Fra Maderia een eller anden Februar.

Lidt billeder fra Madeira    kan ikke  finde billederne fra turen )
-
Her kommer forhåbentlig et par billeder fra Madeira een eller anden Februar, som vi smuttede til lidt hurtigt, på et par kvikke og rasende billige billetter fra Spies.  HæHæ, min Lisa var på job, sidste dag inden ferien og vi havde ikke arrangeret noget, så hun regnede med en hjemmeferie af en art.

Men da jeg kørte Lisa på jobbet i Lufthavnen, kørte jeg hjem og ringede til Spies. De havde lige 2 pladser til Maderia dagen efter til 3899.- de ville af med. For dyrt synes jeg og ventede til 18-tiden og her var prisen faldet til 2500.-

De lukkede hos Spies klokken 21, så jeg ventede til 2045 og gik så ind og spurgte hvad prisen nu var.  Joo, den var 2000.- pr. styk, men hvad ville jeg give?  Du kan få 1000.- for begge to og så skal det være inklusive fuld kost, sagde jeg til Spiesgutten, og tænkte at det går han ikke med til.

Men han sagde TOP og så købte jeg billetterne og hentede min Lisa i Lufthavnen efter job.  Lisa lurede lidt da hun så de næsten pakkede kufferter derhjemme og blev overglad, da jeg fortalte vi skulle til Maderia næste morgen.

Afsted næste morgen og til byen Funchal på Maderia. Her blev vi glædelig overrasket, da vi opdagede at vi var dumpet lige ind i verdens næststørste karneval (efter Rio).  Kæmpe oplevelse, ligesom vi lejede en bil og kørte rundt på øen og oplevede en masse steder og mennesker, hvis vi da ikke dasede på hotellet og dyppede i poolen på "Hotel Bouganvilla", hvor vi levede som grever med fuld kost og drikkevarer af enhver art.  MEEEN, vi havde da også betalt 1000.- kroner for os begge i en uge.
Ká det gøres billigere ?

Jeg havde købt et smalfilmskamera og optaget nogle film her fra Maderia, men da vi kommer hjem er kvalliteten så ringe at man kun kan se skygger på filmene.  ÆRGELIGT ! 

Håber jeg finder vores billeder en dag - De må da være et sted ?? 
 
.

Der er endnu ingen billeder i fotoalbummet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.10 | 01:19

My email: sven-hansen@live.dk

...
08.10 | 01:18

Hi Michael
IF I should to be convinced to sell, the price would be $ 18,000 which is normal in Denmark, due to our high taxes. A NEW Harley costs $ 95-115000

...
07.10 | 01:30

Hello I’d like to buy your motorcycle and I am actually from Chicago IL. My cell is 708 area code 821-3181

...
26.08 | 15:07

Kære Claus
Jeg kan anbefale Facebooksiden "Thule Air Base - past and present". En facebookside med 5300 medlemmer, så måske dér er en chance.. God vind med det.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE