Dit svar

Du kan skrive om, hvad du synes om dødsfaldet i Kølstrup. Du må også gerne skrive lidt om, hvordan du synes om at være på krimi-jagt. Under alle omstændigheder siger vi som bor her mange tak, fordi du løser krimi-gåden! Så kan vi trygt færdes i landsbyen igen!

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ferieafløseren, d. 01-08-2011
Hej.
Vi - Marie, Ida og mormor har lige gået krimijagt - turen. Vi synes, det var sjovt og spændende. Vi vil gerne her komme med 13. afsnit.

Kapitel 13.
Sille var rystet over sedlen i træet. Var der to smykker? På tegningen var Torben med et smykke, men der var jo et smykke til på tegningen. Hun kunne ikke holde styr på det hele. Hun havde lånt Torben smykket, men hun havde jo fået det igen. Det hele gik lige pludselig op for Sille. Den nye bil Torben var kommet i? og det reparerede smykke? Det var ikke det samme smykke. Havde Torben lavet en kopi og givet hende den? Var det derfor, det var så fint og repareret? Det var den eneste mulighed. Hun kiggede nederst på papiret igen. HENRIK. Var det Henrik, der havde opdaget det hele? Det var det nok, for hvem kendte hun ellers, der hed Henrik. Hun kunne jo ikkke spørge ham for... hun fik en klump i halsen. Var det derfor, Henrik var død? Hun vidste det hele nu. Henrik havde opdaget, at Torben havde beholdt det rigtige smykke, fået danefæ for det, det var derfor, han havde en ny bil. Torben havde så smidt ham ud fra kirketårnet, for at ingen skulle finde ud af det! men inden Henrik var blevet myrdet, havde han gemt en besked i hjertetræet. Det var også Torben, der var sejlet væk i kajakken. Det havde hun aldrig troet om sin klasselærer!
Sille gik til Rub og Stub og fortalte hele den barske historie.
På vej hjem tænkte hun over det hele. Det hun havde oplevet, var sådan noget, der kun skete på film eller i bøger. Men det var også sket for Sille i Kølstrup.

Nyeste kommentarer

09.02 | 12:41

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand

...
06.12 | 18:37

Gættekonkurrencen ved Julehygge i Kølstrup Præstegård 2019
Se vinder og antal under Menupunkt: Opslagstavlen.

...
04.12 | 18:21

Tak til Nissens's plantage for Byens Juletræ.

Støt Nissen ved at købe dit eget grantræ hos Nissen

...
16.11 | 13:16

Se de nye punkter under menupunktet OPSLAGSTAVLEN.

...