Billeder fra årene der formede

Frisk og helt ny Lilleprut i kravlegården på terrassen ved huset i Hjortekær

Omkring 3 år gammel verdensborger med seler og det hele.

Cirka 5 år gammel med kanin ved Mormor og Morfars hus på Tårnbyhøj Alle 8 i Kastrup, Tårnby på Amager.

7-8 år gammel i Dyrehaven ved Hjortekær

Der var engang et pasfoto med nydeligt vandkæmmet hår. Sikke fin man var !

8-9 år gammel på rejse i Norge, her sammen med min dejlige søster Lizzie, der ses i halv figur her ved siden af mig.

11 år og finskytte i haven i Hjortekær.

Viking på 12 år sammen med min gode kammerat Preben Sillemann, der sammen med hans søster Birthe og forældre boede på Hjortekærsbakken i Hjortekær.

12 år gammel og Ulveunge i KFUM med oppakning til en uge i Spejderlejr.

13 år og her med en meget tam allike der gerne holdt til tæt ved huset i Hjortekær.

Ligeledes 13 år og rastløs.

13 år og ved at blive noget småfed da hygge og mad stod højest på ønskesedlen.

14 år og ude af skolen. Kort efter skolen flyttede jeg til Haderslev. Boede på Vanlingevej og arbejdede på en BP tankstation for at prøve noget nyt. Nysgerrig som altid.

15 år og hjemme igen ved Mors madgryder, efter mit lille "eventyr" i Haderslev. Man kan da næsten ikke se at jeg er godt oppustet og vejer 118 kg, vel ? VEL !!!

17 år og nede i vægt. Flot fyr med Glib hårcremes pomadehår, nappavest og Spanske hæle på skoene. Her til fest hos min Supersøster Lizzie i København.

20 år og her på Rekrutskolen i Fredericia på Bülows Kaserne i November 1970. Sjov tid, selvom det nu ikke lige var det der stod højest på ønskelisten.

Efter 3 måneders sergentskole i HMAK på Bülows Kaserne (med Oversergent Tommy "Scarface" Hansen som lærer) og fagskole på Artillerivejen i København, blev jeg 21 år og Sergent i Hærens Materielkommando, med tjenestested Farum Kaserne, som "værkfører" på Smedeværkstedet i bygning 19, hvor jeg sluttede i August 1972 som 22årig. Min nærmeste chef var Premierløjtnant Leif Johansen og Kaptajn Runefelt "regerede" på hovedværkstedet. "Under" mig var 2 menige, Preben Reib og Kjeld Hansen plus civile Egon Gildberg

Maj 89 - på vej mod 39 somre. Løftede lidt jern i træningscentret de år på USA-baserne i Grønland, så der kom lidt bobler på overarmene, så man kú løfte glassene.

1992 og 42. Nu ved ganske godt helbred igen, nu jeg var kommet godt igennem de mange kemoterapi behandlinger, for at nedkæmpe den Akutte Leukæmi, jeg reddede mig i sensommeren 89. Fint vægttab på ca. 37 kilo, men "kuren" kan nu ikke anbefales, da der også er visse sideeffekter af temmelig ubehagelig art at kæmpe med undervejs. Og da jeg nu var heldig at slippe igennem nåleøjet med livet i behold, vil jeg vove at sige jeg ikke vil have undværet de "skrappe" oplevelser undervejs, som ændrer lidt på livssynet

Sådan rundt regnet 47 år gammel og stadset op til narrestreger et sted derude.

Nytårsaften 2000 og på vej mod 51 år

51 år og på mit cykelværksted i Valby, jeg havde en kort periode til den rette køber kom og jeg kunne få lidt overskud på den handel.

54 og uden tvivl ingen mangel på kalorier i diæten. Til forskel fra årgang 1989, er træningen mere eller mindre glemt og man har løftet lidt glas og bestik istedet, så der kommer bobler omkring og i navlehøjde istedet for på armene, nu vi skriver sommeren 2004 hvor billedet er taget. Nå, men som Regnelærer Lebech altid sagde: "Faktorenes orden er ligegyldig". Der må jeg klart give ham ret !

Og de 61 år er nået...

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder manuelt.   Så kan Du nå både at læse og kigge.Lidt fotos fra årene der formede .......

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.10 | 01:19

My email: sven-hansen@live.dk

...
08.10 | 01:18

Hi Michael
IF I should to be convinced to sell, the price would be $ 18,000 which is normal in Denmark, due to our high taxes. A NEW Harley costs $ 95-115000

...
07.10 | 01:30

Hello I’d like to buy your motorcycle and I am actually from Chicago IL. My cell is 708 area code 821-3181

...
26.08 | 15:07

Kære Claus
Jeg kan anbefale Facebooksiden "Thule Air Base - past and present". En facebookside med 5300 medlemmer, så måske dér er en chance.. God vind med det.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE