Huset fra vejen (The house from the street)

Haven og huset (The garden and house)

Plantegning

Toilet og bad (Toilet and bath)

Køkken (Kitchen)

Stue (Livingroom)

Stue (Livingroom)

Stue (Livingroom)

Det her skal være legeværelse (This is going to be a room for all the kids toys)

Børnenes soveværelse (Kids bedroom)

Vores soveværelse (Parents bedroom)

Arbejdsværelse (Office)

Kælder (Cellar)

Kælder (Cellar)

Kælder (Cellar)

Terrasse


Ja, så er huset købt. Idag (25/2) er vi blevet enige med sælger om betingelserne, så nu ser det ud til at vi får vores have 😀.

Vi får sammenlagt 223 kvm. så mon ikke vi kan være der et par år eller 3 😉. Nedenstående tekst er ejendomsmæglerens tekst kopieret direkte ind. Vi regner med at flytte omkring den 1. juni ........ uhhhhhhh det bliver så spændende.
 
I kan klikke på billederne og se dem i større format.

Ejendomsmæglerteksten:


Området: Ejendommen er beliggende i det gamle Kastrup i et område præget af små stille veje og tilsvarende spændende ejendomme, beliggenheden er samtidig yderst central for både indkøbs- og transportmulighederne ved Kastruplundgade, motorvejstilkørslen ved lufthavnen og ikke mindst i gå-afstand til både Kastrup Havn og Amager Strandpark. Ejendommen: En markant gulstens-ejendom med flot rødt tegltag, en højloftet kælder med gode anvendelsesmuligheder samt en dejlig lukket og vestvendt have. Indretning: Entre med garderobeplads og trappe til 1. sal og kælder, 1 stor sydvest-vendt stue (opr. 2) med udgang ud til terassen der fører videre ned i haven, endnu en stue eller stort værelse, velholdt køkken holdt i lyse farver og med et dejligt lysindfald fra øst samt et stort badeværelse med muret bruseniche. På 1. sal er der fra den møblerbare repos adgang til to store soveværelser med indbyggede skabe samt et almindeligt værelse. Endelig er der i kælderen et stort fordelingsrum med opbevaringsmuligheder, større og mindre værelse (ej godkendt til beboelse), vaskerum, toile samt stort fyrrum med naturgasfyr.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.02 | 15:42
Marts 2007 har modtaget 1
28.01 | 19:48
Christian 4 år har modtaget 3
24.09 | 16:43
September 2004 har modtaget 1
Du kan lide denne side