invitation 11/10-20

Midtjysk kørerselskab indbyder til åbent pløjestævne.

 

Søndag D. 11-10 2020 afholdes  fælles pløjestævne med veteran traktorerne   på Sdr. Vosborg tæt ved Ndr. Vosborg

Vi har igen i år været så heldige at har fået lov til at låne Ca. 10 HA. Af Thingstrup  Maskinstation  Med de regler der er for markdrift i dag er det ikke nogen selvfølge.

Der er kaffe fra kl. 9.00 og vi begynder at pløje kl. 10.00

Man er meget velkommen til at tage en madpakke med selv, eller bestille en burger plus øl/vand til en pris på 50,00 kr /person. Det vil ikke være muligt at købe noget mad på dagen på grund af corona.   Jorden er i den lette ende, så der er næsten alle muligheder for at komme og deltage.

Pris for at deltage er 200.00 / spand dog for medlemmer af MKS er prisen 150,00

Tilmelding til

Erling Larsen :  21838123  brusenvej5@gmail.com

Kurt Pedersen: 20640453 fjordheste@pedersen.mail.dk

Senest D. 2-10 2020

 

Adressen er   Lillelundvej  1 7570 Vemb   

Med venlig hilsen

Pløjeudvalget i MKS.

Info om fælles pløjestævne

Thy Fælles Pløjestævne er i år aflyst. Men Thy Lu afholder dog alligevel selv et stævne. det er den 27/9 Hos

Peter Geertsen

. Se mere På Thy LU Facebook side

Invitation

 

Jysk mesterskab i pløjning
Slesvigske Køreselskab inviterer til Jysk mesterskab i pløjning lørdag den 17. oktober på adressen:
Allerupvej 1, 6520 Toftlund.
Det vil glæde os at se alle jyske heste-pløjere til en hyggelig pløjedag, hvor vi afvikler både Jysk mesterskab
samt Sønderjysk mesterskab i pløjning.
Stævnet er et åbent stævne, så pløjere fra Fyn og Sjælland er også velkomne, men kan dog ikke deltage i de
to mesterskaber.
Program:
Kl. 8.30 morgenkaffe + lodtrækning
Kl. 10.00 Pløjning. Alle pløjere er klar på deres agre.
Kl. 12.30 Frokost
Kl. 13.30 Pløjning. Alle pløjere er klar på deres agre.
Kl. 16.00 Kaffe + præmieoverrækkelse
Deltagerpris 400 kr.
dækker pløjning, morgenkaffe, frokost samt eftermiddagskaffe.
Tilmelding senest den 3. oktober
til Arne Hansen, tlf. 22 10 42 49
Vi håber på at se jer til en hyggelig pløjedag i det sønderjyske.
Venlig hilsen
Pløjeudvalget under Slesvigske Køreselskab

Løvfaldstur

Der bliver kørt Løvfaldstur den 20. Sep. Vi mødes på banen kl 9.30 og er køreklar kl 10. Denne gang er det med selvforplejning, da vi stadig skal tage hensyn til corona. Der er tilmelding senest den 17. sep til Anker.

Tur i Baun Plantage

Vi havde en god tur i Baun Plantage i går aftes, anført af Erik og Jesper. Vi var afsted med 3 store og 2 små heste, men det gik nu fint. Det er dejligt to af de nye unge medlemmer er så aktive.

Jakketilbud

Inge`s tilbud om at skaffe jakker med logo. Nu er trykkeren kommet tilbage fra ferie, så er der interesse for jakker ? det kan blive i softshell og minimum er 5 stk til bestilling. Ved interesse skaffes en prøvejakke. Kontakt venligst Inge. Tilbudet står åbent ugen ud.

Foto er blikfang .

OBS OBS

Det er jo en noget svær tid, især for folk i byerne. Vi vil for en ordens skyld meddele, at alt er aflyst og indstillet indtil videre, det er jo såvel lovmæssigt, som af hensyn til hinanden. Jeg lægger aktiviteter op så snart vi må og det er helbredsmæssigt sikkert. Håber alle er ved godt helbred og kan holde humøret.

2020

Håber alle er kommet godt ind i det nye år. Vi starter op nu den 12. januar med tilkørsel i Thisted sportsrideklub. Vil man deltage, bedes man rette henvendelse til Anker Johansen på mobil 23440075. 

Ønskes medlemskab kontakt Lis Prehn på 60215802

Kontigent : enkeltmedlemskab koster 500 kr. 

Tillægsmedlemskab på samme adresse koster 300 kr.

Betales på 

Sparekassen Thy

Reg : 9090

Konto : 0001397184

 

Vi glæder os til en ny sæson.

Aktivitetsplan 2020

Tjek planen en gang imellem, selvom jeg skriver hvis der er ændringer.

Så fik vi holdt en dejlig hyggedag hos Pia Og Henrik. Det blev ikke til køretur pga vejret, men så fik vi et par timer mere med socialt samvær indenfor med kaffe, kage, glögg og æbleskiver. 30 var mødt op til dette arrangement og en stor tak til Pia og Henrik for husly.

generalforsamling

Generalforsamlingen blev afviklet på bedste måde. 33 medlemmer var mødt op. Anker, undertegnede, Jørgen, Ejvind og Birger blev genvalgt til deres respektive poster. Mange gode forslag kom på bordet til det nye år, det var rigtig dejligt. Så nu skal der arbejdes på den nye aktivitetsplan og I hører så snart den er parat. En lille ændring blev på tillægsmedlemskab, det steg til 300 kr. afgjort ved afstemning.

Thy Fælles Pløjestævne

 

Den 28. blev der afviklet Thy Fællespløjning. Det blev en noget blandet fornøjelse hvad vejret angik, men alle var godt forberedt med regntøj og der var også god tilslutning med hensyn til tilskuere. Det var Leif Gravesen og hustru der lagde jord og bygninger til, så alle også kunne komme i læ og spise mad og drikke kaffe.

Foruden de mange traktorfolk, var der 7 hestepløjere og 3 hold kuske, som sørgede for at tilskuere kunne få en lille tur i hestevogn.

Der var mange gode sponsorer og fine gaver. Familien Gravesen fik en meget fin lille plov, som tak for ulejligheden og lån af jord.

Vinderne af hestepløjning blev Nr. 1 : Erling Larsen, MKS. Nr. 2 : Bjarne Kristensen, HKR og Nr. 3 : Calle Jonasen, ThKS

Jubilæumsdagen 40 år

Det blev en rigtig god dag. Der var 10 vogne, 19 heste med på tur gennem Thisted. Der var stor opmærksomhed, da vi holdt på Storetorv og mange var henne, at snakke med hestene. Alt gik roligt på turen og vi vendte tilbage til Thisted ridecenter, hvor de fleste fik tid til en kop kaffe og et stykke kage. Vi fik besøg af en fotograf og en rapporter fra Nordjyske og fik en god snak og nogle gode billeder, der kom i dagbladet om tirsdagen. Der var også mødt nogle (dog  alt for få ) op til at få en køretur, men dem der kom, var glade og tilfredse for en god tur i hestevogn. Efter fremvisningen, var det hjem og få lidt andet tøj på og så til fest i beboerhuset i Vang, hvor der var nogle, der havde haft tid til at pynte flot op. Så bød Anker velkommen og vi fik lidt / meget godt til ganen. Vi havde fundet et gammelt sanghæfte og Calle, Aksel, Povl og Knud stod for vise ord og underholdning.Så var der kaffe og dejlig kage og slik i rigelige mængder og Ejgils " kone nummer to" sørgede så godt for at der var fyldt op og ryddet væk. Det var en dejlig dag i alle henseender.

Tømmertræk og brugskørselsstævne.

 

Den 3. august fik vi afviklet såvel et dobbelt Brugskørselscup stævne og et dobbelt tømmertrækstævne. Der var 10 udøvende deltagere, nogle deltog i begge dele. ellers var vi 36 deltagende i arrangementet, som blev en rigtig god og hyggelig dag, med gode heste.

Dagens vindere blev

Tømmertræk ; 1. Erling Larsen, 2. John Sørensen og 3. Anker Johansen.

Brugskørsel : 1. Gennemkørsel 1. Kis Grønkjær, 2. Torben Lützhøft og 3. Bodil Sørensen .       2. gennemkørsel). 1. Kis Grønkjær, 2. Bodil Sørensen og 3. Torben Lützhøft.                          Kis og Verner fik vandrepokalen brugskørselafdelingen for henholdsvis heste og ponyklassen.

Der blev sponsoreret af Nordvestfoder i Vestervig, Tømmergården i Hurup,Nordvestjysk traktor Service i Hurup og Land og fritid i Thisted og Stagstrup.

Tak til alle for en god dag med godt humør.

Ferietur på Søgård

Thy Køreselskab har i denne weekend haft deres årlige sommerferietur. I år havde vi lejet os ind hos Søgaard Naturferie i Nors. Det er et fantastisk sted både for mennesker og dyr. Vi mødte ind fredag eftermiddag og fik os selv og hestene installeret. Fredag aften var der fællesspisning hvor 23 personer deltog. Lørdag startede med fælles morgenmad for de der overnattede på gården plus lidt flere. Kl. 10 var samtlige heste og ponyer spændt for vognene og klar til at køre en dejlig tur på 21 km i skøn natur og skov. De 19 heste/ponyer var fordelt på 13 ekvipager og der var 31 personer med på turen. Frokosten blev indtaget halvvejs på turen, hvor både dyr og mennesker fik et velfortjent hvil. Lørdag aften var der fællesspisning igen og der deltog 33 personer. Søndag morgen sluttede vi af med fælles morgenmad igen og derefter gik turen hjem. En rigtig dejlig weekend med en masse skønne mennesker.

Mai-Britt Jensen

Aktiviteter 2019

Hvis der er medlemmer, der brænder for en aktivitet for hest og kusk, er man mere end velkommen til, at tage tråden og blive tovholde for en " gruppe" eller aktivitet på banen. Vi vil støtte op så meget vi kan. Dressur, topper, tømmer , brugskørsel osv. Jeg tænker, at finde en dag til Agiliti. Vi fortsætter med at ha fællesdag onsdage kl 19.00, når banen starter officielt op.

Hestevognskørsel

 Skovture, bryllupper, konfirmationer, m. m.

Der er mulighed for mod betaling at komme ud at køre med hestevogn. Herunder kommer navne, adresser og tlf. nr:

Peter Larsen, Tømmerbyvej 210, 7742 Vesløs, tlf. 20143570

Anker Johansen, Havlandsvej 6, Østerild, 7700 Thisted tlf. 23440075

Erik Helleberg, Australiavænget 1B, 7700 Thisted, tlf. 24845202

Calle Jonasen, Tingstrupvej 125, 7700 Thisted, tlf. 40422513

Torben Lützhøft, Ginnerupvej 15, 7760 Hurup, 

http://www.thymors-hestevogne.dk

mobil 21738181eller mobil 24415070 

Anders Lynggaard, Stadionvej 35, 7990 Ø. Assels, tlf.61392847

Tilkørsel og kontingent

KONTINGENT

Og så er der kontingent for næste år. Deadline 4. januar ( uden girokort er det let at glemme)
Enkelt medlemskab 500 kr.
Tillægsmedlemskab på samme adresse 300 kr
Sparekassen Thy
Reg nr. : 9090
Konto nr. : 0001397184

Nye medlemskaber : henvendelse Lis Prehn mobil : 60215802

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.