Velkommen til min Gæstebog

Kære venner og nysgerrige ! Stort velkommen til min nye Gæstebog som er Spamsikker med **REGISTRERING AF BRUGERS IP-ADRESSE**, der kun vil være synlig for mig til registrering af Spam samt en anmeldelse til myndighederne. Jeg glæder mig til en venlig hilsen fra Dig - Mvh. Sven... Welcome to my Guestbook which is Spam Safe with **REGISTRATION OF USER'S IP-ADDRESS**, which only will be visible for me for the registration of Spam if necessary, and notification to the authorities for further action. I'm looking forward to a friendly greeting from You.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Poul Benzon, d. 10-07-2017
Tak Svend for din flotte hjemmeside :) Tak for oplysninger om rigtig olie Veteran HD
E-mail:
Skrevet af Kevin Byrnes, d. 16-06-2017
Wonderful article! We are linking to this great post on our website. Keep up the good writing.
E-mail:
Skrevet af Lone, d. 08-03-2017
Hold da op du er aktiv på din side :). Tak for kigget :-)
E-mail:
Skrevet af Tom Nicolaisen, d. 16-03-2014
Hej Svend jeg fandt din hjemmeside ved at søge på Rådvad skole. Jeg syntes det er en god hjemmeside du har som vækker mange minder. Jeg kan huske dig fra at når jeg var nede hos Ib og anne i Hjortekær sammen med min far (Søren Nicolaisen) Min far kørte også de grønne busser. Jeg er født i 1971 så det er kun få ting jeg kan huske men jeg kan sagtens huske dig og dine motorcykler. Jeg kan også huske når jeg kørte med min far i de grønne busser hvordan jeg sad oppe på kassen foran i bussen. (super tid). Efter at have at kigget på dine billeder fandt jeg ud af at jeg har boet i huset ved siden af din søn i Eremitageparken. Jeg kender også poul Birk og jeg ser ham stadig da jeg er gode venner med hans børn. så det er en meget lille verden vi lever i. Lidt om mig selv. Jeg er født i Rådvad i 1971 af Anita Nicolaisen. min kone er også født i Rådvad i 1972 så vi er nogle rigtige Rådvadèr. Jeg køre også selv Motorcykel og har gjort det i mange år. Jeg kommer stadig meget i hjortkær da jeg har familie der stadig bor der. Jeg solgte mit rækkehus i Eremitageparken for 7 år siden hvor efter jeg flyttede til Ålsgårde. Du må hilse din søn fra mig du kan bare sige at det var ham der kørte taxa så tror jeg han kan huske mig. De venligste hilsner Tom Nicolaisen.
E-mail:
Skrevet af jan nilsson, d. 08-02-2014
sidder her og holder pause,finder din side og vil sende en hilsen fra mc-camp sydhavsøerne facebook
E-mail:
Skrevet af Bent Abildgaard, d. 12-01-2014
Hej Sven det er en meget fin hjemmeside og sjovt at læse. Du skriver at du arbejdede under Eli og vil blot nævne at det var mig der hentede Eli ned til SAB og det kom mig tilgode da jeg kom hjem i 91 da det var igennem en af hans bekendte jeg fik job som driftsleder i Københavns Vandforsyning. Bor også i 2860 Søborg, hej
E-mail:
Skrevet af Jena Poulsen, d. 06-01-2014
Hej Sven
Dejlig hjemmeside med mange fine billeder.
Skrevet af palle ericksen, d. 03-01-2014
hej Sven! meget flot/interesant hjemmeside. :)
Skrevet af Pelle Velin, d. 12-11-2013
Har du ditt hus kvar ?
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Eli Damberg, d. 06-11-2013
Daw Sven! Fin og interessant hjemmeside.
Du kommenterede billede med mig på Harley på FB (ALLE DER HAR ARBEJDET I GRØNLAND) Du kan se mere om mit liv og motorcyklerne på min hjemmeside. mvh. Eli.
E-mail:
Skrevet af Knut, d. 03-10-2013
Har lige kigget på Nostalgi billeder. Herligt og en herlig tid.
Vi havde det sgu godt den gang. Nu er vi blevet gamle, men staidgvæk "unge" inden i.
Hilsen fra en ven Knut (valnød)
Skrevet af John Hollænder, d. 24-07-2013
Hej Svend.

Super fin og "prof" hjemmeside. Jeg ser mig lidt omkring på siderne.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af CHRISTA NIELSEN, d. 07-05-2013
HEJSA :0)

TAK FOR KIKKET HER PÅ DIN FLOTTE SIDE.

SENDER LIGE EN SOMMERHILSEN.
HERFRA MIN SIDE.
Skrevet af Jan Faurschou, d. 14-04-2013
Hej Svend.
Så din HDer på Facebook rider og gik vider til din hjemmeside, køre selv MCer, så at du har været på Thule, det har jeg også i næsten 9 år og så bor du i Søborg, lidt sjovt for der bor min kærste og kommer der tit.
Fin side.
M.V.H. Jan Faurschou
E-mail:
Skrevet af Helle , d. 20-03-2013
Hej Svend, det er godt nok en interessant hjemmeside, der står mange gode ting. Jeg går selv op i motorcykler, sidst havde jeg en dragstar 1100 fra 06. Jeg har også haft en gl. Triumph fra 64. Alt dette er sat til side for børn og et Scotte pillefyr fra Bioeksperten.dk, så det kan lige blev plads til en familie ferie til Gardasøen:-)

Hilsen en forbi passerende
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

13.02 | 10:39

Kære Bente... Lyder da spændende. Du skal være velkommen til at kopiere og indsætte Ottos spændende livshistorie i Jeres slægtshistorie. Hygge fra Sven

...
12.02 | 13:37

Otto er min fætter som jeg ikke har set i mange år. Otto,s liv er efter det læste ualmindelig dramatisk. Ville gerne indsætte historien i vores slægtshistorie !

...
13.12 | 09:33

Kære Helle og Finn .. Ja, det er længe siden, men en rigtig god tid at tænke tilbage på. Håber I har det godt og passer på hinanden. Knuser med hygge.

...
12.12 | 20:41

Hej Sven, idag kom Finn og jeg til at snakke om 222 og vores unge år på Højløkken, med Faxe dåser i badebassinnet. 😃 Jeg har nydt din hjemmeside og billeder.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE