Blandede billeder fra De Kanariske Øer

Min gamle ven Birger Vallys, her på hans restaurant "La Bodega København", han ejede i 1980erne, i Puerto Rico på Gran Canaria. Birger boede (sikkert endnu) i hans villa i Arguineguin hvor vi ofte var sammen, ligesom jeg ofte kørte med ham til Las Palmas på indkøb til Bodegaen, samt en god frokost på en bar et sted derinde. Mægtig hyggelig gut der senere blev gift med Helle fra Roskilde.

En af mange solskinsdage på Gran Canaria, hvor maverne blev luftet, her ved en pøl et sted i Patalavaca.

Her sidder Lisa i Las Palmas på Gran Canaria og spiser frugt i massevis. Helt utroligt så man kan smage at frugten er solmodnet her og ikke modnet i kasserne på vej til Danmark.

Og her får Soldrengen sig en kølig pilsner et sted i Kanarieverdenen.

Her står jeg sammen med John, som drev baren "Dannebrog" i Arguineguin på Gran Canaria. John har tidligere drevet et værtshus på Istedgade i København, hvor Lisas far Per leverede øl til fra Tuborg.

Her er min Lisa, en solrig dag på een eller anden Kanarisk ø .

Her er min Lisa et sted på Fuerteventura

Her står Lisa i een af mange huler der er i klipperne rundt omkring på De Kanariske øer. Huler som går ind i klipperne og i fortiden blev brugt som bolig.

Her sidder Lisa og jeg og slapper lidt af på en bænk i Palmitosparken på Gran Canaria.

Her har min Lisa fået en pind i øret, foran hotellet i Puerto de la Cruz.

Her er Sonja, Finn og jeg bænket ved et barbord et sted derude ... Herlige venner vi nød timerne med.

Et flotkig ned over Puerto de la Cruz på Tenerife.

Her er vi i en vinkælder, hvor vi i bar overstadighed købte noget fin vin, der senere viste sig at være totalt udrikkelig, sikkert fordi procenten var alt for lav. Man skal jo gerne op i mindst 13-14% for at vinen bliver lidt rund i smagen (min ringe mening).

Her er Lisa i samme vinkælder, omringet af udrikkelig vin.

Her står Lisa med hånden fuld ...... Oprindelig var De Kanariske øer beboet af Guancherne, der var indvandret fra Nordafrika. Efter Spaniens erobring af øgruppen ca. år 1400 er dette folk udslettet. Denne figur er til minde om disse oprindelige beboere. Guancherne havde deres eget sprog, "Guanche". Men derudover havde folket udviklet deres eget fløjtesprog, til brug i bjergene. Dette specielle fløjtesprog bruges stadig af hyrder på La Gomera.

Her sidder vi med Sonja og Finn og nyder lidt god mad, på en restaurant i Puerto de la Cruz på Tenerife.

Og her sidder Finn, Lisa, Sonja og jeg og nyder livet under en rigtig god middag på en restaurant et sted på Tenerife

Her sidder Lisa i en park i Puerto de la Cruz, med elefanter i baggrunden, klippet ud af buske !

Her sitter jeg og lufter kufferten i solen på Fuerteventura, som Lisa og jeg gæstede i 6 uger. Det vil nu sige, at vi sejlede til Gran Canaria i de 2 uger, fordi vi ikke syntes der skete nok på Fuerteventura.

Her tager Lisa en slapper i sengen på hotellet på Fuerteventura

Her er et lille galleri, vi besøgte mens vi kørte rundt på øen.

Her står jeg foran en "Kroager" (Eilif Kroager stiftede Nordisk Bustrafik der blev til Tjæreborg Rejser og Sterling Airways) sten, ved et træningscenter på Lanzarote. Vi kunne ikke få lov til at komme ind på centret og i det hele taget skuffede Lanzarote gevaldigt. Vi havde regnet med at blive på øen nogle dage, men allerede første dag sagde vi hotellet op igen. Vi fandt hurtigt havnen og skibet, tilbage til Fuerteventura.

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder manuelt.   Så kan Du nå både at læse og kigge.Billeder fra De Kanariske Øer. 
(klik på billede for tekst)
-
Her en en samling blandede billeder fra Gran Canaria, Tenerife og fra Fuerteventura, godt blandet, som jeg gennem tiderne har besøgt både alene mange gange og rigtig mange gange med min dejlige kone Lisa.

Hurraa,  jeg fandt nogle billeder fra hist og her ....


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.11 | 21:46

And I have never experienced any problems myself

...
28.11 | 21:43

There are no problems dear Laila.., My site is secured through the company I have the website uploaded in... I've never heard of any crashes there. Take care

...
18.10 | 21:46

Enjoyed reading about your upbringing. I was a little concerned because I have a "Red Alert" that says your site is Not Secure so was afraid to stay longeer

...
20.01 | 14:17

Hej Sven, kig engang herind www.per-anne.dk find ferieture i menuen og Grønland 1989
Mvh. Per Skjødt, søn af den kolde smed

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE