Ferietur

Fællestur  til Rødhus

Tur til Rødhus den 19. til den 21. august 2022. Vi laver base på Rødhus Camping, hvor vi har fået et tilbud for 20 personer, som indeholder plads til heste, hytteleje ( 4 personer pr hytte), morgenmad x 2, rødhusgryde/ vildtgryde over bål, buffet med kalveculotte/ svinekam med det hele fra slagter, mulighed for tilkøb af sandwich til tur. Der er tekøkken og køleskab i hytte.

Pristilbud ved 20 personer er 708 kr per person med det hele.

Tilmelding senest den 1. marts, pga reservation, til Peter Larsen. Mobil 20143570

Program:

 Fredag d. 19 : Ankomst kan ske fra kl 14.0

                        Køretur i området kl 15.30

                         Spisning kl 19.00 ” Rødhusgryde”

Lørdag d. 20:   Køretur kl 10.00 Hune/Blokhus på stranden

                         Spisning kl 18.30 Buffet

Ikke overnattende gæster kan deltage i spisning

Rødhusgryde 75 kr.

Buffet  198 kr..

Morgenmad 55 kr.

Det nye år

Vi har haft bestyrelsesmøde og fået set lidt på det nye år. Vi starter tilkørsel på søndag, Peter kontakter tilmeldte. Med hensyn til bladet, må man gerne betale kontingent i løbet af januar. Og med hensyn til aktiviteter, har vi 23 torsdage på banen, hvor man gerne må melde til, som tovholder og melde sig til Jørgen på mobil 20420256, gerne sms. Forslag er dressur, brugskørsel, topper, skovture, tømmertræk, marathon og agiliti.

Julehygge

Det blev en rigtig hyggeligt og meget "corona sprittet" sammenkomst til julehygge hos Åse og Ejgil. Vi fik serveret gløgg og æbleskiver, kaffe, kage og chokolade, der var noget til alle. Det er nu hyggeligt at få snakket lidt og få vendt det sidste nye og det nye til næste år. En stor tak til Åse og Ejgil, der havde pyntet op til os. Og en glædelig jul til alle og et godt og sikkert nytår.

Aktivitetskalender Thy Køre Selskab 2022

Den foreløbige aktivitetskalender.

Bestyrelsen

Bestyrelsen er nu konstitueret og Peter Larsen er formand, vi andre bevarede vores titler. Der bliver sendt mail ud en af de første dage med aktivitetskalender, kontingent osv

Tilkørsel

Man må gerne melde til tilkørsel hurtigst mulig og helst inden den 15. december. Vi starter d. 9. januar og kører alle søndage til og med d.27. feb, hvis det er ønsket. Man binder sig for 5 gange a 100 kr og betaler ved første kørsel. Tilmelding til Peter Larsen på mobil 20143570, gerne sms.

 

 

En stor tak til Anker for god indsats og varme linier.

Kontingent 2022

 Basismedlemskab :  500 kr,

tillægs medlemskab på samme adresse : 300 kr. 

Sparekassen thy reg : 9090      Konto:0001397184.

Husk at skrive navn på afsender. Vi har ikke mobilpay.

 

Thy Fælles Pløjning

Den 25. september, et dejligt vejr til Thy Fælles Pløjestævne. Der deltog 4 pløjere med heste og rigtig mange med traktorer i forskellige årgange. Vejret holdt sig til den gode side og der var rigtig mange besøgende, så det var dejligt. De kunne få sig en tur i hestevogn rundt på matriklen og det var der mange der benyttede sig af, så der er nok nogle heste der sover godt i nat. Og der var 3 ( 1/2) glade vindere.

generalforsamling

Vi havde generalforsamling udendørs på banen d. 27. Maj.

Der var pænt fremmøde, trods den noget anderledes form. Det var også en kort gennemgang, da vi jo ikke havde været i stand til at afholde så meget pga corona. Kontigentet har vi været fortsat med og skal vi ha nyt hus må vi tage det op på næste generalforsamling.

Bestyrelsen: Jørgen Christensen afløste Ejgil Sloth, Torben og Lajla modtog genvalgt, Mads Ole blev supleant, som revisorsupleant blev Hans-Ulrich.

Søren Kristensen har fået vandrepokalen.

Vi sender en stor tak til Ejgil for sin post i bestyrelsen og et hjertelig velkommen til de " nyansatte".

Der har været ønske om lidt betaling til den kusk man kører med på tur, derfor aftales forsøg med 30 kr / person på større ture.

Tur i Baun Plantage

Vi havde en god tur i Baun Plantage i går aftes, anført af Erik og Jesper. Vi var afsted med 3 store og 2 små heste, men det gik nu fint. Det er dejligt to af de nye unge medlemmer er så aktive.

Thy Fælles Pløjestævne

 

Den 28. blev der afviklet Thy Fællespløjning. Det blev en noget blandet fornøjelse hvad vejret angik, men alle var godt forberedt med regntøj og der var også god tilslutning med hensyn til tilskuere. Det var Leif Gravesen og hustru der lagde jord og bygninger til, så alle også kunne komme i læ og spise mad og drikke kaffe.

Foruden de mange traktorfolk, var der 7 hestepløjere og 3 hold kuske, som sørgede for at tilskuere kunne få en lille tur i hestevogn.

Der var mange gode sponsorer og fine gaver. Familien Gravesen fik en meget fin lille plov, som tak for ulejligheden og lån af jord.

Vinderne af hestepløjning blev Nr. 1 : Erling Larsen, MKS. Nr. 2 : Bjarne Kristensen, HKR og Nr. 3 : Calle Jonasen, ThKS

Jubilæumsdagen 40 år

Det blev en rigtig god dag. Der var 10 vogne, 19 heste med på tur gennem Thisted. Der var stor opmærksomhed, da vi holdt på Storetorv og mange var henne, at snakke med hestene. Alt gik roligt på turen og vi vendte tilbage til Thisted ridecenter, hvor de fleste fik tid til en kop kaffe og et stykke kage. Vi fik besøg af en fotograf og en rapporter fra Nordjyske og fik en god snak og nogle gode billeder, der kom i dagbladet om tirsdagen. Der var også mødt nogle (dog  alt for få ) op til at få en køretur, men dem der kom, var glade og tilfredse for en god tur i hestevogn. Efter fremvisningen, var det hjem og få lidt andet tøj på og så til fest i beboerhuset i Vang, hvor der var nogle, der havde haft tid til at pynte flot op. Så bød Anker velkommen og vi fik lidt / meget godt til ganen. Vi havde fundet et gammelt sanghæfte og Calle, Aksel, Povl og Knud stod for vise ord og underholdning.Så var der kaffe og dejlig kage og slik i rigelige mængder og Ejgils " kone nummer to" sørgede så godt for at der var fyldt op og ryddet væk. Det var en dejlig dag i alle henseender.

Tømmertræk og brugskørselsstævne.

 

Den 3. august fik vi afviklet såvel et dobbelt Brugskørselscup stævne og et dobbelt tømmertrækstævne. Der var 10 udøvende deltagere, nogle deltog i begge dele. ellers var vi 36 deltagende i arrangementet, som blev en rigtig god og hyggelig dag, med gode heste.

Dagens vindere blev

Tømmertræk ; 1. Erling Larsen, 2. John Sørensen og 3. Anker Johansen.

Brugskørsel : 1. Gennemkørsel 1. Kis Grønkjær, 2. Torben Lützhøft og 3. Bodil Sørensen .       2. gennemkørsel). 1. Kis Grønkjær, 2. Bodil Sørensen og 3. Torben Lützhøft.                          Kis og Verner fik vandrepokalen brugskørselafdelingen for henholdsvis heste og ponyklassen.

Der blev sponsoreret af Nordvestfoder i Vestervig, Tømmergården i Hurup,Nordvestjysk traktor Service i Hurup og Land og fritid i Thisted og Stagstrup.

Tak til alle for en god dag med godt humør.

Ferietur på Søgård

Thy Køreselskab har i denne weekend haft deres årlige sommerferietur. I år havde vi lejet os ind hos Søgaard Naturferie i Nors. Det er et fantastisk sted både for mennesker og dyr. Vi mødte ind fredag eftermiddag og fik os selv og hestene installeret. Fredag aften var der fællesspisning hvor 23 personer deltog. Lørdag startede med fælles morgenmad for de der overnattede på gården plus lidt flere. Kl. 10 var samtlige heste og ponyer spændt for vognene og klar til at køre en dejlig tur på 21 km i skøn natur og skov. De 19 heste/ponyer var fordelt på 13 ekvipager og der var 31 personer med på turen. Frokosten blev indtaget halvvejs på turen, hvor både dyr og mennesker fik et velfortjent hvil. Lørdag aften var der fællesspisning igen og der deltog 33 personer. Søndag morgen sluttede vi af med fælles morgenmad igen og derefter gik turen hjem. En rigtig dejlig weekend med en masse skønne mennesker.

Mai-Britt Jensen

Tilkørsel og kontingent

KONTINGENT

Og så er der kontingent for næste år. Deadline 4. januar ( uden girokort er det let at glemme)
Enkelt medlemskab 500 kr.
Tillægsmedlemskab på samme adresse 300 kr
Sparekassen Thy
Reg nr. : 9090
Konto nr. : 0001397184

Nye medlemskaber : henvendelse Lis Prehn mobil : 60215802

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.