Fotos fra Thailand

Maven er i Thailand og nyder livet i en pøl et sted.

Min Lisa stråler på hotellet. Er hun ikke daaajlig ?

Lidt udsigt fra hotellet i Bangkok.

En 3 meter høj Buddha i et tempel i Bangkok

En Budha holder øje med Dig og holder Din vej ren.

Tempeltur i Bangkok

Den liggenge Buddha er 23 meter lang og så høj ved hovedet, at ørene stikker op gennem taget, fordi man startede med at bygge huset ved fodenden (der må virkelig have været ingeniører på dengang).

Et par handlende på floden i Bangkok.

Et sted på Bangkoks flodløb.

Mere flodmiljø fra Bangkoks vandveje. Rigtig stor oplevelse at futte rundt i lokalmiljøet og kigge fra vandsiden hvordan livet gik sin gang i de små samfund.

Fra et af flere slangeshows. Her i Samutprakarn Crocodilefarm udenfor Bangkok. Her er "højt" gitter til manegen. Ikke noget der bruges alle steder.

En 5-meters dille er en der kalder på lidt respekt i omgiveæserne.

Slangerne tappes først for gift efter hvert show.

Den almindelige trafik i Bangkoks gader giver ikke alt for frisk luft.

Lisa ved een af mange handlende i Bangkoks gader. Her fik Lisa ekstra opmærksomhed af de små handlende, fordi mange af dem var døvsstumme og da Lisa har været døvetolk engang, kunne de fint "snakke" sammen, hvilket gav endog meget lave priser foruden en god snak.

Og hvad med en ny hat ?

Her sitter jeg og nyder tilværelsen ved een af mange luderbarer i Bangkok.

Så er det ved at være fodringstid for dillerne.

Her bliver Lisamin overgået af en elefant ved et show. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Her sitter Vito og kæler med en spindende Bengalsk tiger, der har en pels så blød som en kattekilling. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Lisa har lige fundet et sted at sidde og hvile fødderne. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Her er lige 4 papegøjer. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Og her er jeg med 3 af dem. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Dronningen tager en rundtur med den lokale taxa. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.ATERING 2016..

Og her kan vi begge se det hele lidt fra oven. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Her sidder Lisa og jeg i skyggen et sted.

Grunden til jeg griner er at gutten her lige har besørget på bænken vi sidder på. Så jeg skal da bare væk NU !! OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Flot skue, ikke ?

Så er det tid for lidt afkøling et sted derude.

Her har Lisa fået sig endnu en ny ven. Lisa var hel solgt og det var minifanten også, for den var næsten ikke til at slippe af med igen. Den rendte efter Lisa indtil den blev lokket tilbage af dyrepasseren. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Og hjemme igen fra Thailand med hovedet fuldt af stor oplevelser. Tænker allerede på ny tur til Thailand, man aldrig kan få nok af.

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder  manuelt.    Så kan Du nå både at læse og kigge.Her er fotos fra Lisas og mine 2 ture til Thailand. Første gang kun til Bangkok i 2 uger og senere til Jomtien og Pattaya samt en uge på øen Koh Chang, ialt i 7 uger. Dejlige ture der kalder på gentagelse.
Jeg var også i 1987 een uge i Bangkok, som afslutning på min 5-måneders Jordomrejse.
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.10 | 01:19

My email: sven-hansen@live.dk

...
08.10 | 01:18

Hi Michael
IF I should to be convinced to sell, the price would be $ 18,000 which is normal in Denmark, due to our high taxes. A NEW Harley costs $ 95-115000

...
07.10 | 01:30

Hello I’d like to buy your motorcycle and I am actually from Chicago IL. My cell is 708 area code 821-3181

...
26.08 | 15:07

Kære Claus
Jeg kan anbefale Facebooksiden "Thule Air Base - past and present". En facebookside med 5300 medlemmer, så måske dér er en chance.. God vind med det.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE