Fotos fra Malaysisk Borneo og Singapore

Gadebillede fra Singapore. Der er ikke så meget at fortælle om byen i sig selv, bortset fra den travlhed der var stortset døgnet rundt i gaderne.

Bybillede fra Kuching, Malaysisk Borneo.

Udsigten fra hotelværelset i Kuching, Borneo.

Bybillede fra Kuching.

Gadebillede fra den pæne del af Kuching.

Ventetid i Kuching lufthavn.

Et par fiiisk i Singapore lufthavn. 40-50 cm Guldfiskene kan man da få øje på, ikk ?

Singapore Lufthavn hvor man blev mødt af blomster overalt.

Singapore Lufthavn.

Mere blomsterhav i Singapore Lufthavn.

Flere blomster i Verdens reneste lufthavn .

Dronning Lisamin sammen med en grinebider.

En Harley-Davidson Hummer i Singapore Lufthavn.

Chinatown i Singapore. En meget hektisk bydel hvor mennesker og godtfolk strømmer rundt og ......

Chinatown i Singapore.

Mere Chinatown i Singapore. En hektisk bydel med mange kulørte mennesker og butikker med alt og mere til.

Hej ! Her står jeg ved en katteskulptur på pladsen lige foran vores hotel i Kuching, "Cat-city", Malaysisk Borneo.

Kuching - "Cat-city" - her er een af mange skulpturer af "bydyrene".

Og endnu en kat, der på det nærmeste har hellig status i Kuching.

Een af flere vandveje i Singapore.

Ham selv i 767eren mellem Singapore og Borneo

Udsigt inden vi lander i Borneo

Lisamin foran statuen til ære for Kattene, der bliver sat højt her i Kuching, Cat-city.

Fra et marked i Kuching, Borneo.

Mere marked i Kuching, Borneo.

En enkelt tropisk plante.

Fantastiske blomster og planter i regnskoven.

Et lille kig i regnskoven

Fra den Kinesiske del af Kuching.

Mere Chinatown i Kuching, Malaysisk Borneo.

Byport i Kuching.

Er Brudepar vi lige mødte til deres fotosession.

På den anden side af floden overfor vores hotel, lå denne mystikerbygning.

En kommunalansat tager sig en hviler.

Lisamin sammen med rengøringsdamen.

Ja, aner ikke hvad det er, men det lå overfor vores hotel i Kuching. Måske det var derfra at der kom bønner ved 5-tiden om eftermiddagen, hvem ved ?

Min Lisa foran en butik med lidt af alt og alt af lidt.

Fra den gamle bydel i Kuching, Borneo.

Nede ved floden, lå dette fængsel fra fordums tider da Englænderne styrede heromkring.

Ja, naturen kan .......

Fra en tur i Orangutanparken. Meget opreklameret, men noget af en skuffelse, for denne trætte "sag" og en unge i træerne var hvad vi fik at se den dag. Noget af en lang næse for os, skal jeg huske at fortælle. Skulle vores vej falde forbi Borneo en anden gang, vil vi jo nok forberede os bedre end blot stole på "Top Tours" reklamer. Men, Men, rejsen var jo også lige en fix idé uden de helt store forberedelser. Men pyt, vi hyggede da gevaldigt.

En Orangutan unge i træet.

Vi fik et laaangt foredrag om at vi var utrolig heldige, fordi lige præcis i dag var der Orangutanbesøg for første gang i over en måned. Løgn og latin. Det var den samme historie man fortalte hver dag til gæsterne, fik vi at vide af andre der havde været der før. BlaBla til turisterne der nok ikke køber de mange historier om at lige præcis de er heldige i dette opreklamerede show.

Lisamin i regnskoven i Orangutanperken.

Og her er den gamle på udkig efter orangutan´er.

Aner ikke hvad jeg har taget billede af her, men det må have været vældig interessant.

Sommerfugl

Et enkelt vandløb i regnskoven ved Orangutan parken.

En ryddet sti i Orangutan parken.

En nydelig dame på en hængebro et sted derude i regnskoven. Der er ikke ødslet med pladsen når man skal forbi hinanden, så hold bare fast i det solide gelænder !!

Een af mange fantastiske udsigter over en dal i Sarrawak, Borneo.

Piger fra Ibanstammen i de ceremonielle dragter.

En lille ny Ibankriger tager ved lære af bedstefar.

Fra byen hvor vores chauffør David var opvokset i et "longhouse".

Et "Longhouse" i Sarawak, hvor der bor mange familier. Et meget sjovt tiltag her er, at selvom det ser meget primitivt ud, kræver loven at der er moderne toiletfaciliteter som i enhver anden by. Så flere steder i disse langhuse er der, omend sparsomt, ved at blive moderne.

Her bliver der tørret korn i landsbyen hvor David var opvokset.

Fra det gamle "Longhouse" i regnskoven.

Og lige et kig mere i landsbyen i skoven.

Fra en større opvisning af danse på Damien Beach Resort i Malaysisk Borneo.

Og her sitter min Lisa og jeg, efter ihærdigt at prøve at danse med. Mægtig sjovt forresten - ihvertfald kiggede de en del på den store 125 kilos nordbo med 46-fødder når han "svævede" graciøst hen over dansegulvet.

Mere dansetrup på Damien Beach Resort.

Udsigt fra en bro nær Kuching.

Fra et eller andet shoppingcenter, hvor butikkerne var i overflod og tilbød alt og intet til alle og enhver.

En lille pause på een eller anden havnebro et eller andet sted i Kuching. Puha, varmen var nu lidt trykkende til tider.

Nydelig blomst !

