Blandede billeder fra De Kanariske Øer

Her sidder Lisa i Las Palmas på Gran Canaria og spiser frugt i massevis. Helt utroligt så man kan smage at frugten er solmodnet her og ikke modnet i kasserne på vej til Danmark.

Og her får Soldrengen sig en kølig pilsner et sted i Kanarieverdenen.

Her står Lisa i een af mange huler der er i klipperne rundt omkring på De Kanariske øer. Huler som går ind i klipperne og i fortiden blev brugt som bolig.

Her sidder Lisa og jeg og slapper lidt af på en bænk i Palmitosparken på Gran Canaria.

Her står Lisa med hånden fuld ...... Oprindelig var De Kanariske øer beboet af Guancherne, der var indvandret fra Nordafrika. Efter Spaniens erobring af øgruppen ca. år 1400 er dette folk udslettet. Denne figur er til minde om disse oprindelige beboere. Guancherne havde deres eget sprog, "Guanche". Men derudover havde folket udviklet deres eget fløjtesprog, til brug i bjergene. Dette specielle fløjtesprog bruges stadig af hyrder på La Gomera.

Her er et lille galleri, vi besøgte mens vi kørte rundt på øen.

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder manuelt.   Så kan Du nå både at læse og kigge.Billeder fra De Kanariske Øer. 
(klik på billede for tekst)
-
Her en en samling blandede billeder fra Gran Canaria, Tenerife og fra Fuerteventura, godt blandet, som jeg gennem tiderne har besøgt både alene mange gange og rigtig mange gange med min dejlige kone Lisa.

Hurraa,  jeg fandt nogle billeder fra hist og her ....


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.05 | 14:55

Hej Jenskarl... Ikke efter hvad jeg kan huske. Eli var Superintendent, Torben Kristensen var nr. 2 og Erik Lisner var Crewchief som jeg var på havneværkstedet

...
17.05 | 10:11

var der en på værkstedet som skrev workorder ud ved navn BENT var han der da du var der

...
23.04 | 17:33

Har sendt Dig en Email Allan

...
22.04 | 19:00

Sven- til Du og Lisa..Far din storebror gik bort 18/7-20 efter lang tids lungebetændelse,mor herefter18/11 -20 pga kræft i 12år...savner Jer Allan Hansen

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE