Tigerens år

Lidt Kinating om årstallene hvor både Lisa og jeg er født:

.

Tigerens tegn.   F.eks hvis Du er født i 1950 og 1962 Februar til Februar, med lidt skiftende datoer, så er Du født i Tigerens år.  (Se også linket nederst på siden)

Tigeren er født i modets tegn. Tigeren er en karismatisk skikkelse og er som regel urokkelig i sine synspunkter. Tigeren er viljestærk og beslutsom og begiver sig ud i de fleste gøremål med en utrolig energi og entusiasme og er meget vågen og hurtigopfattende. Tigerens tanker er hele tiden i bevægelse. Tigeren er original i sin tænkning og har næsten altid en overflod af nye ideer eller er fuld af entusiasme for et nyt projekt eller en ny plan.

Tigeren elsker udfordringer og holder af at blive involveret i alt der har spændende udsigter, eller som appellerer til fantasien. Tigeren er villig til at tage chancer og kan ikke lide at være bundet, hverken af konventioner eller af andres påbud. Tigeren kan lide at være fri til at handle, som den ønsker og vil mindst en gang i sit liv lade hånt om alle sikkerhedsforanstaltninger og gøre de ting, der passer ham.

Tigeren er imidlertid noget rastløs af natur. Selv om den ofte er villig til at begive sig helhjertet ind i et projekt, kan dens umiddelbare entusiasme hurtigt dale, hvis den får øje på noget mere interessant. Tigeren kan også være ret impulsiv og der vil være lejligheder i dens liv, hvor han vil handler på måder, som han senere fortryder. Hvis tigeren tænkte tingene igennem eller holdt ved sine forskellige forehavender, ville han helt sikkert nyde større succes end ellers.

Heldigvis har tigeren held med de fleste af sine forehavender, men hvis ting ikke falder ud, som han havde håbet, kan han få nogle alvorlige anfald af nedtrykthed, som det ofte vil tage ham lang tid at komme sig over. Hans liv består tit af en række opture og nedture.

Ikke desto mindre er tigeren meget tilpasningsdygtig. Han er eventyrlysten af ånd og bliver sjældent det samme sted særligt længe. I sine unge år er det sandsynligt, at han prøver kræfter med mange forskellige job, og han vil også skifte bopæl tit.

Tigeren er meget ærlig og åben i sine udvekslinger med andre. Han hader enhver form for hykleri eller falskhed. Han er også kendt for at være meget ligefrem og tøver ikke med at sige sin mening. Han kan til tider være meget oprørsk, særligt mod en hver form for smålig autoritet og selv om dette kan bringe tigeren i konflikt med andre, er han aldrig den, der viger tilbage fra en diskussion eller undlader at kæmpe for det han tror på.

Tigeren er den fødte leder og kan uvægerligt nå til toppen af sin valgte profession. Han bryder sig imidlertid ikke om noget, der er alt for bureaukratisk eller detaljeret, og han kan heller ikke lide at adlyde ordrer. Han kan være stædig og hårdnakket, og igennem hele sit liv vil han gerne fastholde en vis grad af uafhængighed i sine handlinger og kun stå til ansvar over for sig selv. Han kan lide at betragte alle sine præstationer som resultater af egne anstrengelser og vil som regel kun bede om hjælp fra andre, hvis han ikke kan undgå det.

Ironisk nok kan tigeren på trods af sin selvtillid og sine lederevner være ubeslutsom og vil ofte udskyde en vigtig beslutning til det allersidste øjeblik. Han kan også være meget følsom over for kritik.

Tigeren er meget optaget af sit omdømme og af det indtryk, han gerne vil gøre. Han fører sig frem med en ånd af værdighed og autoritet og nyder at være i centrum. Han er meget dygtig til at tiltrække opmærksomhed til såvel sig selv som til de sager, han støtter.

Tigeren gifter sig ofte i en ung alder og vil opdage, at han passer bedst sammen med mennesker født i grisens, hundens, hestens og gedens tegn. Han kan også komme godt ud af det med rotten, kaninen og hanen, men vil finde oksen og slangen lidt for stille og alvorlige efter hans smag, og han vil også blive meget irriteret over abens ret drilagtige og spørgelystne facon. Tigeren vil også have svært ved at komme overens med en anden tiger eller en drage – begge partnere vil ønske at dominere forholdet og kan have svært ved at gå på kompromis selv i de mindste anliggender.

Den kvindelige tiger er livlig, åndrig og en fremragende værtinde til fester. Hun er som regel meget tiltrækkende og er meget omhyggelig med sit udseende. Hun kan også være en meget hengiven moder og selv om hun tror på, at børnene skal have deres frihed, er hun stadig en fremragende læremester og vil sørge for, at børnene bliver opdraget godt og ikke mangler noget. Lige som sit mandlige modstykke har hun mange interesser og holder af at have tilstrækkeligt med uafhængighed og frihed til at gøre de ting, hun gerne vil. Hun er også meget omsorgsfuld og gavmild af natur.

Tigeren har mange prisværdige egenskaber. Han er ærlig, modig og ofte en kilde til inspiration for andre. Under forudsætning af at han kan tøjle de vildeste udskejelser, der hører hans rastløse natur til, er han næsten sikker på at få et meget tilfredsstillende liv.

Sådan er det !   Det lyder jo hel fint og det er da super, at både min Lisa og jeg er født i Tigerens år. For vores vedkommende 1950 og 1962.  Det er Tigerens år med 12 års mellemrum.

Find Dit eget dyretegn på denne side:

www.kina-portal.dk/filosofi-religion/astrologi/12dyretegn.php


Der er også mange andre spændende ting at finde på denne hjemmeside..

Tigerens tegn.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.03 | 21:56

Test af link

...
13.02 | 10:39

Kære Bente... Lyder da spændende. Du skal være velkommen til at kopiere og indsætte Ottos spændende livshistorie i Jeres slægtshistorie. Hygge fra Sven

...
12.02 | 13:37

Otto er min fætter som jeg ikke har set i mange år. Otto,s liv er efter det læste ualmindelig dramatisk. Ville gerne indsætte historien i vores slægtshistorie !

...
13.12 | 09:33

Kære Helle og Finn .. Ja, det er længe siden, men en rigtig god tid at tænke tilbage på. Håber I har det godt og passer på hinanden. Knuser med hygge.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE