Thy Køre Selskab

En forårsdag i marken hos Iben, Torben og Ruth Lützhöft søndag d. 6. april 2014. Se flere billeder ved at klikke nederst i menuen til venstre

Træning på Klatmøllebanen søndag d. 13.april, kl. 9.00 til 12.00

Denne søndag er den eneste planlagte træningsdag på Klatmøllebanen i april måned.
Det skal dog ikke forhindre nogen i selv at træne  på andre tidspunkter.

Vi har nu 5 vogne til rådighed. De kan lejes for 50 kr. efter aftale med mig.

Tilmelding til søndag d. 13. april, senest dagen i forvejen. Frede og Anker vil være på banen, da jeg skal på shetlandsponytur samme dag.

Lise Hove, tlf. 23 43 14 33.

Forsikring af passagerer på hestevogne

DKF er med i en arbejdsskadeforsikring via Dansk Ride Forbund. Man kan finde alle oplysninger om den på hjemmesiden under ”Om DKF” – ”Forsikringer”. Men det er jo ikke noget, der har med passagerer at gøre.
Har man passagerer med på vognen skelnes der mellem, om det er venner, der er med på tur, eller det er betalende passagerer.
Kører man med betalende passagerer, skal man have en forsikring, der kan dække evt. uheld for de pågældende – det er sådan en de fleste har, og jeg ved, at der findes forskellige forsikringer afhængig af, hvor meget man kører med sådanne passagerer.
Kører man med vennerne, og der sker noget med dem, er det deres egen ulykkesforsikring, der skal dække, ligesom hvis der sker noget med dem i ens hjem eller stald.
Kører man med den lokale børnehave uden betaling, men velgørende, vil jeg tro, at det kan være klogt med en forsikring, men jeg er ikke helt sikker – prøv at spørge jeres forsikringsselskab.

 

Mange hilsener

Arnild Arp Hansen Formand for Dansk Køre Forbund