Mine motorcykler gennem årene

Min Norton Atlas 1968 "Amerikanermodel". Een af de sidste Atlas der blev produceret indtil Commando modellen kom fra samlebåndet - Billede taget i Hjortekær under vinteren 1968-69.

Her er jeg på min Norton Atlas, med min Triumphdyt i baggrunden, i indkørslen hos min gamle ven KokkePeer (bor i Hundested nu med skønne Bente), ved Vangehuset på Stolelyngen i Allerød.

Min første Harley-Davidson, en WLC 1942, som jeg købte sommeren 1969 af en skolelærer i Svogerslev ved Roskilde, for den fyrstelige sum af Kr. 3600.- nysynet og indregistreret.

Samme WLC efter 12 dage med spraydåse og besøg hos mine venner, Familien Barnekow Nielsen, der ejede Lyngby Chrom i Lundtofte. Jeg lavede stortset alt slibe og polérarbejdet selv, så det var en drøj omgang, men billig, hvilket passede fint med min lærlingeløn på Lyngby Motor.

Samme WLC som iøvrigt kørte super og bragte mig langt omkring. Den ville bare ikke gå i stykker og var mig en stabil cykel.

En Norton Atlas jeg købte i Gladsaxe og hurtigt malede sort. Den kørte bare perfekt (Læs: Hurtigt). Jeg havde den dog kun et lille halvt år, indtil der dukkede en køber op med de rigtige penge.

Triumph Bonneville fra 70erne - "MODELFOTO" jeg fandt på nettet, da jeg aldrig fik taget billede af min egen, men denneher ligner til forveksling så det meget nemt kan være min den gamle.

Min første Sportster - Nåede ikke at få taget billede, inden en tumpe i bil kørte ind foran mig på Skodsborgvej 17. April 72, hvor jeg om morgenen var på vej til mit job, som værkstedssergent på Farum Kasernes smedeværksted. Jeg fik lige så mange buler der holdt mig uden bevisthed på intensiv den første uge. Efter sammenlapning på hospitalet, var jeg sygemeldt i 3 måneder. Harleyen blev repareret hos "Røveraksel" og var ok cirka samtidig, så jeg kunne forlade Farum Kaserne på den ved værnepligtens ophør.

On the road again - Sportster her istandsat efter ulykken i April 72

Mere Sportster

Mere Sportster - Her med nye farver. 1970, een af de hurtige årgange Sportster, men da jeg havde lidt svært ved at holde igen, fik jeg smadret maskineriet lidt for mange gange. Men mange kroner fattigere, begyndte jeg at køre hende som datidens Harleyer bør køres - med hjertet.

Faktisk er det min gamle ven Knuts (for nogle bedre kendt som "Valnød") skyld at jeg lakerede stellet også - Vi sad og hyggede en aften og Knut syntes at stellet var "for sort", efter jeg havde lakeret tank og skærme. 5 minutter efter gik vi igang med at splitte cyklen ad i atomer, så jeg kunne lakere stellet i samme farver jeg havde lakeret tank og bagskærm i med støvsugersprøjten (Nilfisk ká det dér) og klokken 10 næste formiddag rullede Sportsteren igen. Tak for hjælpen Knut.

1973 - Min daværende kone Gitte og jeg på Sportsteren ved Hjortekær dammen

Min Harley-Davidson "Servicar" årgang 71 - Der kunne fint stå 4 kasser øl i bagagerummet, hæhæ !

Og her med lidt hjemmegjort støvsugermalet Stars and Stripes på indersiden af klappen til "ølkassen". Sjov cykel der trak noget opmærksomhed derude. Her fotograferet foran mit værksted der lå bag huset hvor jeg boede på førstesalen på Hjortekærsvej 194, 2800 Kgs.Lynby.

Så blev det tid til at handle - Min servicar mod en 72er Electra Glide hvor jeg handlede med min gamle ven Jan Kock fra Roskilde (Jan er også een af medgrundlæggerne af HDCDK). Vi handlede ved mit værksted i Hjortekær hvor jeg boede på Hjortekærsvej 194 på førstesalen jeg havde lejet af Anne og Ib. Fin lille lejlighed jeg boede i nogle år inden jeg flyttede, først til Australien og siden til Grønland på USA-baserne nogle år.

Her er jeg sammen med min gamle ven Knut "Valnød" på een af vore mange ture sammen ud i det blå for lige at nyde livet. Noget vi var rigtig gode til, hvadenten det var hverdag eller fest. Gú ved hvor mange kilometer vi har trillet sammen? Ikke så få endda ! Forresten blev Knut jo senere den mangeårige formand i Harley-Davidson Club Denmark, hvor jeg var den første redaktør/trykker af vores første klubblad "Harley News"

Her er een af mine WLCer som jeg købte, vist af "Eifel" i 222 og satte istand. Billede taget ved et træf på Gotland i Sverige. I de år tjente WLCen mig trofast på rigtig mange og lange ture i Sverige, hvor jeg nød de lange veje bla. op gennem nordlandet til træf i bla. Skellefteå.

Samme WLC efter manicure med "fireflake" lak og støvsugersprøjten plus en hel del forchromning hos mine venner, Familien Barnekow, som ejede og drev Lyngby Chrom i Lundtofte. Jeg lavede selv meget af slibe og polerearbejdet, så udgiften til forchromning var til at overse. Dejlig stabil cykel, der bragte mig rundt i bla. Sverige fra Ystad i syd til Skellefteå i nord ved polarcirklen, ligesom Danmark blev kørt tyndt. Den ville bare ikke gå i stykker, men tjente mig stabilt i mange år.

Samme WLC under et træf "Run to the Sun" ved polarcirklen i byen Skellefteå i Sverige. Den cykel tjente min godt ude på landevejene.

Her er lidt af støvsugersprøjteri af tanken. Jeg havde et fint samarbejde med Nilfisk når den stod på lakering. Her er det "Fireflake" lakering, hvor jeg først lagde "sølvglimmer" i klarlak og siden transperante farvelakker og siden klarlak i massevis. Ganske nydeligt hvis jeg må há lov at sige det, ihvertfald specielt.

Samme WLC i indkørslen i Hjortekær hvor jeg boede.

Maj 1989 - Samme ferie, samme Sportster, men her var jeg blevet kapret at skønne Lisa, som jeg senere blev gift med til hygge resten af livet, basta! Ved ikke lige om jeg var klar over det på det tidspunkt, men det var Lisa... OG så er om at makke ret!

Her er jeg på min 85er FX, foran min garage på Amager, inden start mod træf et sted hvor den står på Harleyhygge og hvad deraf følger(madpakken står nede ved bildøren). Stabil og altid køreklar cykel, jeg nok aldrig skulle have solgt (igen en fix idé). Men man er nu altid så rasende klog bagefter. Frank (MC-Parts) havde den stående i lang tid, men jeg er sikker på at køberen er ovenud tilfreds.

Min FX-85er - Med Lisas bror Kim - Prøver at finde flere fotos af cyklen. Denne cykel rullede jeg rigtig mange kilometer på uden nogen problemer overhovedet.

FL 1950

FL 1950 med alarm og GPS-sporing

Min FX 1985 med lidt ny lak. Den kørte bare rigtigrigtig godt og jeg ærgede mig faktisk bagefter, over at jeg solgte den. Men jeg får nu nogle fixe idéer en gang imellem og så gør man det rigtige når man nu gør det.

Min FX 1985 - Fatter ikke endnu hvorfor jeg solgte den. Den kørte bare perfekt hver dag de 5 år jeg havde den, uden nogen form for reparation udover hjemmeservice i foråret.

Min Panhead 1964 der bare er iorden. Alt er jo stortset nyt på cyklen, da den er blevet istandsat fra A til Z. Bla spritny gearkasse og kobling med beltdrive.

Min Panhead 1964

Min Panhead 1964

Min 64er Panne - KØRER NU I MILANO, ITALIEN.

Min seneste 64er Panhead.. SOLGT TIL EN GUT FRA MILANO I ITALIEN.

Min 64er - Dejlig cykel med alarm og batteriløs GPS-sporing.

Min 1974er FLH efter en lille makeover i foråret. Billedet er taget ved Gullaboträffet i den første weekend i Maj, hvor træffet altid afholdes. En noget kold omgang, med is på cyklerne efter nattefrost, men dagene var solrige og klare så jeg kørte den vanlige tur til bymarked i Gullabo... Dejlig køretur i Sverige som altid, først med besøg hos mine gamle venner Carina og Bosse der driver et røgeri i Brömsebro. Varmt tak og kram for hyggeligt gensyn og bespisning...

Min 1974 FLH Electra Glide

IKKE min cykel, men min søn David der her foråret sidste år 2019, købte sin første Harley også en 1974er FLH som min... TILLYKKE DAVID.!

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder manuelt.   Så kan Du nå både at læse og kigge.


  
De fleste af mine motorcykler gennem tiderne 

(klik på billede for tekst)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.10 | 01:19

My email: sven-hansen@live.dk

...
08.10 | 01:18

Hi Michael
IF I should to be convinced to sell, the price would be $ 18,000 which is normal in Denmark, due to our high taxes. A NEW Harley costs $ 95-115000

...
07.10 | 01:30

Hello I’d like to buy your motorcycle and I am actually from Chicago IL. My cell is 708 area code 821-3181

...
26.08 | 15:07

Kære Claus
Jeg kan anbefale Facebooksiden "Thule Air Base - past and present". En facebookside med 5300 medlemmer, så måske dér er en chance.. God vind med det.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE