Trec kørsels stævne

MKS afholder Trec- kørsel den 29 Marts hos Grethe og Kurt Pedersen.

Topcup Uglkær

Grethe og Kurt Pedersen inviterer til Tvis den 14 April.

Et godt tilbud kommer sjældent alene. Peter Larsen har indhentet et godt tilbud til interesserede, nemlig en tur til Polen den 7 - 10 juni. Vi skal besøge 2 vognfabrikker, en sadelmager samt et stutteri,- om muligt med køreheste og hvis tiden tillader det, en guidet tur i Poznan. Der er et men, for vi skal give forhåndstilmelding senest den 11 Februar, da der er rift om indkvarteringer og der er reserveret et godt hotel til os. Tilmelding til Peter Larsen 20143570 og der er info om køreplan samt priser på

Program polentur

Køreprogram

polentur

Priser.

Vi har været til et hyggeligt og konstruktivt fællesmøde med HKR, MKS og VK d. 17. Januar. Her talte vi om, hvordan vi kan opnå et bedre samarbejde foreningerne imellem og benytte, nyde godt af og lade os inspirere af hinandens kunnen og hvordan vi kan give vores fælles interesse videre og inspirere andre til at bruge deres heste til kørsel og herved tiltrække nye medlemmer. Der blev lagt vægt på, at vi er velkommen til at besøge hinanden, med eller uden hest, til diverse arrangementer. Vi vil forsøge at reklamere mere for alles arrangementer, men hold også selv øje. Måske skal vi også hive hinanden med og lave noget samkørsel fremover. Aktuelt er slået 2 tilbud om kursus op på siden. Banebyg og Driving.

Så er der et godt Februar tilbud. Vi inviterer til foredrag af Gitte fra " Gittes kuskeskole" og skal høre om seletøjets historie og se et bredt udvalg af seler og vi sørger for kaffe og kage. Det er den 22 februar kl 19.00 - 21.00 , koste 50 kr og vil foregå Østerild Byvej 7, 7700 Thisted. Tilmelding en nødvendighed, senest den 18. til Lis Prehn 60215802, gerne sms. Alle velkomne. ( så længe plads haves😉)

Driving kursus[5814]

Banebyggerkursus forhindringsbaner VK 2018

Arbejdshestensdag/EM pløjning - EM Tømmerkørsel.

Titlen på et arrangement som 4 foreninger i Jylland Thy Køre Selskab, Himmerlands Køre- Og Rideforening, Østjysk Køre Selskab og Østjysk Køre Selskab er blevet enig om at stable på benene på Nørre Vosborg i weekenden den 25. & 26. august 2018.

Tiden er til at melde sig til hjælper til Arbejdshestens Dag. Der vil blive orienteringsmøde på Birken d. 11/3-18 kl 13.30.

Tilmeldingsfrist 26/2-18 til Erling : brusenvej5@gmail.com

Så kom vi så småt i gang med tilkørsel. Der var mødt 14 frem i dag og tre heste, der var i hal for første gang, Det tog de rigtig fint alle tre, så vi må se om det bliver vogn næste gang. Efter træningen fik vi kaffe og brød og en hyggelig snak.

Aktivitetskalender for 2018[378]