Fotos fra Thuletræf i Lundeborg

Lige et foto fra Thule Airbase 1988, da vi stiftede en afdeling af Harley-Davidson Club Denmark på basen. Om ikke andet, så for lige at få en gyldig grund til at drikke igennem - igen ! Det er fra venstre jeg selv, POW og Holmes

Og her er vi så igen ved Thuletræffet i Lundeborg - Juni 2009 - igen fra venstre Jeg selv, POW (Torben Vindt) og Holmes (Per Holm Nielsen) her 21 år efter det første foto blev taget på Thule Airbase 1988

Udsigt fra hytten jeg boede i, under Thuletræffet i Lundeborg 2009. Her er det udsigten med Lundeborg havn i det fjerne.

Det lille trætte ansigt tilhører Lone Tornbjerg (Nielsen) der sidder ved siden af Tommy Vester med siden til ved Thuletræffet i Lundeborg 2010.

Her er det Holmes der spejder efter en ny øl.

Et lille vue ud over Thuleforsamlingen.

Og endnu et.

Den evig glade Tommy

Og her Hanne Maler med Søs i baggrunden.

Lundeborg Hotel og Cafe tæt ved havnen. Her fik jeg mig en dejlig platte med Cola til Lørdag middag. Her ville jeg gerne have boet under Thuletræffet i 2009, men der var fuldt booket en måned før. Ærgeligt ! MEN-MEN - her i 2010 var jeg tidlig ude og fik mig et værelse med en blød seng.

Gårdhaven ved Lundeborg Hotel. Jeg prøvede en måned før i 2009, at få et værelse her. Umuligt, men da jeg spiste frokost her, var der 3 værelser ledige. Der var nogle af Thulefolkene der havde bestilt og ikke kommet uden af have meldt afbud. SIMPELTHEN FOR DÅRLIGT !!! Han var godt nok muggen, Hotelværten. Det forstår man da ikke, vel ?? Det kan virkelig anbefales som overnatning, hvis Din vej falder forbi Lundeborg.

Thuletræf 2010 - Her sidder Per "Holmes" sammen med Torben "Pow" og Ove Gerner i restauranten på "Lundeborg Hotel og Cafe" og venter på frokosten, vi indtog til lidt øl og vand, inden vi gik på havnen og blandede os med de fremmødte Thulefolk.

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder manuelt.   Så kan Du nå både at læse og kigge.


Her er et par hurtige billeder fra Thuletræffet i Lundeborg  Maj 2009 og i 2010.  

Læs mere her.. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.11 | 21:46

And I have never experienced any problems myself

...
28.11 | 21:43

There are no problems dear Laila.., My site is secured through the company I have the website uploaded in... I've never heard of any crashes there. Take care

...
18.10 | 21:46

Enjoyed reading about your upbringing. I was a little concerned because I have a "Red Alert" that says your site is Not Secure so was afraid to stay longeer

...
20.01 | 14:17

Hej Sven, kig engang herind www.per-anne.dk find ferieture i menuen og Grønland 1989
Mvh. Per Skjødt, søn af den kolde smed

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE