Blandede billeder fra De Kanariske Øer

Min gamle ven Birger Vallys, her på hans restaurant "La Bodega København", han ejede i 1980erne, i Puerto Rico på Gran Canaria. Birger boede (sikkert endnu) i hans villa i Arguineguin hvor vi ofte var sammen, ligesom jeg ofte kørte med ham til Las Palmas på indkøb til Bodegaen, samt en god frokost på en bar et sted derinde. Mægtig hyggelig gut der senere blev gift med Helle fra Roskilde.

En af mange solskinsdage på Gran Canaria, hvor maverne blev luftet, her ved en pøl et sted i Patalavaca.

Her sidder Lisa i Las Palmas på Gran Canaria og spiser frugt i massevis. Helt utroligt så man kan smage at frugten er solmodnet her og ikke modnet i kasserne på vej til Danmark.

Og her får Soldrengen sig en kølig pilsner et sted i Kanarieverdenen.

Her står jeg sammen med John, som drev baren "Dannebrog" i Arguineguin på Gran Canaria. John har tidligere drevet et værtshus på Istedgade i København, hvor Lisas far Per leverede øl til fra Tuborg.

Her er min Lisa, en solrig dag på een eller anden Kanarisk ø .

Her er min Lisa et sted på Fuerteventura

Et kig ud over stranden med det store Atlanterhav derude ...

Ved havnen i Puerto Rico, hvor der gennem årene er åbnet mange butikker og lavet parkerings muligheder.

Her står Lisa i een af mange huler der er i klipperne rundt omkring på De Kanariske øer. Huler som går ind i klipperne og i fortiden blev brugt som bolig.

Her sidder Lisa og jeg og slapper lidt af på en bænk i Palmitosparken på Gran Canaria.

Fra Palmitosparken på Gran Canaria

Lisa dypper i en pøl et sted i Kanarievarmen. Kan ikke huske hvilket hotel da vi har besøgt så mange forskellige. Men vandet var lunt og øllet koldt, så hvad betyder hotellets navn ?

Udsigt fra hotellet i Puerto de la Cruz på Tenerife, hvor vi boede da vi besøgte Sonja og Finn som vi kendte fra Mallorca.

Her har min Lisa fået en pind i øret, foran hotellet i Puerto de la Cruz.

Her står Lisa og jeg sammen med Sonja på een eller anden trappe i een eller anden tropisk have hvor Finn synes vi skulle fotograferes.

Her er Sonja, Finn og jeg bænket ved et barbord et sted derude ... Herlige venner vi nød timerne med.

Et flotkig ned over Puerto de la Cruz på Tenerife.

Her er vi i en vinkælder, hvor vi i bar overstadighed købte noget fin vin, der senere viste sig at være totalt udrikkelig, sikkert fordi procenten var alt for lav. Man skal jo gerne op i mindst 13-14% for at vinen bliver lidt rund i smagen (min ringe mening).

Her er Lisa i samme vinkælder, omringet af udrikkelig vin.

Her står Lisa med hånden fuld ...... Oprindelig var De Kanariske øer beboet af Guancherne, der var indvandret fra Nordafrika. Efter Spaniens erobring af øgruppen ca. år 1400 er dette folk udslettet. Denne figur er til minde om disse oprindelige beboere. Guancherne havde deres eget sprog, "Guanche". Men derudover havde folket udviklet deres eget fløjtesprog, til brug i bjergene. Dette specielle fløjtesprog bruges stadig af hyrder på La Gomera.

Her sidder vi med Sonja og Finn og nyder lidt god mad, på en restaurant i Puerto de la Cruz på Tenerife.

Og her sidder Finn, Lisa, Sonja og jeg og nyder livet under en rigtig god middag på en restaurant et sted på Tenerife

Her sidder Lisa i en park i Puerto de la Cruz, med elefanter i baggrunden, klippet ud af buske !

Her er vi til delfinshow i Puerto de la Cruz

Delfiner i spring

Her suser træneren afsted på vandski efter et par delfiner

Her sitter jeg og lufter kufferten i solen på Fuerteventura, som Lisa og jeg gæstede i 6 uger. Det vil nu sige, at vi sejlede til Gran Canaria i de 2 uger, fordi vi ikke syntes der skete nok på Fuerteventura.

Her tager Lisa en slapper i sengen på hotellet på Fuerteventura

Her sidder jeg med Søren og Per. Et par friske gutter vi mødte på Fuerteventura og fik en snak eller to med, til musikken af nogle øller.

Her er et lille galleri, vi besøgte mens vi kørte rundt på øen.

Her står jeg foran en "Kroager" (Eilif Kroager stiftede Nordisk Bustrafik der blev til Tjæreborg Rejser og Sterling Airways) sten, ved et træningscenter på Lanzarote. Vi kunne ikke få lov til at komme ind på centret og i det hele taget skuffede Lanzarote gevaldigt. Vi havde regnet med at blive på øen nogle dage, men allerede første dag sagde vi hotellet op igen. Vi fandt hurtigt havnen og skibet, tilbage til Fuerteventura.

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder manuelt.   Så kan Du nå både at læse og kigge.Billeder fra De Kanariske Øer. 
(klik på billede for tekst)
-
Her en en samling blandede billeder fra Gran Canaria, Tenerife og fra Fuerteventura, godt blandet, som jeg gennem tiderne har besøgt både alene mange gange og rigtig mange gange med min dejlige kone Lisa.

Hurraa,  jeg fandt nogle billeder fra hist og her ....


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.09 | 02:07

Hejsa. Jeg vil høre om du kendte min far, Poul Larsen. Han var fællestillidsmand,deroppe i 70erne samt 80erne. Hvis du har billeder!h christina

...
13.02 | 10:39

Kære Bente... Lyder da spændende. Du skal være velkommen til at kopiere og indsætte Ottos spændende livshistorie i Jeres slægtshistorie. Hygge fra Sven

...
12.02 | 13:37

Otto er min fætter som jeg ikke har set i mange år. Otto,s liv er efter det læste ualmindelig dramatisk. Ville gerne indsætte historien i vores slægtshistorie !

...
15.05 | 11:02

Thank You Leila, hope You have enjoyed it. I think too You've already seen that my story is also written in English... Take care

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE