommer, og hun var ikke i lige så godt humør, det kunne også ses på de andres procenter. 🙃
Dejlig stævne dag, med den søde Eros som var så træt efter stævnet, at han ikke engang kunne spise sin frokost.

Knus Laura og Eros

STORT tillykke med de flotte ridt - og sikke en fin debut i LA4. Det lover godt for fremtiden - og jeg glæder mig til at følge Jer🤩
Smukke Eros med sin fine roset
Odsherred
I Weekenden var Wonder og jeg til udendørsstævne i Odsherred.
Første stævne på græs i denne sæson, og vi havde ikke nået at få mordax sko på, så vi var lidt spændte på forholdende!
Som altid var det super sekretariat og banen var rigtig fin, til trods få alt den regn der er kommet i løbet af ugen…
Begge klasser gik super godt, Wonder var som altid dejligt oplagt. Vi fik to super runder og vandt begge klasser
Kh
Louise 

STORT, STORT tillykke til denne eqipage, der bare vinder..vinder....og vinder. Super flot Louise😀
Louise og Wonder i smukkeste stil
C stævne RKV

Distriktstævne på Vindinge Rideklub

 

Klaus og jeg skulle starte LB1 både lørdag og søndag.

Lørdag:

Jeg havde rigtig god tid til at gøre os klar, da vi først skulle starte sent på eftermiddagen. Klaus var super fin i opvarmningen og ude på banen. Vi red til 67 % og blev nummer 1. Igen igen var Line så sød og hjalp mig med opvarmningen.

Søndag:

Denne dag skulle jeg starte tidligt om morgen, så der havde jeg ikke så meget tid, som dagen før. Jeg kunne godt mærke at Klaus synes, det var lige et par timer for tidligt han skulle ud af boksen. Men flettet blev han i hvert fald. Nu har vi jo redet LB1 mange gange, så jeg vidste hvor jeg skulle gøre mig ekstra umage. Vi red et stabilt program og blev belønnet med 70 % og blev nummer 1 igen. Nu er vi hermed udklasset af LB1.😀

Jeg synes det har været en rigtig god og ikke mindst hyggelig stævneweekend.  Jeg ser allerede frem til næste stævne, hvor vi skal i gang med højere klasser.

Knus Hannah og Klaus
STORT tillykke til Hannah og Klaus, der simpelthen bare bliver bedre og bedre. Som du selv skriver, er I vist helt klar til større udfordringer - og vi glæder os til at følge Jer.

 

 

 

Stævne RKV
Stævne i Vindinge Rideklub.

Lørdag morgen startede tidligt i stalden.
Kl. 7 landede vi i stalden klar til ordne Meadow, og efter en lille times tid, red vi mod Vindinge. Vi gik igang med opvarmningen, der dog ikke gik efter planen. Jeg havde det rigtig skidt (formegentlig pga. nerver 😥, så der var mange skridtpauser. Men vi kom på banen og leverede et fint program, hvilket dommeren var enig i. Hun belønnede os med 68,50 % og dette var nok til at liste os ind på 1. pladsen. Super dejligt

Søndag skulle vi til det igen, og der gik opvarmningen bedre end lørdag. Vi kom på banen og på trods af et galopanspring midt i øgningen, et forkert anspring og en meget frisk Meadow, der mente, at hun skulle styre tempoet, red vi alligevel til 66,50% og fik en 2. plads.

Alt i alt en rigtig god weekend - og tusind tak til alle de skønne folk fra Vindinge Rideklub, der gjorde weekenden endnu bedre 😀

Knus fra Meadow og Kamilla.

Stort tillykke med et par fine programmer begge dage - og flotte placeringer!! Vi er sikkert mange, der glæder os til at følge jer op igennem LA klasserne🙂
 
C stævne RKV
Denne weekend stod på distriktstævne hjemme i rideklubben, hvilket var det første på Lunas og mine vegne  vi skulle om lørdagen ride LA1 og LA2, og om søndagen ride LA2.
Jeg kunne godt mærke vi var kommet til C - stævne, da det var nogle lidt andre heste, med noget mere kvalitet end de sidste stævner vi har været til, så der skulle rides lidt til for at ende i toppen 😉 lørdag havde jeg nogle rigtig fine ture, hvor jeg dog synes at LA2'en var bedre end LA1'en. Vi red til 71,65 % i LA1 og blev 1. uplaceret med kun 1/2 point om til 4. pladsen, og her var der så tale om en pinlig rytter fejl, der kostede os 4. pladsen.. man skulle jo tro efter 11 år i sadlen at man kunne ride rigtig letridning på en halv volte, men åbenbart ikke. UPS i LA2 red vi 70% og blev nr 3. 
Så nåede vi søndag, hvor vi skulle starte LA2 igen. Her havde vi en fantastisk tur, hvor Luna nærmest ikke satte en hov forkert, dette blev også belønnet derefter og med en procent der lød på 73,10 kunne vi trække sejren i land, det var en hel vild oplevelse og hvem havde da troet af jeg ville græde af glæde hele 2 gange! 😀😀😀 
Skøn weekend i dejligt vejr og intet mindre end fantastisk selskab! 

Knus Luna og Line😎

Stort tillykke med de super flotte resultater. Jeg er helt enig - Luna satte ikke en hov forkert i LA2 søndag - og det var bare flot.
 
klubstrstævne Hvalsø

Den 12. april 2014 kørte Klaus og jeg sammen med Sigrid og Junior til stævne på Hvalsø Rideklub.

Sigrid og jeg kom godt fra start. Vi havde super meget tid til at gøre hestene og os selv klar, så der var overhovedet ikke stress på.

Da vi så skulle til at læsse ponyerne, havde vi forberedt os på, at de nok ikke helt var enige med os. Junior skulle først op. Han gad ikke til at starte med, men efter kort tid fik Sigrid ham op! Så var det Klaus´ tur. Jeg gik målrettet op i traileren og til vores alle store overraskelse, gik Klaus helt uden kvaler med op i traileren. Ponyerne var så dygtige!

Da vi var ankommet, var der heller ingen stress på, lige indtil vi opdagede vi havde glemt en gjord. Vi var så heldige at jeg ikke skulle opvarme i så lang tid som Sigrid, så Lisa skyndte sig hjem og hentede gjorden. Hun kom tilbage lige præcis i det sekund, vi skulle til at lægge sadel på!

Da Klaus og jeg kom ind på banen, gik det rigtig godt. Han kiggede lidt og var lidt spændt. Vi fik 68 % i en LC3, som rakte til en 3. plads. Vi red også en LB1, som også gik super godt. Der red vi til 68,03 % og blev 1. uplaceret.

Alt i alt en super god dag. Tusinde tak til Line for igen en rigtig god coach! Kæmpe tak til Lisa som skyndte sig hjem for at hente gjorden og til Steen for turen ud og hjem! Tak til mine forældre for igen flotte billeder. Og selvfølgelig også kæmpe tak til Sigrid, for at tilbringe endnu en god stævnedag med!

Knus Hannah
Stort tillykke til Klavs og Hannah med endnu et par flotte ridt!!

 

 
Stevnsbogård Rideklub
D-stævne på Stevnsbogård Rideklub

Lørdag d. 19.4 gik turen til Stevnsbogård Rideklub i Hvidovre.
En meget  lille, lidt primitiv, men hyggelig klub. Vi fik sadlet op, og skulle over til opvarmningen.
Da rideklubben ligger midt i et villakvarter, var der lidt udfordringer i opvarmningen.😲
For det første blev der øvet golfskud i haven lige ved siden af, og det resulterede i, at alle hestene blev forskrækkede hver gang der blev skudt en bold afsted. Ydermere blev der larmet med motorsav i haven på den anden side. Men efter en udmærket opvarmingen, skulle vi ride en LB1, hvilket var den første på udebane. 😀
Det var et lidt spændt program og med et forkert galopanspring landede vi på 65.57 %.
Efter 10 min skulle vi ind og ride vores debut i LB3. Dette program gik meget bedre, og jeg havde en super tur, og var egentlig ligeglad med procenten, da det virkelig var en fin tur. Men vi red til 67.57 %, hvilket resulterede i en 2. plads. 🙂
Alt i alt en meget tilfreds rytter, der er så stolt af at have Meadow med i byen, for hun er bare rolig og lader sig ikke rigtig gå på af noget - dog var det en meget træt hest, der kom tilbage til Løkkeholm. 

Tak til dem der var med derinde - Det gør turene meget mere hyggelige 😀 

Knus fra Meadow og Kamilla.

STORT tillykke med de flotte programmer til Kamilla og Meadow. Jeg glæder mig meget til at følge Jer fremover - op igennem klasserne - for det går jo flot fremad må man sige😀🙂
 
En stolt rytter på en træt hest - det er hårdt at være i byen syntes Meadow
D stævne i Hvalsø
SÅ stod denne weekend på endnu et stævne på Lunas og mit vedkommende. 
I dag gik turen til Hvalsø rideklub, hvor vi skulle ride LA1 og 2.
Vi havde to rigtig gode ture, hvor op til flere 8 taller blev indkasseret, og endte ud i at ride til henholdsvis 74,2% i LA1 og vandt klassen, og red LA2 til 73,2% og blev nummer 2😀
Det bedste var dog at damen havde 
besluttet sig for at være en "artig kaj", både at gå lige op i traileren hjemme og lige op i Hvalsø, samt tog det helt cool at stå og græsse i næsten en time mellem klasserne 😀 dygtige Luna!  
Jeg takker Heidi, for altid at køre mig rundt til stævner, selv når hun ikke selv har hest med til start, og selvfølgelig tusind tak til de mange søde mennesker fra klubben der denne gang har fulgt os nøje på live  

Knus Line og Luna

STORT, STORT tillykke med endnu et par fantastiske programmer til Line og Luna, der bare er SUPER gode sammen!! 
 
Dejlige Luna og Heidi på stævnepladsen i Hvalsø
D-stævne Hedehusgården
Stævne på Hedehusgården
Eros og jeg skulle starte stævne på Hedehusgården d. 30/3.
Vi havde nogle fine programmer, med en masse gode ting, men der var dog også et par fejl.
Vi red en LA2 til 67,66 og vi endte med en placering på en delt fjerde plads.
Bagefter skulle vi ride en LA3. Det gik fint, en lidt træt pony, og dumme fejl.  Vi fik 66,67% og var godt tilfredse ... Vi gik ud for at få taget billedet til championat med Rikke, - Bianca havde været sød at tage kamera med... Meget hyggeligt indtil telefonen ringede,😲 det var Jeanett som kaldte os til præmieoverrækkelse..
Vi var blevet nr 1 men havde slet ikke kigget på stillingen.  I løb gik det til præmieoverrækkelse.  Dejlig dag og gode præmier. 

Tak for alle jer der kom og kiggede. Og tak til Bianca for billederne.
🙂
Knus Laura

STORT tillykke til Laura og Eros, der bare er kommet rigtig flot fra start i denne sæson. Jeg glæder mig til at følge jer op igennem klasserne😀
Et super smukt billede af en rigtig flot equipage : Laura og Eros
D-stævne Hedehusgården

Søndag den 30. marts var Klaus og jeg til stævne på Hedehusgården.

Vi blev kørt der hen med ponyerne af Sigrids far Steen -Sigrid havde Junior med.
Vi fik dem læsset med hjælp fra Line, som håndterede både Junior og Klaus med bestemt hånd, selvom der kom et par flyvende forben en gang imellem.

Da vi ankom til Hedehusgården, skulle vi lige vente en halv time på opvarmningen. Imens så jeg Sigrid og Junior varme op og Klaus spiste græs.

Nå, vi nåede så til opvarmningen. Vi red nede på springbanen sammen med Sigrid i det skønne vejr! Klaus var lidt ukoncentreret til at starte med, men Line hjalp mig så han blev superfin.

Vi red op til stævnebanen. Jeg red lidt rundt derinde, for at se, hvad Klaus ville sige til det hele. Det var han helt ligeglad med! Der blev sagt "Værsgo at ride", og vi gik i gang. Han var rigtig god og helt rolig. Vi skulle ride LB1 og blev belønnet med 69,68 % som rakte til 1. plads!

Det har været en meget god dag! Tak til Lisa og Steen for turen ud og hjem, til Line for en rigtig god coach, til mine forældre for flotte billeder og til Sigrid for at tilbringe stævnedagen sammen med mig! Klaus var rigtig artig at have med! Alt i alt en superhyggelig dag!

Knus Hannah

😀Stort tillykke til dig Hannah med det flotte ridt og sejret. Dejligt I er i gang igen, og vi glæder os til at følge dig og Klavs i denne sæson.😀

Hannah og Klavs under opvarmningen
D-stævne Vestervang
Dressurstævne på Rideklubben Vestervang

I det dejlige forårsvejr læssede vi Baune, og kørte en tur til Vestervang, hvor vi skulle starte LC1 og LC3.
Vi fik varmet op til første klasse, og var klar til at ride på banen. Det var en fin tur, der blev belønnet med 68,2 % og det rakte til en 1. plads.
(De "gule" kan altså godt være med på "podiet". Det var faktisk en "gul", der blev både 1'er og 2'er 😀)
Efter en lille pause, hvor Baune nød godt af lidt græs, var det tid til at komme igang med opvarmningen. Vi red igen en super fin tur, som efter vores egen mening, var bedre end den første. Men dommeren syntes, at programmerne var meget ens, og gav os igen 68,2 %, og vi endte som 1. uplac. (nr. 3). Turen gik hjemad med en træt pony, der virklig har gjort det godt i løbet af dagen.🙂

Tak til Manne, der er så sød at køre os, og til Mor og Kamilla der er med på TEAM Baune, og sidst men ikke mindst fotografen Mikkel, der fik taget mange gode billeder i det dejlige vejr 😎

Knus fra Baune og Karoline.

STORT tillykke med de meget flotte programmer til Karoline og Baune.
 
Smukt vejr, smuk ridning og smuk pony - Baune Frølunde
Vestegnen

Mine planer for i dag var:
- At ride lidt på min pruhest
- At se min søster gøre gymnastik opvisning
Det lyder da ikke som noget specielt…


Men ja… Så skete der jo det hyggelige, efter jeg havde redet min pruhest, at jeg kom til at sætte mig ved det bord hvor snakkeklubben sad og åbenbart manglede et stævne i det gode vejr…😎
Op på Drf-Live for at se muligheder:
- Di til dressurstævne på Hedehusgården?
- Louise til landsstævne i Holte for at starte en MA? - eller Jeanett til voltigering på Møllebakken?!

Jeg morede mig gevaldigt over disse geniale ting, som vi kunne få dagen til at gå med… Og jeg ved ikke lige hvorfor/hvordan det pludselig blev til, at jeg skulle starte springstævne på Wonder i Vestegnen?? (Siger jeg som ikke har sprunget i over 3 år…) Men det syntes ”gruppen” åbenbart. Så ja, man kan godt sige at jeg blev udsat for gruppepres!!


Først skulle jeg se min søster gøre gymnastik opvisning… Jeg blev kørt ned til roskildehallen, og så min søsters fine opvisning. Her blev jeg ringet op af Jeanett, som sagde at vi IKKE kunne tage til stævne alligevel, fordi der ikke var noget lys på traileren.. Nej hvor ærgerligt tænkte jeg… Hvorefter hun ringer to minutter senere, og siger at det nu virker igen...  Så blev jeg hentet og kørt direkte ud til springstævne. Det skal lige siges, at imens jeg så min søster, så blev Wonder vasket og gjort klar af Louise og Di (y)


Nå, men vi kom til Vestegnen og red to fantastiske 0 runder i 80-90 cm. Så det var nu okay at være til springstævne, specielt når man er i godt selskab 😀
Stor tak til Louise, Di, Tina,  Jeanett og min far, som fik dette til at lade sig gøre. Og en kæmpe tak til Louise for en meget velredet hest!


Men… Hvor svært kan springning være!! "🙃


Simone

Ja, Simone, der tog du fusen på mig!!
Det plejer jo at være dressur jeg skriver tillykke med - men super flot - og man må vist sige du havde en dejlig dag!!😎
En smuk equipage - Simone og Wonder
D-stævne i Hedehusene
I denne weekend, havde Luna og jeg udebane debut, og dette skete på Hedehusgården rideklub.  

Luna tog det hele med ophøjet ro, og gik lige i trailer på vej ud, næsten lige ind på vej hjem, hvilket jeg er meget glad for, da Luna en gang har været i en trailer ulykke 😥 

Selve stævnet var en stor succes, og vi red en LA1-3 breddeklasse, hvor vi red en LA1 til 71%, hvilket svaret til en 2. plads.
En time efter skulle vi også ride en LA2, som var Lunas og min første sammen, hvilket gik ud over alt forventning, da vi her red 72% hvilket svaret til en 1. plads.
Det må siges vi gjorde rent bord 😀 
Jeg er meget glad og stolt, og selvfølgelig rigtig glad for alle de søde mennesker fra klubben, der tog sig tid til at komme og kigge, det gør bare hele oplevelsen lidt federe! 


Knus Line og Luna

STORT tillykke til Line og Luna, der bare må siges at være en super equipage !!
Vi glæder os til at følge jer fremover!!!
 
En stolt rytter - Line Andersen
Klubstævne i Tune d.23.3.14

Klubstævne i Tune

I søndags var Smilla og jeg til klubstævne på Tune Sportsrideklub.
Smilla blev, som de fleste ved, opereret sidste forår for en meniskskade, så bare det at nå hertil var en kæmpe sejr! Nervøsiteten kunne ikke helt skjules, da det er to år siden vi sidst betrådte stævnebanerne. Hanne Valentin, der er A-dommer, skulle dømme, så det var endnu et spændingsmoment!

Vi skulle starte LA1 og LA2 i en LA-breddeklasse med 18 starter.
LA1’en gik rigtig fint og det blev til overvældende 73,3 pct. -meget mere end vi havde turde håbe på!
I LA2’en var vi begge lidt trætte, men blev alligevel belønnet med 66,6 pct.

Det rakte til en 2. og en 9. plads, så er virkelig glad og stolt over sådan en debut!

Og skønt at være i gang igen –tusind tak til Amalie for fremragende undervisning, og til Fadime for den kæmpe hjælp og støtte i hele den lange syge- og genoptræningsperiode!  
Dbh Louise

STORT tillykke med den flotte debut til Louise og Smilla. Det bliver så dejligt at følge Jer fremover.🤩

En smuk equipage med deres træner
Overskrift 1

 

 I denne weekend, havde vi fastelavn stævne i ride klubben, og dette skulle min nye hest Luna og jeg selvfølgelig også prøve at være med til.

Luna var temmelig cool omkring alt udklædningen på de andre heste og ryttere, nærmere betegnet udklædningen på Stine og Røde
Det var blot 2. stævne vi skulle ride sammen, og vi kastede os her ud i, efter en lang vinter træning, at ride en LA1, hvilket gik ud over alt forventning!😀

Luna var en sand makker på banen, og vi fik redet et super godt program, som blev belønnet med hele 70%, hvilket rakte til en delt 2. plads med Sofie Grube  i heste klassen dette må siges, at være en rimelig sej debut synes jeg selv 😀

Andet er der ikke tilbage end at sige tak for et yderst hyggeligt fastelavn stævne 

 
Knus Line og Luna

STORT tillykke til Line med den flotte debut i LA1. Dejligt I har fundet så fint sammen. Held og lykke fremover !!!

 

 

 

 

"Ring og Spring" i Tune
D. 16/2  har Baune og jeg været til "Ring & spring" stævne på Tune Sportsrideklub.
Det var første gang at Baune og jeg skulle til springstævne
Vi skulle springe 50 cm og 60 cm.
I den første runde fik vi 0 fejl 😀og i den anden runde fik vi en nedrivning, og så fik jeg lige lavet en rytterfejl  Ups 😉
Men vi havde det rigtig sjovt, og det er i hvert fald ikke sidste gang, at vi tager til springstævne !!
Tusind tak til alle dem der kom og kiggede -det var super hyggeligt 🙂

Knus Karoline & Baune

Stort tillykke med den vellykkede debut til Karoline og Baune
 
Baune med sin første springroset
Ring og spring i Tune

Røde og jeg har i dag den 16 februar være til årets første stævne.
Det blev til et hyggeligt "Ring og Spring" på Tune Sportsrideklub. Vi skulle ride 80 cm. og 90. cm.
Først red vi 80 cm. og fik her en god tur med 0 fejl. Efter lidt venten skulle vi så på banen i 90 cm. her fik vi desværre 4 fejl, men ellers en fin tur.
Tak til alle dem der kom og kiggede 😀 

Knus Stine og Red Power (Røde)

Stort tillykke med et par fine runder til årets første springstævne.  
Ring og Spring i Tune
I søndags var jeg sammen med Stine og Røde til "Ring og Spring" på Tune sportsrideklub, hvor jeg skulle starte på min kære springhest Power, som jeg pænt for lov at låne af Heidi. 

Stine og jeg red vores to søde springere til Tune, hvor vi skulle starte 80 cm og 90 cm begge to. 

Power var rigtig frisk som altid, men løste opgaven godt.
Det blev til 0 fejl i første klasse, og grundet rytterfejl fik vi en bum i anden klasse. Denne store dreng gør fremskridt hver gang vi springer sammen, så glæder mig til endnu flere springstævner med ham. 😀

Til sidst vil jeg gerne sige tusind tak til Kamilla, Karoline, Bodil, Janet, Jeanett, Louise R, Sofie K og ikke mindst Heidi for at komme og heppe, det gør det altid lidt sjovere at tage til stævne.

Knus Line :D

Stort tillykke til Line og Power med de flotte runder - vi glæder os til at følge denne "nye" springequipage😀
Line A og Power. Billedet er fra Store Hestedag
D stævne i Karlslunde
Mig og Summe var på Karslunde Rideklub d. 25/1-14,- det var vores første stævne i det nye år!
Vi red en Lb2, som nok ikke var vores bedste præsentation, da jeg først glemte programmet, og da vi nåede til galopen, var vi ikke helt enige om hvilket tempo vi skulle ride  så det endte desværre med at vi blev disket, da jeg blev nød til at lave nogle volter for at stoppe ham!! Men det er hvad der kan ske.
I lb3 gik det meget bedre, han var meget nemmere i galopen end i lb2! Men igen glemte jeg programmet...ups.. 🤭 men det førte os alligevel til en flot 1. Plads med 65% så det var stolt pony rytter!
Vi er hermed udklasset af lb, så vi skal nu igang med noget la 😀
Tak for transport til Per !!
Mange hilsner fra Rikke og Supreme

STORT tillykke til jer - også selv om han var så fræk i første klasse. (Han gik simpelthen perfekt på opvarmningen🤩) - men flot du holdt hovedet koldt og kom så fint igennem næste klasse😀 Vi glæder os til jeres debut i LA klasserne
En glad Summe i traileren på vej fra stævnet
D stævne Karlslunde
D-stævne i Karlslunde

Lørdag omkring middag gik turen til Karlslunde, hvor vi skulle starte LC2 og LC3.
Vi kom fint afsted, men da vi skulle sadle damen op, opdagede vi at gjorden ikke var der.....
 Et hurtigt opkald til min mor, der kørte efter gjorden, og så var vi klar. Vi havde dog kun 15 min til opvarmning, men Meadow var sådan set meget rolig. Så vi red på banen i et "farligt" ridehus. Det blev en lidt spændt og trippende første tur, men det var dommeren ikke så enig i. Vi red nemlig til 67,50 %. (1. uplac.)😉
Efter lidt ventetid, var vi klar til opvarmning igen, og red så derefter et, efter min egen mening, meget bedre program. Vi red til 68,20 % og fik en delt 4. plads. ud af 19 😀

Søndag tog vi turen igen.
Denne gang med gjorden 🤭 Første tur resulterede i et mega bukkespring i anspringet, men ellers var det okay. Vi red til 64,38 %.
Anden tur var meget bedre, og vi red til 67,60 % og fik en 3. plads og en fin rød grime i sponsorgave 🙂 Alt i alt en dejlig, men MEGET kold weekend. Og som altid er Meadow fantastisk at have med i byen 🙂 Tusinde tak til Mikkel, der er så sød at køre og min mor, Karoline, Rikke og Charlotte for at hjælpe med alt 🤩

Knus fra Meadow og Kamilla.

STORT tillykke med de flotte ridt - det er så dejligt at høre om jeres fine ture!!
Sikke et fint billede af en stolt equipage!! Stort tillykke
Stævne i Slangerup-Lynge

Så har Eros og jeg været til årets sidste stævne i Slangerup-Lynge.
Det var et stort stævne med hele 25 starter i la1 og 16 i la2. Vi havde en fin tur i la1 med kun lidt bøvl i galoppen, og fik en delt 2. Plads med 69,31%.😀
Så skulle vi vente hele 2 timer,- så Eros måtte i trailer igen. Han var svært utilfreds med ikke at være hjemme da han kom ud, men efter lidt opvarmning gik det alligevel. Vi red til 66,719 og var godt tilfredse med dagen.

Knus Eros og Laura

STORT tillykke med de super flotte ridt - det er SÅ dejligt at Eros er gående igen!!! Held og lykke i den nye sæson🙂
28.12 Slagelse Rideklub, C stævne spring
28.12 Slagelse Rideklub, C stævne spring

Dejlig afslutning på et super stævneår !! - sejr i LA på min grå stjerne 😀😎🙃🙂

- Godt nytår til alle i rideklubben og TAK for jeres støtte i det forløbne år.

Knus Louise

STORT tillykke med endnu et super flot resultat!!! Et rigtig flot punktum for en fantastisk sæson på landets springbaner! Vi glæder os til at følge jer i det nye år!!
Louise og Wonder ved en tidligere lejlighed, hvor det også var gået rigtig godt !!!
Klubstævne/Sjællandsmesterskab
Klubstævne/Sjællandsmesterskab for Knabstruppere i Vindinge.

Lørdag d. 30. november var dagen for Knabstrupperstævne på Vindinge.
Vi var jo heldige at stå tæt på, så vi slap for trailerkørsel osv. som alle de andre.😀
Meadow var super på opvarmningen, og vi kom på banen, og leverede et rigtig godt program i LC1, hvilket dommeren var enig i, da hun bedømte os til
67 %.
Kort efter skulle vi på banen igen i en LC3, og det gik næsten lige så godt. Der red vi til 66 %.
Det bliv til to 1. pladser og kun 2 % fra at blive Sjællandsmester -
men den titel snupper vi næste år 😉
Tusind tak til min Far, Mikkel og Rikke, der alle var fantastiske hjælpere 🙂

Knus fra Meadow og Kamilla

Stort tillykke med de flotte ridt OG begge sejrene. Det var bare SÅ tæt på - men vi krydser fingrene for næste år.
En super flot - og meget glad Kamille på dejlige Meadow med de fine rosetter.
Østsjællands Rideklub D stævne
Stævne på Østsjællands Rideklub d. 24/11-13

Søndag d. 24/11 tog vi til julestævne på ØSR.
Vi skulle starte en LD2 og en LC1. Det var en klasse, hvor det var "Alle mod alle" dvs. hest og pony, børn og voksne, og der blev redet lige fra LD til LA 🙂
Vi red først en LD2. Vi havde en rigtig god tur, og blev belønnet med 71% 
Der var to timer til, at vi skulle starte anden gang. I de to timer fandt vi en læplads i solen, og Baune fik lov til at græsse. Tiden nærmede sig til, at vi skulle starte igen og han fik "tøjet på" 🤩
Vi havde igen en rigtig god tur i LC1, og vi blev belønnet med 69%  Dette rakte til henholdsvis en 2. plads og en 4. plads ud af 37, hvilket vi var meget tilfredse med 😀 Dejlig dag at slutte weekenden af med 😎
Tusind tak til Manne, som var så sød at køre for os, men også tak for en rigtig hyggelig dag 🤩

Knus Karoline og Baune

STORT tillykke med de flotte placeringer.🤩
Det var to rigtig flotte programmer, og især var det skønt at se, hvor meget stærkere Baune er blevet i galopprogrammet, der jo har været hans lidt "svage" punkt - men I træner seriøst og det kommer stille og roligt.
Baune og Karoline i det dejlige solskin
Klubstævne Ledøje-Smørum
Så er en god stævne dag i Ledøje-Smørum slut!
Jeg har idag haft 2 gode ture på Røde.
 
Røde og jeg skulle starte LA1 og LA2.
Vi startede med LA1 og havde en rigtig fin tur og red til 68,07% og det blev til en fin 2.plads.  
Bagefter var det LA2, igen havde jeg en fin tur og red her til 66,89%, og endte midt i feltet  🙃
 Super tilfreds med min lille røde hest 😀
 
 
 Knus Stine og Red Power (Røde)
Stort tillykke med de flotte ridt - og du ligger jo rigtig fint i klubchampionatet!!!
Klubstævne i Karlslunde
Udv. Klubstævne i Karlslunde.

Kl. 6.00 søndag morgen, landede vi i stalden, for at gøre Meadow klar til dagens stævne. Vi skulle en tur til Karlslunde Rideklub og starte LC1 og LC3. Vi fik læsset damen, og kom godt afsted.
Vi fik varmet op, og det hele gik super.
Så red vi en LC1, hvor der var nogle fejl, og så var det jo et meget farligt ridehus med mange spejle og ting i hjørnerne, men det var et okay program. 😀
Det blev bedømt til 63 %, hvilket rakte til en 2. plads 🙂
 Så skulle vi ride en LC3, og nu havde Meadow set ridehuset, så der slappede hun væsentligt mere af. Da jeg var færdig, var jeg meget tilfreds med programmet, men det var dommeren ikke så enig i, og vi blev bedømt til 61,667 %. Men en rigtig god dag, og det var så dejligt at være i sadlen og afsted til konkurrence igen, efter en lille pause  

Tusind tak til Charlotte Ihle, der kørte for mig, når nu Mikkel valgte fodbolden istedet 🙃 Og tak til Rikke, Karoline, min mor og ikke mindst Line, der tog med for at hjælpe med både opsadling og opvarmning 😀

Knus fra Meadow og Kamilla.

Stort tillykke til Kamilla med et par fine programmer + placeringen - og dejligt I kan hjælpe hinanden!!!
Kamilla og Meadow i Karlslunde
klubstævne Nyskoven
Klubstævne Nyskovens sportsrideklub
 
Så er en god stævne dag i Nyskovens slut! 😀
Jeg har idag haft 2 gode ture på Røde.
 
Røde og jeg skulle starte LA-breddeklasse, hvor vi skulle ride LA1 og LA2.
Vi startede med LA1 og havde en rigtig fin tur og red til 66,16%. 😉
Bagefter var det LA2, igen havde jeg en fin tur og red her til 64,14%.
Vi blev nr. 2 i denne LA-breddeklasse. 🙂
 
En dejlig stævne dag, selvom det regnede 🙃
 
Knus Stine og Red Power (Røde)

Stort tillykke med endnu et par flotte ridt!!
Stævne weekend
 
Dejlig stævne weekend er nu slut!
 
Lørdag d.28.9 skulle Røde og jeg starte vores første distrikt stævne sammen på Vindinge.
Jeg havde to rigtig fine ture og  red LA1 til 66,92%, og LA2 til 66,89% og blev først uplacerede i begge klasser.
 
Søndag d.29.9 skulle jeg til Tune og starte.
Her skulle jeg ride LA1 og LA2 på klubplan. 
Da vi ankom til Tune, efter en god skridttur derover, fik vi at vide, at de var 15-20 min forsinket, lidt irriterende når det var så sent på aftenen, men vi måtte jo bare vente. 
Endelig blev det vores tur, og vi havde en rigtig god tur i LA1, syntes jeg selv og red til 65,19%. 
Ca. 45 min senere skulle vi så ride LA2, og her havde vi igen en godt tur og red til 66,38 % hvilket rakte til en 4 plads i denne LA-breddeklasse.  
Efter de endelig fik lavet præmie overraskelse (de var meget langsomme) kunne vi  vende hjem næsen hjemad efter lang aften i Tune.
 
Tak til alle dem som kom og kiggede, selvom det var så sent på aftenen (kl. 19-21)😀
 
Knus fra Red Power (Røde) og Stine

Stort tillykke med de fine procenter/placering til Stine og Røde.😀
 
C stævne RKV
Så blev det tid til vores debut i distiktsklasserne. Summe og Eros var pudsede og klar, og det var vi også. 😀
Der var kun 2 starter i lb klasserne lørdag - altså os😉. 
Vi red begge en par gode progammer og efter en benhård votering blev det til en delt førsteplads og 2 røde rosetter i lb1.

Man kunne også argumentere for at vi fik en delt sidsteplads, men til 67,85% synes vi nok det tæller som nr1.🤩

Knus Rikke & Laura


Kæmpe stort tillykke med jeres flotte debutprogrammer !! Så er I vist top tunet til flere C stævner 😀
Et skønt billede af de to debutant equipager - Rikke/Summe og Laura/Eros
Landsstævne i Hillerød
Landsstævne i Hillerød fredag 27. Sep. 2013

Til trods for at det lykke mig at glemme både støvler OG sadel...????🤭 Så mine søde hjælpere Lene og Diana hele to gange vendte bilen og kørte tilbage til stalden for at hente tingene (KÆMPE TAK)
- så blev det en TOTAL vellykket dag!!! 😀

Blev nr. 1 på Wonder OG nr 2 på D' Asti i SAMME klasse ud af 74 startende.... SEJE tøser 😎


KÆMPE stort tillykke med de meget flotte resultater til Jer - også til de 2 søde hjælpere, der var med til at det hele lykkedes
3 seje springtøser
Fjordhestestævne på Ågerupgård
Fjordhestestævne på Ågerupgård

Pu-ha ....vækkeuret ringede kl. 4.30 lørdag d. 14/9. Baune og jeg skulle ud til vores første fjordhestestævne på Ågerupgård i Vipperød, hvor vi skulle starte LD1 og LD2.
Vores første start tid var kl. 7.55, hvor vi startede LD1. Denne gang var det indendørs, og vi fik en god tur, som blev belønnet med 75,66% 🤩
Kl. 8.15 var vi klar igen til LD2. Også her fik vi en god tur og vi blev belønnet med 75,27%
Resultaterne rakte til henholdsvis en 1. plads og en 2. plads.
Det var rigtig sjovt at være ude blandt "ligestillede", og jeg må sige, at jeg blev absolut ikke mindre glad for mit valg af lige præcis Baune 😀

STOR tak til Manne for fødselsdagsgaven, som var en køretur til Ågerupgård🙂

Mange hilsner fra
Karoline og Baune

Endnu engang stort tillykke til Baune og Karoline.
Han er bare totalt cool at have med i byen, og gik 2 rigtig flotte programmer!! 
Held og lykke i jeres debut i LC i Tune sidst på måneden
Karoline og Baune efter præmieoverrækkelsen til fjordhestestævnet i Vipperød, hvor de både blev nr.1 og nr 2
Store Hestedag 2013
En hyggelig weekend på St. Hestedag

D.6/9 red 4 ryttere fra Løkkeholm til St. Hestedag. Da vi landede derude fik vi fundet vores bokse og fandt os hurtigt tilrette. Lørdag skulle Baune og jeg starte LD2 Hest, da der ikke var nogen LD for ponyer.
Vi fik en rigtig god tur. Dette takket være, at en "gul" ikke er sådan at "slå af pinden" , så selvom teltet blafrede, blev vi belønnet med 75%, hvilket rakte til en 1. plads og vi fik et æresdækken, 300 kr. og en kæmpe flot roset.
Stor tak til Store Hestedag for de flotte præmier 🤩
Søndag skulle vi til bedømmelse, en diciplin jeg aldrig før har stiftet bekendskab med. Baune blev pudset og poleret, "håret" blev sat og han var i sit "stiveste puds". 
Der var 11 fjordheste i konkurrencen og vi blev vist nr. 5, men blev udtaget til dagens mønstringskonkurrence senere på dagen.
Det var rigtig sjovt at prøve, og det er nok ikke sidste gang at vi prøver det. 
Så det var nogle trætte ryttere og heste der red hjem efter en rigtig hyggelig weekend.

Stor tak til alle jer der kom og fulgte os weekenden igennem 😀


Knus Karoline og Baune

Stort tillykke med de flotte resultater på Store Hestedag til både Karoline og Baune.
Karoline og Baune til præmieoverrækkelse ved den røde løber.
Store Hestedag 2013
Store Hestedag den 7-8 september
 
En dejlig stævne weekend på Store Hestedag er nu slut!
 
Lørdag skulle Røde og jeg starte LA-let breddeklasse, hvor jeg skulle ride LA2 og senere Toprun semifinale, hvor jeg også skulle ride LA2.
 
I første klasse var Røde meget vågen og spændt pga. de spændende omgivelser - ikke mindst blæsende og larmende telte som stod langs dressurbanen. Men vi kom gennem vores program og fik 65,17%
Anden klasse gik noget bedre. Røde slappede nu mere af og vi red her til 68,96%, som rakte til en 3 plads i Toprun semifinalen. 
 
Søndag skulle vi igen i aktion i de samme 2 klasser som om lørdagen. Røde var stadig ikke helt tryg ved omgivelserne og lidt spændt var han. Men vi red til et fint LA2 program, som her blev belønnet med 66,03%, hvilket rakte til en 4 plads ud af 14. 😎
 
2 timere senere skulle jeg så ride  Toprun Finalen. Det blev til en god tur, dog med lidt småfejl. Vi fik her fra de 3 dommere 65%, 66,03% og 65% hvilket gav et gennemsnit på 65,34%, og det lagt sammen med lørdagens procent, endte Røde og jeg på en 3 plads i årets Toprun finale 😀
 
Tak for en super hyggelig weekend på store hestedag i et godt selskab 🙂
 
Knus fra Red Power (Røde) og Stine

STORT STORT TILLYKKE til Stine og Røde med de fantastisk flotte placeringer!! Ikke mindst i TOPRUN Cuppen, hvor det blev en super sej 3.plads!!!
Stine og Røde med den imponerende sløjfehøst!! Stort tillykke!!
Store Hestedag 2013
Klubstævne på Store Hestedag d. 7. og 8. september
 
En oplevelse med både Sus og Dus
 
Så blev det Store Hestedag - og Sakina skulle ud og have en på opleveren. Og det skal jeg da lige love for at vi fik.😉

 
Som bekendt valgte årets første efterårsstorm at sætte ind netop under store hestedag - spændende cocktail med alle de telte og løse presenninger der i øvrigt også er en del af sådan et set-up... 
 
Og Sakina var da heller ikke SÅ begejstret for alle de hvide teltduge der blafrede omkring banen. Så første klasse blev en blanding af stop-dans og voldsom fremdrift. Ikke helt optimalt...
 
Heldigvis var Manne på pletten og til anden klasse holdt hun godt fast i alt hvad der blafrede i første klasse, se så gik det jo meget bedre. Faktisk den bedste tur længe - 73,2 % blev det til og en fin førsteplads til prinsessen  Tak Manne!
 
Dag 2 blæste det jo ikke mindre ... Vi startede nogenlunde ok og kom rundt - anden klasse blev til en ren stopdans, hvor vi måtte udgå. Første runde rakte dog til en fin tredjeplads til 70 % - så alt i alt var det en rigtig god weekend i sus og dus 🙂
 
Mange knus fra Sakina og Caroline 🙃

Det var bestemt et par ture der krævede sin rytter, og jeg syntes du klarede det super flot Caroline.
Helt fair at en ung hest bliver skræmt at blafrende/smældende teltsider, og hun viste jo til fulde, hvordan hun kan gå, når der er lidt mere ro omkring hende!🤩
Caroline og Sakina
Store Hestedag 2013
I denne weekend var jeg på stor hestedag og skulle starte om lørdagen på min veninde Kamillas hest Horsebjerg Meadow, da hun ikke selv havde mulighed for det.

Det var første gang jeg skulle starte stævne på hende, og jeg havde ikke siddet på hende i tre måneder, så det var lidt spændende. Vi skulle starte LC2 og LC3, og heldigvis var hun rigtig cool og tog det hele i stiv arm 🤩

Vi red en LC2, hvor jeg havde en rigtig god tur! Der var ikke så mange fejl, og vi blev belønnet med 70.21%, hvilket rakte til en 8 plads ud af 35.
Så red vi en LC3, hvor jeg egentlig synes Meadow fungerede meget bedre end i første program, dog var dommeren  ikke helt enig, men procenten lød på 66,66% og det var jeg fint tilfreds med😀
Alt i alt en skøn weekend med alle de søde fra rideklubben!

Knus Line A🙂

Det var nogle rigtig flotte programmer du red Line og stort tillykke med det!! Jeg kunne se, at Kamilla var meget stolt af hendes søde hest med gæsterytter på - sejt!
Line A på Meadow på den flotte bane 1 på Store Hestedag
Store Hestedag 2013
Super dejlig weekend ude på Store Heste dag, hvor jeg havde min dejlige Summe med🙂
Lørdag red vi LC1 til 69,16% og LC3 til 69,37 og blev nr 3 og 4 i klassen ud af 25 starter.
Søndag red vi igen en LC1 til 72,29% og en LC3 til 73,54 % og blev vinder af klassen og nr 3, ud af 21 starter😉
Så jeg er bare så stolt af min Summe, der var sød og nem at have med i byen.

Tak for en dejlig weekend !!!
Knus Rikke


Stort tillykke med 4 super flotte ridt. Det er så dejligt at se, hvordan I har fundet hinanden!! Vi glæder os til at se Jer ude på stævnepladserne - held og lykke🤩
En stolt og glad Rikke med Summe(Ahorns Supreme)
Store Hestedag
Til tillykke:
Eros og jeg startede vores første stævne efter den lange skade. Eros var, som altid, rolig og god at have med i byen. Han var så rolig at selv dyrlægen blev i tvivl om der var noget galt. Da vi kom på opvarmning gik det rigtig godt og i programmerne endnu bedre. Vi red en LB1 til 69,46 og en LB3 til 66,25;-) Det gav en 1. og en 2. plads
Det var et dejligt comeback😀 

Knus Laura og Eros

Stort tillykke med de super flotte resultater - men allermest tillykke med, at Eros er blevet helt frisk igen!!!🙂Vi glæder os til at se jer rundt om på stævnepladserne igen.
En glad Laura på Eros med de super flotte rosetter fra Store Hestedag
C stævne spring Vestegnen
C springstævne på Vestegnens Rideklub 1. Sep. 2013

På trods af regnvejr og strid storm, har det været en skøn stævnedag, og Wonder har endnu engang været fantastisk godt gående!
Det førte til sejr i LA ** med hele 6 sekunder til nummer 2....🙃😀

Stor tak til klassens sponsor PC Trailerservice for lækre præmier, bl.a. Super lækkert stævneskab fra Brenderup, flot dækken og gavekort til trailer eftersyn...luksus 😀

Knus fra en meget glad Louise og "Guffe"

Det er snart svært at finde på nye rosende ord om jeres flotte resultater.... men her er alligevel et :

"Superoptimægtigfantafænomenalistisk"
 
Den flotte equipage sammen med det lækre stævneskab, der blot var en af præmierne!!
Klubstævne Vestervang
Karoline Sørensen skriver:

Udv. klubstævne på Vestervang

Søndag d. 18/8 var dagen, hvor Baune og jeg skulle til vores første stævne. Vi var så heldige at Manne havde tilbudt at kører os til Rideklubben Vestervang. En STOR tak til Manne.
Baune er ikke vant til sådan at komme "i byen", så for ham var det også en dag med mange nye oplevelser. Først og fremmest skulle han køre trailer.
Hmm.... han havde ligesom besluttet sig fra starten, at det gad han altså ikke. Men der var heldigvis råd for, så herren måtte bøje sig🤩
Han stod helt stille og roligt i traileren. Så roligt at vi var i tvivl, om han var "stået af i farten". Men nej da,
Da vi kom frem og han var læsset af, blev han sadlet op og vi indtog opvarmningsbanen.
Kort efter var det vores tur, og det blev en rigtig god en af slagsen. Dommeren belønnede os med 75,667% i LD1, hvilket rakte til en 4. plads ud af 17 starter.
Der var over 2 timer til til vi skulle ride igen. Så Baune fik "tøjet" af, og en grime på. Så fik han en tår vand og lidt foder og bagefter gik han rundt på stævnepladsen blandt publikum og græssede. Totalt upåvirket af situationen. Man er vel ikke fjordhest for ingenting 🙂
Da tiden nærmede sig, sadlede vi atter op og Baune var atter kamp-klar. Han gik endnu en god tur denne gang med lidt mere energi og efter egen opfattelse en meget bedre tur. Vi blev dog belønnet med 73,056% i LD2.
Så gik turen hjemad med en træt Baune, efter en dejlig og oplevelsesrig dag for os begge.
Endnu en stor tak til Manne både for kørsel og opbakning hele dagen 😀
Også en stor tak til dem der kom og heppede.

Knus far Karoline og Baune <3

Stort tillykke med den flotte udebane debut til Karoline og Baune. Vi glæder os til at følge Jer fremover!
Tillykke med de flotte ridt - og placeringen til Karoline og Baune
"Ring og Spring "stævne i Tune
Rikke Hansen skriver:

Summe (Ahorns Supreme) og jeg har været til vores første "Ring og Spring" stævne på udebane.
Vi red til Tune sammen med Line og Power. 
Jeg red 60 cm og 70 cm og begge runder blev med 0 fejl
Han var lidt frisk på opvarmning, men Line var så sød at hjælpe mig, og han blev rigtig fin🙂 - så to dejlige ture på banen. Skønne Summe❤

Stort tillykke med den flotte udebane debut - Tune´s "Ring og Spring" stævne - til Rikke og Summe😀
Udv. Klubstævne i Rideklubben Vestervang
Udv. Klubstævne i Rideklubben Vestervang

Lørdag d. 17. august læssede vi Meadow i trailer og kørte en tur til Vestervang.
Vi skulle ride en LC1 og havde vores debut i LC2. Meadow tog alting rigtig flot, og selvom jeg var ret nervøs, fik vi redet det første program uden problemer. Vi blev belønnet med 66 %, hvilket rakte til 1. uplac. ud af 17, kun slået med ½ point.
Så var LC2, og det gik rigtig godt, hvilket dommeren var enig i. 😀 Vi blev belønnet med 68%, og blev nr.4🙃 Da galopanspringene ikke er vores stærke side, så var mit eneste store mål, at ride programmerne med 4 rigtige galopanspring, og det lykkedes, så jeg var meget tilfreds 😀
En rigtig god dag, og tusind tak til alle dem der kom og heppede og hjalp 😀- det var rigtig dejligt. 

Knus fra Meadow og Kamilla.
Et rigtig sødt billede af Meadow, der var en ren engel at have med til det hyggelige stævne i Vestervang.
Distriktsmesterskabet i spring C-stævne
Louise Reimann skriver:

Distriktsmesterskabet i spring C-stævne i Solrød 18. aug. 2013

Skøn stævne weekend 🤩
Begge heste har været suveræne!!  og en 2. plads til Distrikts mesterskaberne i Distrikt 3 var prikken over i´et !! 
Dejlige dygtige flumse muler og stolt rytter 😀

KÆMPE stort tillykke med 2.pladsen i mesterskabet. Det er bare SÅ sejt!! "Tillykket" gælder selvfølgelig både hestens ejere og rytteren!! 
Den flotte equipage efter præmieoverrækkelsen i Solrød: Katrinelysts Wonder og Louise Reimann
Kongelunden og Kildebrønde

Emilies mor har skrevet til "tillykke":

Emilie Starter for RKV men har sine ponyer opstaldet i Øde Hastrup.
Hun har 2 1ér ponyer.
Chanel har vi haft et år.

Hende starter hun jagt og spring på. Hun har desværre stået skadet et halvt år pga. et meget stort og åbent sår på det ene bagben.

Tango har vi haft i små 3 måneder.
Han er udpræget dressurpony🙂

Kongelunden på Tango.
Der vandt de både LC1 og LC2

Kildebrønde Sports Rideklub.

Anden plads på Tango i LC1 og LC2 dressur – med en kat på banen i LC2
2 nul runder på Chanel i 50 0g 60 Cm.

Stort tillykke til Emilie med de flotte resultater på begge ponyer !!. Vi glæder os til du kommer og starter på din "hjemmebane"😀

Stævne i Kongelunden
Så er en dejlig stævne dag i Kongelunden slut! 🙂
Jeg har idag haft 2  gode ture på Røde.
 
Røde og jeg skulle starte LA1 og LA2.  
Vi startede med LA1 og havde en okay godt tur, han var dog lidt dvask pag. varmen, men blev belønnet med 66,923%  som  rakte til en delt 4. plads ud 21😀
30 minutter senere skulle vi så i aktion igen. Denne gang i LA2. Røde var nu vågnet lidt mere op og vi red et rigtig fint program, som blev belønnet med 67,759% som også i denne klasse rakte til en 4. plads ud af 21 starter.
 
 
  
Alt i alt en super god stævne dag i hyggeligt selskab med min mor. 
  
 
Knus Stine og Red Power (Røde )

PS. her er et lille billede af mig, da der desværre ikke blevet taget nogle gode af os begge 2

Stort tillykke med de super seje resultater. Dejligt det går så fint for Jer😀
Tillykke til Anke og familie
D.14.7.2013
Så skete det - endelig ! 🤩 
Anke fødte en fin søn tidligt søndag morgen. Den lille nye verdensborger skal hedde Storm, og mor/søn har det super fint - og er allerede hjemme igen.
Ny pony
Stort tillykke til Karoline Sørensen, der endelig fandt sin drømme pony, nemlig den smukke fjordhest Baune Frølunde.😀
Vi glæder os meget til at følge denne equipage fremover!!.🤩
Karoline og Baune i sommersolen.
D3 D-mesterskab
I dag den 22/6 var Røde og Jeg til springstævne på Rideklubben Vestervang, hvor vi skulle ride D3 D-Mesterskab for hest. - ved ikke rigtig hvad det var jeg havde kastet mig ud i 😲
Da start tiderne desværre var blevet ændret fredag, kunne Louise Reimann  desværre ikke tage med og hjælpe mig, pga. arbejde 😥, men så var det bare super at Jeanett heldigvis var så sød at komme ned og hjælpe mig i stedet for 😀
(Da jeg ikke selv har så meget styr på det der springning - ha-ha )
 
Nå efter en smule  opvarmning, skulle vi ind og springe en opvarmnings klasse inden D3 D-Mesterskabet. Her havde jeg valgt at springe 80 cm, så Røde lige kunne se banen. Her fik vi en fin runde med 0 fejl 🙂
 
Så blev det endelig Mesterskabs klassen.
Jeg fik gået bane sammen med Jeanett og fik styr på banen og afstande, og efter et på få spring i opvarmningen, var vi klar til at komme på banen.
Her fik jeg en god  tur i første hovedrunde med 0 fejl et par ryttere senere skulle vi så igen på banen for at springe anden hovedrunde, igen fik jeg en okay tur, men lidt sjove spring, men fik igen 0 fejl. 😀
Vi var så 3 ryttere der havde redet begge hovedrunder med 0 fejl, så vi skulle ud i at ride omspringning. 
Her var jeg så den sidste rytter som skulle ind, så jeg kunne nå at se de andre spring.
De 2 andre ryttere fik henholdsvis 4 og 8 fejl. så Jeanett og jeg aftalte at jeg skulle ride sikkert til at starte med, men jeg red desværre dårligt på spring nr.2 og fik en bom 😎 herefter satsede jeg så og fik så en bom mere, så sluttede omspringningen med samlet 8 fejl i tiden 28 sek.
 
Vi blev i D3 D-Mesterskabet samlet 3 med 8 fejl, med 3 sek. op til nr.2 også med 8 fejl.
 
Alt i alt en super god dag, til springstævne - det var rigtig sjovt at prøve at starte en "rigtigt" springstævne 😀
 
TUSINDE TUSINDE TAK til Jeanett som var så sød at komme til Vestervang for at hjælpe mig. Det er jeg virkelig glad for. 😀
 
Knus Stine og Red Power (Røde)

STORT tillykke til Stine og Røde endnu engang!! I fører Jer jo frem alle vegne!! Super sejt Stine!!!!😀
En stolt rytter på en dejlig hest - Stine og Red Power(Røde)
Klubstævnet RKV

”En herlig stævne weekend er overstået. Emma og Julie skulle starte LD 2 sent fredag aften. Det var 3. gang Emma og Pjuske stillede op i LD 2 og det gik rigtig godt. De blev belønnet med 70,56 % som rakte til en 1. plads.

Julie og Bimmer stillede op for første gang i LD 2. Julie måske lidt usikker på programmet. Men det gik også rigtig godt og de blev belønnet med 69,44% og en 2. plads. Så det var 2 glade piger og hele ventetiden fredag værd”.

STORT tillykke til begge de dygtige ryttere, der red et par meget flotte og præcise programmer😀 Vi glæder os til at følge Jer fremover.🙂

Et par stolte dressurryttere - Emma og Julie efter præmieoverrækkelsen
Klubstævne RKV
Så er en dejlig stævne weekend i Vindinge slut! 🙂
Jeg har denne weekend haft 4 fantastiske gode ture på Røde.
 
Lørdag skulle Røde og jeg starte LB-breddeklasse, hvor vi skulle ride LB3 og senere LA-breddeklasse hvor vi skulle ride LA2.
Vi havde en super god tur i LB3 og blev belønnet med hele 71,54%, som også rakte til en 1. plads. 😀
2 timere senere skulle vi så i aktion igen.
Det var desværre begyndt at vælte ned med regn, så man skulle virkelig tage sig sammen til at ride på banen. Røde og jeg kastede os ud i det dårlige vejr  og Røde syntes ikke det var helt sjovt til at starte med, men da han var blevet helt våd, gik han et super fint LA2 program. Vi blev her belønnet med 68,97%, hvilke rakte til en 2. plads i LA klassen, hvor der i alt var 20 fremmødte ryttere.
 
Søndag skulle vi igen på banen i LB3 og LA2 (Toprun cup)
I LB3 havde vi igen en fin tur, dog var røde lidt træt, men vi red her til 66,35%.
2 timere senere skulle vi så ride LA2 i Toprun cuppen. Igen havde jeg en super tur på Røde, som bare plaskede igennem det meget vand der var på banen. Vi blev igen belønnet med flotte procenter, nemlig 67,41%, hvilke rakte til en 3. plads i denne klasse med hele 25 startende ryttere.
 
Alt i alt en super god weekend, i hyggeligt selvskab.
Er en meget stolt og glad rytter efter denne fantastiske weekend. Vi glæder os allerede til at skulle starte Toprun cup på Store Hestedag.
 
Knus Stine og Red Power (Røde )

STORT tillykke med de fantastiske resultater!!!!! Det bliver super spændende til Store Hestedag🤩
Stine og Røde ved en anden lejlighed
Klubstævnet i RKV
Så er der lidt til tillykke :)

Så er en dejlig weekend i stævnets tegn overstået.

Lørdag skulle Meadow og jeg ride LC1.
Vi havde en rigtig fin tur, og blev belønnet med 66,25 %, hvilket rakte til en 3. plads. Derefter skulle vi debutere i LC3, men Meadow var træt og lidt hoppet, så galop program var der ikke rigtig noget af, men vi blev belønnet med 60,21 %, og jeg var meget tilfreds 🤩

Søndag skulle vi ride de samme klasser.
LC1 gik rigtig fint, dog var dommeren ikke helt så enig, men vi red til 62,08 %.
I LC3 gik det en del bedre, og vi blev belønnet med 63,33 %, hvilket rakte til en delt 2. plads 😀
Det har været to rigtig dejlige dage med succeser 🤩

Knus fra Meadow og Kamilla.

STORT tillykke til Kamilla og Meadow med de flotte ridt. I udvikler Jer bare fra gang til gang, og det ser ud til at blive alle tiders samarbejde!! Vi glæder os til at følger Jer på stævnepladserne fremover🙂
Et rigtig flot par - Kamilla og Meadow - efter et super flot ridt
Klubstævne RKV
Jeg har haft den mest fantastiske stævne weekend på min dejlige "summe" ❤

Vi red Lc1 lørdag til 72% og blev første uplacerede og red derefter en Lc2 til 74% og fik en 2. Plads. Det var to helt fantastiske ture🤩

Søndag red vi Lc1 til 65% og Lc3  til 66%  - og vandt begge klasser 😀

 Jeg er så stolt af min dejlige Pony, som nu er meget træt.

Knus fra Rikke og Summe.

Stort tillykke med de super flotte ridt Rikke. Det er bare helt utroligt, så fint I har fundet hinanden, og vi glæder os meget til at følge Jer fremover.
En smuk equipage : Rikke og Ahorns Supreme
Klubstævne RKV
Idag var Anton og jeg til dejligt stævne på hjemmebane. vi var meldt til i breddeklassen LA der gik fra LA1-4, her skulle vi ride LA1 og 2. Første tur var helt udmærket der var nogle fine ting og vi blev her belønnet med 66,94% hvilket var meget tilfredstillende! :D Næste tur vi skulle ride, var regnen kommet, og det væltede ned med vand :O Anton var heldig vis cool hele turen rundt, selv da vi var heldige at få besøg af en bambi under vores program ;) denne tur er klart en af de bedre ture jeg har haft på Anton, og dommeren var heldigvis enig og vi blev belønnet med hele 69,17% hvilket rakte til en 1.plads i denne klasse med i alt 20 fremmødte ryttere. 

Alt i alt en dejlig dag med hygge på gården som vi plejer! Er meget stolt af mine lille hests og min egen præstation i dag! :) 

Knus Line og Anton

STORT tillykke med de super flotte ridt - det var rigtig sejt Line !!
En stolt rytter med en glad hest. Stort tillykke
Klubstævne i Vindinge
Til stævne i vores egen dejlige klub, var det muligt at ride LD klasser, lige noget for Beauty og mig, der ikke helt har fået galoppen på plads sammen.
Efter Beautys stævne debut til holdmesterskaberne, hvor hun var meget anspændt og meget i brunst  var jeg jo lidt spændt på hvordan hun ville tage det.
Hun var bare i stjernehumør, glad og afslappet. 
Det var fantastisk vejr og dejlig stemning med folk på sidelinjen. Med masser af støtte under opvarmningen, var min eneste bekymring om jeg kunne huske programmerne.
Beauty opførte sig eksemplarisk og jeg huskede begge programmer. 🤩
Så vi fik en fantastisk debut, næsten til en hestepigebog
LD 1: 73,00 % og LD 2: 70, 56 %  - og sejr i begge klasser.
Det bliver ikke sidste gang vi tager til stævne.
Tusinde tak til alle der hjalp og til alle der heppede, det hjalp 😀

Knus fra Beauty og Tirsa

Kæmpe stort tillykketil Tirsa og Beauty med to super flotte programmer. Det er bare så skønt at se I rigtig har fundet hinanden!! Vi glæder os til at følge Jer fremover.
En rigtig flot equipage med de velfortjente røde rosetter.
Ny hest
Stort tillykke til Simone B L Kristensen med hendes nyerhvervelse - en dejlig 5 års vallak. 😀
Vi glæder os meget til at følge denne nye equipage, der virkelig klæder hinanden flot!
Simone har valgt at præsentere vidunderet til vores klubstævne i kommende weekend - og vi ønsker rigtig meget held og lykke - og glæder os til at se jer i aktion.
Mon ikke du vil maile et billedet af den unge mand?
C stævne i midtsjælland
C-Stævne i Midtsjællands Rideklub d.2.6.13

Tarentino og jeg var idag til vores første C-Stævne efter Tinos lange pause efter hans operation i hoven.

Turen gik til Midtsjællands Rideklub, dejligt sted at komme til stævne, gode facilitetet og helt styr på afviklingen af arrangementet.

Vi skulle kun starte en enkelt klasse, nemlig LA3, da Tino ofte har lidt problemer med pollen nede i skoven omkring Midtsjælland. Vejret var perfekt for Tino, ikke for varmt og med lidt blæst.

Han gik da også et ganske udemærket program, jeg var godt tilfreds, dommeren var også tilfreds og lod os vinde klassen.

Dejligt stævne come back, tak til Line, der var med til at heppe og klappe af os.

STORT tillykke til Heidi med et super flot resultat i Midtsjælland. Dejligt I er "på banen" igen😀
En super flot equipage er tilbage på stævnepladserne!! Heidi og Tarantino i MSR
Klubstævne Vestervang

Weekenden den 18-19 maj, drog Røde og jeg til stævne på Rideklubben Vestervang. Røde og jeg skulle starte D3 D-Mesterskab i dressur som gik i LB3.

Lørdag red jeg en LB3 opvarmningsklasse til mesterskabet, jeg havde en god tur og red til 66,35 %. En halv time senere skulle jeg så på banen igen i D3 D-Mesterskabet 1. kval. Med lidt finjusteringer var vi klar og gik ind og red et bedre program end det første, og blev belønnet med 67,89 % og vi endte som nr.2 i 1. kval. af mesterskabet. 😀

Søndag skulle jeg så ride 2.kval./ finale i D3 D-Mesterskabet.
Røde var fin på opvarmningen og jeg var så klar til at komme på banen.
Jeg havde en okay tur, Røde blev en smule mere ukoncentreret og vi fik derfor en del små fejl. Vi red til 64,81 %.

Da begge dages resultater blev lagt sammen, endte Røde og jeg som samlet 3 i dette års D3 D-Mesterskab.
En stor tak til Line, der var sød at tage med mig denne weekend og hjælpe, så jeg ikke skulle tage afsted alene

 

Knus Stine & Red Power (Røde)

Stort tillykke til Stine og Røde med de meget flotte procenter og resultater

Stine og Røde med de flotte rosetter fra weekenden. Stort tillykke!!!!
C stævne Glostrup
Glostrup Rideklub C-stævne 11-12. maj 2013

Trods blandet vejr, og lidt blandet præstation fra min side...🤭
- Så må det siges at have endnu en dejlig stævneweekend i Glostrup!
D´Asti var flyvende lørdag og fik en sej 2. plads i LA* (2/27) 😀og Wonder tog revanche søndag og vandt en flot 1. plads i LB** (1/28) samt en 2. plads i LA* (2/33)og kun slået med 0,18 sek.... med over 3 sek. til 3. pladsen - SEJ tøs
- Jeg kan vist igen ikke være andet end SUPER tilfreds med mulerne 🙂😀🙂

Knus Louise

Stort tillykke - det går jo forrygende med begge heste!!!
Louise med de 2 super springere
Skjoldmosegårds Sportsrideklub
Så var det endelig vores tur til at komme til stævne.
 
Turen gik til Skjoldmosegårds Sportsrideklub i Skibby, hvor vi skulle ride en LD2 og LC1.

Vi kom afsted på vores første trailer tur, så vi var alle lidt spændte, men Meadow tog alting rigtig pænt.

Vi red vores LD2 program til 64,16 %, hvilket rakte til en 6. plads.
I LC1 red vi et okay program, men Meadow skulle på toilettet midt i det hele, og det prægede desværre programmet en smule - men skidt da være med det - vi red til 60,83 %, og jeg var meget tilfreds 😀
 
Da vi skulle til at hjemad var Meadow ikke helt klar til at komme hjem, så det tog ca. en time at få læsset damen, men vi kom hjem.
Alt i alt en rigtig god dag, og jeg er meget tilfreds med vores udenbysdebut

Tusinde tak til alle der kom og hjalp, kiggede og heppede 🙂

Knus fra Meadow og Kamilla.

Stort tillykke med den fine udebane-debut, og det var en meget træt hest der gik tidligt i seng - skulle jeg hilse at sige! Vi glæder os til at følge Jer fremover😀
Kamilla og Meadow i det dejlige stævne vejr i Skibby
Klubstævne på Kildebrønde Sportsrideklub
Klubstævne på Kildebrønde Sportsrideklub

Så gik turen til Kildebrønde Sportsrideklub, hvor Sakina og jeg skulle starte en LC - breddeklasse.
Kildebrønde rideklub er en rigtig hyggelig klub med gode faciliteter.
Den første klasse vi skulle ride var en LC2 som gik supergodt - en rigtig sød og afslappet Sakina spadserede fint rundt på banen. Dommeren belønnede os i denne klasse til 66 %.

Anden klasse var en LC3 som igen gik rigtig godt - Dog var Sakina en smule træt i denne klasse men dette kunne tilskuerne på sidelinien ikke se 🙂 Programmet blev bedømt til 67 % og igen en meget tilfreds rytter som er så stolt over at have en så utrolig sød hest, som ikke lader sig chikanere af noget overhovedet! 🙃 Samlet set blev Sakina og jeg nr. 3 og nr. 5 i klassen.
Alt i alt en super hyggelig formiddag på Kildebrønde også må vi jo ikke glemme at rose det fantastiske vejr som var med os! 🙂

Mange knus fra Caroline & Sakina

Stort tillykke - både med de flotte placeringer men også med Sakinas cool måde at tage det hele på. Det lover godt for fremtiden😀
En smuk equipage i et smukt vejr
Klubstævne i Kildebrønde

Sikke dog en smuk equipage!!! Simone og Sacha
Klubstævne i Darup
Klubstævne i Darup
Lørdag den 27 april tog Røde og Jeg afsted til årtes første stævne for mit vedkommende. Vi tog en lille tur til Darup rideklub, hvor jeg skulle starte LB2 og LA1.
I LB'en havde jeg en super god tur og blev belønnet med 67,04%, som også rakte til en 1.plads. 🙂
Bagefter skulle jeg så ride LA1. Igen havde jeg en rigtig god tur, dog men lidt små rytterfejl ... ups.... men det kan Røde jo ikke gøre for🙃 vi blev her belønnet med 65,38%
Så en meget tilfreds rytter er de 2 programmer 😀
Tak for en hyggelig aften til Manne,Amalie og Heidi som var at kigge, samt en tak for et godt stævne til Isabella som også var afsted samtidig🤩
Knus Stine

Stort tillykke til Stine og Røde med de flotte ridt og resultater. Dejligt at se jer i aktion igen!!
Smukke Røde med sin velfortjente røde roset fra LB2
Klubstævne i Darup
Lørdag d. 27. april drog Pascal og jeg til Darup med kørsel hjælp fra Heidi.
Pascal var meget sløv, men det rakte det dog stadig til en 1. og 2. plads i LA breddeklassen med 66,1% i LA1 og 67,3% i LA2.
Pascal og jeg siger stor tak til Heidi for hendes kæmpe hjælp! 😀 samt tak for et godt stævne til Stine og Røde (og mor-Ulla) som også var der

Hilsen Isabella

Stort tillykke med de flotte resultater - og dejligt han gik lige op i traileren!!🙃
C-stævne i Birkerød:

C-stævne i Birkerød:

Endnu en god stævne weekend er slut, denne gang på banerne i de utrolig smukke omgivelser i Birkerød
Det blev til en flot 2. plads til Lille i LA og en super sejr til Guffe i MB 😀
Weekenden blev dog sluttet af med en gigantisk mavepuster efter et spring ..Hmmmm, kan ikke huske hvornår jeg sidst har prøvet det ???😉
Men endnu engang er det en SUPER stolt rytter

Knus Louise


Stort tillykke louise - Det er bare SUPER flotte resultater  - og godt du ikke kom til skade!!
Louise og Wonder til præmieoverrækkelse i det flotte vejr
Klubstævne i Vestegnen
Janet skriver:
 
Lørdag den 6/4 tog Heidi og Power til stævne på Vestegnen med 2 supportere- Line og Janet.
Power var efter 1 time og 10 min opvarmning klar og han var rigtig dygtig og de blev nr. 4 med 61,25 %

Stort tillykke med det fine ridt og vi glæder os til at følge equipagen fremover😀

Heidi og Power i Vestegnen
Tillykke med ny hest
Så blev det tid til at sige TILLYKKE med den nye hest til Tirsa, der jo desværre måtte sige farvel til Tao pga benskade.

Tirsa er blevet den lykkelige ejer af en 8 årig DV hoppe, der lyder navnet Beauty.

Vi ønsker den nye equipage held og lykke fremover - og glæder os til et billede....
En stolt hesteejer : Tirsa med dejlige Beauty
C stævne i Slangerup
C stævne i Slangerup Lynge i påsken

3 dejlige dage er nu slut! Mine to stjerner har igen været fantastiske...
Lille fik hevet to rosetter med hjem i LB & LA og Wonder sluttede igen stævnet med en sejr i LA**
... Stolt stolt rytter...

knus


Stort tillykke med endnu nogle flotte resultater!!
Landsstævne i Hillerød
En fantastisk weekend med Landsstævne i Hillerød er nu slut, og hold da op mine to stjerner har været fantastiske
Lille gik så godt på ny trense, uden bid! Og Wonder satte lille punktum på weekenden ved at vinde LA´en på trods af hård modstand fra 82 andre....🙂
Jeg er godt nok stolt af mine stjerner

Knus Louise


Stort tillykke med de flotte resultater!!

Billedet kommer snarest...
louise på "Guffe" alias Katrinelyst Wonder
Championatsvinder Dressur
Som den sidste af championatsvinderne for 2012 finder vi også en genganger - nemlig Amalie Skou Hansen på Samba de Orfeu.
Amalie har -som 19 årig -vundet dressur championatet 6 år i træk på 3 forskellige heste - først på Primula, så på Agersbøls Smilla i 3 år og de sidste par år på Samba.
Denne equipage har udviklet sig rigtig meget i det forløbne år, og Samba er nu er "voksen" herre på 7 år, der er ved at være stærk nok til de mere krævende øvelser.
Som det ser ud lige nu, - venter der en debut i Prix sct. George til efteråret.
Stort tillykke med championatet og held og lykke fremover.
Amalie og Samba
Championatsvinder Rideskole

Igen i år var det Rikke Hansen på Lucky Boy, der vandt rideskolechampionatet.
Det er faktisk 4.gang at Rikke vinder dette championat, og endda på 2 forskellige rideskoleponyer!!
Det er en rigtig flot præstation og et stort tillykke med resultatet!!
Da Rikke nu er blevet ponyejer, er tiden som rideskoleelev slut, men det må vist også siges at være en "afsked" med maner´.
Rigtig meget held og lykke til Rikke og hendes pony Ahorns Suprime🤩

Rikke og Lucky Boy
Championatsvinder ponydressur
Simone B.L.Kristensen må også siges at levere flotte og stabile resultater. Det er 5 år i træk Simone vinder dette championat, - de to første gange på dejlige Sasha - og det er 3. år i træk på Pasadina!!
De har  i 2012 haft en super flot fremgang bla. med deres debut i P-klasserne, og det er blevet til mange rigtig fine ture og placeringer.😀
Året igennem har equipagen - på vanlig sikker vis - leveret det ene gode resultat efter det andet - hvilket altså har betydet, at de genvandt dressurchampionatet for ponyer 2012.
Der skal lyde et stort tillykke til Simone og rigtig meget held og lykke i den nye sæson.
Simone og Pasadina
Championatsvinder Spring
I rækken af Championatsvindere, skal vi starte med at sige tillykke til vinderen af Spring Championatet. Det blev igen  - for 3.år i træk😀- Louise Thorsen Reimann, der på Katrinelyst Wonder vandt denne titel.
Denne equipage har bare en vej - og det er frem.
I det forgangne år er det blevet til mange flotte runder,- placeringer og sejre, samt deltagelse ved nogle af de helt store springarrangementer bla. JBK stævnet i Odense.
Som jeg har forstået, er I nu kvalifiseret til at starte internationalt - og der skal lyde et stort tillykke med championatet og rigtig megen held og lykke i kommende sæson.

Der skal selvfølgelig også lyder et stort tillykke til hestens ejer Jeanett Sørensen + fam.😀
Louise og Wonder
Klubstævne Hedehusgården

Tillykke

Så gik der endnu en fantastisk dag med hest og vintervejr.

Rikke fik gjort Juvel klar til stævne på hedehusgården.

Traileren blev kørt frem og Juvel blev læsset som hun har gjort mange gange før.

Rikke og Juvel skulle sammen ride en LA1 og det gik rigtig godt. Det blev til en 2. plads med 65 %.

Tak til alle dem der bakker os op

Tak for en kold tur Charlotte (Rikkes mor)

Stort tillykke til en af klubbens nyere medlemmer nemlig Rikke med Juvel. Vi glæder os til at følge Jer rundt om på stævnepladserne.

Rikke og Juvel
Tillykke

I går til generalforsamling, var der overrækkelse af flotte præmier fra championat 2012, og der var Follow og jeg heldige at score nok point til at komme på en delt 3. plads sammen med Caroline og Sakina i championat hest dressur.

Follow og jeg startede vores første stævne i maj 2012, og siden har vi været forholdsvis aktive på stævne banerne. Dog har vi kæmpet med 3 x mavesår og et skadet ben, hvilket har resulteret i, at vi kun har haft 6 måneder til at opnå resultater i.

Så på trods af det, har det været et godt stævne år, og vi ser frem til flere af slagsen!

Knus Line Winther og Flumse :-)

Kære Line. Et stort tillykke og NU må det gå fremad med din dejlige hest. Glæder os til at følge Jer fremover.
Klubstævne Hedehusgården
D. 16. marts drog Pascal og jeg til Hedehusgaarden, hvor vi selvfølgelig red over i det lidt kolde forårsvejr. Efter noget opvarmning i deres meget lille ridehus, skulle vi ride en LA1, hvor Pascal var noget frisk og halv vild, hvilket han lige demonstrerede i galop programmet.... Han kom dog heldigvis godt igen i LA2, efter en anelse Heidi hjælp (der var så sød og komme og kigge med Thorbjørn) og vandt klassen med 66,9 %. Heidi havde et par dage forinden tilbudt og køre os hjem (hvilket vi tog glædeligt imod!!) Og efter en tur på togskinnerne og en omgang stejleri kom Pascal op i traileren :)
Vi siger tak til Heidi for støtten og mor Dorte som lige måtte stå alene tilbage og være stand-in til præmieoverrækkelsen

Knus Isabella og Pascallo

Stort tillykke til dig - og dejligt med et indlæg til denne side 10000000 tak🤩
Tillykke til Louise
Stort tillykke til Louise, der i dag er blevet den lykkelige ejer af Agersbøls Smilla, der gik rent igennem dyrlæge undersøgelsen.
Vi ønsker Louise rigtig meget held og lykke med den vidunderlige hest, og glæder os til at følge equipagen fremover
.😀😀
Louise og Smilla ved en tidigere lejlighed
julestævne d.8.12.12
Lørdag d. 8 var der julestævne på RKV, og Follow og jeg drog mod stævnebanerne igen efter en pause med mavesår og en uheldig skade på benet. Men vi måtte igang igen, og det var en vældig kold fornøjelse! Vi varmede op på banen i alt sneen, hvilket faktisk var dejligt med det smukke vejr. Og så ind og ride program, som denne dag var LB3. Det gik nogenlunde, og Follow var i et vældigt julehumør, og lavede også et lille uheldigt input, som jeg ikke lige havde forventet, men vi klarede den alligevel til 65,77&, som rakte til en 2. plads, med under 1% op til nr. 1! Så det kunne vi ikke klage over.
Tak til RKV for endnu et dejligt stævne :-)
- Line Winther og Follow Me


Stort tillykke til Line (og Anne) Det er skønt den dejlige hest er gående igen - rigtig meget held og lykke fremover 😀
Et super smukt vinterbillede...i mere end en forstand :o) Line Winther på Follow Me
Julestævnet 8.12.12
Stort tillykke til Emma Hansen på Pjuske, der gentog sit flotte ridt fra sidste stævne, men denne gang i klassen højere - og vandt med 71%🤩
 
Emma og pjuske i det fineste juledress
Julestævnet d.8.12.12
Pernille skriver:
Jeg og Filippa skulle starte en LC3 her til vores julestævne. Filippa havde en masse energi på opvarmningen, som resulterede i at vi var ved at vælte. Efter vores lille fald slappede den lille gule lidt mere af 😀
Så skulle vi endelig på banen. Jeg var meget tilfreds med den lille gule efter vores program, hvilket også rakte til en delt 2. plads med Sigrid 🙂
 Så alt i alt en super fantastisk tur til vores julestævne😀

Stort tillykke med det flotte resultat til Pernille og Filippa !
Pernille og Filippa i fint juledress
Tillykke med ponyen
Et stort tillykke til Rikke og hendes familie med den nye dejlige ponyvallak Ahorns Suprime.
Suprime er en 9 årig DSP vallak, der er godt igang med sin uddannelse.
Vi glæder os til at følge denne nye equipage fremover og ønsker Jer held og lykke 🤩
Ahorns Suprime med sin ejer Rikke Hansen
Klubstævne i Karlslunde
På en smuk og kold efterårsmorgen, tog vi sammen med Rikke, Pia og Lucky til Karlslunde, hvor vi skulle ride LB1 og LB3. Efter lidt panik hos mødrene – og meget våde og kolde knæ, lykkedes det at finde den rigtige adaptor til trailoren, så der kom lidt lys på; at der så var diagonal-blink var jo ikke så heldigt. Godt er ikke er så langt og ikke så mange sving til Karlslunde
Eros var glad og veloplagt og gik et par fine programmer (jeg fik selv blandet lidt rundt på dem, så det kostede en fejl i LB1..) til 66,79% og 66,43% – det rakte til to 2.pladser.
Rigtig hyggeligt at både Bianca, Anne, Karoline og Camilla + mine gudforældre kom og kiggede.
Knus Laura & Eros

Stort tillykke til Laura og Eros - det er dejligt de er igang igen oven på en lang skadespause
Laura og Eros
Ny pony
Et STORT tillykke til Sigrid, der er blevet ejer af en helt vidunderlig ponyvallak på 4 år.
Junior, som den unge mand kaldes, er en super smart rød sportspony, der allerede er faldet godt til på gården.
Vi ønsker Sigrid og hendes familie rigtig meget held og lykke fremover, og glæder os til at følge den nye equipage.

Mon ikke der snart kan komme et billede.....???🙂
RKV C stævne
På hjemmebane skulle Amalie og Samba starte LA4 og MB0 søndag, og de fik et par rigtig fine ture, men med nogle dyre fejl i begge programmer - så der er plads til forbedring. 🙃
Det blev til en 2.plads i LA4 og første uplacerede i MB0 - og Amalie var meget tilfreds med sin sorte ven!

Stort tillykke til equipagen.
Samba og Amalie ved et tidligere stævne
C-stævnet i Vindinge

Årets sidste udendørs stævne i Vindinge skulle Sakina og jeg selvfølgelig også deltage i.

Forudsigeligt nok (?) stod regnen ned i voldsomme mængder og banen var mere end almindeligt våd. Så belært fra sidste gang valgte vi at varme op på springbanen, så vi måske nok blev rigtig rigtigt våde – men også kunne tage toppen af eventuel genfunden vandskræk J.

Og det gik så fint – frøken Sakina pladrede gennem vand og mudder som havde hun aldrig bestilt andet.
Selvfølgelig skulle hun – vanen tro - liiiiiiiige overveje om det i det hele taget var forsvarligt at gå ind på banen – nu der stod så mange mennesker og højtalerstativer og hvad vi har.

Men da vi først vi var kommet ind på banen og dommeren havde fået pudset vinduet, gik vi rigtigt i gang – og det gik over al forventning. Sakina ikke så meget som skævede til mudder og vandpytter – gik dygtigt programmet helt efter bogen og opnåede flotte 69, 565 % - der også rakte til den rød-hvide roset – så skønt!

Så det var en dejlig dag i Vindinge – og også rigtig dejligt at se alle de andre skønne ekvipager der startede på dagene.
Knus
Caroline og Sakina

Stort tillykke med endnu et rigtig flot ridt, der jo udløste en flot 1.plads

Smukke Sakina
St.Hestedag og Odsherred
Så har vi fået lidt flere ture i bagagen...

Store hestedag er jo en kæmpe oplevelse - og det skulle Sakina selvfølgelig også prøve..
Og den unge dame tog såmænd det hele i stiv arm, hun rokkede ikke et øre på trods af at der var RIGTIG meget at kigge på. Nej, ingen uro her, vi red til 66,2 og 66,9 % og blev både nummer 4 og 5 i klassen ud af 30 - skønt! 🤩

Og her i weekenden d.22.9 var det så tiden for Sakinas første længere køretur, en tur til Odsherred Rideklub.
Ikke nok med turens længde, vi startede også hjemmefra MEGET tidligt OG skulle have farfar med fra Tølløse, hvor vi så også lige skulle igennem.

Men det gik så fint - Sakina gik lige op og stod så pænt hele vejen til Odsherred.

Odsherred er jo altid en oplevelse; fantastiske faciliteter og meget søde mennesker til at afvikle stævnet - og så holdt det tørvejr....:-)

Til gengæld var der en farlig barnevogn under opvarmningen, som den meget opmærksomme Sakina med det samme fik øje på....
I det hele taget var Sakina lidt vel spændt denne dag; første klasse LC1 for 4 års fik vi 61 % og anden klasse, hvor også trætheden oven på dagens mange indtryk havde ramt os, fik vi 62 %. Det rakte dog til en delt anden plads og alt i alt var der en rigtig dejlig dag for både Sakina, farfar og jeg oppe i Odsherred.
Knus Caroline og Sakina 😀

Stort tillykke med de fine resultater - og det aller bedste er næsten at hun er så sød at have med i byen!! Det lover godt for fremtiden.🤩
Caroline og Sakina
Store Hestedag

 

Pascal og jeg var også til Store Hestedag, hvor Pascal skulle bo derude hele weekenden.
Heidi var så sød at køre os derud og hjem igen, så det var jo rigtig skønt 🤩
Vi havde nogle rigtig fine ridt, og Pascal opførte sig rigtig pænt hele weekenden. Han var også så heldig at stå ved siden af sin daglige nabo Follow, så han ikke fik alt for meget hjemve
Det resulterede i en delt 1. plads til 68,46 % sammen med Line & Follow samt en 5. plads til 66,67 i LB-Breddeklassen om lørdagen.
Om søndagen fik vi så en 4. plads i LB-Breddeklassen med 67,69% og blev første uplacerede i LA breddeklassen med 64,83% 🙃
Tusind tak til mine søde hjælpere Malene, Kimmie og min mor selvfølgelig. Og TAK til alle fra RKV for en dejlig weekend! :)

Knus Isabella og Pascal
Store Hestedag
Amalie og Samba var også til Store hestedag og startede begge dage i MB breddeklassen.
Det var debutten i MB1 begge dage, og Amalie var meget tilfreds med sin sorte hest, selvom han nok ikke er helt klar til denne klasse endnu.
I tæt konkurrence lykkedes det begge dage at vinde klassen, der desværre var meget præget af afbud/ikke fremmødte equipager
Det aller bedste var dog, at han tog al virakken med stor ro - og det selvom de begyndte at pille teltene langs banen ned, midt i det sidste program.

Stort tillykke til Amalie og Samba

Store Hestedag
Weekendten den 1-2 sep. skulle Røde og jeg starte stævne på Store Hestedag.
Lørdag skulle jeg starte LB-breddeklasse.
Vi red første en LB1 og havde en rigrig god tur, selv om Røde startede med at syntes, at det var lidt farligt, men det gik dog hurtigt væk. Vi blev belønnet med 67,41%. Efter en lille pause, skulle Røde og jeg ride LB3. Nu havde Røde set banen og vi fik igen en rigtig god tur og blev denne gang belønnet med 66,54%. Da klassen var slut endte vi på en delt 3 plads og en 6 plads. 😀
Søndag skulle vi igen starte 2 klasser.
Røde og jeg havde igen 2 gode ture, dog var han lidt mere vågen, da der kørte hestevågne rundt om dressurbanen. Vi red til 64,6% i LB3 og 64,4% i LA2.
Alt i alt en super weekendt, i et super hyggeligt selskab.

Tak til Jesper (pia's mand) og Jesper's far Per, som  kørte os frem og tilbage så vi alle kunne komme ud og starte. 🙂
- Stine og Røde

STORT tillykke til Stine og Røde med de flotte ridt - og de flotte placeringer!!
Stine og Red Power(Røde) i fin stil på Store Hestedag 2012
Store Hestedag
Lørdag formiddag drog min mor, Follow og jeg mod Store Hestedag. Men da vi pakkede bilen opdagede vi, at vi havde glemt dragtposen hvori hestepas, registreringspapirer og stævnetøj befinder sig. Så vi måtte køre til Darup, med hest, for at hente det. Da vi så endelig kom til Dyrskuepladsen, måtte vi finde stævneboks, transportere tingene i trillebør og få sadlet op. Alt dette tog længere tid end forventet, og vi fik kun 20 min. opvarmning, hvilket resulterede i et dårligt program hvor rytter var nervøs, og hesten meget opmærksom. 60% blev det til, og så måtte vi varme rigtig godt op til LB3'en, så der var chance for forbedring. Og forbedring var der! Vi endte med at ride et super godt program til 68,46%, hvilket Isabella og Pascal ligeledes gjorde, så det blev til en delt førsteplads! 
Om søndagen gik alting lidt bedre, og vi fik redet et fint LB1 program, med lidt småfejl, som blev belønnet med 65% hvorefter vi fik redet et rigtig godt LB3 program, som igen blev belønnet med 68,46%, som rakte til en andenplads! Så alt i alt et super godt stævne! 

Hilsen Line Winther 😀

Stort tillykke til Line med nogle super flotte ridt ! I er bare så gode sammen!!
Line W og Follow Me på de flottebaner
Store Hestedag
Lucky og jeg var på store heste dag at ride, det var en kæmpe oplevelse både for ham og mig.
Vi red LB1 og LB 3 begge dage, og havde nogen rigtig gode ture.
Det var vores debut i LB 3, til et rigtigt stævne.
Lørdag red vi LB 1 til 66,43% og LB 3 til
64,64% og fik en delt anden plads i denne klasse.🙂
Søndag red vi LB 1 til 65% og LB 3 til 65,36%
Er så stolt over at han er kommet så langt.
Tak for en hyggelig weekend til jer alle.
Knus Rikke
 Stort tillykke til Rikke og Lucky der klarede det SUPER flot på Store Hestedag😀
Rikke og Lucky Boy
Klubstævne i Vestervang
Klubstævne - Rideklubben Vestervang
Lørdag d. 18/8 tog Røde og jeg afsted til klubstævne i Rideklybben Vestervang,hvor jeg skulle starte LB3 og LA1.
Med lidt opvarmning i det meget varme ridehus (høj sol og 30 grader) - skulle vi på banen i LB3.
Det gik rigtig godt, dog var Røde træt pga varmen. Vi blev belønnet med 69,23% og blev først uplaceret, da vi kun var 3 i klassen.
En halv time senere gjaldt det vores første LA1.
Med en nervøs rytter og en træt hest, kom vi igennem programmet men et par små fejl - men det var en tilfreds rytter der kom ud af banen, og vi opnåede 64,23% hvilket rakte til en 1. plads
Super stævne dag på RVV - i super vejr.
TAK til Finn og Ajaja for lån af hestetrailer og til Malene, Line A og selvfølgelig min mor, som var med som hjælper og opbakning.
- Stine og Røde

Stort tillykke til Stine og Røde med den super flotte LA1 debut!!
Stine og Røde efter præmieoverrækkelsen i Vestervang
Aftenstævne i Vestegnen
Onsdag aften var det så Amalie og Samba´s tur til at starte inde i Vestegnen, og de fik en god tur i MB0 i det super dejlige sommervejr.
Turen blev bedømt til 66% hvilket rakte til en 3.plads - parrets første placering i MB0. 😀
Tak til Stine, der var med som hjælper, og til Gitte, Pernille og Monika, der for anden gang denne dag kørte til stævne for at heppe. Det var super pænt af Jer !

Stort tillykke med det fine ridt til Amalie og Samba


Aftenstævne i Vestegnen
Sakina på jomfrutur....
Dagen oprandt for Sakinas første udenbys stævne... 2 starter i LD1 og LD2 hos Vestegnens stod på programmet.

Og det var en veloplagt ung dame, der fra første skridt tog stævneforberedelserne i stiv hov - fra fletning til læsning i trailer - og der var ingen ben i det, mente frøkenen - herligt!

Vel ankommet til Vestegnen steg hun også fint ud af traileren - og gik fint i opvarmning, uanset at omkringstående firbenede var ret livlige og forsøgte ligesom at piske en stemning op :-)

Carolines første store "overraskelse" kom da det kom frem, at Vestegnen havde etableret endnu en konkurrencebane - lige ved siden af en stærkt befærdet cykelsti!!! Som bekendt ikke Sakinas stærkeste side, det der med cykler...! Det viste sig at være en ubegrundet frygt i dag - Sakina kiggede - men lod i øvrigt cykler være cykler - stærkt :-)
Nummer 2 surprise var ikke at dommeren sad i bilen og dømte - næææh - overraskelsen var, at hun brugte hornet på bilen til at give startsignal - altid spændende, at se hvordan hesten reagerer herpå - men ærligt - tror faktisk at Caroline blev mest forskrækket ;-)
Så alt i alt var det et par super ture - Sakina var dog noget træt i 2. program - forståeligt nok - stævneklargøring, køretur, første udebanetur, nye omgivelser, livlige naboer, cykler, dyttende dommere m.v. - så det var godt gået - og Sakina blev rigtig dejligt også belønnet for sin indsats med både en rød og en blå roset for dagens ture - DEJLIGT!

Tak til Gitte, Monica og Pernille, der var kørt ind for at heppe - det var rigtig sødt af Jer


Stort tillykke til Caroline og Sakina både med de flotte resultater - og den helt cool måde Sakina tog sin udebane debut på ! Det lover godt for fremtiden🤩
Caroline og Sakina i Vestegnen efter præmieoverrækkelse
C Aftenstævne

Torsdag d.19.7 afholdt Vindinge Rideklub et meget velbesøgt aften distriktsstævne.
Der var så mange tilmeldt, at vi måtte tage ridehuset i brug også - og selvom der var varslet rigtig dårligt vejr, blev det heldigvis kun til en pause pga en tordenbyge, og ellers kun lidt regn.
Amalie og Samba startede La4 og endte på en delt 1.plads efter et godt ridt.
I MB0 var der stadig nogle dyre fejl - men Amalie var selv rigtig godt tilfreds med ridtet og de 63,8% der placerede hende som nr 8.
Stort tillykke med resultaterne.

C-stævne i LØSR d.14/7
Lørdag d.14.7 kørte vi til Ledøje Smørum Rideklub, der er et af vores favoritsteder.
Som vi har skrevet før, er hele landsbyen som taget ud af en gammel dansk Morten Korch film, og heste/ryttere og trailere er velkomne i hele byen !!
Nogen i denne klub må have forbindelserne i orden, for der var lovet "tropisk heldagsregn" - MEN virkeligheden var altså en ganske anden!
Strålende sol, ællinger på svømmemanøvre i det store gadekær, picnictæpper på græsplænen - og vores favoritparkeringsplads ved rosenhaven var ledig🤩 

Klubben afholdt deres første C stævne på dagen for klubben 30 års jubilæum, og det gjorde de rigtig godt!
Jubilæet blev fejret med boblevand, friske jordbær, ærter og chips til alle, og klubben havde sat alle sejl til med flotte ærespræmier og f.eks. fik ALLE fik overrakt en flaske kildevand og en fin dragtpose ved udridning fra banen ! 🙂  Præmieoverrækkelsen tog Henrik sig af i fint jakkesæt !
Jo, der var stil over distrikts debutten.

Første klasse for Amalie og Samba var en La4.
Samba var i rigtig godt humør og gik et super fint program, der af de to dommere blev vurderet til 71,3%, hvilket var nok til en sikker sejr i det store felt.

Derefter var det tid til udebane debut i MB0, og igen gik Samba et rigtig godt program, men dommerne var ikke helt så begejstrede som os...men skidt pyt - han lavede bare de flotteste store changementer - der hvor han skulle🙂 - og de fejl der sneg sig ind hist og her, er nogle der er til "at gå til". Sammenlagt blev det til 61%

Tak til Louise Rants, der var så sød at tage med som "heppekor" - og hjælper  - på hendes gamle hjemmebane LØSR - det var rigtig hyggeligt!!

Stort tillykke til Amalie og Samba med de flotte ridt.
Præmieoverrækkelse i La4
Klubstævne Karlslunde

Søndag d. 17 juni, efter 2 dages super godt kursus v. Anke Ter Beek, drog Follow, min mor og jeg til stævne på Karlslunde Rideklub.
Vi måtte MEGET tidligt op, og ud og gøre klar, men det gik. Follow var super sød, på trods af at der skete rigtig mange ting omkring ham, med plastic stole som blæste rundt, lydprøver, en løs hund m.m.
Men vi kom fint igennem programmet, og blev nr. 2 med 66%. I andet ridt var Follow blevet godt træt, og blev derfor lidt mat hele programmet igennem. Men udover det, var det et kanon program, som dog ''kun'' blev bedømt med 63%. Det rakte alligevel til en 1. plads. Endnu engang et fantastisk stævne med en meget eksemplarisk hest.


Stort tillykke med endnu nogle flotte resultater til Line og Fellow🙂
Line W og Follow i fin stil
Klubstævne i Vestervang
Lørdag d. 2 juni, drog Follow, min mor og jeg til stævne på Rideklubben Vestervang. Dette var aller første gang, at Follow var til et stævne på udebane.

I første klasse, som var en LC3 Højelse cup, blev vi belønnet med 70% og lå til placering som nr. 6.
 
I andet program, som var LB1 kvalifikation til D-mesterskabs klassen, blev vi belønnet med 67,4%, som rakte til en 3. plads. - En meget stolt rytter og hest, som oveni købet havde fødselsdag, drog hjem mod Vindinge igen.
 
Søndag d. 3 juni, kørte vi igen til Vestervang, hvor vi i første klasse red 64% og blev placeret som nummer 2.
I anden klasse, gik der kludder i den for rytteren, som red forkert 2 gange! Dette resulterede i 12 minus point, og 61%. Men på trods af nogle dumme fejl i sidste ridt, var vi rigtig glade og tilfredse med weekendens stævne. Follow gjorde det rigtig godt til sit debutstævne :-)

Hilsen Line Winther

Stort tillykke med den flotte debut!! Vi glæder os til at følge Jer fremover.
Follow Me og Co til stævne i Vestervang
Klubstævne Vestervang
Dressur stævne på Rideklubben Vestervang den 2 juni

Røde og jeg red LB1 kval. runde til D - Mesterskab og blev nr 2 med 67,78%! Vi  havde en god tur, dog var banen tung, så gassen gik lidt af den røde😀

Stort tillykke til Stine og Røde, med det flotte resultat i Vestervang.
Ring og Spring
Så lidt forsinket til "Tillykke" fra vores Spring stævne den 28 maj
 
Jeg red først 80 cm og fik en fejlfri runde, selvom Røde kiggede en del🙃
Så red jeg 90 cm, hvor Røde desvære stoppede, fordi han syntes det var farligt, at der var kommet kasser under.
Jeg valgte så at tage en Re-Start i 90cm, hvor vi så fik en godt tur med 0 fejl
Knus Stine

Stort tillykke med de flotte runder til Stine og Røde !!
Så kom han endelig
Mandag d. 28 maj 2012 kl.04.30 lød folingsalarmen og denne gang var det ikke "falsk alarm".
Vi fik hurtigt ringet efter Sanni(dyrlæge og Cajsa´s "mor"), der var lynhurtig om at køre fra Tåstrup, og landede netop som Smilla lagde sig ned.
Det blev hurtigt klart, at det var godt Sanni var der, for føllet sad godt fast!! Både Sanni og jeg måtte lægge alle kræfter(og vægt!! :o) i, og lige lidt hjalp det😮 Så fandt Sanni ud af vi kunne prøve at "skrue/vride" føllet lidt og ENDELIG fik vi det ud. Et rødt føl med stor blis, og desværre havde det "glemt" 3 sokker derinde, for der var kun en på, da den kom ud, --- men et sundt og rask føl er jo også vigtigere!!

Den første time var det et hoppeføl(som jeg havde ønsket mig)......men så skulle den på "toilettet" og på forunderlig vis🤭.... blev den forvandlet til en hingst ! - og så var Amalie lykkelig, for det var hendes store ønske!
Det var en rigtig hård omgang for Smilla, men hun klarer moderrollen helt fantastisk, har masser af mælk, og elsker sin lille søn, der er en kæk en af slagsen. Allerede dagen efter var han med på ridebanen, spurtede rundt i galop(til Smillas store bekymring) og slog rumpen i vejret.

Stor tak til Sanni for uvurderlig hjælp!! og tak for søde hilsner. Vi glæder os til at vise ham frem
Stradivarius og Smilla
Distrikts stævne i Glostrup
Lørdag d.19.5 kørte vi  til Glostrup for at starte på deres dejlige udendørsbaner. Det er simpelthen et luksus sted mht ridehuse og udendørs dressurbaner !
Amalie og Samba skulle starte i LA2 og sikke en tur de fik !!
Hele programmet gik Samba med ørene fremme, 100% koncentreret - ja, han satte dårligt en hov forkert i hele programmet. Jublen brød løst da Amalie havde hilst af og lykkelig klappede og krammede Samba. Jeg tror, at flere af tilskuerne var klar over at denne tur var helt speciel - flere kom hen for at lykønske, og som Amalie sagde da hun kom ud fra banen, så var det ligegyldig hvad dommeren mente, det var bare den allerbedste tur hun nogensinde havde haft!
Dommeren var heldigvis enig, og det udløste hele 74,83% - det højeste for equipagen nogen sinde🙂 og en sikker 1.plads

Søndag var vi så derinde igen, og denne gang var det LA3.
Igen en rigtig god tur, desværre med et changement🤭, men på trods af dette blev ridtet belønnet med 70% hvilket rakte til endnu en 1.plads.

På vejen hjem blev vi enige om at det havde været en SUPER dejlig stævne weekend, - og det eneste der manglede var, at Smilla ville føde sit føl om aftenen(vi havde barnepiger hjemme til at holde øje med hende, mens vi var afsted). Meeeennnn træerne vokser ikke ind i himlen, - og vi venter STADIG på føl🤨

Stort tillykke til Amalie med de flotte resultater
C stævne i Midtsjællands Rideklub
Fredag d.4.5 var Amalie og Samba til distriktsstævne i MSR.
Først var det en La2 - og Amalie havde endnu en rigtig god tur på sin store hest - det blev 71% og en meget sikker sejr.
Næste klasse var en La4 og efter en times ventetid, skulle equipagen på bane igen.
Denne klasse var første afd. af distriktsmesterskabet, og efter et rigtig fint og sikkert travprogram, valgte Samba at droppe alt kontragalop, og i stedet prøve at imponere de 3 dommere med nogle store flotte changementer! Lad det være sagt med det samme - INGEN af dommerne lod sig imponere, men ville helt klart hellere have set de øvelser der stod i programmet😎 Det udløste en del 2 taller og en samlet procent på 63,2%.
Efter en del problemer med at finde ud af, hvornår finalen skulle rides..??!!??..lykkedes det endelig.
Finalen gik i La6 sent lørdag eftermiddag, en klasse Samba aldrig før har gået.
Men denne gang var han artig, og Amalie var meget tilfreds med ridtet, selvom han tiltider var lidt ukoncentreret. Det blev til en procent på 62,9 og sammenlagt med resultatet fra 1.afd rakte det desværre ikke til placering.

Stort tillykke med den flotte sejr i LA2
Amalie og Samba med den trofaste fanklub - mormor og morfar - i midtsjælland
RKV distrikts stævne
Søndag d.29.4 startede Amalie og Samba på hjemmebane i klasse LA2 og LA4.
I LA2 havde de en rigtig god tur, og opnåede flotte 73,44%, hvilket rakte til en flot 3.plads.
Næste klasse var LA4 og efter endnu et flot ridt, vandt equipagen klassen med 71,47%.

Stort tillykke til Amalie, der for første gang, red 2 gange over 70% - for 2 forskellige dommere - til et C stævne

Klubstævne i Team

Søndag d. 22. april var Frederikke og Silke, Klaus og jeg til stævne på TEAM.
 
Jeg red en LC1, hvor han gik rigtig godt til 69,17%, der var nok til en førsteplads i klassen.😀
Klassen efter var min første LC3, hvor vi blev belønnet med 70,42%, der var nok til endnu en sejr!
 
Vi fik nogle virkelig gode ture trods det RIGTIG, RIGTIG, RIGTIG dårlige vejr! Men heldigvis fik vi lov til at opvarme bagerst i ridehuset, meeeeeeen der var vi alle sammen alligevel TOTALT gennemblødte!
 
Tak til alle der kom og kiggede og bakkede mig op, også tak til Ida K, Frederikkes mor og lillebror, Helle og Emil som fulgte med Frederikke og jeg over til TEAM!
Specielt tak til Mie F som flettede Klaus så fint! 
Knus Hannah

STORT tillykke med de rigtig flotte ridt til Hannah og Klaus og tillykke med din personlige procent-rekord Hannah!!
Hannah og Klaus til opvarmning på Team
Klubstævne på TEAM
Søndag d. 22. april var Pascal og jeg på TEAM og starte lb1 og lb3.

Alt i alt gik det helt fint, dog med en noget ivrig og glad Pascal i det første program, der indeholdt et par bukkespring!
Dommeren var til gengæld meget flinke mod os, og det blev til en delt 2. plads til 62,59 %

Andet program var noget bedre, da Pascal var meget mere afslappet, og vi havde opvarmet en del bedre  end til det forrige program.
Vi blev belønnet med 66 % og vandt klassen, hvor vi kun var 2 starter!🤩

Tusind tak til alle dem der kom og bakkede op, det var rigtig hyggeligt!

Knus Isabella og Pascal

STORT tillykke med de fine placeringer - og dejligt at se Jer igang igen efter den lange skadespause!!
Taget i det ENE split sekund, hvor Pascal stod stille under opfletningen :o)
Ny hest
Stort tillykke til Line W og Anne med den dejlige nye hest - Follow Me, der er en 10 årig DV vallak.
Det ser ud til at være alletiders dejlige hest og vi ønsker Jer al mulig held og lykke - og glæder os til at følge Jer fremover.
Line W og Follow Me
Nye heste

Stort tillykke til Tine, der fandt sin nye drømmehest i "første hug". En super velgående baby på 3 år, der kun er redet i 14 dage. Han hedder Lillevangs Romeo og er efter Blue Hors Don Romantik. Romeo står hos Manne indtil der er en ledig plads på Mosegården. Vi glæder os til et billede af babyen til hjemmesiden.

Held og lykke med den dejlige nye hest!

Udv Klubstævne RKV
Lidt om stævnet:


Så blev det tid til udv klubstævne og en debut i lc1 og lc2
Jeg red lc1 lørdag på Julius som bare gik super godt og  vi red til 63,33%.
Søndag var det lc2 som desværre ikke gik så godt, da både Julius og jeg var meget trætte og derfor gennemførte vi desværre ikke.

Men alt ialt et super hyggeligt stævne med en fantastisk lc debut

Hilsen Julius og louise

Stort tillykke med den fine debut og held og lykke fremover😀
Julius og Louise i fin stil til klubstævnet
RKV udv klubstævne
Stævnet denne weekend må siges at være den helt store succes for især en equipage - nemlig Stine Bovien på Red Power.

Begge dage startede dette smukke par LB1 og LB3 og sikke nogle flotte ridt de viste.

Lørdag blev det til 68,14% i LB1 og 68.53% i LB3, hvilket rakte til både første OG anden pladsen i LB breddeklassen

Søndag blev det til 66,29% i LB1 og 66,53% i LB3, hvilket IGEN holdt alle konkurrenterne bag ved - og Stine/Røde kunne gentage succesen fra lørdag...
nr 1 OG nr 2 i LB breddeklassen.

STORT TILLYKKE til Stine og Røde med de helt fantastiske resultater......det bliver nok lidt dyrt i kage søde Stine ???
Stine Bovien og Red Power
RKV udv. klubstævne
Amalie og Samba var også til start på hjemmebanen om søndagen, og efter Amalies mening var denne, deres 3 start i klassen LA4, den bedste til dato. Dommeren var enig og belønnede ridtet med 66,17% hvilket indbragte equipagen deres første sejr.

Amalie havde også meldt til i La5, men havde overset at der var traverser i dette program - og det kan den unge mand altså ikke endnu!! '
Men de gik på med krum hals, og kom fint igennem programmet....men som dommeren skrev på kritikken
" hesten virker noget usikker i traverserne..." og det havde hun jo ganske ret i !!🙃 
Det blev til 62,3% alligevel og det var Amalie meget tilfreds med🙂

Tillykke med de fine ridt🙃
Samba de Orfeu og Amalie til præmieoverrækkelse
RKV udv klubstævne
Her i weekenden startede jeg og Klaus vores aller første stævne sammen.
Den 31/3 red jeg og Klaus en LC1 til 68,75 % og kom på 2. pladsen!!!
Næste dag red vi også en LC1 denne gang til 66,25 % og det førte til en 3. plads!!!
Kluas har bare været så super god!
Det har været en fantastisk stævne weekend, det har bare været så hyggeligt!


Knus Hannah og Klaus

STORT tillykke med de flotte resultater til Hannah og Klaus, der bare er så fine sammen. Held og lykke fremover til denne dejlige nye equipage.😀RKV udv.klubstævne

Jeg var til stævne i Vindinge, og blev udklasset af LC3 med en supertur på min dejlige pony Eros til 72,5%.
Vi blev nr 1 og fik det flotteste røde dækken fra Heri. Det var en god måde at slutte klassen på.

Så gik han et rigtig fint ridt også i LB1 (kun vores anden gang) til 67,14% og vi blev placeret som nr. 2.😀

Tak som sædvanlig til Bianca - vores co-driver

kh Laura & Eros

Stort tillykke med de flotte resultater!!

Eros og Laura til præmkieoverrækkelse
Velkommen til Sakina
Onsdag d. 28.3 ankom Caroline Skov Hansens nye hest til Mosegården, - og det var en træt lille prinsesse, der listede ind i stalden efter den lange tur fra Skals, hvor hun er købt hos Pernille Nordborg- Nordborg Dressage.
Vi håber alle, at du får rigtig meget glæde af Sakina Caroline og glæder os til at følge jer fremover.

Stort tillykke med den dejlige hest til hele familien🙂

Sakina, 4års DV hoppe efter Sting
Stævne i Himmelev

Lørdag d.24.3 startede Amalie og Samba for første gang i Himmelev, og efter en noget stresset afgang,- hvor trailerens stik pludselig IKKE passede pga en emsi mekaniker, ja så kom vi afsted med en halv times forsinkelse.

Amalie og Samba fik en god tur i LA4 til 65% hvilket rakte til en andenplads.
Tak til hele familien samt Fadime og Emilia, der var mødt op for at heppe.

Tillykke med det fine resultat😀

Samba med familien
Højelse Cup Stevns d.18.3
Lucky Boy og jeg har i år valgt at deltage i Højelse Cup, sammen med Laura på Eros.
Vi har i dag - søndag d.18 Marts,været afsted til første afdeling af cuppen helt ned på Stevns.
Lucky var bare fantastisk i dag! Vi red opvarmnings klassen til 68,75 % som var anden højste procent, og selve Cuppen til 69,16 % og hvor vi blev første udplacerede.
Er bare så stolt af ham 🤩 for der var bare nogen rigtig fine pony'er med i feltet.
Tak for en hyggelig dag til Bianca, Lene, Laura og ikke mindst Jeannet og Svend, som lige tog et smut forbi
Stevns
Mange knus Rikke


Stort tillykke med de flotte resultater !!
Til højre Lucky og Rikke og til venstre ved siden af er det Laura på Eros
D-stævne i Glostrup
Lørdag kørte vi til Glostrup rideklub, hvor Amalie og Samba skulle have deres debut i LA4.
Amalie var meget tilfreds med Samba, der godt nok lige havde glemt hvordan piuetter sådan rigtig skulle laves...men rundt kom de da begge veje.
De red til 64,4% og endte på en 4.plads :o)
Tusind tak til mormor og morfar, Stine og Caroline - der alle var taget med for at heppe. Det er bare rigtig hyggeligt at I gider!

Stort tillykke med den fine debut til Amalie og Samba
Præmieoverrækkelse - i det fine mørkegrå stævnesæt
Ny pony i stalden.
Stort tillykke til Hannah, der har fået sin egen pony, der hedder Klavs.Com.
Vi glæder os til at følge jer fremover og byder jer velkommen i stalden!!
Her er Klavs lige ankommet til RKV - velkommen til både ham og Hannah
Dressurchampionatet 2011
Den fjerde og sidste championatsvinder, der skal lykønskes, er også en genganger, nemlig Amalie Skou Hansen.
Det er femte år i træk Amalie vinder dressurchampionatet - på 3 forskellige heste, men første gang på Samba de Orfeu.
Equipagen har, med stort hensyn til hestens alder, stille og roligt arbejdet sig op igennem klasserne, og har gjort det rigtig flot.
Et stort tillykke - og held og lykke i den nye sæson.
Samba og Amalie i Vipperød
Championatsvinder spring
Den tredie championatsvinder, der skal gratuleres, er også en rytter der har vundet springchampionatet før, nemlig Louise T. Reimann på Katrinelyst Wonder.
Denne equipage har haft en helt forrygende sæson, og har året igennem udviklet sig fantastisk.

Louise og Wonder vinder følgende titler i 2011:

Vindinge Rideklubs springchampionat for hest

Verner Olssons Mindestage
- der gives til den equipage, der har flest placeringer til distrikts stævner.

Som et kuriosum skal det nævnes, at Katrinelyst Wonder ejes af Jeanett Sørensen & Co, der også ejer championatsvinderen for ponydressur - Pasadina. Det må vist siges at være noget af en bedrift😀 2 år i træk!

STORT tillykke med championatet til både rytter og ejere. Vi er mange, der glæder os til I skal repræsentere klubben rundt om på springbanerne.😀 HELD OG LYKKE i den nye sæson.
Louise T.Reimann og Katrinelyst Wonder
Rideskole Championatsvinder
Den næste championatsvinder der skal lykønskes, er Rikke B. Hansen på Lucky Boy.
Rikke og Lucky har haft endnu en rigtig flot sæson, og har repræsenteret klubbens rideskole på aller flotteste vis, rundt om i distriktet til diverse dressurstævner.
Det er andet år Rikke og Lucky vinder rideskolens championat og det er bare SÅ flot Rikke😀
STORT TILLYKKE med championatet og held og lykke i den nye sæson😀
En smuk equipage : Rikke B.Hansen og Lucky Boy
Distrikts stævne Solrød

Heidi og jeg drog i lørdags til distriktstævne i Solrød, til dette års første stævne  -for vores vedkommende.


Jeg lagde ud med at skulle ride LA2 og jeg havde en rigtig god tur😀. Jeg var meget tilfreds med Antons og min præstation 🙂 Vi opnåede 66.35% og vandt klassen!   
Det var en meget stolt og tilfreds rytter, der vendte hjem den dag! 
Det var en kold fornøjelse, men det hele værd! 🙃 

Knus Anton og Line

STORT TILLYKKE til Line Andersen og Anton med det meget flotte resultat!!! 
Også tillykke til Heidi og Tarantino, der blev placeret på en flot tredieplads i LA4 til samme stævne
.
Line Andersen på Hoffgaards Anton ved et tidligere stævne.
Championatsvindere 2011

Så er årets Championats vindere fundet, og den første, der skal gratuleres, er klubbens mest vindende equipage i 2011 :
Simone B.L.Kristensen på Pasadina.
De har bare haft en super, super flot sæson, og er rykket helt utroligt🙂
Året blev afsluttet med en sejr i LA6, hvor konkurrenterne var hesteequipager!!!!🙂

Simone vinder følgende titler i 2011:

Vindinge Rideklubs dressurchampionat for pony.

Aksel Petersens Mindepokal, der gives til den mest vindende equipage på tværs af alle dicipliner!!!

STORT,STORT tillykke til Simone og hendes dejlige pony Pasadina, samt til Svend, Jeanett og farmor+farfar, der altid er med og bakker 100% op.
Held og lykke med den kommende sæson.😀 Vi er mange, der glæder os til at følge Jer!

Simone B.L.Kristensen på Pasadina
Springning i Himmelev
Nytårs Holdcup i Himmelev Rideklub 28. dec. 2011

Dressurpigen Maria Mortensen fra Nyskoven fik den geniale ide´, at jeg  (Simone) skulle med ud til Himmelev for at springe Nytårs Holdcup ?!!? Øhhhh svarede den ene dressurpige til den anden dressurpige - jeg har så ikke sprunget i knap 2 år på Sacha ?? Maria mente det var et meget godt udgangspunkt, og at jeg da også måtte kende nogen der kunne springe med på holdet... Heldigvis var både Louise & Sofie friske og vupti - vi var et hold 

Holdet blev  selvfølgelig kaldt "Dressurtøserne" og bestod af Sofie - Diamant, Louise - D´Asti, Maria - Benjamin og Simone - Sacha.

Vi havde meldt til i "Lille" Hold cup, da trænings niveauet vist nok godt kunne havde været højere ...
Alle red første runde og her blev det til samlet 4 fejl - flot, dog ikke godt nok til placering i denne klasse...

Meeeen..... Vi ville alle gerne mere efter de gode runder tidligere (Spec. ponyrytterne ) - og vupti - så var der efteranmeldt i "STOR" Hold cup...

Banen blev sat op og pludselig blev både Maria og jeg meget meget stille... Uhhhh de var blevet høje for de små ponyer! 

Men men men alle fik SUPER flotte ture på den høje bane og vi endte igen samlet på kun 4 fejl - og efter en fantastisk spændende omspringning blev det til en flot 2. plads - SEJT SEJT SEJT 

- og TAK for en super god ide og mange sjove dejlig timer sammen.


Knus Simone / Sacha

STORT tillykke med det flotte resultat til hele holdet
Simone, Louise, Sofie og Maria efter den flotte 2.plads.
Distriktsstævne i Glostrup
Søndag d.18.12 var Amalie og Samba til årets sidste stævne - distriktsstævnet i Glostrup.
Der var over 30 tilmeldte i LA2 klassen, og selvom det haglede helt vildt da equipagen var på banen, ( Samba stoppede helt 2 gange pga nogle nedløbsrør der gik på indersiden af ridehuset - og derfor lød som om der stod nogen og hældte perlesten ned) OG Amalie glemte programmet, - ja, så blev det til en flot 3.plads med 68,3%.
Der var rigtig julestemning da vi kørte hjemad, for haglen var blevet til sne, og der var hvidt over det hele....indtil vi kørte på motorvejen - så var det væk igen.

Stort tillykke med et flot punktum for sæsonen 2011
Amalie til præmieoverrækkelse
Jule Klubstævnet
Ved weekendens julestævne på RKV
havde Laura Krogholt sin anden stævne start i LD1 på Bimmer.

Laura red et meget fint og præcist program og det blev belønnet med hele 72% og det rakte til en flot 1.plads i den store klasse.🤩

Stort tillykke med det utrolig flotte ridt  - og 1.pladsen til Laura. Vi glæder os til at følge dig og Bimmer fremover.
Lidt til tillykke fra Rikke

Jeg var så heldig at få lov at låne søster af Heidi, og jeg havde en fantastisk tur, som man altid har på søster. 🤩
Vi red en lc3 til 68,33% og fik en 3. Plads 😀
Er bare super glad, 1000 1000 tak for lån Heidi.
Mange jule knus fra Rikke.

Stort tillykke med det flotte ridt og placeringen.

På grund af overvældende stor tilmelding til stævnet, var rideklubben nød til at flytte flere af klasserne til fredag aften. Dette gjaldt desværre også den ene af de klasser Amalie og Samba var tilmeldt. La1 skulle starte fredag aften kl.20.00 og Amalies starttid var 21.10 !
Efter lidt snak frem og tilbage blev vi enige om at droppe finalen i "vild med dans" og i stedet tage til stævne.
Som altid var der pyntet meget flot op i stævneridehuset(de har 2 stk 20x60 ridehuse der er forbundet af tilskuerpladser, så man kan se i begge ridehuse!) Der var granguirlander med lys langs barrieren, store røde sløjfer og et stort juletræ med lys og gaver!!
Om det var for at kompensere for den mistede finale i danseprogrammet ved jeg ikke, men det blev et af de bedste programmer nogensinde. I det meget stærke felt sejrede equipagen med 71,5%.
Stor tak til Heidi, der var så sød at vente med at putte hestene, til vi var vel hjemme igen!
Lørdag var equipagen heldigvis blevet rykket ned i den sidste trediedel af det 32 mands store felt i LA2, så vi skulle ikke så tidligt hjemmefra.
Igen blev det et rigtig flot program, dog med et par dyre fejl - et fint changement og defekte bremser i en af paraderne kostede dyrt, -men flotte 68,96%, der rakte til en 4.plads i det store felt.
Stort tillykke med de flotte resultater!! 
præmieoverrækkelse i La1
Amalie og Samba var start i LA bredde klassen, hvor de startede LA2 og LA3.
Equipagen havde 2 rigtig gode ture, og blev henholdsvis nr.1(LA2) og nr.2(LA3) i klassen.

Stort tillykke med de flotte ridt.
Amalie og Samba i det dejlige efterårs vejr
Malene skriver :

I weekenden red jeg mit første stævne på Future og er mere end tilfreds!
Vi red LB breddeklassen lørdag og blev nr. 2 med 69%, udover det red vi også VM hold og blev samlet nr. 7, hvor Future og jeg red til 67%!🙂
Jeg er meget stolt og glad for at weekenden gik over al forventning!
Stor tak til Louise fordi jeg må låne hendes skønne hest 😀

Stort tillykke med de flotte resultater

Søndag deltog holdet "Heidi and the Teens" i Hold VM.
Holdet bestod af :
Stine Bovien/Red Power, Heidi H.Olsson/Horsebjergs Tatantino, Caroline Skov Hansen/Horsebjergs Mellow og Amalie Skou Hansen/Samba de Orfeu.
 
Det var meningen fra starten at Caroline skulle have redet på sin egen hest  Logo, men lørdag opførte Logo sig fuldstændigt hysterisk, og vi blev enige med dyrlægen om, at hun skal undersøges for at finde en årsag - og derfor ikke kunne startes om søndagen.
Så var gode råd dyre, for nu manglede Caroline jo en hest.....men Heidi tilbød at Caroline kunne låne Horsebjergs Mellow, så hun kunne være med på holdet.
Og som sagt så gjort - Caroline red en fantastisk flot LC3 til 68% første gang hun red dressur på hesten. Det siger rigtig meget om både hest og rytter!! og stor tak til Heidi for hendes flotte tilbud.😀
Da alle 27 hold havde redet, viste det sig at "Heidi and the teens" var kommet ind på en flot 4 plads.

Stort tillykke til holdet med den flotte placering.

"Heidi and the Teens" Heidi, Caroline, Amalie og Stine til præmieoverrækkelse
Line Andersen skriver:

Anton og jeg havde 2 rigtig gode ture, og blev første uplaceret i LA breddeklassen, hvor vi red LA1 til 65%

 
Med Feline havde jeg nogle rigtig fine ture, og blev både nummer 1 og 2 i LC breddeklassen, med hele 76% og 75%
Søndag var hun lidt træt og ukoncentret, men havde en okay tur på trods af det og red til 68%.

 Vores hold "Pink Ladies" (Malene/Future, Louise/Dasti, Sofie/Diamant, Line A/Filine) blev samlet nummer 7 😀 ud af de 27 tilmeldte hold i Hold VM.

Jeg er rigtig glad for at have mulighed for at ride på sådan en fin hest som Filine, og det takker jeg Filines ejer Janet Christensen for! - men jeg håber selvfølgelig hun snarest selv er tilbage i sadlen igen.🙂

Stort tillykke til "Pink Ladies" og til Line med de fantastisk flotte resultater -også tillykke til Janet, der ejer Filine.


"Pink Ladies" til præmieoverrækkelse. Malene, Line A, Louise R og Sofie(der desværre ikke var med til overrækkelsen, og derfor ikke er med på billedet)
Louise, der er en af vores søde rideskole elever skriver:

Så blev det den 29/okt-11 og Mikado og jeg skulle starte ld2 for første gang.
 
 Det gik forrygende ! Vi blev nummer 3 på trods af at han blev bange i det ene hjørne - men som plus vi fik tre 8´taller. Alt i alt et super stævne med en fantastisk skøn pony.
 
Hilsen Louise og Mikado

Stort tillykke med den flotte debut til Louise og Mikado😀
 
 
ps. Billedet er da vi kom tilbage i stalden og Mikado skulle ind igen
Louise og Mikado med den flotte rosett
Distriktsstævne spring i Fakse.
 
Så blev det tid til at køre mod Fakse, som havde lavet springstævne for både pony/hest og der var kommet maaange starter... Fakse har 2 ridehuse med fantastiske bunde, en god udendørsbane, et ok sekretariat og cafeteria samt fantastisk søde  p-vagter til at hjælpe/guide alle trailerne på plads - TAK
 
Vi skulle have startet LB* & LA* men flyttede lidt om på klasserne, da LA* først ville starte kl. 21.10 og så kommer transporten hjem - DET er for sent for lille Wonder, der jo kun er 7 år  Nåh, men vi fik det ændret lidt på klasserne - og var så allerede færdige kl. 19.30   
 
Vi red en LB* og lavede en PERFEKT hovedrunde, fantom omspringning og vandt klassen (1/31) Og det var ikke fordi der ikke blev redet for sejren... der var i alt 17 som gik fejlfri i hovedrunden og hele 13 gik 0-0 men Guffe var bare fantastisk og igen SÅ klar  - dejligt  
Derefter red vi en ULB* og havde en god runde igen = 0 fejl (1/15)   
 
 
Knus Louise/WonderEndnu et STORT tillykke med 2 meget flotte resultater til samlingen.
SUPER FLOT!!!

Louise Reimann og Katrinelyst Wonder til præmieoverrækkelse i Fakse.
Lørdag d.15.10 kørte vi til Darup rideklub.
Her er altid rigtig hyggeligt at komme, med søde mennesker både i sekretariatet og i cafe'en.🙂
Samba skulle gå sin første LA2, og han havde inviteret sin gode ven Stine og mormor + morfar med.
Jeg ved ikke om det var for at imponere dem, men efter ukoncentreret opvarmning, hvor han havde mægtig travlt med at kigge på de andre - lækre! - heste, så opførte han sig meget artigt i hele programmet, selvom ridehus døren stod åben.
Han gik 69,66 % og vandt klassen - og en lækker Adax pung, som mormor lige havde ønsket sig🤩
Tusind tak for den flotte ærespræmie til Darup!

Stort tillykke med den flotte debut til Samba og Amalie🙂
Amalie, Samba, mormor og morfar i det flotte efterårs vejr
Distriktsstævne spring på Vestegnen
 
Ihhhhhh.....
- Det er bare så svært at skrive noget til tillykke, når det eneste der er at skrive er:
 
FANTASTISK
 
- Lidt kort, men fakta: LB* red vi 0-0 og vandt klassen med hele 4,83 sek. ned til nr. 2 !!! (1/23)  Jeanett blev vist nok hørt sige "rolig" på barierren, meeeen Wonder ved virkelig nu hvad der skal ske efter hovedrunden, når jeg igen tager fat i hende - hun er bare SÅ klar
 
I LA* havde vi igen en super tur, men her fik vi desværre en af de bomme, som på en god dag ville være blevet liggende = 4 fejl  (17/24)
 
Men Vestegnen sig også fra sin bedste side: Gode parkerings forhold, dygtigt sekretariat, super højtaleranlæg som kan høres overalt og en den pragtfuld store udendørs springbane som blev brugt i det flotte vejr til opvarmning - dejligt
 
Knus Louise/Wonder

Stort tillykke med endnu et rigtig flot stævneresultat😀
Louise og Wonder "kysser"
Lørdag d.8 oktober kørte vi til Greve Rideklub, hvor Samba skulle have sin debut i LA3.

Det er et rigtig hyggeligt sted at komme, selvom deres tilkørselsvej efterhånden ikke er til at køre på, og trailerparkeringen er kneben....MEN på trods af dette, kommer vi næsten altid til deres stævner pga den gode stemning og deres gæstfrihed.🤩

Samba var meget frisk i det dejlige vejr, og måske var det derfor Amalie havde fine røde kinder, da hun kom ud efter et flot program på en noget "tændt" herre, der  viste han kunne changerer fint på buen i kontra...ikke at det gav ekstra... skulle jeg hilse at sige
Heldigvis var der også så mange fine øvelser i programmet, at de endte med 69% og det rakte til sejren i LA1-LA3 breddeklassen.

Søndag red de LA3 igen, - og atter havde de en frisk og god tur(med changement i kontrabuen hmmhm🤭),
Men samlet vandt de  breddeklassen, denne gang med 67%
Stort tillykke  til Amalie og Samba med den flotte debut
 
Amalie og Samba i Greve
D.8-9 oktober afholdt Greve Rideklub udv. klubstævne bla. med en konkurrence for hold.

Fra RKV havde Caroline Skov Hansen/Logo, Bianca Lübert/Miller, Simone B.L Kristensen/Sascha og Amalie Skou Hansen/Samba meldt sig som hold, og selvom Simone måtte"støve Sascha af"(hun nåede begge dage til Fakse Rideklub med Pasadina INDEN Greve----sejt gået Simone og Co !!), - og Caroline rejste til Spanien søndag morgen med skolen.... ja, så gik det forrygende for holdet.
Lørdag blev det til sejr i holdkonkurrencen, og søndag(hvor alle 3 ryttere talte pga Carolines skoleudflugt) ja, der gentog pigerne succesen og vandt dagens afdeling.
Greve havde sat alle sejl til, så der var 2 dommere på finaledagen, hvilket ikke gjorde spændingen mindre! Heldigvis havde både Svend og Anne overblik over point/procenter og stor var glæden, da det viste sig at resultatet holdt og den samlede sejr var i hus.🤩
Kæmpe tak til Finn, der gjorde det muligt at alle kunne komme med! Det er bare en helt utrolig opbakning, som vi er meget taknemmelige for!! Også tak til Kimmie og Stine der var med som supportere

STORT tillykke til alle 4 med de flotte resultater, der førte til sejren..og specielt tak til Sascha, der klarede begge stævnedage i super flot stil, selvom det efterhånden er et par år siden hun sidst var aktiv på konkurrencebanerne ....og selvom hun nær havde "tabt tøjet" i det sidste program🙃
Tre glade vindere efter præmieoverrækkelsen, - vi savnede Caroline, der måtte en tur til Madrid med skolen og derfor ikke var med søndag, men som absolut var medvirkende til den samlede sejr.
Distriktsmesterskab i military, Søborggård
 
Tidlig lørdag morgen var det afsted til Søborggaard i Gilleleje, for at prøve at ride distriktsmesterskab for første gang. Bubber var flettet og  bilen pakket fredag aften, så da Bubber havde spist og var sadlet kørte vi afsted.
Vi ankom i god tid, så jeg kunne nå at gå springbanen, inden dressuren. Man rider dressur først og senest 30 min efter endt dressur skal man springe. Nåh, men banen var ikke noget svært, så tilbage til Bubber og hive ham ud af traileren. Mordax blev skruet på og jeg hoppede i den pæne stævnetøj, dressuren gik ret godt, havde en god fornemmelse, men man ved aldrig. Hurtigt tilbage til traileren og skifte sadel, også så gik det løs på springbanen. Denne klarede Bubber (selvfølgelig) med 0 fejl og i en god tid.
I mellem tiden var vores dressur reslutat kommet, og vi havde fået 40,22 straf, hvilket svarer til 73,18 % - WOW, det var helt vildt, så vi endte med at vinde dressuren, og da vi havde 0 fejl på springbanen, første vi distriktsmesterskabet inden vi skulle i terrænnet som er Bubbers absolut stærkeste disiplin😀
Men inden vi kunne komme dertil var der lige 5 timers pause - GAB. De blev brugt på frokost, dyrlæge tjek (som han gik glat igennem) og banegennemgang.
Banen var nem og uoverskuelig, 2000 m, 15 forhindringer hvor af de 3 var kombinationer, ideal tiden hed 4 min 12 sek.
 
Endelig blev det vores tur, Bubber ved godt hvad det drejer sig om når vi går til start boksen og det var svært for ham at holde 4 ben på jorden samtidig og vente 😉
Da startsignet lød fløj han afsted og gav bare en helt suveræn tur, hvor jeg bare sad og styrede - man kan ikke andet end at elske ham:)
Han kom fejlfrit igennem og 9 sek før ideal tiden, vi kunne dermed kalde os distriktsmester i military i D1. Samtidig blev vi disciplin vinder i dressur og spring.
Vi blev flot belønnet med kæmpe roset, dækken, blomster, medalje og plakette - Bubber fik selvfølgelig ekstra mange klap og gulerødder.
Så er bare så stolt af den hest, han er en ener og glæder mig til endnu flere military stævner næste år med ham🤩
Næste stop bliver dig lige en Hubertus jagt, hvor vi for første gang skal løbe opløb :D
 
 
Jeg har ikke fået nogle billeder endnu fra idag, men vedhæfter et billede fra træning i stedet.

Venlig hilsen Katja og Kyllingegårdens Bubber

KÆMPE STORT TILLYKKE til Katja og Bubber, der godt nok starter for Hedehusgården, MEN også er medlem i RKV...🙃😀🙂
Katja og Bubber - Distriktsmestre i military D1 2011. Stort tillykke fra RKV
Søndag d.1.10 gik turen til Vestegnens Rideklub...desværre ikke i det lovede solskin...det var faktisk både koldt og klamt med tyk tåge/dis, men det kunne de jo ikke gøre for! Det er et dejligt sted med rigtig fine udendørs baner, men med et ret mørkt ridehus, der skabte problemer for flere af de startende equipager.
Samba arbejdede dejligt afslappet på opvarmningen, men ville så ikke ind i ridehuset, hvor kun den ene halvdel af porten kunne åbnes . Det er altså heller ikke nemt, når man er en voksen herre på 181cm, der både skal puste sig op, suge maven ind og gå ind i et mørkt ridehus! Men vi fik lokket ham ind tilsidst, og han kvitterede med en af de bedste ture Amalie syntes hun har haft på ham - 69,9% og en 3.plads i det store felt af rigtig gode heste.

Stort tillykke med det flotte resultat🤩
Amalie og Samba
Eros og jeg var i Himmelev og starte.
 
Vi red en Lc1 til 63,8% og havde lidt små fejl - og i
min Lc3 red jeg desværre forkert, men red alligevel til 64,6%og det rakte til en sejr i den samlede LC-klasse.
 
Mors første trailer tur gik også godt, selvom hun var mere nervøs end mig.🙃
Eros var dejlig og nem at have med i trailer.
 
Tak til Bianca som kørte med og støttede hele vejen.
Også hyggeligt at Karoline og hendes mor kom og kiggede.
 
Knus Laura og Eros

Stort tillykke både med sejren OG med trailerkørslen
Laura og Eros i Himmelev
 
Distrikt - Springstævne i Ballerup
 
Så blev det 1. okt og dermed tid til at indensdørs sæsonnen begyndte, meeeen det viste vejrguderne vist ikke - så vi blev belønnet begge dage med fuld sol, ingen vind og ridehuse med kæmpe luftfugtighed... Dommerne gav heldigvis lov til begge dage, at vi kunne ride uden jakker - TAK🙂
 
Lørdag lagde vi ud med en LB** hvor vi red 0-4 med en riiiigtig hurtig tid, men tog desværre sidste spring - ak ak men var nu SUPER tilfreds, for med de mange starter i klasserne, så skal vi satse 😀. (23/62) Derefter red vi ULB** hvor vi igen red 0 - dejligt  (1/29)
 
Søndag red vi først en LA*, men her var Guffe pludselig opmærksom på de andre heste som gik ind/ud af ridehuset og stoppede derfor på spring nr. 2
Vi fandt heldigvis hurtigt rytmen igen, og fik derefter en god runde hvor vi blot liiiige snittede en bom = 9 fejl (52/60)  
I ULA* var der igen HELT styr på det hele og vi fik en super dejlig tur og 0 fejl (1/24)🙃
 
Knus Louise/Wonder

Stort tillykke med endnu nogle flotte resultater!!😀
Louise og Wonder
Lørdag d.30.9 kørte vi mod Jægerspris, hvor Fjordlandets Rideklub holdt klubstævne på "Mademosegård", der er et rigtig dejligt sted med super søde og hjælpsomme mennesker.
Der var rigtig gode parkerings muligheder, skønt køligt !! ridehus til opvarmning, og en dejlig udendørs bane.
På grund af det fantastiske vejr var både speaker og cafeén rykket udendørs og det var rigtig hyggeligt.

Samba tog det hele med med godt humør, - lige indtil han skulle forbi en hønsegård med en hane, der liiiige skulle afprøve effekten af et højt kykkelikyyyyyyy !!
Jeg er sikker på hanen ikke havde regnet med så stor effekt, men Samba lavede en blanding af en flyvende piuette og en baglæns salto. Efter et par beroligende ord og klap fik Amalie listet ham forbi hanen, der heldigvis ikke havde mere luft tilbage...
Inde på banen var Samba super sød, og det blev til 67,9%, hvilket rakte til en førsteplads i denne breddeklasse, der gik fra La1-La6
Tak til mormor og morfar der var kørt helt derop for at heppe.

Stort tillykke med det flotte resultat

Ja, så blev det d.25/9-11 dagen for min Filines stævnedebut, vi drog af sted TIDLIGT om morgenen til Ågerupgaard efter alt var pudset efter alle kunstens regler - både hest og udstyr.

Vi ankom, som de første, og Filine tog det med ophøjet ro, som var det noget vi gjorde hver weekend. Det var jo som bekendt ikke mig selv der startede, men Line Andersen og hun red en RIGTIG FLOT LC1 til 68, et eller andet % og vandt klassen   
SÅ TILLYKKE LINE og tak til Bianca og Heidi for en RIGTIG GOD DAG    

 Fantastiske billeder Bianca

Knus Janet

 

Stort tillykke med den fine debut. Dejligt hun tog det så cool🙂det lover godt for fremtiden.

Filine med gæsterytter Line Andersen, der vandt LC1 til oldenborgstævnet på Ågerupgård
Så blev endnu et føl - det sidste!!- indkøbt til Amalies og Mannes "børnehave".
Tjørnely's Sonaya er endnu et hoppeføl( en blåskimmel🤩), der var i finalen til følskuet, hvor hun blandt andet fik 9 i trav. Vil du se hende "live", kan du trykke på dette link:
http://www.youtube.com/results?search_query=tj%C3%B8rnelys+sonaya&aq=f

Held og lykke med den sidste baby også.🙂
Tjørnelys Sonaya
Distriktsstævne i Solrød 24. sep. 2011
 
Da vores eget stævne desværre blev aflyst, ja så var der istedet mulighed for spring i Solrød  
Solrød har en PRAGTFULD stor græsspringbane, søde folk bag stævnet og i sekretariatet, gode store p-forhold og dejlige opvarmningsbaner - hvor det er mulighed for at opvarme på begge volter
Vi skulle ride som sidste rytter i første klasse (LB*), og i klassen havde der desværre været en del fejl/uheld specielt på de heste uden bagsko...Ups...Da Wonder jo heller ikke har bagsko på - Hmmm . Nåh..., Vi havde en god hovedrunde (0 fejl) og jeg valgte så i omspringning ikke at give "fuld" gas. Vi lavede en god runde igen, og med 0 fejl og en tid der rakte til 2. pladsen
Næste klasse var en LA* hvor vi var første rytter - Vi havde en SUPER dejlig tur, hvor Wonder og jeg desværre blot var liiiidt uenige om der var 6, 6½ eller 7 galop spring til dobbeltspringet = 4 fejl men wauv en tur det ellers var  - Wonder sprang STORT på de kæmpe okser - Ihhh hvor er det dejligt at være pilot i de spring 
 
Knus Louise/Wonder

Stort tillykke til Louise og Wonder med de flotte runder.


Louise og Wonder i Solrød

I weekenden red Laura (på Eros), Rikke (på Lucky) og jeg (på Pjuske) over til Tune sammen med Bianca (på cykel). Tusinde tak Bianca! Det var hyggeligt, at du ville følges med os!🙂😀

Jeg red en LC1, hvor jeg fik 58,33 %

Hun manglede lidt energi, men programmet var pænt tegnet.

Trods procenterne fik jeg en rigtig god tur på Pjuske.🤩

 

Tak til alle der kom og kiggede! Det var rigtig hyggeligt!

Knus Hannah

Det var et rigtig pænt program Hannah og du sidder bare SUPER flot. Held og lykke fremover🤩

Hannah og Pjuske til stævne i Tune

Søndag d. 18.9 red vi en tur ”hjem” til klubstævne i Tune. Det gjaldt en LA1 og så en debut i LA2.

Laura W. tog jernhesten sammen med Miller og jeg. Tusind tak for det 😀

Jeg var rystende nervøs i dag (måske fordi jeg var hjemme i Tune) og det gav mig en skidt tur i LA1 men vi red til 61,15 % og det blev, trods alt, til 1. uplacerede i LA cup'en.

Så gjaldt det LA2 debut, og havde det ikke været for Amalie’s pædagogiske evner, var vi nok ikke kommet ind. STOR TAK for det, Amalie.

Heldigvis blev det en bedre tur, og vi red 63,45 % og endte dermed på 2.pladsen i cup'en.  (For øvrigt dejligt, at man allerede samme dag, kunne se resultater og billeder fra stævnet på TUS ’ hjemmeside).

Heldigvis var Manne blandt de mange tilskuere, og da det danske vejr, som sædvanlig, ikke viste sig fra sin bedste side, hentede hun trailer, og kørte selv Miller hjem, mens vi blev til præmieoverrækkelse. TUSIND TAK FOR DET.

Dejligt at se alle tilskuere 🤩 også Pia, Rikke, Lene, Laura og Hannah var blandt heppe koret.

 

Knus fra Miller og Bianca


STORT tillykke med den flotte debut og placering i LA2 Bianca. Det er et rigtig godt program til dig og Miller, der er så øvelsstærke og du red super flot!!  😀
Bianca til præmieoverrækkelse
Hannah, Rikke og jeg red over til Tune Sportsrideklub.
 
 Bianca var super sød og cyklede med os og støttede os 100%. Tusind tak for det Bianca!!!
 
Eros og mig fik 2 rigtig gode ture i Lc breddeklassen, hvor man måtte starte 2 gang med 2 forskellige Lc programmer. Først fik vi en rigtig god tur i lc1 og red til  hele 69,17%😀  og så red vi en lc3  til 68,75%😀
 
Jeg endte på en 1. plads og en 2. plads 🙂
 
Tak til alle der kom og kiggede.
 
Knus Laura

STORT tillykke til Laura og Eros med de flotte programmer og placeringerne.🤩 Det bliver spændende at følge Jer fremover.
Laura og Eros med dagens høst i Tune
Turen gik i denne weekend til Barthahus, som er et FANTASTISK sted at starte  
Ok parkeringsforhold med super søde vagter, god opvarmningsbane, dygtigt sekretariat, fint udvalg i cafeteriet og vigtigst: En PERFEKT stor bane at springe på
Lørdag var det tiiiiiidligt op kl. 6.00 . Vi skulle starte en LB* hvor vi havde en ok runde, men hvor der var en par små ting som kunne forbedres - fik een bom = 4 fejl (Endte som 25/39) Derefter var det en LB** - Her lagde vi desværre ud med at tage første spring pga. Tjaa, bare desværre een af de bomme, som bare faldt... Havde ellers en rigtig super tur  (40/57)
Søndag var det afsted igen. I dag dog noget senere på dagen  og måske derfor var både Wonder og jeg også mere "klar" i dag  Vi red en god LA* med en bom (28/50) og derefter en ULA* hvor vi lavede en FANTOM runde . Red 0 fejl på en bane som var både laaang og temmelig svær, og hvor mange udgik på vandgraven... Wonder sprang blot uden at kigge det mindste (1/17)
OG... Dette betyder så, at jeg nu er katagori 3 rytter - FEDT FEDT FEDT  = kvalificeret til at starte MB.

Knus Wonder & Louise


STORT tillykke endnu engang til Wonder og Louise og holdet bag denne succesfulde equipage.
Wonder og Louise i Barthahus
En dejlig stævne dag på tune sammen med Laura & Eros, Hanna & Pjuske og søde Bianca, der var med som vores hjælper.
Lucky og jeg Red en lc3, hvor han bare gik et super trav program, men blev lidt flad i galoppen og satte i trav i begge volter, øv.... Men vi red til 65,83% og fik en 3.plads, syntes bare det var en super tur vi havde trods galoppen.
Vi red også en LB 1, her havde vi også en super tur, men øgninger og galoppen blev ikke så gode, men resten var super, fik hele 2 9taller  i dette program: i slangegangen og i afslutnings paraden. Så  jeg er rigtig tilfreds. Vi red til 63,57% 😀
1000 tak til alle der kom og kiggede, det er altid dejlig:-)
Knus Rikke og lucky

Stort tillykke til Rikke og Lucky med de flotte programmer OG de 2 nitaller!!!
SÅDAN Rikke. En parade til 9 !!! super flot.
Distriktsstævne 10-11. sep. 2011 på  Nyskoven m/ Distriktsmesterskab
 
FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK !!!!!!!!!!!!!!!!!
 
- Det var den korte udgave af min weekend på Nyskoven...
 
Lørdag lagde vi ud med en LA1 som vi vandt  og derefter en LA2 hvor vi blev nr. 2  (Det var samme felt som i distriktsmesterskabs klassen søndag og vi blev kun slået med 3 point af den kommende distriktsmester Maria - TILLYKKE Maria )
 
Søndag red vi først en LA2 hvor vi pga. afbud kun var to tilbage i klassen og vi red derfor til bedømmelse - Fint nok for lige at prøve banen, meeeen IKKE når der i klassen tidligere også kun havde været to og denne kørte som alm. klasse dvs. roset, penge og point  Hmmmm...  ganske uforståeligt og hvorfor lave en sådanne forskel !?!???!!!  - Nok desværre en ting vi husker inden vi tilmelder der igen...
Nåh, men dette kunne heldigvis ikke tage glæden af mit ridt Jeg havde en super tur igen og ville ellers have vundet klassen - dejligt  
Så blev det tid til mesterskabet, og nerverne kom nok liiiidt frem   Jeg havde en rigtig god tur uden store fejl og vi endte som nr. 5 og fik en stoooor flot roset 
 
Knus Simone/Pasadina

STORT tillykke med endnu en super stævneweekend til Simone og Pasadina + familie
 


Simone og Pasadina i en flot fri trav i klædt weekends høst. Det er helt utroligt den "arme" pony kan slæbe alle de rosetter :o)Kæmpe stort tillykke Simone
Så gik turen til Gribskov - Heslegaards Sportsrideklub, hvor Logo og jeg skulle starte LA1 og LA4.
 
Først skulle Logo dog lige vise, at hun er blevet fortrolig med traileren - hun gik lige op!!!! Og vi der husker seneste tur til Vestegnen - hvor hun legede cirkushest - var meget begejstrede for denne udvikling - sådan Logo!!🤩🤩
 
Heslegaard er et rigtig flot sted med rigtig gode faciliteter - så selvom der er lidt langt, var det hele turen værd. Stævnet var pga usikkerhed om vejrgudernes lune rykket indenfor i deres spritnye ridehus  
LA1'en startede supergodt - en rigtig sød og velgående Logo spadserede fint rundt - lige indtil vi kom til et galopanspring.... Af sted det gik i kontra - ikke helt meningen. Og når damen har sat sig noget for, så skal der jo lidt overtalelse til... Men vi kom fint tilbage - dommeren belønnede dog ikke denne episode - bedømte den til 3! - Men alt i alt en god tur til samlet 65 % - så det var fint.
 
LA4 gik som en drøm - Logo satte ikke et ben forkert - så vi var en meget stolt ekvipage der kunne modtage vores røde roset som belønning - dejligt Logo! - Samlet resultat 68,85 % så vi var i højt humør da vi kørte hjemad 🙃 

STORT TILLYKKE til Caroline og Logo med de flotte resultater...OG med trailerlæsningen!!
Billedet er fra en træningsdag med kandar
Den 4. sep var Red Power og jeg også en tur på Store Hestedag.
Jeg skulle starte LB-LA .
I LB'en havde jeg en rigtig god tur på trods af, at der midt i programmet var folk der begyndte at spille på sækkepiber og trommer lige ved siden af dressurbanen!!!!, men Red Power tog det meget, meget pænt.
Jeg blev belønnet med 67,14% og var dermed vinder af LB klassen.
Så skulle vi ride vores første LA klasse. Igen havde jeg en god tur og var godt tilfreds med vores debut i LA. Jeg red til 61,33% og blev første uplacerede.
 
Knus Stine og Red Power

STORT TILLYKKE til Stine og Røde med de flotte resultater


En glad Stine efter sejren i LB klassen
Power Ranger, der er en stor flot knapstrupper, der er i tilridning hos Heidi, var også til kåringsbedømmelse på Store Hestedag.
Det gik helt fantastisk for den store plettede hest : Først fik han 9 i mønstring og vandt - derefter blev han bedste knapstruppervallak OG kåret med max. point =24.
Tilsidst endte det med han vandt titlen som skuets bedste knapstrupper - Best in Show !!!!
Stort tillykke til den stolte ejer Majbritt, der vist stadig render rundt med armene oppe🙃

Håber at få et billede af ham til hjemmesiden snarest....
Anton og jeg var også på Store Hestedag, og havde nogle rigtig gode dage derude.
Knapstrupperforeningern havde 40 års jubilæum, og havde i den forbindelse både kåringer, dressur og showindslag på Store Hestedag.
Anton tog det hele i fin stil, og blev nummer 2 i LB1 dressur og nr.1 i La dressur for knapstruppere. Derudover blev han kåret til bedste knapstrupper dressurvallak.
Vi red i begge heste show og især lørdag lavede Anton en helt fantastisk fri trav ud af store ring😀
Venlig hilsen
Line Andersen og Hoffgaards Anton

STORT tillykke til Line og Anton med de flotte resultater
 🙂
Line Andersen og Hoffgaards Anton på Store Hestedag
Amalie og Samba De Orfeu var også på Store Hestedag både lørdag og søndag. De startede La klassen begge dage.
 Lørdag gik den store sorte meget artigt(...ja jeg troede næsten han var syg!) Amalie fik ham rigtig fint rundt på 20x40(!) banen og red med et stort smil på læben hele programmet. Det viste sig at være velbegrundet - equipagen vandt fuldt fortjent klassen med 71,33%
Søndag var herren vågnet😉 og der var masser af livsglæde....også midt i programmet, hvor han lige viste alle, at hans hale faktisk kan stå lodret op i luften...samtidig med han tog biddet og stak af! Heldigvis fik Amalie svinget ham skråt igennem - som der stod i programmet, men de der så det, vil nok være helt enige om at det var mere "held end forstand". De fortsatte programmet og endte - trods fradrag- med 66,67% og en 2.plads.
Det allerbedste var dog, at han tog al virakken på dyrskuepladsen med knusende ro og stod helt stille i boksen og hyggede sig med sit hø.
Tusind tak til Stine, der hjalp lørdag og Caroline, der hjalp søndag...og til alle fra klubben, der kom og heppede.

Stort tillykke til Amalie og Samba med de flotte resultater
Amalie og Samba ved et tidligere arrangement....jeg havde glemt kameraet til Store Hestedag
 
St. Hestedag 3-4. sep. 2011
 
Ak ak... Wonder tabte desværre en sko sent fredag og væk var mulighederne for St. Hestedag , meeeen så var der jo D´Asti ??... Mon Lille var klar til en så stor oplevelse og til at springe på græs  Lille kom igennem vasketunnelen og afsted til Dyrskue Pladsen. Hendes øjne blev dog MEGET store, da hun som noget af det første, så en hest der løb med en vogn efter sig   Hun faldt dog hurtig til ro igen og tog ellers alt med ophøjet ro
Og SIKKE en weekend det blev  Lørdag gik hun 0-0 (2. plads) og 8 (3. plads) og Søndag gik hun 0-0 (2. plads) og 0-4 (1. plads) og det endda trods debut med både græs og 110 cm - SEJT  (Og hvor bliver det spændende fremover -  for nøj, hvor kan hun springe....)
 
Knus Louise/D´Asti

KÆMPE tillykke med de meget flotte resultater til både D´Asti, Louise OG Svend/Jeanett😀
Louise Reimann of D´Asti til præmieoverrækkelse
St. Hestedag 3-4. sep. 2011
 
Ihhh for en pragtfuld weekend  ALT var bare så super - Jeg startede i alt 4 dressurklasser og det var jo i år en ren fornøjelse  Super bane, kvik speaker, hurtige resultater og en festlig præmieoverrækkelse - 1000 tak   Pasadina og jeg var også så heldige, at vi igen var blevet udtaget til at ride "Harry Potter Show" sammen med DSP/NF og det var et super show og rigtig sjovt - og Pasadina var igen fuld af overskud på banen - dejligt
 
Knus Simone/Pasadina

STORT,STORT tillykke til Simone og Pasadina med de fantastiske resultater : 4 placeringer i 4 starter !! Begge dage nr.3 i LB og begge dage SEJRE i LA klassen😀
Simone og smukke Pasadina
Distriktsstævne i Slangerup Lynge Rideklub - med Sjællandsmesterskab
 
Endelig blev det igen godt vejr i DK og perfekt det kom i netop denne weekend hvor vi skulle til SLR hvor de har deres kæmpe springbane på græs. Det er ALTID en fornøjelse at komme til SLR: Bliver mødt af smilende p-vagter der siger velkommen og viser dig på plads, et sekretariat der har styr på tingene, baner der er tæt på optimale, cafeteria med godt udvalg og skøn stemning på hele pladsen - et sted man gerne vil starte igen og igen - TAK 
 
Lørdag tog vi afsted for lige at prøve banerne af, da det er lang tid siden vi har sprunget på græs. Vi var med i en LB** og havde en fin tur i hovedrunden men kom til at ride forbi et spring i omspringningen og fik så også tidsfejl.. (25/50)
 
Søndag...Så blev det tid til at jeg for første gang nogensinde skulle prøve at ride Sjællandsmesterskab  Nerverne var nok liiiidt skyld i, at jeg red første runde ganske elendigt ... ak...12 fejl  Men det værste er når man bare ved, at det var min egen skyld.. suk... Da 1. runde var forbi var det måske nok slet ikke såååå dårlig - der var kun 21 ud af 35 som gik videre til 2. runde...Hmmm..
Til 2. runde havde jeg fået rystet alle nerver af og red 0 fejl og fik min BEDSTE runde til dato på Guffe - FEDT FEDT FEDT 
Vi sluttede som 2. uplaceret (11/35) og er super super tilfredse  
- og jeg glæder mig allerede nu til at ride sjællandsmesterskabet i dressur på Future ...
 
Mvh Louise
Den 28. aug var Red Power og jeg til stævne på Rideklubben Vestervang
Red Power og jeg skulle starte D-mesterskab i dressur som gik i et valgfrit  LB program.
Første klasse var LB1 og var kval. til mesterskabet.
Jeg havde en super tur og blev også belønnet med 65,18% og 68,14% som førte til en 2.plads kun 0,5% op til nr. 1.( der var 2 dommere på klassen)
Nu var vi så gået videre til finalen,der også var LB1.
I finalen havde jeg også en rigtig god tur, men Røde var dog blevet en smule træt, som også kunne mærkes og ses i programmet.
Men vi red til 65,18% og 65,92%. Det førte til, at jeg samlet blev nr.2 i D-Mesterskabet.😀
 
En stor tak til Jeanett som var så sød at tilbyde at køre Røde og jeg, så jeg kunne være med i mesterskabet. Endnu en gang TUSINDE tak til Jeanett, Svend og Simone for at ville bruge hele deres dag på at hjælpe Røde og jeg. 🙂😘🙃
Knus Stine & Red Power

Stort TILLYKKE til Stine og Red Power med det fantastisk flotte resultat i D-mesterskabet!!!
Stine og smukke Red Power
Klubstævne 13. aug. 2011 på Vestervang med D-Mesterskab - Spring
 
Vi (Wonder & jeg) skulle have været på Epona her i weekenden, men de var desværre nød til at aflyse deres stævne pga banerne lå under vand ... ØV!!!, men TAK fordi I aflyste frem for at ride på baner der ikke er egnede
 
Nåh, men vi (Sofie/Diamant & Louise/D´Asti) fik lov til at starte på Vestervang som for første gang ville afholde D-Mesterskab for D3 i spring
Turen i trailer dertil var desværre noget urolig, men vi ankom med to heste som igen indtog stævnepladsen med ophøjet ro
 
Første klasse var kval. til mesterskabet og her red Sofie en SUPER SUPER flot hovedrunde med 0 fejl, men fik desværre een bom i omspringningen og så uforståelige 4 fejl pga. tid  (3/6).  D´Asti gik en hovedrunde med 0 fejl og fik også 3 ganske uforståelige fejl i omspring pga. tid  (2/6) men vigtigst var, at vi begge gik videre til finalen
 
Finalen skulle rides med to hovedrunder: Sofie red fantastiske 4-4 = 8 fejl (3/6) og D´asti gik ufattelige 0-4= 4 fejl (2/6) og blev dermed nr.2 i D-Mesterskabet for D3 i spring - WAUV... 
Vi modtog en STOR flot blå roset og vinderen modtog stor roset, bånd & dækken og blev på behørigvis vasket og rullet på banen...
 
- TAK for et super arrangement med flotte præmier og håber der kommer endnu flere til dressuren om 14. dage og selvfølgelig en masse flere starter i spring til næste år...
 
MEN ak ak ak... Trods en stille hjemtur i traileren, med kun lidt uro kort før ankomst, så kom Diamant desværre til skade !!!
- GOD BEDRING og håber i snart er på banen igen.
 
Louise/D´Asti

Stort tillykke til begge equipager og god bedring til Diamant
😀 😀
Sofie og Diamant. Billedet er taget weekenden inden i Karlslunde
 
Distriktsstævne i Karlslunde 5.-7. aug 2011 - SPRING
 
Fredag drog vi (Sofie/Diamant & Louise/D´Asti) til Karslunde for at springe. Efter et lille stop uden for Pappa´s Pizza i Tune, hvor der var noget uro i traileren ... måske var Diamant sulten  for hun kom til at bide mig i armen... - så ankom vi til Karlslunde hvor der som altid var dejlige P-pladser, dygtigt sekretariat og pragtfulde baner - skønt
Sofie har efterhånden fået rigtig godt fat i det med spring  Og da Sofies nerver først var kommet under kontrol, blev det til nogen flotte runder...De red 0-4 fejl i første klasse (11/22) og D´Asti 8 fejl (19/22). I anden klasse fik vi begge en bom og blev (25/40) og (28/40) MEN begge damer var dejlig rolige at have med i byen og gik  nogen rigtig gode runder i et fint tempo og med meget flot ridning - spændende fremtid... Og vi havde en dejlig rolig tur hjem i traileren
 
Lørdag var det Wonders tur og vi havde en FANTOM dag  Vi vandt LC kval. med 0-0 og super tid (1/40) og red bagefter en LB** med 0-4 men hurtigst tid igen..(6/32)
 
Søndag valgte vi kun at ride finalen - hvor vinderen fik 2.500 kr . Vi skulle ride sidst, da vi havde vundet kvallen i går og nerver var der da også... I hovedrunden red vi  0 fejl - DEJLIGT og da det blev min tur til omspringning så valgte jeg at satse... I dag blev bommene desværre ikke liggende (8 fejl) MEN havde dagens absolut hurtigst tid (Vi endte som 8/21)
 
Louise/D´Asti & Wonder
Tillykke til både Sofie og Louise med de flotte runder/resultater😀
Louise og D´Asti
Søndag d.7 August drog Amalie og Samba til Vallensbæk for at prøve lykken i 5års championatet.
Vi kom desværre alt for tidlig derind, og da den unge herre ikke kan vente i traileren endnu, var der ikke andet at gøre, end at sadle ham op og skridte mod banerne.
Heidi havde heldigvis ringet om formiddagen og fortalt at alt var under vand/et plørehul derinde, så vi var forberedt, - og det var ikke overdrevet på nogen måde!
De hvide bandager holdt en omgang på opvarmningen, så var de driv våde og helt sorte.....så af med dem. I løbet af få minutter skiftede Samba farve fra sort til "grå med sorte pletter" og Amalies nypudsede lakstøvler var totalt grå af mudder!!
Nå, men det blev endelig tid, og efter lidt overtalelse gik Samba igennem alt vandet, der desværre også var inde på selve banen, og gik et meget nydeligt program, der blev vurderet til 7,7 point - altså 0,3 fra at gå videre til mellemrunden. Amalie følte at han virkede træt på banen, og da han er i vækst igen og havde gået i tungt mudder en times tid, var der jo ikke noget at sige til "gassen gik lidt af".
Der var 20 startende i klassen og Amalie og Samba endte samlet på en flot 5.plads

Tusind tak til Stine, der tog FANTASTISKE billeder!!!! og til Caroline og Tine, der var også var taget med. Det var super dejligt I gad🙂

Stort tillykke til Amalie med den flotte placering, - og held og lykke om 14 dage, hvor der er sidste chance for at gå videre i championatet.
Amalie og Samba De Orfeu på "mudderbadetur"
Så gik den sidste handel i orden, og endnu et vidunderligt føl skal for fremtiden bo hos Amalie og Manne.
Det er det smukke hoppeføl Sunrice Fuglsang, der er efter Blue Hors Don Romantic med Blue Hors Romanof som morfar.
Rigtig meget held og lykke med begge de "små piger"
Sunrice Fuglsang, der er 1. reserve til eliteskuet i September, med bla. 9 i type
Stort tillykke til Amalie og Manne, der er blevet ejere af et vidunderligt hoppeføl - Ringsbo´s La Tuschienne. Føllet er efter Tuschinski og har Blue Hors Don Schufro som morfar.
En lille ny dressurstjerne??
Torsdag d.21.7.11 er Tine Krogholt blevet ejer af en skøn 6 års DV hoppe efter Sam Sam.
Vi glæder os meget til at følge Jer fremover og ønsker rigtig meget held og lykke!!!!
🤩🙃😎🤩😘🙃😀🙂

Der følger snarest et billede af den nye skønhed😀
 
Klubstævne Lollands Sports Rideklub søndag 17. juli
 
 kl. 03.45 ringede vækkeuret!! Op, bad, ud for at fodre, flette og afsted med trailer kl. 05.00 til Lollands Sports Rideklub som holder til på Halmtofte Ridecenter. Et PRAGTFULD sted med skønne store lyse stalde/bokse, dejlige omgivelser, gode baner og fint ridehus.
 
Nåhhh, men vi ankom kl. 07.15 og det var så liiiidt før alle andre og vi kunne faktisk ikke se der skulle være stævne Men vi fik så sadlet op inde i ridehuset, for nu stod regnen ned og stævnet blev heldigvis flyttet til ridehuset - TAK
 
Vi skulle starte LA2 samt LA4, men der var desværre kommet afbud efter at der lavet starttider, så vi var kun 2 tilbage i LA2 og alene i LA4... ØV...  MEN havde vi vist det på forhånd, havde vi sikkert kørt alligevel, da vi skulle ride ved Peter Fischer, som ALTID har masser af super kommentarer og gode råd - dejligt
 
Vi vandt LA2 hvor vi havde et godt stabilt program, men de glade bukspring efter endt ferie gav stadig ikke mange point ..? Og så blev det til et FANTOM program i LA4  hvor vi red til bedømmelse (68,13% igen incl. fejlridning ...) - FANTASTISK
 
Knus fra Simone/Pasadina

Stort tillykke til Simone og Pasadina
Pasadina
Klubstævne i Tuse Næs Rideklub lørdag 16. juli
 
Så gik turen til Tuse Næs  Gode p-forhold, SUPER højtalere som kunne høres på hele stævne pladsen, liiidt langsomme resultater, og noget tunge våde baner efter den megen regn på det sidste, fine opvarmningsforhold, tomt cafeterie efter endt ridt...., men rigtig dejligt sted at være og med super hyggelig stemning
 
Vi skulle starte en breddeklasse LA2-3 mod bl.a. 2 fine P-ponyer... og
 
YES YES YES - SÅ lykkes det  
Efter rigtig mange super gode ture her på det sidste, men også RIGTIG mange gange 1. uplac... - ja så fik vi en 2. plads i LA2 efter et godt program meeen også med et par fejl (Glade bukspring efter endt ferie giver bare endnu ikke mange point ..?) og en 1. plads i LA3 hvor det hele bare flød rigtig rigtig godt   - SKØNT
 
Knus fra Simone/Pasadina

Stort TILLYKKE til Simone. Dejligt du endelig "fik brudt den onde cirkel" med at være 1.uplacerede!!!!
Simone og Pasadina
Lørdag d.9 Juli drog Amalie og Samba De Orfeu til "Sommerdressur" i Ledøje-Smørum.
Der stod godt nok inde på deres hjemmeside, at man gerne måtte holde rundt om gadekæret, ja faktisk var man velkommen til at holde, hvor man syntes, - bare man samlede efterladenskaber op så der var pænt når man kørte, - og tænk....sådan var det faktisk!!
Som taget ud af en gammel romantisk film ankom vi i strålende solskin til den dejligste lille landsby, og parkerede i æbletræernes skygge lige ved siden af gadekæret. Ingen sure mennesker kom farende ud af de fine små huse, -næ de smilte og kom med beundrende bemærkninger, da "herren" gjorde sin entre ud af traileren, hvor en lille andefamilie traskede lige forbi...ganske uimponerede ......til Sambas store forundring!! Skridtturen fra gadekæret til opvarmningsbanen gik mellem roser, frugttræer og stokroser af fint anlagte stier...det var hele turen værd!!
Amalie og Samba havde en fin tur i LA1 - desværre på en MEGET tung og våd bane. Samba blev ret ukoncentreret pga vandet, men de kom fint igen og blev nr.2 med 65%.
Søndag var vi atter heldige både med vejret og ridningen, der pga det utrolige regnvejr om natten var flyttet til nabostutteriets dressurbane, der havde taget den megen regn fantastisk!
Samba gik et rigtig flot program og kom på en delt 1.plads med 69,23%
Tusind tak til Svend, Jeanett, mormor og morfar, der kom og heppede!!

Sommerdressuren i Ledøje-Smørum rideklub er åbentbart en tradition kunne vi forstå, og der var faktisk klasser fra LD1 helt op til MB3, så der var virkelig noget for alle.
Deres næste stævne er i august måned, - og det kan varmt anbefales!!

Stort tillykke med de flotte resultater til Amalie og Samba(der nu er udklasset af LA1 på klubplan)
Amalie og Samba De Orfeu
Som flere måske ved er Smilla i øjeblikket på "kærlighedferie" på stutteri Blue Horse i Randbøl.

Hun er i dag scannet drægtig med Blue Horse Don Olymbrio, og flytter herefter hjem på Løkkeholm for at nyde et års "pause" imens Amalie koncentrerer sig om 3.g.

Tillykke til Amalie, der jo altså skal være "mormor"🤩
Smilla og Amalie

Klubstævne i Greve d.2-3 Juli
Så var weekenden kommet, hvor jeg skulle bruge én af mine dejlige fødselsdagsgaver, som jeg fik af Steen, Amalie og Manne.
 

2 x 2 starter i Greve Rideklub og transport frem og tilbage.
 

Lørdag gjaldt det LB3 og LA1, og vi var heldige at slippe af sted mellem bygerne, og fik kun et par dryp under opvarmningen på den ret tunge bane.
 

Vi red LB3 til 65,77 % . Fin tur, som dog ikke rakte til placering.
 

I LA1 fik vi en rigtig fin tur. Der var krudt i Miller  Han nød at komme på en let bund i ridehuset i stedet for den tunge udendørsbane, og det blev igen til 65,77 %, som rakte til en 2. plads. 🤩
 

Tak til heppekoret, både Amalie og Manne, Finn og Ajaja og moster og Flemming kom forbi.
 

Og vi nåede hjem inden himmel og hav som bekendt stod ud i ét.

 

Søndag gjaldt det LB2 og LB3, og efter endnu en tur i Luksustraileren ( som Miller nød) og en tur ned ad den lange grusvej med masser af huller og vandpytter, kom vi frem til en MEGET lummer dag.
 

Ridehuset var som en sauna, og vi fik lov til, at ride uden jakke og slips. Men det er nu pænest med alt udstyret, så jeg holdt ud med jakke og slips. 🙂
 

LB2 gik fint, selvom jeg ikke var helt tilfreds. Vi red til 66,30 % og det blev en 1. plads.
 

LB3 var bedre, og Miller var på trods af varmen rigtigt i sit es, og kom flot fremad. Vi red 63,85 %, og fik en delt 1. plads.
 

Tak igen til heppekoret, Søde Pia og Rikke havde taget vejen omkring Greve Rideklub. Og gudmor Manne sørgede for spand, vand og svamp til en meget varm hest. Miller var som sædvanlig en fornøjelse at have med i byen.

Fantastisk weekend med 2 røde og 1 blå roset, og fantastisk selskab.

Hvad mere kan man ønske sig.  Tusind tak for gaven

Velbekommen Bianca - og endnu engang KÆMPE tillykke med både de flotte ridt OG de flotte placeringer.

Så er vi klar til hjemtur efter en dejlig weekend.
Lucky og jeg har været til stævne på karlslunde gården, det var en super dag, selv om det var lidt koldt og blæsende. Der var gode baner og rigtig hyggelig stemning. De havde loppemarked med heste ting, så jeg fik også shoppet lidt🤩
Vi red en Lc1 til 69.58% og en lc3 til 66,25 og vandt begge klasser.
Endnu engang er jeg bare stolt af at vise vores dejlige rideskole pony frem i byen, som mange beundre meget.
Tak til min mormor og farfar fordi de kom og så mig ride, og til Mie som var så sød at hjælpe mig endnu engang😀 - og til Bianca og Anne fordi de kom og kiggede, det er altid så hyggeligt🤩

Mange knus Rikke og Lucky

Stort tillykke til Rikke og Lucky med de meget flotte resultater !
Rikke B.Hansen og Lucky Boy ved et tidligere stævne - hvor det gik lige så godt!!!!!
Afsted mod Slagelse det gik liiiiidt tidligere end kroppen egentlig var vågen... gaaab  (Var til en skøn afslutningsfest i går med alle mine dejlige klassekamerater + forældre)
Nåh, men vi skulle starte LA1 og fik en lidt kaos opvarmning... Jeg glemte vist nok selv at deltage og var nok liiiidt mat i benene, så Pasadina hoppede og sprang rundt i ridehuset, men hyggede sig vist meget. 
Lige før vi gik på banen, kom der heldigvis styr på alt igen og vi fik en fantastisk tur og blev 1. uplac
Så var der lidt tid inden næste start og den blev brugt til at samle kræfter - LA2 gik rigtig rigtig godt og JA....Vi blev : 1. uplac  

- DET er vist blevet vores plads, meeeen jeg er nu RET så stolt af min skønne pony (& mig), det er nogen dejlig søde seje tøser vi starter imod, og der er bare ikke plads til små fejl eller matte ben
 
Knus fra Pasadina & Simone

Stort tillykke med de flotte ridt til Simone og Pasadina🙂
Simone kigger efter ???
 Lørdag d. 18. juni var Jenny til hoppekåring i Ågerup. Jenny var super sød til at blive vist frem og meget nem at have med på tur. 
Der var kun en til 4 åring  100% Oldenborghoppe, som hun konkurrerede i mod. Jenny blev nr. 1 af de to heste og fik karakteren 7. 
Vi fik bl.a. at vide, at hun havde tre gode gangarter. 
Line A. viste Jenny flot frem.
Det var en super hyggelig dag, trods regnen.
Gabriela
Jenny og Line til Kåring

 I dag gik turen så til Amager, hvor Logo og jeg skulle starte LA2 og LA4.
 
Først en stor tak til Kimmie, som har været så sød at låne os sin trailer.🤩
Logo viste sig dog ikke særligt taknemmelig - for hun synes at denne nye trailer var  noget farlig og mente ikke lige at hun kunne komme op i den... Men - efter en del overtalelse, lykkedes det alligevel at få damen læsset. Det "fejrede" hun så ved at lege giraf da vi kom frem - hvorved hun trykkede sideruden ud.... Hrmmmmpffff - undskyld Kimmie.🤒 
 
Nå, men trods regn, giraftendenser og Kongelundens beliggenhed, hvor man kan tælle passagerne i de afgående fly og tjekke pilotens mærke i solbriller - havde vi altså en rigtig rigtig god dag!!! Og tak for den søde opbakning fra Bianca og hendes mor.🤩 
 
Vi var rigtig godt gående i dag - og flyvemaskinerne generede tilsyneladende ikke Logo, så vi fik en flot andenplads i LA2 ud af 20 startende og 68,62% og en kanontur i LA4 - 67,64% og kun 1 point op til andenpladsen - sådan Logo 🙃 
 
Og så skal vi også lige have med, at vejrguderne trods alt artede sig rigtig pænt, og ventede med at vande Amager til vi havde vendt bilen mod Vindinge igen - denne gang med Logo i højre side, så vi ikke fik flere spændende "sidegevinster" (og i øvrigt gik damen jo også helt pænt op da hun skulle hjem til madskålen igen - hun ved nok at vælge sine kampe 🤭 
 
Kærlig hilsen fra Logo og Caroline

Endnu et stort tillykke til Caroline og Logo med de fantastiske resultater!!!!
Et smukt billede af Caroline og Logo Diawind. Mon ikke det er Bianca, der har været fotograf??
Så gik turen mod Kongelunden som jo altid er klar med super baner, dejlig stemning, skøn mad og nåh ja, vejret var de vist ikke helt herrer over denne weekend, men det støvede ikke 
Lørdag skulle vi ride LA1 + LA3 (debut) og det gik super  Red over 65% i begge klasser og blev 1. uplaceret i begge klasser
Søndag var det så LA2 + LA4 (debut) og igen gik det SUPER  Red igen super gode procenter, begge klasser med kun 2. point til 1. plac og IGEN 1. uplaceret i begge klasser
- DET er da vist nogen af en præstation i sig selv, at blive 1. uplaceret i ALLE 4 klasser   - men alle 4 ture var super og er RIGTIG RIGTIG godt tilfreds, da det (igen) var super seje og dygtige tøser vi startede imod.
 
Knus fra en meget tilfreds Simone/Pasadina

STORT TILLYKKE med de flotte programmer og procenter -  ikke mindst med den flotte debut i LA4 !!!!🤩
Simon og Pasadina i Kongelunden
Julius og jeg havde et super stævne her i weekenden! Lørdag startede vi en LC3 og red til 66%.
 Søndag red vi LB1 og vandt, med 66,42% og havde vores debut i LB3 og red 66,79%  og vandt også denne klasse 😀
Rigtig dejligt at have tre gode ture i det smukke vejr, er meget stolt over Julius som gør det godt selv som 17-årig
Tak til alle og en speciel tak til Pia, der tog fat i ørene på mig og fik mig til at ride præcist!
Knus Malene 😀

Stort tillykke med de meget flotte programmer/resultater til Malene og Julius
Lucky og jeg havde et fantastisk stævne her i weekenden😀
Lørdag red vi lc1 til 70,41  %  og lc3 til 67,91% og
jeg vandt begge klasser!!
Søndag red vi lc2 til 69,09% og vandt også denne klasse, - og så havde vi vores debut i Lb1. Denne klasse gik også over alt forventning og det blev til hele 64,28%🤩
Jeg er bare så glad og utrolig stolt af at Lucky og jeg et nået så langt, det havde jeg aldrig drømt om.
Tak til alle for den store opbakning og alle de søde ord vi får.
Knus Rikke

Stort tillykke til Rikke og Lucky med de flotte programmer - OG placeringer. Det var også en flot debut i LB1, så bare klø på, - vi glæder os til at følge Jer op igennem klasserne🤩
Søndag d.12/6 afprøvede Caroline og Logo de fantastiske omgivelser i Odsherred - Skønt sted!
 
En virkelig god stemning, var hvad de blev mødt af, da de meldte deres ankomst til rideklubben.
Klubben havde valgt at afholde både spring og dressur på samme tid, hvilket gjorde det utroligt hyggeligt og gav en stemning der var helt i top, blandt de mange equipager.  
 
Fine ture havde vores udsendte equipage også:
En 4-plads med 25 deltagere med 67 % i LA2'en og en rigtig god tur i LA1!  
 
En stor tak til Kimmie, som havde været sød at tage med til stævne, hvilket var en kæmpe hjælp
Og ja - Stedet var helt bestemt et besøg værd en anden gang!   
 
Knus og Kram fra Caroline og Logo

Stort tillykke med endnu et par flotte ridt Caroline😀
Caroline og Logo Diawind
En fantastisk weekend med skønt vejr
Røde og jeg startede lørdag  LC3 og LB1.
Første klasse gik super og Røde og jeg red til 66,65% i LC3 og endte på en 3 plads 😀

Anden klasse klasse som var LB1 gik FANTASTISK  og var en af de bedste ture ture jeg har haft på Røde.  Jeg red til 68,92% og vandt klassen🤩
 
Søndag  skulle Røde og jeg starte LB1 og LB3.
Første klasse gik godt  og jeg red til 65,92% og vandt klassen 🙃
Anden klasse, der var LB3 og det var vores debut i denne klasse.
Men nu var der udsolgt af energi, og en meget træt hest og rytter red til 60,38%.
 
Har været SUPER glad og tilfreds med weekendens stævne - selvfølgelig især med at det er begyndt at gå så meget fremad med Røde, når vi starter stævner 🙃😀🙂🤩
Knus fra Røde og Stine

STORT tillykke med det helt fantastiske stævne. Vi glæder os alle over jeres store fremgang !!!!!
Har I hørt - har I hørt:
 Stine på Røde og Kimmie på Rapaccio, har begge  kvalifiseret sig til finalen i årets Højelse Cup for heste.
Sofie med Diamant ligger som 1.reserve på en 13 plads, og det er de 12 første der gå direkte videre.
Vi krydser fingre for Stine og Kimmie - og håber der kommer et afbud, så også Sofie kommer med i finalen.
Under alle omstændigheder er det helt fantastisk flot, at der er 3 RKV ryttere blandt de 13 første i denne store Cup.
Stort tillykke med de flotte resultater til jer alle 3🙂
Søndag d.29 Maj tog Røde og jeg  til klubstævne i Rideklubben Vestervang.
Vi startede LC3 som var en opvarmnings klasse til den anden klasse jeg skulle starte, som var 3 afd. af Højelse cuppen.

Vi havde en super opvarmning til første klasse, der var LC3. 
Røde gik bare rigtig godt og var meget afslappet(dejligt). Jeg var lidt spændt på om han kunne arte sig lige så godt på banen, som på opvarmningen. Men vi havde også en fantastisk tur inde på banen, og vi red til 67,92% og det førte til, at vi vandt klassen.😀

Så var det tid til anden klasse som var 3 afd. af Højelse cup.
Den gik også super, både på opvarmningen og da vi kom på banen. Han spændte lidt op ind imellem, men jeg fik redet mig godt ud af det og red til 65,42% - og blev placeret som nr. 5

Tusind tak til alle dem der mødte op og heppede.
 
Knus fra Røde & Stine

Stort TILLYKKE til Stine og Røde. Det var simpelthen 2 fantastisk flotte programmer!!🤩
Stine og Røde efter sejren
SÅ drog vi mod Vestegnen, og efter lidt forkerte afstikker ned ad små veje så kom vi frem  
Parkerings forholdene er desværre ikke særlig optimale, men skønt at stå med en total rolig hest under sådanne forhold.
Opvarmningsbanerne samt selve springbanen var gode, dog lidt glatte efter alt den regn, men virkelig gode baner at ride på (Banebygger Per Krohn )
Vi red en LB** og en LA*. I LB var vi fejlfrie i hovedrunden, og så satsede vi i omspringningen - Vi fik hurtigste tid , men desværre også en bom som stille og roligt gled ud af holderne... Det blev til en roset = 9. plads  og var den kære bom blevet liggende havde vi vundet klassen
I LA fik vi nogen bomme, men i dag red vi SUPER på dobbeltspringet (GODT vi fik det trænet med Kasper i fredags )
 
Knus Wonder & Louise
Stort tillykke til Louise og Wonder
Wonder nyder fjorden
Amalie og Samba tog til Greve lørdag d.28 Maj om eftermiddagen, med tunge regnskyet hængende LIGE op over Greves hyggelige baner.
Det er en dejlig klub at besøge,  og selvom der er knebent med plads til parkering, så er der altid venlige mennesker til at hjælpe alle til rette.
Samba gik rigtig fint, og Amalie syntes selv det var en af deres allerbedste ture i LA1. Det rakte til knap 68% og en flot 2.plads - 1 point efter vinderen🤩 - og regnen ??? Den kom på vejen hjem🙃

Tak til Bianca og Anne der kom og heppede🙂

Stort tillykke med det flotte ridt.
Amalie og Samba fotograferet af Bianca

Rikke og Lucky har været til stævne på Greve rideklub Lørdag d. 28 Maj, hvor de red en lc1 til 66,25 % og blev første uplaceret,- og en Lc2 til 70 % hvor de blev nr. 2.
Rikke er som altid meget stolt af vores dejlige rideskole pony, som bare er en engel at have med i byen.
Vi havde Mie og Pjuske med til stævnet, som bare er dejlige og hyggelige at have med. Tak Mie for dit dejlige selskab.
Tak til Manne, Bianca og Anne, for at I altid kommer og bakker op om os og Mie
Knus Rikke og Pia
Stort TILLYKKE til Rikke med den flotte placering
Rikke og Lucky blev flot nr 2 i LC2 i Greve.
Søndag d.22 Maj tog Amalie og Samba til klubstævne i Roskilde Rideklub.
Det er en rigtig hyggelig klub med super gode udendørsbaner, der bare ligger SÅ smukt. Der var rigtig søde og hjælpsomme damer i sekretariatet, og vi følte os meget velkomne - tak for det🤩
Samba opførte sig rigtig pænt, og da rytteren inden meldte fra, valgte Amalie at ride på banen før hendes oprindelige starttid. Det viste sig at være et MEGET heldigt valg, - for solen skinnede fra en lyseblå himmel under hele programmet - der gik rigtig godt!- og da de red fra banen begyndte det at lyne, tordne og STYRTE NED!!
Alle for´ind i ridehuset, og det regnede så kraftigt, at man slet ikke kunne høre speakeren fortælle resultatet af klassen, der var en LA1.
Men det viste sig at Amalie og Samba vandt med 67% 🤩
Tusind tak til Stine der kørte med,mormor og morfar der altid bakker op/møder opm - og til Bianca og Anne, der endnu engang mødte op og heppede.😀
Amalie og Samba mens solen skinnede. Billedet er taget af Bianca
Søndag den 15/5 var Red Power og Stine til klubstævne i Rytterforeningen Hviid, et fint sted med god parkering.
 
Vi kørte hjemme fra kl 10.45 og jeg red LC3 som opvarmnings klasse til Højelse Cup. Røde var super god i opvarmningen og forsatte med at arte sig inden på banen, (og for en gangs skyld, prøvede hans rytter at ride da hun kom på banen)  
Vi red til 65,42% og var meget tilfredse med vores tur  
 
Efter en vente tid på halvanden time, måtte vi igang igen. Det var nu tid til at varme op til Højelse Cup. Røde var igen super på opvarmningen og vi gik på banen og red igen et super program  Det endte med 66,67% og en 4 plads og kl. 17 vendte vi bilen og kørte hjem.
 
Tusinde tak for hjælpen til Line og min mor for at bruge en hel  dag til stævne med mig(og til Røde for at være så sød at have med i byen)   tak til Jeanett og Louise for at komme og kigge
 
Knus Stine og Røde

Stort tillykke til Stine med de flotte resultater!!!!
Stine og Røde ved et tidligere stævne
Distriktsstævne 15. maj i Kongelunden (spring)
 
Så var det afsted til Kongelunden og IGEN var de super søde og dygtige p-hjælpere på plads, og utroligt så mange biler/trailere der kan stå på næsten ingen plads hvis alle holder "pænt"
Nåååhhh, men vi skulle starte LA** og ULA** og ja...., nok ikke den dag hvor alting bare gik - kom desværre til at ride MEGET skævt ind i en dobbelt kombination - øv - Nåh, men prøv igen - nej samme fejl! Og hvorfor så lave det om til anden klasse??? Næh nej, ikke i dag. Lavede dog "lidt" fornyelse da vi istedet valgte tre kombinationen MEN præcis samme dejlig dårlige tilridning ????! 
Hmm... Men ellers var vi faktisk rigtig godt springende og det var en dejlig dag, som vi lige på hængende hår nåede at afslutte på Egholm, hvor vi så Stine/Røde i et SUPER program i 2. afd. Højelse Cup (= FLOT 4. plads TILLYKKE )
 
Louise/Wonder
 
Søndag d. 8.5 var Logo og jeg taget til klubstævne på Strøgården. Vi startede en klasse hvor man valgfrit kunne vælge et LA-program. Vi startede både LA3 og LA4.
 
Oven på sidste weekends livlige ture var det selvfølgelig lidt spændende....
 
Og det blev ved at være spændende, først blev Logo faktisk så bange i traileren, så hun hoppede baglæns ud af den igen og hængsler og andet godt fløj om ørerne på os... Men - afsted kom vi da - med lidt overtalelse :-).
 
Så kom vi til Strøgården - og efter bare et par runder havde jeg en næsten grå hest - så meget støvede det. Men fred nu være med det - desværre drillede hovedtøjet lidt - og det passede bestemt ikke Logo! De andre kiggede temmelig meget (og holdt pæn afstand) da vi først havde vist nogle af de sværere øvelser fra den spanske rideskole...;(Min far så lidt betuttet ud).
 
NÅ - men ind kom vi - og første halvdel af LA3'en gik rigtig fint og uden spændende tillægsøvelser. Så skulle vi til galopprogrammet - og så kom vi fremad!; dommeren bemærkede at det var "et lidt voldsomt" anspring" - jo tak, det kan man sige. Eksplosivt er et andet ord 🤭 Men - fint tilbage til roen og resten af programmet gik rigtig godt.  67,9% - godt Logo 🙃

Så var det LA4 - og Logo var ikke blevet mere positivt stemt over for idéen - men det gik rigtig pænt hele vejen igennem - lidt anspændt på nogle af de "nyere" øvelser - men alt i alt pænt stabilt og til 65,6 %. En rød roset fik vi med hjem for LA3'en - så vi var meget tilfredse med turen 🤩 Og ja - hun gik også ok pænt op i traileren hjemad. 😉
 
Knus fra Logo og Caroline

Stort tillykke til Caroline og Logo - og traileren er køreklar igen🤩
Så oprandt weekenden for vores eget distriktsstævne, og det var alletiders arrangement med megen flot ridning af de knap 200 startende.


Bianca skriver:
En fantastisk weekend, skønt vejr (næsten hele tiden). 1. stævne på hjemmebane udendørs i år. Med en masse fantastiske ekvipager.

Miller og jeg red en LB3, og kom fint rundt, men jeg var ikke helt tilfreds (med mig selv), men dommeren kunne godt li’ os, og vi red til 63 % og dermed en 2. plads.
Knus Bianca

Det var et rigtig flot program Bianca - og stort tillykke med det🙃Amalie Skou Hansen og Samba De Orfeu havde deres sæson debut udendørs og havde begge dage gode ture i LA1.
Det resulterede i en 4.plads lørdag og første uplacerede søndag - med 1 point til den foregående rytter.
Amalie var meget tilfreds med Samba begge dage, og han tog da også flag og blomster rigtig pænt.
Stort tillykke til equipagen
Bianca og Miller
Rikke og lucky boy var til stævne på Skjoldungen i Ølstykke, et rigtig dejligt sted at starte, med god parkering og en skønt lyst 20x40 ridehus som opvarming, samt en god udendørs bane.
De red en lc åben klasse, hvor de red en lc1 til 68,34% og en lc3 til 67,5% og  fik en placerig som nr. 5 ud af 19, så Rikke er rigtig glad og stolt af Lucky, som altid er sød at have med i byen.
Tak til Mie som var så sød at stå tideligt op, for at køre med og hjælpe til;-)
Hilsen Pia og Rikke
Stort tillykke med de flotte procenter og placeringen til Rikke.
I det dejlige påskevejr var der flere af klubbens ryttere, der tog til stævne i Darup.
Lørdag morgen var det Rikke Hansen på Lucky Boy og Mie Frederiksen på Pjuske, der skulle starte. Begge red nogle rigtig fine ture med gode procenter og gjorde flot reklame for klubben.
 "Som sædvanligt" 😀var der mødt rigtig mange supportere fra klubben op, og vi havde det så hyggeligt.
Rigtig godt redet af jer begge - Mie og Rikke, og vi er mange der glæder os til at følge jer fremover🙃

Søndag var det Stine Bovien på Røde, Heidi Hoffgaard Olsson på "Horsebjergs Mellow", Line Andersen på Hoffgaards Anton, Amalie Skou Hansen på Samba De Orfeu og Louise Reimann på Royale Future, der skulle starte.
Stine og Røde red først en LC3, hvor Røde var meget spændt, men det fik Stine bedre styr på i LB1, hvor hun selv var meget tilfreds med turen. Begge ridt blev bedømt til 63%, hvilket i LB1 var lig med første uplacerede.

Line og Heidi blev(for en gangs skyld!!) ikke lige placeret i LB1, men begge havde en fin tur og Line/Anton blev nr.2 med 66,66% og Heidi/"Søster" blev nr.3 med 64,44%.😀
MEN MEN MEN...........SELVFØLGELIG red de nøjagtig samme procent - 66,15 i LB3, hvorved de endte lige uden for placering.

I LA1 var det så Amalie og Samba, der skulle på banen. De havde en god tur, der blev belønnet med 66,92% og dette indbragte equipagen en fin anden plads😎 

Dagens sidste klasse var en LA2 og her havde Louise været så heldig at få lov til at efteranmelde med Future, - og det gjorde equipagen med stort bravour- de endte nemlig på en delt 1.plads efter et rigtig flot ridt, som Louise selv var rigtig godt tilfreds med. Future opførte sig helt "cool" og det var en stor fornøjelse at se !!!
Hele søndagen var der - igen !!- utroligt mange fra klubben, der var ude at heppe. Tusind tak til alle!!
Stort tillykke til alle rytterne med nogle flotte resultater.🤩
Torsdag d.21.4 var Logo og jeg taget til distrikt stævne i Nyskoven.
Det var et super hyggeligt sted med gode faciliteter og et sommervejr der var helt fantastisk!  

Første klasse var en LA1, hvor vi havde en rigtig god tur som blev belønnet med 71,5 % og endte som vinder af klassen . Næste klasse var en LA2 og igen havde Logo og jeg en super tur som blev bedømt til 69 % og det blev til en 2-plads kun slået med et enkelt point.
 
Tusind tak til Manne, Amalie og Stine som var mødt op for at heppe
 
 Varme påskehilsner fra Logo & Caroline
 
Stort tillykke til Caroline og Logo med de flotte resultater. Jeg tror faktisk det var den flotteste LA1 jeg nogensinde har set!!😀
Søndag d.17.4 havde jeg en god tur til Stevns Rideklub og Rapaccio var så dejlig at have med!! Det var første gang jeg var ude til stævne på ham🤩
Vores første klasse gik ikke super godt, men blev bedømt til 62,55%. Det var en opvarmningsklasse til Højelse Cup, og jeg var nok meget præget af et uheld på opvarmningsbanen, hvor en af de andre ryttere red ind i mig - faldt af, og endte med at blive hentet af en ambulance!!
Klassen efter var så Højelse Cup, og den gik bare fantastisk!!
Rappacio gik rigtig, rigtig fint og blev belønnet med 65,83%, hvilket rakte til en delt 6.plads ud af 20 startende.
Ud over den kedelige episode, havde jeg en fantastisk dag, sammen med alle de søde venner fra gården - og den sødeste hest i hele verden🤩
Stort tillykke til Kimmie Nielsen og Kirsebærgårdens Rapaccio med både den flotte debut på udebane OG den fine placering i denne afdeling af Højelse Cup.
Søndag d.17.4 var Amalie Skou Hansen og Agersbøls Smilla til stævne i Ringsted.
Det var et rigtig hyggeligt sted, og de har faktisk en lige så "velpasset" hjemmeside som vores😉, så selvom jeg ved en fejl havde fået meldt Samba til ( i MB3?!?)-ja, så var de super hjælpsomme og hurtige til at få rettet fejlen, - og endda med et smil på læben.
Smilla skulle gå MB3 i en Cup der gik fra LA2-MB3, og da der faktisk var 4 der red MB var det lidt mærkeligt, at de ikke delte Cuppen, da der jo unægtelig er noget af et spring fra LA2 til MB3.
Amalie og Smilla havde en rigtig god tur, der blev bedømt til 66% og endte som nr 3 (efter 2 LA2 equipager)
Tak til Caroline, der var sød at tage med🤩
Tillykke med det fine resultat til Amalie og Smilla
Amalie med Agersbøls Smilla og Samba De Orfeu
 
Pasadina & jeg var i dag til klubstævne i Strøby - og det skønne forårsvejr fortsatte i dag, så det var en dejlig overraskelse, at vi skulle ride udenfor 
 
Opvarmningen til LA1 samt programmet gik SUPER trods et væltet dressurhegn, så rytteren inden os desværre havde store problemer - Pasadina kiggede noget, men blev heldigvis hurtig koncentreret igen og vi endte med en 1. plads
 
Så kom turen til vores første LA4... Et rigtig godt program blev det til og SUPER debut. Jeg glemte desværre et par volter (Synes faktisk programmet flød bedre uden??, man ak... minus 6 point!)  Vi endte her som 1. uplaceret - fedt at være så tæt på, for det var et super sejt felt!!
 
Knus Pasadina & Simone
- Billedet er taget af RKV´s egen lille paparazzi SØDE Stine, som har været med både lørdag & Søndag, og som fangede mig i brun springjakke  (Havde glemt den sorte... suk...)
Stort tillykke med endnu et rigtig flot resultat til Simone og Pasadina😀
Simone og Pasadina i det dejlige vejr
Lørdag aften sent var det så Logo og jeg der skulle starte i Greve. Logo traskede lige ombord i traileren og nød som altid at være med i byen. Første klasse var en åben LA2-LA3 klasse, hvor vi red LA3. Vi red et rigtig fint program og endte med en 1-plads med 67 %.
 
Næste klasse var en åben LA4-LA6 klasse hvor vi red LA4 men der var dog ikke den store tilmelding og vi var derfor kun to i klassen. Det blev til endnu et godt program men med lidt misforståelse i nogle af øvelserne, men alligevel nok til at vi vandt klassen med 66 % 
 
Tilsidst vil jeg lige slutte af med at sige en stor tak til Pia og Rikke som var kommet for at se os ride. Det er super dejligt at have den opbakning fra klubben.  
 
Knus fra Logo og Caroline

Stort tillykke med de meget flotte resultater til Caroline og Logo
 🤩
Caroline og Logo til et andet stævne
Lørdag aften var det så Amalie og Samba, der skulle på banen i Greve.
Det var i LA1 og den unge mand opførte sig så artigt, at vi var lige ved at være urolige for der var noget galt med ham🤩 - men det var der heldigvis ikke!!
Han nød den dejlige - men kolde- aften og kom rigtig pænt igennem programmet.
Det blev til 65% og en flot 1.plads i klassen.
Tusind tak til Pia og Rikke, der mødte op selvom de havde været oppe siden halv fem samme morgen!
Det er bare så hyggeligt at være sammen til ridestævner😀
Stort tillykke til Amalie og Samba med det fine resultat.
Amalie og Samba De Orfeu
Rikke og Lucky Boy var til stævne på Greve Rideklub -- tidligt lørdag morgen!!!

De red en lc1 til 65.42% og vandt klassen og en Lc3 til 65% men ude for placering.

Lucky var som altid rigtig sød at have med i byen, så de havde en helt fantastisk stævnedag.

En stor tak til Rikkes trofaste hjælpere Bianca og Mie. Det er super dejligt at I altid er friske til at stå tidligt op og hjælpe.

Knus Pia og Rikke

Stort tillykke med det flotte resultat Rikke. Det er rigtig godt klaret på en rideskolepony, som du jo ikke kan træne hver dag!!
Rikke på Lucky Boy til stævnet i Greve, hvor equipagen havde 2 super flotte ridt, og altså vandt LC1 !!
Pasadina & jeg var i dag til klubstævne i Greve i det skønne forårsvejr
 
Opvarmningen til LA1 samt programmet gik SUPER og vi endte med en 1. plads
Så kom turen til vores første LA3 og ja.... Jeg blev nok lidt nervøs i opvarmningen, da mine nerver kom lidt på højkant... Et rigtig godt program blev det til og FANTASTISK debut (Pyyyh ha...)  Derudover fik vi en 1. plads
 
Knus Pasadina & Simone

STORT TILLYKKE til Simone med de flotte resultater😀
Pasadina fra en sjov vinkel...eller er det mon Fedtmule :o)
 
Vildt vildt vildt....  Og bare mere VILDT
Wonder & jeg tog til vores første LANDSSTÆVNE på Aagerupgård, hvor vi red vores kun anden LA** (125 cm) og ...
 
VI VANDT
 
- Vi modtog 2 seje rosetter, dækken fra Alm. Brand samt penge
 
Bare SÅ super en oplevelse!!!
 
En skøn fornemmelse, at sidde på en hest, hvor mange kom hen og bare sagde: TILLYKKE, Godt ridt, Dejlig hest med kæmpe kapacitet! WAUV... Kniber sig selv lidt i armen...
- og vi var bare MEGET stille på vejen hjem i bilen - tror ikke det helt er gået op for os endnu...
 
Knus fra Wonder & Louise
 
PS. Glemmer helt at skrive, at vi selvfølgelig kun varmt kan anbefale Aagerupgård til alle, gode parkeringforhold, FANTASTISKE ridehuse, dygtigt sekretariat, flot påskepyntet bane og med kæmpe rossetter

Stort tillykke med det super flotte resultat !!😀
De flotte rosetter
Lørdag d.2 April var Line Andersen/Hoffgaards Anton, Heidi Hoffgaard Olsson/Horsebjergs Mellow(Søster) og Amalie Skou Hansen/Samba De Orfeu til stævne i Vallensbæk.

Heidi og Line startede i LB Cup og red LB3. Begge havde et par gode ridt i de uvante omgivelser og lå "som sædvanligt" helt tæt!! 😀
Denne gang fik Line og Anton et par point mere end Heidi og Søster, så et stort tillykke til Line/Anton med den flotte 2.plads -( Heidi og søster blev første uplacerede.)

I klasse LA Cup  var Amalie og Samba første equipage og de startede deres anden LA1.
Samba var som sædvanligt meget optaget af at kigge på alt det nye, men Amalie fik redet ham fint rundt og var godt tilfreds med "gadedrengen" og blev belønnet med 65%. Vi valgte at læsse ham og køre hjem, da der var 16 i klassen, og han endnu ikke er god til at vente i traileren.
Det endte med at de blev nummer 3 i klassen, der var udskrevet for LA1, LA2 og LA3.
Et stort tillykke med det fine resultat.

Søndag var Amalie i Vallensbæk med Smilla, og de startede deres anden MA1.
Det gik bedre end i første forsøg, - denne gang viste Smilla at hun faktisk godt kan lave galop-piuetter!! men desværre lavede hun et par fejl i changementserien, og det koster dyrt, og de endte med 60%.(Klassen blev vundet med 63%) Tusind tak for "support", - det er bare så hyggeligt at være til stævne, når I er med.
En speciel tak til Jaris, der brugte en søndag aften på at være til ridestævne og som videofilmede!!🤩
Søndag d.27.3 tog Mie og Pjuske til klubstævne i Hedehusene.
De havde en rigtig god tur i LC1 dressur og red til 64,58% og Mie var rigtig godt tilfreds.
Super flot redet Mie og held og lykke fremover ude omkring på stævnepladserne.
Mie, Pjuske og far Jan i det dejlige vejr.
D-stævne 27. marts på Hedehusgården - dressur
 
Efter en noget laaaaang weekend med 3 x hestetrailer til Tuse Næs for at ride kursus, samt være hestehjælper for Louise med "De 2 store"... Så drog vi endelig til Hedehusgården for at starte LA1+2 (Breddeklasse LA1-4) 
Pasadina gik en god opvarmning i det noget lille ridehus, men pladsen var her noget trang og det helt store galop arb. kunne det ikke blive til... MEN så blev det endelig tid til, at ride i det store flotte ridehus. Pasadina gik FANTASTISK og klart det bedste LA1 (68,42%) program til dato. Efter lidt skridt i Hedeland og endnu en opvarmning blev det tid til LA2 og igen var den skønne lille prinsesse klar - bedste LA2 (66.56%) til dato, FANTASTISK
 
- Meget bedre tror jeg ikke en hel weekend kan være, og så blev vi ovenikøbet delt 1. plads samt 3. plads
 
Knus fra Pasadina & Simone
Simone og dejlige Pasadina efter de meget flotte ridt!! Super flot Simone - og øv vi ikke kunne være og se det!!!
Lørdag den 26/3 var Logo og jeg taget til klub stævne på Hedehusgårdens rideklub. Men da der ikke var nogle hjemme til at køre mig, valgte jeg at ride dertil.
Jeg havde været så heldig at få lov at låne både jern-hesten og Sofie med som en hjælpende hånd, hvilket Logo synes var meget hyggeligt.
Efter en time ankom vi til stævnepladsen, og Logo havde stadig rigeligt energi i sig. Vi startede en La cup, hvor vi red LA3 og LA4.
I første klasse havde jeg en rigtig fin tur på hende,
lige indtil hun valgte at lave et lille stejle show i et anspring, men vi kom dog rigtig fint tilbage igen, og red til 64 %.
I LA4 havde jeg endnu en god tur på hende, og vi blev belønnet med 66 % som medførte os en 2 plads.
En rigtig hyggelig dag i det skønne forårsvejr  
 
Hilsen Caroline

Hej alle sammen i RKV,

 

I søndags kørte vi med søde Zherri, Line og Anne til Midtsjælland i det skønneste forårsvejr

Vi havde 2 fine ture, dog med en noget træt Miller. (som I jo kan se på billedet J )

Vi red til LB1 til 65,18 %  og endte som nr. 2.

Vi red debut i LB3 til 61,53 % og sluttede som 1. uplacerede.

Tak for en rigtig hyggelig dag, dejligt selskab, og også tak til Rikke for stævnehjælp, igen J

 

Knus fra trætte Miller og Bianca.

Bianca og trætte Miller
D-Stævne 6. marts i Glostrup - Spring
 
Da jeg søndag kort før middag "næsten" var rask og valget stod mellem hvorvidt, vi selv skulle forsøge, at spring hjemme eller tage til Glostrup med de 2 dejlige sammenhængende ridehuse, fantastisk søde sekretariat og dejlige parkeringsforhold, var valget knap så svært ...  Tjaaa, afsted det gik i en fart og hurtigt var D´Asti klar i traileren.
 
Efter en lidt kaotisk opvarmning med rigtigt mange, som red ganske tæt på unge D´Asti, så blev det tid til banen. D´Asti tog det store ridehus med ophøjet ro og sprang fantastisk   Dog mener D´Asti vi sagtens kunne have været meget hurtigere, men at jeg (igen) ville bestemme for meget og absolut også skulle den lange vej rundt!! Det blev til lidt af en overraskelse: Vi red 0-0 i vores debut i LD og blev SUPER flot 5 ud af 30!!
 
- Igen et dejligt stævne i Glostrup, som vi kun varmt kan anbefale til andre.
 
Knus fra D´Asti & Louise
D'Asti
Tirsdag d.1 Marts afholdt Distrikt 3 deres årlige generalforsamling, denne gang på Jonstrupgården.
Efter mødet var årets championatsvindere samt venner og bekendte fra deres klubber inviteret til en festlig sammenkomst, hvor formand Klaus Hansen holdt en tale for alle vinderne. Herefter blev hver enkelt kaldt op og fik overrakt blomster og æresplaket.
Amalie og Smilla genvandt dressurchampionatet på distriktsplan og repræsenterede RKV på fineste vis.
Et STORT tillykke med det flotte resultat.
Agersbøls Smilla

Efter en laaang dag i Glostrup Rideklub, med forsinkelse på op til 25 min, kom vi fantastisk igennem dagen J

Bianca og Miller red deres 1. stævne i  6 måneder, efter skade, genoptræning, og en hård vinter.

Miller var overhovedet ikke påvirket af den lange stævnepause. Han var som altid, SUPER at have med. Og som altid super stabil i programmerne.

1.klasse LB1 red ekvipagen til 65,92 %,  det blev til en 3. plads, i et stærkt felt.

2. klasse, som de red ind til, 4 timer efter vi kørte hjemmefra, red de til 65,56 % og spændingen var næsten ulidelig til det sidste. 13. start og sidste ekvipage i klassen, slog dem på målstregen, med 1 point. Men det blev til en flot 2. placering i LB2.

Og så til slut, i disse dage, hvor Oscar uddelingen er lige om hjørnet, og de mange takke taler J

Dette kunne ikke lade sig gøre uden den ufattelige store støtte og opbakning.
Vi er så taknemmelige for :

Manne, som fandt og opdagede Miller. Og som har været en uvurderlig støtte for os, siden vi fik ham hjem.

Begitte som har gjort Bianca og Miller, til det de er i dag pga. en super undervisning og engagement.

Heidi og Peter, som for 5 mdr. siden reddede Miller ud af boks væggen midt om natten, med sav, kræfter, og en utrolig kampgejst .

Og tusinde tak til dig Heidi, for hjælp med transport til Gundsø, og den daglige sår behandling i lang tid. Det var uvurderligt for os.

Stor tak til Anne W. for kørsel i dag, selvom Line måtte melde fra pga. invitation til en Spaniens tur. Du kører fantastisk, og er så ufattelig behagelig, at være sammen med.

Tak til Rikke, for din altid søde og dejlige måde, at være på. Tak for stævne hjælp og tak for, at du ikke er bleg for, at passe godt på Miller, når vi ikke selv kan.

Og tak til Pia, fordi du er så sød, til at køre igennem Tune, når vi pga. én bil mindre, ikke har kunnet komme hjem, uden dig <3

Og tak til ALLE stævne supportere, som trofast møder op, for at heppe og støtte, hvor er det bare vidunderligt… også Jer fra Dildagaard og ROR  J

Ingen glemt….STOR Tak til alle i RKV, for deres vidunderlige måde at være på. Det er en STOR fornøjelse, at have mødt Jer.

Mandag aften d. 14/2-11 var Caroline og Logo draget en tur til distrikt stævne i Ågerup Sportsrideklub. Bilen var pakket og klar, og Logo steg glædeligt ombord i traileren :) .
Ågerupgård havde nogle fantastisk dejlige faciliteter med 2 store ridehuser plantet lige op og ned af hinanden, hvilket betød at man kunne følge med i begge haller på en gang. 
Epuipagen havde en rigtig god tur i LA2 programmet og det blev til 69,7 %. De endte på en 4-plads, ud af en klasse på 27 og var samtidig i blandt et rigtig stærkt selskab. En super dejlig aften i Ågerup som varmt kan anbefales til andre.
 
Hilsen Caroline :)  
Søndag d.30.1 var Jeannie Mortensen og Beyond Combination("Galler") til stævne på Jonstrupgård/ Midtsjælland, - og selv om de starter for ROR, skal de alligevel have et STORT tillykke med  2 rigtig flotte LA programmer.
I LA1 opnåede de flotte 66,9% (1 point fra placering!!) og i LA2 blev det flotte 65,9%(2 point fra placering!!)
Med de fremskridt de gør, bliver det super spændende at følge equipagen fremover.
Rigtig meget held og lykke🤩
Et STORT tillykke til Tine med "Topper", der efter 8 lange måneder i dag mandag d.24.1.2011 har fået grønt lys fra dyrlægen...Topper er erklæret rask og må genoptage sin dressurkarriere.
Knus og TILLYKKE med det Tine!!!
🤩😀🙂🙃🤩
Et stort tillykke til Amalie og Agersbøls Smilla, der genvandt Distrikt 3 Dressurchampionat 2010 ( C-plan).
Præmien overrækkes Tirsdag d.1.3.2011 på Distrikt 3´s generalforsamling på Jonstrupgården.
 
Lørdag den 15. januar drog vi mod Slagelse Rideklub... (Har lidt med at blande rundt i Vemmelev, Møllebakken og Slagelse Rideklub - Men i dag endte vi heldigvis det rigtige sted...) Hvor Simone/Pasadina skulle starte deres kun 2. distriktsstævne. Slagelse Rideklub ligger i hyggelige omgivelser tæt på skov. De har 2 ridehuse, fine parkeringsforhold og et sødt personale i sekretariatet...
Første klasse (LB2) gik super godt i et utroligt stærkt felt. De blev udråbt som vinder, fik flot roset, penge samt ærespræmie :-) Det viste sig dog efterfølgende, at sekretariatet havde lavet en tælle fejl, og Simone blev istedet nr. 2, men stadig SUPER flot i det felt
Næste klasse (LA1) var igen et super program, men med enkelte små fejl og DET er der bare ikke plads.... Sluttede uden for placering, men stadig super godt tilfreds med ridtet 
Knus fra Simone, Svend & Jeanett

Amalie Skou Hansen/Agersbøls Smilla er den sidste championatsvinder fra 2010 vi mangler at lykønske.
Amalie/ Smilla gentog bedriften fra 2008 + 2009 og genvandt følgende championater i 2010 : Dressurchampionatet for Hest + Aksels Pedersens Mindepokal, der gives til den mest vindende equipage på tværs af alle dicipliner,- og Verner Olssons Mindepokal, der skænkes til den mest vindende equipage på Distriktsplan på tværs af alle dicipliner.

Det er en fantastisk udvikling Amalie/Smilla har været igennem den forgangne sæson takket være Begitte Skov Larsens træning, som vi er både glade og taknemmelige for!

Vi glæder os til at følge dig i det nye år Amalie, hvor der venter debut i MA og måske Prix Sct.George.
Stort tillykke med de flotte resultater.

Amalie Skou Hansen med Agersbøls Smilla
Rikke Hansen på Bimmer havde et fantastisk godt år i 2010. Denne charmerende equipage har et super godt samarbejde på diverse springbaner, og Rikke skal på generalforsamlingen modtage 2 flotte pokaler !!! Hun vandt nemlig både Championatet for Pony Spring, og blev samtidig vinder af RKV´s Junior Rideskolechampionat, hvor pointene også blev skaffet på springbanerne.
Et KÆMPE stort tillykke til Rikke/Bimmer, som vi glæder os til at følge i 2011 på springbanerne....og held og lykke med Lucky Boy på dressurbanerne.
Rikke Hansen på Bimmer - bedste junior springrytter og bedste rideskole equipage 2010.Stort tillykke!!
Distriktsstævne Glostrup - Spring
 
Fredag talte vi om det... lørdag ringede vi til sekr. i Glostrup, som lovede fine veje (også på det sidste stykke) og vi besluttede os så endeligt lørdag aften  - JUPPI - AFSTED til årets første stævne🤩
Glostrup Rideklub har et top moderne nyt ridecenter med to sammenhængende 20x60 ridehuse med god bund, dygtigt sekretariat, super parkering/aflæsning (INGEN brug for bakgear...) og også resten af faciliteterne i absolut særklasse f.eks. tribune med tæpper & siddeunderlag   
 
Louise & Wonder skulle ride en LB* hvor de havde en god tur i hovedrunden (0 fejl) og en KANON omspringning, hvor Louise vist nok glemte banen et kort øjeblik, men kom fantastisk tilbage med en gudevending efter næste spring. De førte herefter klassen og endte på en FLOT 3. plads ud af 27 med kun 1 sek til 1. pladsen
 
Næste var en ULB og igen en super runde, men desværre hvor bommen faldt på sidste spring, da Wonder sprang lidt før Louise
 
En dejlig formiddag i Glostrup som vi kun varmt kan anbefale til andre
 
Knus Louise, Svend & Jeanett
Vinderen af rideskole spring/dressur championat for over 15 år blev Stine Bovien på Silke, som vi jo har lånt af Chelia. Stort tillykke til Stine, der vandt championatet i tæt konkurrence med Caroline Skov Hansen, begge equipager fik point i spring. 
Stine Bovien på rideskolens lånepony Silke - der er til salg
En meget overbevisende sejr blev det også til vinderen af årets spring championat - Louise Reimann på Katrinelyst Wonder. Også denne equipage har fundet hinanden fuldstændig i det forgangne år, og udvikler sig meget positivt med meget flotte resultater. Vi glæder os meget til at følge jer i det kommende år - og hørte I satte ny personlig rekord med et spring på 1.60cm den anden dag!?!  Super flot! 
 
Louise og Wonder blev desuden flot nummer 2 i kampen om  Distrikt 3´s springchampionat 2010. Stort tillykke med dette også🤩 - og tillykke til Wonder´s ejere Jeanett og Svend, der hele tiden har troet på hesten, trods dens lille "handicap", der tydeligvis ikke genere hende overhoved.
Louise Reimann og Katrinelyst Wonder
Så blev vinderne af RKV Championaterne for 2010 fundet og et stort tillykke til jer alle!!
Den første der har sendt et billede af den vindende equipage er Simone B.L.kristensen på Pasadina, der genvandt dressurchampionatet for ponyer meget overbevisende. Simone og Pasadina har haft en helt forrygende sæson, hvor det er tydeligt at de har fundet hinanden mere og mere. Vi glæder os til at følge jer i det nye år🤩
op igennem de højere ponyklasser.
Et kæmpe tillykke til Simone med de flotte resultater.
Simone og Pasadina fotograferet på Roskilde Dyrskue

Lørdag d. 4/12 var der dressurstævne på Hedehusgårdens Rideklub i Hedehusene.

Vi overvejede at melde fra pga. vejret, men valgte at tage af sted alligevel, da der som bekendt ikke er så langt, og der var næsten ingen sne på vejen.

Det gik også vældig fint med køreturen, men på Hedehusgården lå der masser af sne, så vi var glade for 4-hjulstrækkeren!

Zherri blev meget vinterfrisk, da han kom ud af traileren, men det lykkedes da at få ham sadlet op, og trukket over til det lille ridehus, uden at vælte, der var nemlig meget glat.

Ridehuset er kun 14 meter i bredden, men meget hyggeligt, og der var ikke så mange derinde, så det var ok.

Stævnet skulle rides i det nye flotte ridehus, hvor bunden desværre var frosset og meget hård.

Line og Zherri skulle starte LC2 og LC3 i en åben LC-klasse, og havde 2 gode rideture, som blev belønnet med 69 og 67 %, og de blev nr. 1 og 2 i klassen.

Godt gået, Line og Zherri, I er bare så gode sammen!

 

Anne
Stort TILLYKKE til Line og Zherri


Lørdag d.20/11 var Caroline og Logo en tur i Glostrup, hvor der var nogle fantastiske faciliteter med b.la. to store ridehuse. Equipagen stillede op i LA3 hvor de havde en fin tur, dog med rigeligt energi i dele af programmet, som også medførte et fint changement . Alt i alt en god tur   


Søndag d.21.11 var det så først Amalie og Samba, der drog afsted til Glostrup, og de havde et par rigtig fine ture.
I første klasse LC1 gik Samba lidt forsigtigt rundt og kiggede med store øjne på alt det "farlige" der var i ridehuset...og man kunne jo også lige kigge ind til de andre i opvarmningsridehuset...!!, men efter lidt overtalelse og opmuntrende klap kom de dog fint rundt, og vandt klassen med 68%.
I næste klasse LC3 var Samba mere koncenterret, og gik et super flot program  - og vandt klassen med 70%.
Stort tillykke med de fine resultater

Søndag eftermiddag var det så Stine og Red Power der repræsenterede klubben på bedste vis.
I den første LB klasse gik Røde et rigtig flot travprogram, men blev lidt spændt i galoppen.
Stine tacklede det fint og de var MEGET tæt på placering, men flotte 63% var Stine godt tilfreds med.
I næste LB var røde blevet lidt træt, men gik et meget flot program, der blev belønnet med knap 63%.
Igen var Stine tilfreds med sin lille røde hest, der bare bliver bedre og bedre til "at være med i byen"😀
Amalie til præmieoverrækkelse
Jeanet skriver:
 
Så blev det tid til at Louise Reimann på kun 6 årige Katrinelysts Wonder skulle prøve at starte indendørs distriktsstævne i spring og hvilken debut! 3 sejre ud af 4 mulige !????!!!! 
Lørdag i Møllebakken/Slagelse, hvor de har 2 fantastiske ridehuse under samme tag, så man kan hele tiden følge med fra opvarmningsbanen, super sekretariat samt live opdatering på skærme - dejligt  
I første klasse (LC) red de 0-0 i super tid og blev 1/21  i næste klasse (LB*) havde de en FANTASTISK flot tur, men desværre een dårlig afstand som gav en bom/4 fejl og blev 19/32.
 
Søndag gik turen til Birkerød i super smukke og hyggelige omgivelser midt inde i et roligt villakvarter? De har en flot velbygget springbane som gav en del fejl hos de heste som kigger... Men Wonder og Louise, der tager det meste med en kæmpe ro, leverede to fantom ridt. 0-0 i (LC)  og blev 1/14 og 0-0 i  (LB*) og blev 1/23!!!!!
SUPER godt gået
Stort tillykke til Louise
 
En stolt Louise på Wonder med weekendens høst.

Lørdag d. 13.11 kørte Line og Anne Winther med Zherri til Brøndby Ny Rideklub.

Der var opvarmning i et lille ridehus, ( 14 x 28 m. ) så der var lidt trængsel, men det gik fint, da alle ryttere var meget hensynsfulde.

Line og Zherri var tilmeldt en LC-breddeklasse hvor de red LC2 til 71,30 % og LC3 til 70% i et stort flot,  lyst ridehus, med en meget tung bund!

Selvom Line syntes at hun havde lidt svært ved at drive Zherri frem i det ønskede tempo, havde de to rigtig gode ture, og blev både nr.  1 og 2 i klassen.

Vi havde en super god eftermiddag i Brøndby, og kan varmt anbefale klubben.

Anne
Stort tillykke til Line

Line på Zherri

Den 6-7.11 var Simone og Pasadina til start i Vemmelev og Hvidovre.
Lørdag i Vemmelev gik LA1 super fint, trods en noget vanskelig bund = 2. plac.

MEN under opvarmningen til LA2 løb Pasadina (...eller Simone???) desværre tør for galopanspring = NOGEN fejl i programmet...

Søndag i Hvidovre var der heldigvis igen fuld tank på galopanspring og det blev til 2 super opvarmninger/programmer som blev belønnet med 2. plac samt første uplaceret.

STORT tillykke til Simone

D.6-7.11 var Amalie og Agersbøls Smilla til start i Hvalsø.
Lørdag i MB3 gik Smilla et meget fint, men lidt hurtigt🤩 program, og endte som første uplacerede. Søndag var det MB1 og i et stærkt felt kom equipagen ind på en flot 2.plads.
Stort tillykke til Amalie.

Amalie og Smilla ved et udendørs stævne i RKV
Fredag aften d.5/11 var Caroline  og Logo draget en tur til distrikt stævne i Gribskov ved Græsted. Det var lidt spændende at komme på "rigtig udebane" (1 times kørsel) og hvor det samtidigt var et rigtig stærkt felt. I LA1 gik det godt, og det blev til en 4.plads med 66,15 % mens det i LA2 blev til et super fint program som blev belønnet med 69,66 % og det blev til en 1.plads.
Stort tillykke til Caroline og Logo
Logo/Caroline varmer op
Denne weekend afholdt vi vores klubstævne i dressur, og som sædvanligt var alt meget velorganiseret af Heidi og Pia🤩
Klubbens egne ryttere klarede sig utroligt flot, men desværre er der ikke kommet så meget til denne rubrik - endnu🙃

Men søde Stine og "Røde" har skrevet, at de havde alletiders gode stævne, og det blev da også til en rigtig flot sejr i LB1, og en meget flot debut i LB2.
Dejligt at se hvor fint det går fremad for Jer🤩
Stort tillykke til Stine

Amalie og Samba havde også et super godt stævne : Lørdag blev det til 3.plads i LC2, og søndag vandt equipagen både LC1 og LC3.
Stort tillykke til Amalie

Jan havde lånt ynglingshesten "Søster" af Heidi og sikke en debut!! Det er noget af det flotteste jeg har set dig ride Jan, og det blev da også til en flot 4.plads i LC1.
Kæmpe stort tillykke til Jan

Louise Reimann skriver : 
Lørdag havde jeg en rigtig god tur på Future, hun opførte sig fint, og gik et stille og roligt tutte nutte program, der måske manglede lidt power 😉 men alt i alt en rigtig fin tur, og endte som vinder af klassen, LA4.
 
Søndag gjaldt det LA3 og LA4. Future var super fin på opvarmningen, og gik et fint trav program, hun blev forskrækket i det første anspring og efterfølgende bar hele galoppen præg af hun var lidt oppe og køre, men vi kom igennem og red 61,51%. Vi skulle næsten direkte på banen igen, og her fik jeg endnu en rigtig fin tur på hende, hun var faldet fint til ro igen, og gik 65.51%

Stort tillykke til Louise

Isabella Nagel skriver:
Lørdag var Pascal rigtig sød, men jeg var så dum at ride forkert! det resulterede dog stadig i en 3. plads(som dog kunne havde blevet en 1.plads), men man skal jo også passe til stævne sættet 🙃
Søndag red vi Lb3 i Lb-cuppen, som også resulterede i en 3. plads. Pascal var rigtig sød, men lidt tændt i galloppen, så der kom et bukkespring.
Bagefter red vi La1 i La cuppen, og Pascal var igen lidt tændt. Han bukkede et par gange i galloppen, men var ellers fin nok. Han havde et glimt i øjet, var glad, og jeg kunne ikk lade vær med at grine af det 😀 Alt i alt havde vi en fin og tilfredsstillende weekend, og jeg er meget stol af min "lille" hest 😉 
Stort tillykke til IsabellaResten følger...???....
Stine og Red Power(Røde)
Søndag d.24 Oktober var Amalie og Samba De Orfeu til klubstævne på Strøgården.
For første gang skulle han prøve at starte i et ridehus, hvor porten stod åben helt ud til opvarmningsbanen(hvor alle de andre jo red rundt) -og da der samtidig boede en "nisse ??" nede bag en masse springudstyr i den anden ende af ridehuset, - ja, så måtte Amalie både berolige OG drive en noget ukoncentreret ung herre rundt.
Heldigvis gik det godt da først dommeren fløjtede start, og det blev til et par pæne programmer, hvor "kiggeriet" blev opvejet af nogle fine øvelser.
Samba blev nr 2 i første klasse og vandt den næste.
Stort tillykke med placeringerne.
Amalie og Samba omgivet af familie ved et tidligere stævne
Lørdag d.23 Oktober var Rikke Hansen og Lucky Boy  til klub stævne på Strøgården i kildebrønde.
Equipagen fik en flot 2. plads i Lc 1, hvor de red til 67,1 %.
De red også en flot Lc 3 til 64,4% men uden placering. 
Det var en fantastisk stævne dag, og Rikke var meget stolt over at vise en af vores dejlige rideskole heste frem ude i byen.
Mvh
Pia 
Stort tillykke med det fine resultat Rikke og Lucky Boy😀
Rikke og Lucky Boy
Lørdag d.23 Oktober drog Amalie og Smilla til dressur distrikts stævne i Nykøbing Falster.
Vi troede vi var i rigtig god tid, men lige før Farøbroen fandt Amalie ud af at hun havde kigget på en forkert start tid, og lige pludselig var vi en hel time bagud!!
GPS´en viste ankomst til Nykøbing Falster sportsrideklub kl.13.29 og Amalie skulle starte MB1 kl.13.38............
Heldigvis havde vi Caroline og Louise med, så vi besluttede at se om vi kunne nå det - lagde en "opsadlingsplan" i bilen,  Amalie klædte om mens vi kørte, og vi ringede til stævnesekrætariatet for at melde at vi prøvede at nå det, men ikke kunne nå at melde til start som man skulle,- og det var helt ok for dem.
Vi landede kl.13.28, hesten var sadlet op kl. 13.32 og efter et par omgange i skridt/letridning red equipagen på banen kl.13.38 i MB1. ( de der har set pit stop i formel 1 kan forestille sig hvordan opsadlingen så ud)
Smilla var fantastisk - Amalie holdt hovedet koldt og det blev belønnet med 66% hvilket rakte til en 1.plads.🤩
Desværre skulle hun direkte på banen igen som første rytter i MB3, men igen en fin tur der blev belønnet med 64%, hvilket ikke rakte til placering.
Stor tak til superopsadlerne Louise og Caroline...uden Jer havde vi ALDRIG nået det🙃
Agersbøls Smilla
Lørdag d.16.10.10 var der dressurstævne i Darup. Det var super flot vejr, men hundekoldt!!
I LA klassen, hvor der valgfrit kunne rides 2 forskellige LA programmer, deltog Louise Reimann på Royal Future og Caroline Skov Hansen på Logo Diawind. Begge equipager havde nogle super fine ture i LA2 og LA3, og det afspejlede sig også i resultatet: Caroline/Logo vandt klassen med 71% og Louise/Future blev både nr.2 med 65,81% og nr.3 med 65,51%. Et kæmpe stort tillykke til begge, men især til dig Louise, der har haft så mange problemer med at få Future i trailer...og til at opføre sig ordentligt ude, - men alt lykkedes bare for dig i dag..på trods af en hvid kat, der løb HELE barrieren rundt mens du red, .... 
stort tillykke med det!!!!!!!

I LB klassen startede Line Andersen/Hoffgaards Anton og Heidi H.Olsson/Horsebjergs Mellow, og jeg ved ikke hvordan de gør det, men endnu engang red de til samme procent 63,70% og dette gav dem en delt 2.plads. Stort tillykke til Heidi og Line😀 

I LC klassen startede Amalie Skou Hansen/Samba De Orfeu  LC1 og LC2. Samba gik fantastisk og vandt klassen med 71,83% og blev minsandten også nr.2 med 71,66%

Stort tillykke med de flotte resultater til alle og tak- endnu engang -til alle supporterne fra klubben der var mødt op,- og blev der,- selvom det var rigtig koldt.
Der er ikke mange klubber, der kan "prale" af sådan et sammenhold.
🤩🙂😀🙃
 
Louise og Future ved et tidligere stævne.
Sidst på søndagen var det så Caroline med Logo, der kørte til stævne i Midtsjælland. De skulle starte LA2 og LA3(for 1. gang)
Logo er heldigvis blevet super til at gå i trailer, så der var ingen problemer med det, MEN det var der til gengæld da de kom ind på dressurbanen.
Logo gik fint derind, og ca. 10 meter ned af langsiden,-- hvor hun så opdagede sig selv i det store spejl, der dækker hele endevæggen.
Jeg må sige til Carolines store ros, at sidde på en hidsig Logo er en ting, men på en rædselsslagen Logo, det tror jeg ikke er nemmere, og du klarede det fantastisk!!!!
Efter "lidt" overtalelse tog Logo turen rundt mens vi alle holdt vejret, men da der blev fløjtet i gang var Logo kommet sig over forskrækkelsen og gik rigtig, rigtig godt.
Det blev til sejr i LA2 med 67% og 1.uplacerede i debuten i LA3 med 65%(kun slået med 2 point).
Stort tillykke🙂
Caroline og Logo ved et andet stævne.
Søndag morgen..........MEGET tidligt drog Line W / Zheridan og Amalie /Samba De Orfeu til dressurstævne på Jonstrupgården.
Begge skulle ride LC2 og LC3 med de unge heste, og de repræsenterede klubben på fineste vis.
Line og Zheridan havde et meget flot ridt i første klasse og opnåede 70% og en 4.plads. I næste klasse - der var næsten 2 timer senere, var Zheridan blevet en smule træt, men Line fik ham flot igennem, og de blev 1.uplacerede med 67%(kun 2 point fra 3.pladsen)
Rigtig flot redet Line.
Amalie og Samba havde også et par super gode ture, og vandt første klasse med 73%. Samba var også præget af den lange ventetid, men blev nr.2 med 71% i næste klasse, så det var et par tilfredse dressur ryttere med et par trætte "drenge", der vendte næsen mod Vindinge Rideklub.
Et stort tillykke til begge equipager.
En glad Line W på Zheridan
Jeanett skriver:

Mange af Vindinges seje springtøser var taget til Tune, hvor der altid er meget at se på
Rikke & Bimmer lavede nogen super flotte runder i 70 cm i sædvanlig flot stil, og så var det lille D´Astis tur - men ak... MIDT på banen sad der BAMSER????
Ikke noget for lille D´Asti, men Louise fik hende redet flot igennem banen.
Sophie/Diamant kom herefter og det blev til 2 flotte 0 runder i dressursadel - GODT gået Sofie.
Isabella/Pascal, Stine/Røde samt Line/Safir lavede også nogen kanon flotte runder og fik rosetter med hjem.
Stine/Røde sprang også joker spring, og her blev det til en flot 2. plads - GODT de blev overtalt til at ride denne klasse.
🙂🙂STORT TILLYKKE TIL ALLE🙂🙂
Som "sædvanlig" var der masser af supportere fra Vindinge Rideklub, der var ude og heppe. Det er bare så hyggeligt at alle bakker alle op!!
De seje springtøser fra Vindinge Rideklub - og en dejlig dressurytter i midten. Stort tillykke til alle.
Jeanett skriver:

Simone/Pasadina de har i denne weekend (fre-søn) været ude at starte både i Hillerød d. 8.10 & Greve d.9 + 10.10 ialt 5 starter = eén 2. plads samt 4 første pladser ?! -
SUPER GODT GÅET
 
En super stolt Simone med Pasadina. KÆMPE tillykke til jer begge 2.
Lørdag d. 25.9 var Amalie og Samba på deres første "lange" tur i byen, og turen gik til klubstævnet i Epona.
Der er altid så hyggeligt at starte, og så var der oven i købet mødt flere "supportere" fra Vindinge frem.
Efter at Samba havde fået meldt sin ankomst, - ved at opføre sig som "den sorte hingst", ja så fik han stille og roligt kigget det hele an, og blev flot nr.2 i første klasse - LC1.
Så skulle han vente 1 time inden anden klasse, men det skal jo også læres!!! og  pu-ha.... han blev træt af vente tiden, men gik et super fint program i LC3 og vandt klassen.
Tusind tak fordi I kom og "heppede", - det er dejligt at dele oplevelserne med gode venner.
Tillykke med de flotte resultater til Amalie og Samba
Amalie og Samba
Lørdag d.18.9.10 blev årets sjællandsmesterskab for juniorer afholdt i Ringsted Sportsrideklub. Der var 17 equipager til start i mesterskabet, og Amalie og Smilla blev efter et flot ridt nr. 2 i mesterskabet.
Stort tillykke med det fine resultat.
Amalie og Smilla
I denne weekende afholdt vi vores efterårs distriktstævne, der desværre blev præget af lidt få tilmeldinger og en del frameldinger. Det er rigtig problematisk, når der er flere distriktstævner geografisk tæt i samme weekend, men nok om det, - det var et rigtig godt arrangement med et par "nye" dommere. Alletiders arrangement Heidi 🙂

Lørdag var flere af vores ryttere i aktion, og der var flot sejr til Line Winther på Zherridan i LC, - Det bliver rigtig spændende at følge denne equipage fremover !!
I LA1 gjorde Caroline og Logo Diawind det IGEN !!! Super flot ridning og sejr til denne smukke equipage. I samme klasse blev Louise og Future 1.uplacerede efter et rigtig flot ridt.
Heidi og Søster havde debut i LA, og Søster gjorde, som altid, sit allebedste og gik et fint program, som Heidi var godt tilfreds med.
Søndagred Stine og Røde et fint LB program, - og det samme gjorde Heidi og Søster...så de delte 2.pladsen😀 
Sofie og Diamant blev første uplacerede i denne klasse, - sølle 1 point var der op til Stine og Heidi, så det var bare SÅ tæt på.
Heidi og Tarantino startede i dagens LA2 og vandt klassen i et stærkt felt, hvor også Louise og Future havde en flot tur. Dejligt at Future er faldet til ro 🙂 
I MB1 havde Amalie og Smilla en rigtig,rigtig fin tur og vandt klassen.

🤩 🤩 Et STORT TILLYKKE til alle🤩🤩
Louise Reimann/Katrinelysts Wonder havde debut i LA spring i Solrød lørdag med 2 super fine runder, med kun 4 & 8 fejl.
Søndag var det så tid til Distriktsmesterskabet. Her lagde de ud i første runde med 0 fejl ... Anden runde igen 0 fejl !! - I omspringningen var de første startende af ialt ni og havde en rigtig fin tur igen hvor der blev satset, men desværre med 12 fejl - De blev samlet nr. 8 ud af 23 startende. SUPER FLOT DEBUT og spændende hvad det kan blive til, når de får endnu mere rutine.
Et kæmpe tillykke til Simone B.L Kristensen/Pasadina der igen havde en rigtig,rigtig flot stævneweekend. Denne gang var det i Nyskoven og det var finalen i Højelse Cup for ponyer, og den var delt i 2 afdelinger.
Simone og Pasadina lagde ud med at vinde LB1 opvarmningsklassen lørdag, og derefter vinde 1. afd. af finalen - delt med 2 andre.
Stor var spændingen derfor søndag, hvor sidste afdeling af finalen skulle rides, og igen klarede Simone og Pasadina sig rigtig flot. Det blev en fin 3.plads  og sammenlagt blev de nummer 3 i Højelse Cup 2010.
TILLYKKE MED DE FLOTTE RESULTATER !!!!!!!!!!
Stine Bovien og Red Power var også i Nyskoven og deltog i Højelse Cup for hest. Desværre var "Røde" meget spændt om lørdagen, men Stine holdt hovedet koldt og fik ham igennem programmet. Søndag gik det meget bedre og parret blev første uplacerede i opvarmningsklassen LB1 og gik over 64% i sidste afdeling af Højelse Cup. De sluttede sammenlagt på en 11.plads hvilket var rigtig flot i betragtning af, hvor lidt "Røde" har været "med i byen".
Super flot Stine :o)

Til distriktstævnet i Nyskoven afholdt distrikt 3 det individuelle mesterskabet i dressur. 
Amalie Skou Hansen/Agersbøls Smilla  startede i mesterskabet, der gik over 2 dage.
Første dag blev Amalie og Smilla flot nr 2 efter Nanna B.Madsen, der for 14 dage siden blev nr.3 til DM.  Heike Jensen(der også starter for RKV) blev nr.3
Søndag blev Nanna B.Madsen suveræn nr 1 igen, og denne gang med Heike Jensen som nr.2 og Amalie Skou Hansen nr.3
Samlet blev det uhyre tæt mellem nr.2 og 3, men det blev Heike Jensen, der "trak det længste strå", så rækkefølgen til D3 mesterskabet i dressur blev:
Nr.1 Nanna B.Madsen(Vallø)
Nr.2 Heike Jensen(RKV)
Nr.3 Amalie Skou Hansen(RKV)
Et STORT TILLYKKE MED DE FLOTTE RESULTATER

Amalie Skou Hansen/Agersbøls Smilla nr.3 i Distriktsmesterskabet 2010


Amalie Skou Hansen og Agersbøls Smilla var til stort dressur stævne i Vallensbæk d.4. - 5. september og det gik rigtig fint:
Lørdag nr. 10 i MB0 ud af 32 starter og søndag en rigtig flot nr.2 i MB1 kun slået med 2 point af klassens vinder. Der var 21 startende equipager i denne klasse. Et stort tillykke til Amalie og Smilla
Amalie og Smilla


Rkv´s ryttere klarede sig meget, meget flot i både dressur og spring på Store Hestedag:

Bianca Lyberth og Chicaros Millinium blev flot nr.2 i LB dressur Hest. (Bianca var super frisk og red Miller frem og tilbage til dyrskuepladsen!! Sejt Bianca!!)

Simone B.L Kristensen og Pasadina fik en helt fantastisk weekend med 1. & 3. plads i LB  og 1. plads i LA dressur pony.

Stine Bovien og Red Power blev flot nr.3 i LB dressur hest.

Louise Reimann og Katrinelysts Wonder havde også en super weekend på dyrskuepladsen og opnåede 2 x 2.plads i LC & 1.plads i LB -----SPRING!!! Rigtig, rigtig flot og sikken en jubel fra hele fangruppen fra RKV søndag!!


Et KÆMPE STORT tillykke til alle med de flotte resultater !!!
Har nogen billeder???
En stolt Simone på Pasadina

Heidi har haft Horsebjergs Mellow(Lille Søster) med til kåring, og det klarede søster med vanlig ro og overblik🙂

Horsebjergs Mellow og Heidi
Et kæmpe tillykke til RKV 1, der vandt hold dressurklassen i Kildebrønde d.28+ 29/8.10.
Der var 47 equipager tilmeldt og der blev redet fra LC1-MB0.
Holdet bestod af:
Simone B.L kristensen/Pasadina
Bianca Lyrbeth/Chicaros Millinium
Amalie Skou Hansen/Agersbøls Smilla
Caroline Skov Hansen/Logo Diawind

RKV 2 klarede sig også fint og holdet bestod af:
Mie Jepsen-Petersen/Rachelieu Uglvig
Malene Møller/Atterupgårds Magdalene
Isabella Nagel/Pascal af EgensevangCaroline Skov Hansen/Logo Diawind havde et helt utroligt flot stævne i Kildebrønde. Equipagen startede 3 LA klasser - og vandt alle 3 !!! Caroline var ligeledes på det vindende hold RKV 1 og blev holdets topscorer med 72%

Simone B.L Kristensen/Pasadina vandt LA1 ponydressur, og de var, som nævnt ovenfor, med på RKV 1 vindende hold som eneste pony. Super flot stævne af en equipage, der bare "finder hinanden" mere og mere 🤩

Amalie Skou Hansen/Samba De Orfeu havde deres debut på udebane ved samme stævne og blev nr.3 i LC. Desværre fik Samba konstateret en tandbyld søndag og så måtte Agersbøls Smilla med som reserve til RKV1 holdet - selvom hun lige havde været på tur i Hedeland.😉

Isabella Nagel/Pascal havde deres debut i LA1, og det gik rigtig godt. Isabella var bare sej, for da hesten ikke vil læsses, ja så red hun da bare til Kildebrønde!!!

Bianca/Miller red et super fint program, og Miller er bare helt fantastisk at have med i byen!!

Malene havde lånt Magdalene og red LA1 , hvor Magda var lidt spændt i starten, men Malene holdt hovedet koldt og de kom fint igennem LA1 programmet.

Mie var godt tilfreds med Raches opførsel i MBo og de havde flere flotte højdepunkter. Rashe blev desværre forskrækket midt i programmet, men kom rigtig godt igen. Du er bare så god til at bevare roen Mie!! og det er en stor hjælp til din "varme franskmand".🤩
Et gennemblødt RKV 1 hold til præmieoverrækkelse
Et stort tillykke til Heidi Hoffgaard Olsson, der på Horsebjergs Tarantino blev placeret som nr 4 på sjælland og sammenlagt blev nr.7 på landsplan i oldenborgchampionatet 2010.😀