Line & Luna flot 3. Plads i INT1 ved B stævnet i Solrød
Velkommen til vores hjemmeside

  

Kære alle                                                                       10. oktober 2018
Det er med stor sorg, at jeg må meddele, at vores kære daglige leder, Heidi Hoffgaard Olsson efter en meget tapper kamp mod sygdom her til aften har fået fred.

Heidi var indbegrebet af Vindinge Rideklub og har gennem det meste af sit liv været aktiv i klubben. Først som pony- og juniorrytter, så i bestyrelsen og de seneste mange år som daglig leder af stedet.

Heidi var syg igennem en længere periode, men lod sig ikke begrænse nævneværdigt af den grund. Om end hendes opgaver i klubben gradvist blev reduceret, så var det hende magtpåliggende at morgenfodre helt frem til det sidste. Og hun klarede også at ride en sidste dressurkonkurrence i starten af september på Power på Store Hestedag, som hun og Power holdt særligt af.

Under en smuk ceremoni på Roskilde sygehus den 28. september blev Heidi viet med Jens, som hun dannede par med de sidste 2 år.

Igår, tirsdag 09/10-2018, blev Heidi udnævnt til æresmedlem ved en ekstraordinær generelforsamling i klubben.

Det er ingen hemmelighed, at Heidi til tider kunne være en bestemt dame – men hun var samtidig altomfavnende og rummelig. På besynderlig vis kunne stort set alt lade sig gøre - muligvis med lidt indledende utilfredshed! Men det ændrer ikke ved, at hvis man eksempelvis fandt den helt rigtige pony en ‪torsdag aften‬, så blev der på mystisk vis en boks klar ‪fredag morgen‬, også selvom stalden var fyldt. Så opfandt Heidi et sindrigt alternativt rokeringssystem – så alle heste og ponyer fik et godt logi.

Heidi forstod om nogen sig på hestevelfærd, hun værnede om sine principper og alle vores dyr, som hos hende var i de bedste, kærlige og meget kyndige hænder.

Selv da Heidi indså at døden var nært forestående, var det ikke sig selv, som hun havde i fokus. Hendes sidste kræfter blev brugt på at sikre sig, at der bliver taget godt hånd om både mennesker og dyr.

Tankevækkende og meget sigende er det, at én af hendes sidste gerninger var, at sørge for at vores kommende dressurstævne var rettidigt planlagt. De få detaljer hun ikke allerede selv havde fået styr på, fik hun uddelegeret. Dette vidner om den enorme dedikation Heidi havde for klubben, medlemmerne og særligt dyrene. Og netop hendes store kærlighed til dyrene var ingen af os i tvivl om. Heidi satte stor stolthed i at klubben altid havde en flok yderst velfungerende elevheste – og ikke mange rideklubber kan prale af, at have givet en kat en øjenoperation og muligheden for at nyde et godt liv.

Heidi efterlader et enormt hul i vores klub, vores dagligdag og vores hjerter. Vi mangler hendes livlige snakken i stalden. Selvom vi nu går endnu en hård tid i møde, er jeg sikker på, at vi ikke vil lade dette slå os ud. Når tid er, vil vi i kraft af Vindinge Rideklubs særlige sammenhold rejse os igen og stå endnu tættere sammen
– også fordi det vil gøre Heidi stolt…….

Vi afholder en mindehøjtidelighed for Heidi og detaljerne herom tilgår

På vegne af Vindinge Rideklub,

Henrik Flintegaard Ehlert


- - - - - - - - - - - - - - - 
Nyt fra Bestyrelsen    

 

 

Varsling af prisstigninger

Som de fleste sikkert ved, har dette års dejlige sommervejr haft stor betydning  for  høsten. Det betyder ,  at vi står overfor store prisstigninger på  wrap , halm og foder. Derfor er vi nødt til at varsle prisstigninger som vil ramme både rideskoleundervisning, part priser og opstaldning på Vindinge Rideklub. 

 

Herudover bliver vi nødt til at justere prisen på spåne - boks, da den nuværende pris ikke afspejler den merudgift klubben har ved at en hest eller pony står på spåner i forhold til halm. 

 

Priseksempler (priser er pr. måned)

Rideskoleundervisning på hold 1 gang om ugen stiger fra 425,- Kr. til 475,- Kr. 

Lille Part Senior  stiger fra 925,- Kr. til 1000,- Kr. 

Lille Part junior  stiger fra 825,- til 900,- Kr. 

Boksleje pony på halm stiger fra 1900,- Kr. til 2000,- Kr.  + facilitetskort

Boksleje hest på halm stiger fra 2000,- Kr. til 2200,- Kr.  + facilitetskort

Boksleje pony på spåner stiger fra  2150,- Kr. til 2300,- Kr.  + facilitetskort

Boksleje hest på spåner stiger fra 2250,- Kr. til 2500,- Kr.  + facilitetskort

 

Hvad følger med i prisen

Da  wrap  det kommende år er en mangelvare, bliver vi også nødt til at definere præcist hvor meget der følger med i opstaldningsprisen. 

Pr. 1/10  medfølger til Pony boks 1 stk. spand hø morgen og 1 stk. spand hø aften .  

Pr. 1/10 medfølger til Hesteboks 2 stk. spand hø morgen og 2 stk. spand hø aften.  

Der kan  herudover  tilkøbes frokost hø/ nat hø / ekstra hø til kr. 200,- pr. hest/pony om måneden. Dette skal aftales nærmere med Bestyrelsen. 

 

Bemærk: Da vi gerne vil sikre at alle får det de har brug for, er det ikke tilladt selv at tage hø og give sin hest. Hø kan kun gives indenfor overstående rammer; Ellers risikerer vi at løbe tør. 

 

Kontakt til bestyrelsen

Som noget nyt vil bestyrelsen bestræbe sig på at være til stede ca. 1 time før hvert bestyrelsesmøde ca. 1 gang om måneden. Dato vil blive offentliggjort på hjemmesiden og på Facebookgruppen. 

 

Alle spørgsmål der vedrører den daglige drift af  ridecenteret  og rideskolen skal rettet til daglig leder Heidi. 

Bestyrelsen vil dog også meget gerne hjælpe med at svare på spørgsmål og tage sig af ting og sager vedr. driften af  rideklubben . Henvendelser til bestyrelsen skal ske på mail  bestyrelse@vindinge-rideklub.dk

Kontaktpersoner er Jeanett eller Trine, som vil sørge for at besvare mails eller bringe henvendelser til behandling i bestyrelsen. 

Alle bedes respektere at bestyrelsesmedlemmer også er private personer som kommer i stalden for at passe egne heste. Brug derfor ovenstående mail, så svarer vi meget gerne på alle henvendelser.

    --------   

 
Talentudviklings program 
 

- Læs meget mere i fanen tv.

                               _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ 

Dato Stævne
26.-28.10 Indendørs VM for hold
17.10 Junior Hold Cup (Internt)

            _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Rideskoleelever/familie
, opstaldere, brugere af RKV baner/ridehuse:

Vi forventer ALLE følger med her på klubbens hjemmeside og Facebook side, da alle aktiviteter, stævner, arrangementer og staldmøder o.s.v indkaldes her

--------------------

Vedrørende vores
ELENDIGE/ BUMLEDE/HULLEDE vej -
Mosestykket.
Fremover skal vi kontakte Anita Madsen i "park og vej"afdelingen på Roskilde Kommune....og det er alle velkomne til, hvis man ikke finder vejen i orden - det er nemlig ikke hverken crossbanen eller rideklubben der har ansvaret for vejen - men kommunen.
Venlig hilsen
Bestyrelsen 

--------------------  

Fra 1.April 2012 skal alle , der benytter RKV´s baner/ridehuse/arealer bære hjelm, når de er til hest- dog har bestyrelsen besluttet, at der kan gives dispensation i forbindelse med kursusafholdelse men kun til underviseren. Der gives ALDRIG dispensation til ryttere - hverken udefrakommende eller egne medlemmer.


--------------------  

Husk at stalden/ridehusene lukker kl.22.00 på hverdage og kl.18.00 søn-og helligdage med mindre du har aftalt andet med Heidi INDEN!!