Besøg af et æsel mandag d. 25. juli 2016

Vi har lige været å ferie på Egeskov på Fyn, og her mødte vi Sebastian, der kører med æsler.
Han vil komme, sammen med sin kone og to døtre ,og besøge os i morgen mandag, og derefter tage på vandretur i Nationalparken i 4 dage. Æslerne har pak-seler og bærer familiens telt og øvrige bagage.
Jeg har fået ham til at komme en tur på Kørebanen, Klatmøllevej 31, Thorsted, efter kl. 19, og så vil han demonstrere sin pak-sele og vise et af æslerne for vores firhjulede vogn. Han vil også gerne se vores kørebane.
Tag kaffe og brød med, så kan vi få en hyggelig aften i det gode vejr.

Hilsen Lise Hove

Sommerweekend i Frøstrup

Thy Køre Selskab havde en rigtig god sommerweekend i Frøstrup. Der var 6 vogne med på selve køreturen, der var planlagt af Peter Larsen. Deltagerne var både i skov og ved stranden og en tur op på Bulbjerg.
16 personer overnattede og yderligere 18 personer deltog i spisningen lørdag aften. Der blev serveret lækker mad begge aftenener.
Hele arrangementet var planlagt af Bjarne Kær og Gerda og Anker Johansen på en fortræffelig måde. Det må have været et stort arbejde.
Tak til arrangørerne for en veltilrettelagt weekend i hestens tegn.(Hilsen Rita Lund og Lene Lund Nielsen)

Verner Bruun kommer på besøg med 10 heste og 1 vogn

Verner Bruun kommer til Thy Køre Selskab på Klatmøllebanen, Klatmøllevej 31, Thorsted, 7700 Thisted, mandag den 11. juli , kl. 19.

Alle er velkomne til at se det lidt usædvanlige syn, og i den anledning vil der kunne købes grillpølser og øl og sodavand på pladsen.

Verner er på sommerferietur i Thy, og overnatter mandag hos os på Vandetvej 8, Thorsted. Han sover i vognen. Tirsdag tager han videre til Frøstrup.

Alle, også ikke medlemmer; er velkomne på Klatmøllebanen i morgen mandag aften kl. 19.00. Vi har rigelig af øl og vand og masser af pølser. Pris på en frankfurterpølse med brød er 10 kr. og øl og sodavand koster 5 kr.

 

Træning på Klatmøllebanen hver mandag kl. 19.00 sommeren over

Anker Johansen med sin fjordhest. Anker har mobil 23440075

Hver mandag kl. 19.00 er der mulighed for at at mødes med andre medlemmer og sammen benytte tømmertrækbanen eller følges på skovtur eller lave topperkørsel

Ingen tilmelding, men det er en god idé af lave en aftale med andre om også at møde op. Så undgår man at stå muttersalene på banen.

Adressen er Klatmøllebanen, Klatmøllevej 31, Thorsted, 7700 Thisted.

Kontakt personer:

Calle Jonasen, mobil 40422513

Anker johansen, mobil 23440075

Lise Hove, mobil 23431433

 

Hilsen Lise Hove