Vi er ThKS, Thy Køre Selskab, 54 medlemmer, som hygger sig meget med at køre med heste. I år har vi 40 års jubilæum og det vil vi begynde at fejre, ved at holde et åben hus i Hanherred Hestesportsklub, hvor vi har fået lov at låne hallen. Der kan man Søndag den 10. marts kl. 10 – 13 komme og se nogle af vores kuske og heste og selv få mulighed for at holde tømmerne, med kyndig vejledning af kusk. Der er også planer om, at vi vil vise hvordan man trækker tømmer og vil man bare kigge, er man velkommen og vi vil være vært for kaffe og lidt til. Og måske er der nogle, der har en hest derhjemme, der bliver inspireret til, med tiden at starte op og lave andre ting med deres hest. Der er plads til heste og kuske i alle aldre og størrelser. Vel mødt.

Adressen er Gøttrupstrandvej 58, 9690 Fjerritslev

 

Forårsdag i marken

Forårsdag i marken er flyttet fra lørdag den 30/3-19 til Søndag den 31/3-19

Aktiviteter 2019

Hvis der er medlemmer, der brænder for en aktivitet for hest og kusk, er man mere end velkommen til, at tage tråden og blive tovholde for en " gruppe" eller aktivitet på banen. Vi vil støtte op så meget vi kan. Dressur, topper, tømmer , brugskørsel osv. Jeg tænker, at finde en dag til Agiliti. Vi fortsætter med at ha fællesdag onsdage kl 19.00, når banen starter officielt op.

Julehygge

Vi havde en rigtig hyggelig aften hos Pia og Henrik, først med smørrebrød, da der havde været børnehavekørsel om dagen. og senere gløgg og æbleskiver. Vi var ude at hilse på de flotte, store og godmodige heste imellem. Som sædvanlig god stemning, vi kom også ud i fællessang og alle stemte godt i, men for eget vedkommende, godt der var nogle der kunne synge ☺️☺️. En stor tak til Pia og Henrik.

Tilkørsel og kontingent

TILKØRSEL
Og så til det alvorlige. Vil man ha heste til tilkørsel i vinter skal man melde til senest d. 15 til Anker Johansen mobil : 23440075. Det er vigtigt da vi skal reservere hal.

KONTINGENT
Og så er der kontingent for næste år. Deadline 4. januar ( uden girokort er det let at glemme)
Enkelt medlemskab 500 kr.
Tillægsmedlemskab på samme adresse 200 kr
Sparekassen Thy
Reg nr. : 9090
Konto nr. : 0001397184

Nye medlemskaber : henvendelse Lis Prehn mobil : 60215802

Aktivitetskalender 2019

Foreløbige aktiviteter for 2019