Forskellige fotos af Nordlys

Nordlys 1

Nordlys 7

Nordlys 8

Nordlys 10

Bare flot !

Nordlys

Bare flot

Nordlys

Nordlys

Nordlys

Nordlys over Tysfjorden i Norge

Nordlys over Tromsø i Norge

Og her et et flot Nordlys fotograferet ved vejrstationen ved Kellyville små 15 kilometer fra Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord) i Grønland.

Min gamle ven Lars, tidligere Supervisor på Greenland-Contractors værkstedet på basen sidst i 1980erne, har sendt dette foto af Nordlys ved Kangerlussuaq.

Og her et billede til fra Lars Jensen (tidligere Søndre Strømfjord) der nu bor i British Columbia, Canada.

Nordlys over Danmark onsdag aften den 15. februar 2012. Foto G.Jesper Grønne.

Her er et flot Nordlys og billedet er taget i Matrs 2011 ved Sisimiut (Ved rævehulerne). Byens Danske navn er Holsteinsborg.

Hej, her kommer lidt nordlys fundet på nettet .........

Jeg har selv været så utrolig heldig at se Nordlyset flere gange mens jeg arbejdede på USA-basen i Søndre Strømfjord, mens det kun skete een gang svagt på Thulebasen over den sydlige nattehimmel.

Om vinteren kan man være heldig (utrolig heldig) at se Nordlyset på den nordlige nattehimmel ved midnatstide i Danmark, men det er meget, meget sjældent. Men opgiv ikke, for det sker rent faktisk og oftest i Januar-Februar, hvor jeg selv har været heldig at opleve det.  Svagt, ja, men det var der.

Held og lykke med at fange det derude .....

Desværre har jeg aldrig selv haft lejlighed til at tage billeder af fænomenet, men jeg har fundet disse billeder forskellige steder på nettet så Du kan nyde synet her.  Ligeså har jeg fået et par stykker tilsendt fra gode venner.

Sven

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.09 | 02:07

Hejsa. Jeg vil høre om du kendte min far, Poul Larsen. Han var fællestillidsmand,deroppe i 70erne samt 80erne. Hvis du har billeder!h christina

...
13.02 | 10:39

Kære Bente... Lyder da spændende. Du skal være velkommen til at kopiere og indsætte Ottos spændende livshistorie i Jeres slægtshistorie. Hygge fra Sven

...
12.02 | 13:37

Otto er min fætter som jeg ikke har set i mange år. Otto,s liv er efter det læste ualmindelig dramatisk. Ville gerne indsætte historien i vores slægtshistorie !

...
15.05 | 11:02

Thank You Leila, hope You have enjoyed it. I think too You've already seen that my story is also written in English... Take care

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE