Billedsamling fra årene 1968 - 2012

Fest hos Ole Bülow i Holte i start-70erne. det er Knut, Jørgen Svendsen og Erik Saxling med ryggen til.

Samme fest hos Ole, her er det Kaj, jeg selv, Eric Saxling med ryggen til og min daværende superkone Gitte i den røde trøje.

Her er vi (MC 222 i Ballerup) undervejs til en ødegård, vi har lånt af Ballerup Kommune i 1976. Bussen havde jeg lånt af Jørgen Andersen, Ballerup Bybusser. Her sidder jeg med den små Ina ved min side og snakker med "Rise" (født med solbriller) og Bjørn "Guller" Vyk helt til højre.

Fra festen, vistnok vinteren 76-77, i Markaryd, Sverige. Jeg blev da vist lidt svimmel den aften.

Ina kunne da vist ikke lade mig være i fred. Så vi hyggede da lidt (visknok en masse) til hverdag og fest, både ude og hjemme. Her ved Markarydfesten.

Her afhentes den WLC jeg købte af Erik "Eifel" i Ballerup 1978. det er "Eifel" med skæg og ?? samt "Kawa"-Aage bagved.

Mine gamle venner Benny og Annie, fra MC-klubben 222 i Ballerup på Råmosegård hvor jeg var medlem fra foråret 1972 og omkring 10 år frem. Billedet er tilfældig fundt på nettet og jeg har ingen anelse om hvem der er fotografen, men håber jeg bli'r tilgivet for at have benyttet det her på siden.

Fra træf i Bankaryd, Sverige, i 1979

Fra træffet i Bankaryd 1979. Her er det Leif Perssons Sportster Trike.

Her er min HD Servicar, jeg her kørte på til træffet i Bankaryd 1979.

Mit telt og WLC ved Gotlandstræffet i 1980. Træffet endte i mere end skybrud. Og så havde tumpen her, selvfølgelig rejst teltet i en fordybning, hvor vandet steg så jeg kun lige lå "tørskoet" med alt mit happengut ovenpå mig ovenpå luftmadrassen. Det væltede ned konstant, så jeg nærmest svømmede hjem om Søndagen. Er det ikke daaaajligt at køre motorcykel ??

Start på fællestur om Lørdagen ved Gotlandstræffet i 1980.

Ved Gotlandstræffet i 1980, kom denne (så vidt jeg husker) Henderson på besøg. Dejlig cykel ! (Hvis jeg husker forkert mht. mærket, så send mig venligst det rette navn - tak)

Her er min WLC ved træffet i Karrebæksminde 1981.

Min gamle ven Krister Krüger fra Sverige, ved træffet i Karrebæksminde 1981. Krister var på den tid redaktør på "HD-Entusiasten" som var det Svenske HD-klubblad.

Sødeulla og Sigurd fra Korsør kom på denne skønhed til træffet i Karrebæksminde 1981.

Til træf i Furuvik, ved Gävle nord for Stockholm. Høhø, her røg jeg i armene på nogle Finner, der ville indvie mig i Saunaen lyksagligheder. Hold da op! Det var dælemig varmt når de først gik igang - flere Svenskere forlod saunaen men jeg holdt ud og var vistnok 10 kilo lettere af bar svederi. Men ret lækkert bagefter med det kolde gys i bruseren.

Furuvik ved Gävle nord for Stockholm i 1981.

Sidder pænt og stritter med figuren og den evige smøg i hånden til Midsommertræf på Gotland 1981. Det er da ikke kalorier der mangler i kosten, hva ?

Lidt af træfpladsen til Midsommertræffet, Gotland 1981. Et supertræf med godt vejr, en restaurant med god mad 100 meter væk og havet kun 50 meter væk (kan man forlange mere?). Det var Leif Persson og Co der arrangerede dette fine træf.

Ved Midsommertræffet på Gotland, besøgte vi "Cementa" (Leif Perssons job) i byen Slite og så det hele 120 meter oppe på fabrikkens tag.

Monica og Ib (002 i HDCofDK) ved træffet på Gotland 1981. Ib var også med helt fra starten og arbejdede med under grundlæggelsen af HDCofDK.

Svenne Martinsson fra Stockholm ta´r en cykeltur på træffet.

På vej til "Run to the Sun" træffet i Skelleffteå, ved polarcirklen i 1981. Det var en lang tur på WLCen, men den spandt fortrinligt hele vejen, lige på nær de sidste 20 kilometer i Sverige og turen hjem i Danmark. Bagkæden mistede smøringen, så kæden blev på det nærmeste svejst sammen i leddende.

Træfpladsen og klubhus ved "Run to the Sun" træffet i Skelleffteå i 1981.

Alle regn- og vejrguder havde rottet sig sammen og prøvede at vaske "Run to the Sun" træffet væk i Skelleffteå i 1981. Så der blev nok drukket mere end godt er.

Uff, Lørdag morgen i Skelleffteå - godt hærget af gårdsdagens regnvejrsdruk - med den første af dagens 60 smøger i kæften, til den vanlige morgenhoste for at få lungerne i gang igen.

Hos Lotta og Knut Jureen i Simlångsdalen på vej hjem fra træffet ved Polarcirklen.

Kædesmøringen svigtede så kæden på det nærmerste blev svejst sammen i leddene. 100 km i Sverige med Bergningskåren og så til Helsingør, hvor jeg fik banket kæden løs og kørt de sidste 40 kilometer hjem under stor støj og raslen.

Til Skånetræffet ved Saxtorp Motocrossbane

Ausbjørn og Sødekirsten fra Helsingør ved Skånetræffet på Saxtorp Motocross

Ib (002 i HDCDK) ved Skånetræffet på Saxtorp Motocross. Her sammen med hans dejlige dame Monica.

Fra Vildmarksträffen på Hallandsåsen i Sverige.

Irena Pavlicik tv. og ? ? ved Vildmarksträffen

Vildmarksträffen der regnede totalt væk, blev lavet om til "Fabriksträffen". Vi kørte ind på Knut Jureens fabrik og "Träffede" videre. Ikke flere fotos herfra, da kameraet fik vand.

Her er det Brigitte og Knut, med hans nyindkøbte FLH ved mit værksted i Hjortekær, så vidt jeg husker i start 80erne.

Her er mine gamle venner Knut (kaldet Valnød dengang) og bag Knut er det Peter ved Vejlesø i Holte.

Her står jeg sammen med Knut, på een af vore mange ture sammen ude på landevejene.

Her er Jørgen Hoff, ??, Knut og ?? ved et træf i Holstebro i 1979.

På vej til Dokkedaltræf i 1990

Tidlig færgefrokost på vej til Dokkedaltræf i 1990

Fællestur ved Dokkedal træffet i 1990

Til træf i Dokkedal i 1989.

Her er det "Slowrace" i Dokkedal 1990. For uindviede betyder det ganske enkelt at komme sidst over mållinien.

Fra Dokkedal træffet 1990. Her står jeg sammen med min gamle ven Knut Jureen fra Sverige. Og bare rolig, Knut tørstede bestemt heller ikke, så han blev også rasende klog som alle andre. HæHæ, han delte en flaske Whisky med min Lisa så der var sang på flåden den aften. Jeg var selvfølgelig tørstig nok til at søppe min egen flaske den aften.

Fra Dokkedal 1989

Min supersøn David var med i Dokkedal 1989 og fik sig en oplevelse og fik bællet sig nogle sodavand.

Ren hygge i eftermiddagssolen i Dokkedal 1989.

Fra et træf engang derude, hvor mange blev ekstra bøvlede i knolden.

Et klubmærke jeg fabrikerede på USA-basen ved Søndre Strømfjord i Grønland. Vi var er par stykker der så havde en gyldig grund til at sige skål (beklager gutter, men Jeres navne er gået i glemmebogen). Det samme lavede jeg på Thulebasen, hvor Per "Holmes", Torben "POW" og jeg ofte lige fandt tid til at dele noget gylden drik og fortælle lidt løgnhistorier til den der gad høre på dem .

Her sidder jeg (godt tynd efter kemoterapi) sammen med Knut (ikke så tynd) i Holte efteråret 1990.

Her står jeg ved min FXer ved "Toyrun" på Axeltorv i København i år 2000.

Harley "samling" på Københavns Rådhuspladset et eller andet år i forbindelse med et "Toy-run".

Fra Nostalgi-Träffen i Osby, Sverige, hvor kun medlemmer fra starten (over 25 år i klubben) af HDCS var indbudt. Det skal indskydes, at det IKKE var et HDCS-träf, men et helt privat arrangement for gamle medlemmer i klubben, så "gamle dage" kunne genopfriskes. Altså ren nostalgi.

Her er Lotta & Knut Jureen ved Nostalgi-träffet i Osby.

Fra Nostalgiträffet i Osby, Sverige.

Her sidder jeg og snakker med min gamle ven Ingvar ved Nostalgitræffet i Osby. Så vidt jeg husker, var det Ann-Kristin (Anki), Ingvars dejlige kone der tog billedet. Et mere privat klubtræf (ikke officielt i klubregi) i den Svenske klub, for at samle de helt gamle medlemmer fra klubbens start. Et rigtig godt nostalgimøde hvor mange gamle minder blev frisket op.

Og et sidste billede fra Nostalgiträffet i Osby, Sverige.

Jeg selv, Ingvar, Knut "Valnød" og Rolf "Dala" ved det sidste Grottträff i Jularp. Ved Grott träffen mødtes rigtig mange af de "gamle" fra tiden før, men desværre ikke nok til at træffet kunne fortsætte, meget ærgeligt. Alt for mange hyggetræf er stoppet til fordel for nye højtlarmende af slagsen. Eller også er vores ører ved at være for gamle så en hel generation er ved at slutte af, fordi pladsen er ved at være for lille til os - Hygge fra Sven .

Her er min gamle ven Peter Hansen (bedre kendt som "PH" i fordums tider - No. 3 i HDCDK) med hans Nimbus Kakkelovnsrør. Billedet er taget tæt ved byen McQuire i Wisconsin, USA, hvor Peter boede en længere periode, indtil foråret 2010 hvor han returnerede til Danmark og nu bor på i Vindeby på Lolland. Peter har tidligere været importør af både nye og brugte Harleyer i hans forretninger i København, Ballerup og Amager, hvis nogen ikke skulle vide det.

Her er Peter Hansen, af mange kendt som PH, på hans DuoGlide. Billedet er taget omkring 1990 i Polen.

Og her sidder Peter ved hans gode ven Marvins Street Rod ved et Carshow i Wisconsin hvor Peter bor. Foto er fra Maj 2011.

Min gamle ven Freddy Andersen fra Ballerup som jeg var kollega med indenfor busverdenen i HT og Busdanmark i en årerække. Fin fyr med let til grin og fest.

Her et billede fra Gullarboträffen i Sverige. Træffet holdes altid i anden weekend i Maj. Rigtig fint træf med fin stemning og der er også bymarked i Gullarbo samme weekend. Send mig en mail, så sender jeg Dig en vejbeskrivelse til stedet - Hyg fra Sven - Mailto: hilsen@live.dk

Forpladsen til Gullaboträffen 2011

Tom træfplads i Gullabo da jeg kom Fredag kl. 1400. Men der gik ikke længe før der dukkede flere op på pladsen til hygge.

Samme træfplads Lørdag formiddag

Lang gaffel - et genfærd fra svundne tider

Og lidt mere langt til forhjulet, faktisk et ganske flot cykel i Gullabo 2011

Træfstemning fra Gullabo 2011

Gullabo 2011

Gullabo 2011

Her er mine gamle venner Siv og Lasse ved Gullarboträffen i Sverige.

Gullabo 2011

Gullaboträffen 2011

Gullaboträffen 2011

Solnedgang over Øresundsbroen på hjemturen fra Gullaboträffen 2011

17. Maj 2011 er der HDCS-träff i Raftarp, Snogeholm. Her møder jeg som vanligt mine gamle dejlige venner Rose-Marie og Leo som jeg har kendt helt tilbage fra træftiden i Landskrona sidst i 1970erne. Altid dejligt at møde de gamle der holder ved i Harleyverdenen. På samme måde kommer de altid til Gullaboträffen den anden weekend i Maj. Som jeg selv, er de velnok "et levn fra fortiden" der bare altid dukker op og lige skal opleve et træf mere til musikken af en øl eller to.

Der kom mange allerede om Fredagen til "Førfesten" der efterhånden er blevet ret populær så man kan tage den med ro om Lørdagen.

Mere fra Snogeholm 2011

Lidt bål at varme sig ved om aftenen i Snogeholm, hvor det ikke var det varme vejr der holdt ved om Lørdagen til festen.

Lidt træfhygge i Raftarp, Snogeholm

Fra "koncertsalen" i Snogeholm

Så må der danses

Her er Distriktsformand Dan på dansegulvet.

En glad dansepige på gulvet i Snogelholm

Og her er kokken igang med at tilberede de 2 grillgrise med tilbehør.

Fra teltpladsen i Snogeholm hvor der var regnhygge, hvis ellers man synes om at være våd !!

Her holder min Panhead og venter ved villaen. Kørte forresten en tur til Sjöbo om Lørdagen for at finde en tankstation, så tøsen var klar til hjemturen Søndag morgen, hvor turen gik tidlig hjemad via Ystad.

Gu ved om Snogelholmträffen 2011 var et bilträff også? Der var 20-25 biler, men det er nu heller ikke superdejligt at køre 2-hjuler i pisseregnvejr. Overvejer seriøst at droppe træffene med bare den mindste udsigt til skybrud. Nå, men det var et rigtig godt træf her i Raftarp, Snogeholm, som klart er på ønskesedlen fremover.

Her er indgangen til Enuddeträffen på Øland, 8, 9 og 10. Juli 2011.

Mere fra indgangen til Enuddeträffen på Øland

Lidt fra teltpladsen på Enuddeträffen på Øland

Der var 2 telte for at rumme de mange træfdeltagere

Aftenstemning

Her sidder bla Jan fra Lund, een af de gamle i HDCS

Stemning og hygge på pladsen

Mange kloge ord blev byttet

Og Lars-Uno er krøbet i kilten og hygger på Skotsk

Almindelig træfhygge

Almindelig træfstemning den varme sommerdag

Her slappes af på behørig vis i sommervarmen, vi var heldige at kunne nyde på Enuddeträffen på Øland i 2011

Her er indgangen ved "Fyns Harley Meeting" sidst i Juli 2011 i Marslev. Desværre er der forsvundet billeder fra mit kamera fra træffet, men dette og de følgende 13 fotos er hvad der var tilbage til download. Ærgeligt, men jeg håber andre kan supplere og evt vil sende mig et par relevante billeder. På forhånd tak!

Et stemningsbillede fra udendørsbaren. Det er Jimmy fra Thy til venste. Han er sgu ligeså ølglad som jeg så vi delte ikke så lidt af denne livgivende drik.

Fra Fyns Harley Meeting 2011, hvor der kom 908 betalende gæster der delte 51 ankre øl plus alt det andet.

Fyns Harley Meeting 2011

Fra Fyns Harley Meeting 2011. Her tvillingerne Ib og Bo fra København, der begge har været med i klubben helt fra begyndelsen og delt rundhåndet ud af deres varme personligheder og altid rare væsen. (Har haft et lånt billede af brødrene fra de tidlige klubdage, men det blev forlangt fjernet 3. Aug 2011)

2 af 4 endeløse rækker Harleyer på pladsen hvor der kom 908 træfdeltagere.

Endnu en række Harleyer fra Fyns Harley Meeting i Marslev 2011

Forpladsen ved Fyns Harley Meeting 2011

Masser af Harleyer ved Fyns Harley Meeting 2011

Mere forplads ved Fyns Harley Meeting 2011

Teltene stod i hobetal og alt for tæt og man må da håbe på mere teltplads til næste år ved Fyns Harley Meeting. Flere brandveje var blokkerede af telte hele weekenden hvilket nok ikke var helt tilfredsstillende. Det må man da håbe bliver ændret ved de næste træfs på Fyn.

Endnu en række Harleyer ved Fyns Harley Meeting 2011. Et velafholdt og supergodt træf der bestemt er værd at reservere tiden til de næste år. Nu vil jeg se frem til Klubbens 35-Års Jubilæum d. 23. September i år, som Fynsdistriktet vil stå for. Det bliver rigtig god at se en masse gamle og nye medlemmer i klubben på dagen.

( HejHej! JEG SPURGTE OM LÅN AF FLERE BILLEDER FRA JUBILÆET OG JEG HAR FÅET HILSENER I OVERFLOD - TAKTAK OG DER KOMMER SNART FLERE NYE BILLEDER IND HER) Her fra HDCDKs 35-Års Jubilæum med bogudgivelse om klubben. Her er Forfatteren Jørgen Laurvig til venstre og 4 af os fra Klubbens start, her Jan Koch, Peter Hansen, Jørgen Hoff Olsen og jeg selv til højre. En super dag på Fyn hvor HDC-Fyn stod for arrangementet der bare var hel perfekt opsat. Flot Fyn !

NÆSTE BILLEDER ER FRA HDCofDK 35-ÅRS JUBILÆUM 23/9-2011. Her er 5 af de 7 grundlæggere af Harley-Davidson Club Denmark. Fra venstre ses: Ib Johansen, Flemming Thaysen, Peter Hansen, Jeg selv, Jan Koch og Jørgen Hoff Olsen. Desværre kom Brigitte og Knut ikke hvilket var superærgeligt på denne store dag. Billedet er venligt stillet til rådighed af Hans Christian Besendahl fra klubben.

Puha, så gamle de er og tager allerede en slapper efter at have stået op på scenen i flere minutter. Her stadigvæk Ib, Flemming, Peter, jeg selv, Jan og Jørgen på scenen ved 35-Års Jubilæet på Fyn. Dette foto er også fra Hans Christien Besendahl der er Distriktsjournalist i klubben. Tak skal Du have!

Peter Hansen sammen med Sigurd og Ulla der også har været med i klubben fra de helt tidlige dage og kender støvet på gangene.

Fra forpladsen hos HDC-Fyn der stod for arrangementet ved Harley-Davidson Club Denmark´s 35-Års Jubilæum

Der kom rigtig mange cykler til klubbens Jubilæum på Fyn. I løbet af eftermiddagen og til langt ud på natten, kom (hørte jeg) knap 400 til arrangementet som Fyns distriktet stod for og klarede med bravour.

Fra forpladsen, her er det Ib Johansen der også er een af de allerførste i klubben som var med fra Dag 1 den 23. September 1976

Stemningsbilleder fra klubbens 35-års Jubilæum der blev holdt på Fyn den 23. September 2011

Her er det Leif Persson fra Gotland, der også gæstede klubben Jubilæum.

Og her er Leif Persson i hyggesnak med tvillingerne Bo og Ib, der også har været med i klubben helt fra de tidlige dage og har sat mange fingeraftryk på klubbens historie.

Her er det Jørgen Hoff Olsen, der også var med den allerførste dag, 23. September 1976, da vi grundlagde Harley-Davidson Club Denmark.

Lidt svært at se, men det er Jørgen Laurvig, der som journalist og Harleykører har skabt bogen om klubbens første 35 år. Her introducerer han bogen og kalder derefter Ib Johansen, Peter Hansen, Jan Koch, Jørgen Hoff, Flemming Thaysen og jeg selv op på scenen, til almindelig beskuelse og præsentation som grundlæggerne af Harley-Davidson Club Denmark. Der manglede desværre 3 andre af klubbens grundlæggere der ikke ville deltage. Ærgeligt, men det er jo deres beslutning.

Stemningsbilleder fra den festlige aften, ved klubbens 35-års Jubilæum der blev afholdt på Fyn den 23. September 2011

Også et stemningsbillede fra 35-års Jubilæet i Klubben

En aften og nat med fest tilklubbens 35-års Jubilæum. Alle glade og festede igennem så ikke et øje var tørt ..... OBS-OBS- LÆS HER !! I uge 41-2011 lægger jeg yderligere ca 22 billeder ind som jeg har fået sendt af Pernille fra FYN

Jørgen Laurvig - Jan Koch - Peter Hansen - Jørgen Hoff - Jeg selv

Her er det Pernille, fra HDCDK-Fyn, som har stillet de næste 22 billeder til rådighed her på siden. Tak skal Du have Pernille !

Og her er det Pernilles mand, Peer, een af kræfterne bag arrangementet i Marslev under 35-Års Jubilæet.

Peter Hansen og jeg selv ved baren til 35-Års Jubilæet i Harley-Davidson Club Denmark

Fra forpladsen udenfor Fynsdistriktets klubhus i Marslev

Fra 35-Års Jubilæet i Marslev

Der kommer flere til Jubilæet i Marslev på Fyn

Hyggetid på verandaen i Marslev ved Fynsdistriktets klubhus.

Og her står Ib og hygger sig med hans gode gamle ven Bud Weiser.

Et par af de mange cykler der kom til Jubilæet i Marslev på Fyn

Og her er cykler i lange baner, den 23. September 2011, ved Jubilæet i Marslev

Mere hygge i Marslev på Fyn

Mere hygge på Forpladsen ved HDCDKs klubhus i Marslev

Her er Bartender Flemming på jobbet. Flemming har været med i klubben helt fra de tidlige dage.

Klubbens formand Michael byder velkommen til 35-Års Jubilæet

Mere stemning i festhallen

Her er fra venstre, Jørgen Hoff, Jan Koch, Peter Hansen, jeg selv og bagerst Ib Johansen, stående ved een af Jans limosiner, på dagen hvor vi gamle fra klubbens start var samlet for at snakke gamle klubdage hos Jan og Bente.

Jørgen Laurvig byder velkommen og præsenterer os grundlæggere af klubben, på scenen i Marslev på 35-Års dagen siden Harley-Davidson Club Denmark blev grundlagt i Bagsværd på ved København.

Ib Johansen 002 - Flemming Thaysen 016 - Peter Hansen 003 og jeg selv, Sven 004 i klubben.

Og her står jeg igen, sammen med Jan Koch nr. 005

Og her er Flemming Thaysen ved at slukke tørsten ved baren sammen med vennerne.

Orkestret spiller op til bensving ved klubbens 35-Års Jubilæum på Fyn

Almindelig råhygge ved Jubilæet på Fyn

Ohhh, det var dog en herlig pommesfrites og så lige ved Jubilæet i Marslev, hvor vi ser frem til at gense alle til "Fyns Harleymeeting" i 2012.

Her er min gamle ven Knut "Valnød" efterår 2011 (foto stjålet fra Knuts Hannes FB-side) jeg har kendt tilbage fra 1972 i de glade Vejlesødage (Holte). Knut var medgrundlægger af Harley-Davidson Club Denmark og var formand i mange år. Vi har sammen delt rigtig mange timer og nært venskab gennem årene.

Et hurtigt billede taget af Hollænderen Gerard Streefkerk. Her sidder jeg med bla. Jan fra Lund og tørstige Siv fra Kalmar. Billedet er fra Gullarboträffen, Maj 2011.

28. April 2012: Jeg har en stor hilsen til Harleyfolket fra vores gamle medlem nr. 86, i Harley-Davidson Club Denmark, Niels Bull og hans dejlige kone Kathy, der sammen med tvillingerne Samson og Max på 3½ og den lille regent Eva på 1½ år. De bor i USA (Texas-Florida) og har det super og futter rundt på en BMW-1200GS plus Niels sætter en HD-WLC istand, så han er ikke tabt i vores verden, haha ;o)

Her er Niels Bull ved Super-Rallyet i 1981.

Gullabotræffet 2012. Stava fra Gotland og Gerard Streffkerk fra Holland hyggesnakker ved bålet.

Barbro fra Lund er som altid i tophumør på Gullabotræffet ;o)

Lidt barstemning ved Gullabo 2012 med Barbro i front

"Stava" fra Gotland og Jan Persson fra Lund ved baren i Gullabo 2012. "Stavas" Annica med ryggen til bag Jan

Lidt aftenstemning ved tøndebålet i Gullabo 2012

"Holdet" fra Gotland ved bålet på Gullabotræffet 2012

Her pynter Gerard Streffkerk aftenbilledet ved tøndebålet i Gullabo

Bosse og Carina Røg Blomlöf ved Gullabotræffet

Her sidder Carina Røg Blomlöff og kigger efter Romflasken ;o) Hvis nogen ikke skulle vide det, så er Carina oprindelig fra Danmark

Lasse Larsen fra Kalmar hygger på verandaen i Gullabo 2012. Hans dejlige kone Siv kom desværre kun et par timer om Lørdagen pga helbredet. GOD BEDRING SIV OCH PUSS PÅ NOSEN ;o)

Lidt stemning fra terrassen i Gullabo, her med bla Leo, fra Roadriders i Landskrona, med kasket og briller der sludrer med han superkone Rosemarie ved bordet.

Blot et lille kig ud fra terrassen i Bullabo

Lørdagsbillede fra træfpladsen i Gullabo Maj 2012

Bosse Røg Blomlöf deler præmier ud fra scenen ved Gullabotræffet 2012. HaHa, jeg var heldig at komme hjem med en kæmpe pose røgvare til at forsøde dellerne med herhjemme. TakTak Carina og Bosse!

2 navne glemt plus Jan Persson fra Lund og jeg ved tøndebålet hvos vi varmede os. Skal huske at sige der var p....koldt den weekend i Gullabo 2012.

Aftenstemning (lyset har været slukket længe kan Du nok se) ved tøndebålet til Gullabotræffet Maj 2012.

Så blev der 6-8 Juli 2012 og der er "Enuddetræf" på Öland. Her et lille kig over teltpladsen mellem træerne..

Mere fra teltpladsen ved Enuddetræffet på Öland 2012

Og lidt flere telte ved Enuddetræffet på Öland 2012 6-8 Juli

Fra Enuddetræffet 2012 på Öland

Enuddeträffen første weekend i Juli 2012 på Öland hvor Lasse fra Kalmar stod for maden som vanligt. Det er Kalmar Harleyklub der står for Enuddeträffen her.

Og her er Siv Persson sammen med Jan fra Växjö på Enuddetræffet 2012 - Billedet er lånt af Diana Karlsson

Så er det madtid ved madgryder ved Enuddetræffet på Öland 2012

Snak ved bordet på Enuddetræffet 2012

Hyggesnak på Enuddetræffet 2012 med kig ud over Kalmarbælter vest for Öland

Her er Jan Persson og LG (Lars-Göran) igang med lidt hyggesnak ved Enuddetræffet 2012. Begge to er et par gamle drenge i den Svenske Harleyverden som jeg har været så heldige at kende dem begge i mange år.

Og her et det (glemt navn) og Bornholmerlars der får en hyggesnak med Enuddetræffet 2012 på Öland.

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder  manuelt.    Så kan Du nå både at læse og kigge.Harley træf   jeg  har været til i   2018  !   

4, 5, 6,  Maj 2018:     Gullaboträffen   i Sverige
6. Maj 2018:
   
Jeg har lagt 25 nye billeder ind i mappen "Min Harleyverden 3",  fra Gullabotræffet i Sverige, som altid den første weekend i Maj    Desværre blev det det sidste Gullabotræf, så jeg må finde et andet "Sæsonstart" at starte min Harleysommer med.
Há en god dag derude.....

Harleyhilsener
Sven
  
.
     

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Boie | Svar 18.04.2016 16.37

Hej Sven var inde på din hjemmeside, lækkert at se mange billede fra The old days, jeg ser du også har et link til Free trikers, overvejer du en?

Sven 19.04.2016 19.30

Hej Boie.. En trike?, Ååhja, det kunne da være rart og det har også tidligere været meget i tankerne. MEN overgangen til Folkepension har siger nej til det...

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.01 | 14:17

Hej Sven, kig engang herind www.per-anne.dk find ferieture i menuen og Grønland 1989
Mvh. Per Skjødt, søn af den kolde smed

...
04.12 | 16:38

Tak for.. Der er også Thuletræf i Lundeborg, nu Du er fynbo. Mener det er fast Lørdagen efter 6/6 .. Det er godt
www.facebook.com/groups/36418208895/?fref=nf

...
04.12 | 11:25

OK.. Det vil jeg huske når vil skal besøge svigerfamilien, jeg bor ved Middelfart.. Din hk. Side er spændende og jeg er importeret over alt det du har set

...
04.12 | 09:47

deler minder, rygter og lignende over lidt drik og kloge ord. Dér er jeg kommet i mange år på denne dag og hygger. Duk op og fald i snak.. God fornøjelse og hyg

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE