Dagens Christian
Ja, sådan gør vi herhjemme !!!
Dagens Christian blev opfundet af mormor og morfar, da Christian på et tidspunkt var lidt for dygtig. Nu har jeg besluttet mig for at lægge hændelserne herud, så også I kære læsere kan få glæde af dem.
Spaghettiopøseren
Christian har sig egen skuffe i køkkenet, og deri har vi lagt lidt køkkengrej i plastic. Dette blev opfundet fordi nogle kloge hoveder fortalte os at Christian så ville lade de andre skuffer være .......... Nogen glemte at fortælle Christian det.

Anyway, imellem køkkengrejet var en spaghettiopøser, og nu skal det lige siges at Christian er MEGET glad for spaghetti, så det blev hurtigt favoritten. En dag synes Christian dog at der var lidt for stille i lejligheden, så han tog spaghettiopøseren med ind i stuen og gav sig til at slå på de franske døre. KLIRRRRR sagde det, og der røg en rude. Regningen lød på 700 kr. og Christian tilbragte lidt tid i gangen.

Børn ER en velsignelse
Fjernbetjeningen
Dagen efter ovennævnte, talte jeg i telefon ....... sikkert for at fortælle historien om opøseren. Christian går rundt og hygger sig som han plejer, men nu er han jo en dygtig dreng, som ikke har været sen til at se fordelen i at der tales i telefon. Ihvertfald ...... midt i samtalen hører jeg et *PLASK*. Christian har smidt fjernbetjeningen til højtalerne i toilettet ......... UFFFFFF. Jeg fik fisket den op, og Christian tilbragte lidt tid i gangen.

Børn ER en velsignelse
Uhmmmm ......... saftevand

En eftermiddag talte jeg i telefon (ja .... det hænder indimellem ;o)). Christian har jo ikke været sen til at lure at når mor taler i telefon, så er hun en lille bitte smule fraværende, og derfor hænder det som sagt at han synes der skal prøves lidt forskelligt af imens.

Bedst i samtalen som iøvrigt var vældig hyggelig kan jeg høre at noget løber ?!?!?!?!? Først fæstner jeg mig ikke rigtig ved det, men en alarmklokken begynder alligevel at ringe, og jeg farer ud i gangen for at finde loppen. Han står inde i spisestuen, har taget vores store 2 liters saftevandskande og synes da lige at det så SÅ sjovt ud når der var vandfald ud af kanden ned på gulvet !!!! Jeg måtte igang med kluden, og Christian tilbragte lidt tid i gangen.

Børn ER en velsignelse

Når mor er bevidstløs !
JA, så skete det sørme igen 😲

Rebecca har lige haft den dårligste nat nogensinde, og har holdt både Henrik og jeg vågne det meste af tiden.

Det resulterede så desværre i, at jeg valgte Teletubbies løsningen her til morgen så jeg kunne snue lidt videre. Hvad jeg ikke havde taget højde for var min egen træthed kombineret med Christian's opfindsomhed.

Pludselig vågnede jeg ved at loppen sad og kaldte på mig og grinede over hele femøren. I hele sengen (på nær der hvor jeg lå) så det ud som om der havde været et opkastudbrud med samme tryk som en brandslange. Jeg sprang op, og råbte om loppen var syg, men han så egentlig ikke sådan ud med det der smørrede grin. Det viste sig da også bare, at "opkastet" var en hel flaske Zink liniment som han havde sprøjtet ud over det meste af sengen 😠 ........... stride bandit 😉.

Nå men sengetøjet er nu i vaskemaskinen, loppen løber glad rundt og leger, og jeg går rundt med krydser i øjnene 🙃.

Børn ER en velsignelse.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.02 | 15:42
Marts 2007 har modtaget 1
28.01 | 19:48
Christian 4 år har modtaget 3
24.09 | 16:43
September 2004 har modtaget 1
Du kan lide denne side