Bybillede fra Singapore, som vi gæstede 2 gange på rejsen. Hektisk by skal jeg huske at sige.

Fra et af mange butikspaladser i Singapore, hvor man uden problemer nemt kunne fare vild mellem alle tilbuddene på hylderne. ikke umiddelbart billige indkøb her, men hvis man kiggede godt efter, kunne man nu godt gøre et kup her. Lisa og jeg købte et par løbesko her for 400,- Kr parret, som nemt koster 16-1700,- i Danmark. Så nu er det bare om også at begynde at bruge dem herhjemme. Tøhø !

Singapore Lufthavn.

Her sitter den gamle og fylder sig på grådig vis med spisepinde i Singapores Lufthavn. Det var en rigtig, rigtig spændende mad vi fandt dér, mens vi ventede på at komme ud på de 13 timers flyvning hjem til Utterslev og omegn, efter en på mange måder anderledes ferie med utrolig mange indtryk og anderledes mennesker på vor vej.

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder manuelt.   Så kan Du nå både at læse og kigge.Vores tur til Malaysisk Borneo og Singapore.

Efter en længere pause med rejser, finder vi endelig tid til at se om der måtte findes en hurtig afgang et eller andet sted hen, hvor vi kan finde lidt usædvanlige oplevelser, efter et meget hektisk år der ikke har levnet megen tid til andet end at være ret aktiv med at ....... ja, alt muligt andet.

Vi finder rejsebureauret Toptours i Helsingør, der umiddelbart ser ud til at kunne levere en rigtig god og spændende tur, uden vi selv skal ind og "justere" som vi plejer.

Vores fly mod Singapore letter planmæssigt fra Kastrup og vi har set frem til turen med Singapore Airlines.  Det er et af verdens absolut bedste og sikreste flyselskaber. Vi får nogle rigtig gode pladser med god plads til benene og rigeligt til siderne.  Der er fjernsyn/filmskærm ved alle sæder og der er et hav af film at vælge imellem på den forestående 12-timers tur til Singapore.

Vi får sovet lidt når vi ikke betjenes at personalet der bare er der hele tiden for at opfylde passagernes ønsker.  Så vores rejse er startet over al forventning og tilfredshed.

Men efter ankomsten går der meget skævt, da der er formange Hansener og Larsener med til hotellet.  Vi havde set frem til at få vores værelse når vi ankom kl. 730 på hotellet, hvilket næsten alle nyankomne også får, bare IKKE den der rejser med Toptours.  NæNæ, det har Toptours ikke arrangeret, så vi kan først få værelset ved middagstid, 5 timer efter ankomst. 

Utrolig dårligt af Toptour !!  Det er da helt iorden at rejsen skal sælges billigt, men den kan også blive for billig.  Det mindste de kunne have gjort, var ihvertfald at give deres kunder et valg - Nemlig enten at rejse billigst muligt eller tilbyde at man kunne betale ekstra og få værelset ved ankomst.  Nej, intet bliver oplyst og så må man stå dér og næsten falde i søvn stående eller prøve at sove lidt på bænkene i foieren. Fannemig ikke nemt eller behageligt, så det var den første dag der lige røg i vasken pga. dårlig planlægning af Toptour.

Ved ikke om vi er heldige, men "allerede" kl. 1030 får vi vores værelse og suser op og prøver at få en lille lur. Men først venter vi yderligere en halv time på gangen, fordi værelset ikke er rengjort.

Endelig i seng og falder i søvn. Men efter en halv time banker det hårdt på døren og vi bliver spurgt om vi hedder Hansen ? JaJa og i seng igen.  !0 minutter efter banker det igen og "hedder I Hansen ??" . Der blev jeg fandme knotten og og skældte tumpen ud så vedkommende IKKE kommer tilbage mens vi er der.

Nå, så kunne vi jo lige så godt blive oppe.  Tænkte lige på vores ventetid i receptionen, da vi sad og nikkede.  Lige pludselig ser jeg et par kendte ansigter. Ja, hvorfor ikke ?  Det er alligevel et stykke tid siden vi har set hinanden sidst, for er det ikke Liselotte og Jan (også kaldet Magnus fra min læretid i Lyngby Motor) ?  Der bliver trykket hænder og delt et par kram ud og vi får en god snak.

Søde Liselotte og Magnus er på samme tur som vi, blot et par dage tidligere, så de skal videre til Borneo i morgen, men til samme hotel som vi, så vi ses jo senere og aftaler at vi skal hygge til et måltid mad eller to.

Det bliver til nogle gode dage i Singapore med butikskiggeri og vandreture rundt mellen de mægtige højhuse og indkøbscentrene.  Men klogeligt køber vi ikke ind, men vil vente til Kuching der skulle være billigere og vi har jo også et par dage i Singapore på hjemturen til nødshopping, hvis det var noget ?

Herfra vil jeg lade underteksterne på billederne fortælle, for ikke at gentage mig selv unødigt meget.  Há en god medrejse i billederne, håber Du hygger Dig undervejs ................ 

                        
Mange hilsener fra     Lisa & Sven

.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.10 | 01:19

My email: sven-hansen@live.dk

...
08.10 | 01:18

Hi Michael
IF I should to be convinced to sell, the price would be $ 18,000 which is normal in Denmark, due to our high taxes. A NEW Harley costs $ 95-115000

...
07.10 | 01:30

Hello I’d like to buy your motorcycle and I am actually from Chicago IL. My cell is 708 area code 821-3181

...
26.08 | 15:07

Kære Claus
Jeg kan anbefale Facebooksiden "Thule Air Base - past and present". En facebookside med 5300 medlemmer, så måske dér er en chance.. God vind med det.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE