Billeder fra hist og pist ......

Her er gode gamle Rådvad Skole, hvor jeg gik de første 5 år af min skolegang, fra August 1957 til 1962, inden jeg blev flyttet til Lundtofte Skole, meget mod min vilje da jeg hellere ville på Trongårdsskolen. Det var grunden til at jeg forlod skolen efter 7. Klasse i bare trods over ikke at nogen ville høre hvad jeg gerne ville.

Første dag på Rådvad Skole i August 1957. Jeg sidder i anden række forneden med ternet skjorte på.

1. Klasse på Rådvad Skole. Jeg står som nr. 3 i øverste række set fra venstre.

Rådvad Skole i 3. Klasse, her står jeg i ternet skjorte til højre for vores klasselærer Herr Brogård.

Rådvad Skole 4. Klasse. Jeg står foroven til venstre, lige foran vores Skoleinspektør Brogård som var vores klasselærer.

5. Klasse på Rådvad Skole, her stå jeg midt i øverste række med sort lynlåstrøje.

Rådvad Skole 2007. Her sidder vi ved kaffebordet i baghaven på skolen. Det var Anders Rud, som er historiker, der havde gjort det kæmpestore arbejde med at opspore os allesammen fra dengang for 50 år siden vi så hinanden for første gang her. Super hyggeligt at mødes igen og det underlige var at vi bare snakkede videre fra dengang som om vi ikke havde været væk fra hinanden siden. En forunderlig dag....

Her er vi samlet på Rådvad Skole 16. Juni 2012, 55 år efter vi begyndte i 1. Klasse. Fra venstre Kim i blå skjorte, jeg selv, Anette, Elinor, Mariann, Vibeke, Gertrud foroven, Dorte, Steffen, Poul. Siddende fra venstre, Troels, Torben, John, Anders og Jens. Vibeke Hove havde også været dér, men måtte gå tidligt. Super dejlig dag ved varmt gensyn.

Her er fotos fra Hjortekær Trafik i Hjortekær nord for København, hvor jeg virkede som chauffør i rigtig mange år. Denne Ørum P. Scania, KA 78.176, havde jeg fast en årerække hvor jeg kørte 10-minutters bus på Linie 173 Hjortekær-Lyngby i vinterperioden. Om sommeren kørte jeg på alle linier og ellers var jeg mekaniker på værkstedet. Min tid hos Svend Bojesen og hans søn Ejnar husker jeg tit tilbage på som en rigtig god periode i mit liv. Hjortekær Trafik var et rigtig godt firma, hvor de ansattes forskelligheder og egne ønsker blev plejet og opfyldt i meget vid udstrækning, hvilket selvklart gav en utrolig stabil medarbejderstab som vognmanden kunne regne med... Dette foto har jeg venligst modtaget af ”Busnørd” Jonathan Pedersen, taktak...

Og her er en anden Scania der var nogle stykker af i Hjortekær Trafik.

Her en bus fra Ingvar Therkildsens Rutebiler, hvor jeg var chauffør på Linie 165 fra Værløse og Hareskov til Hellerup, plus på Linie 159 mellem Lyngby og Ballerup.. En god tid med gode kolleger og vognmand.

En VBK bus fra De Blaa Omnibusser i Holte, hvor jeg normalt kørte Linie 191, 193 og 195. Mange fine kolleger og Poul Villy som en fin chef.

Her et billede af Mormor og Morfars hus, der lå på Tårnbyhøj Allé nr. 8 i Tårnby på Amager. Her tilbragte jeg flere gange nogle uger i min sommerferie og kunne leje med Morfars kaniner og høns på græsplænen. Morfar havde også et værksted hvor han malede, blandt andet flotte skibe fra hans mange år på søen, heriblandt som Kaptajn på det gode skib "Rugsø", hvor han under 2. Verdenskrig blandt andet medvirkede til transport af flygtninge over Kanalen mellem Frankrig og England. Farligt men flot gjort.

Mundvandet suppleres en solrig dag på Mallorca i 2006

Sommerbillede af min Lisa og jeg i 2009 -- OBS! Det er Lisa til højre i billedet.

Bedste og Farfars piger Mathilde og Caroline.

Her er Super-Malthe med sin far David (min søn) der sammen med Mor Stine ká det dér med at "gøre" børnebørn til Bedste og Farfar.

Og her er Farfars Malthe med Far David

Og her er Farfars Mathilde et sted .........

Og så lige igen Farfars Supermalthe der flækker af grin.

Fra Grønland med Thule Airbase til højre samt Dundasfjeldet nederst og udsigt over landets eneste fjord med hele 3 aktive gletchere. Jeg arbejdede på Thulebasen i 1987-88 og igen i 2005. Jeg blev overflyttet til Søndre Strømfjord basen i eftersommeren 88.

Lisa og jeg nyder en god frokost et sted i København med Iben og Kim, som vi også har spist hyggemad med, da de boede i Canada. Det er ski´da alt, alt for sjældent vi ses ved hyggetid. Herlige mennesker med et stort hjerterum !

Godmorgen prut på min 40 års fødselsdag. Tak min skat !

Mor Karen, Lisa og jeg i Hessensgade.

Mor Karen og Lisas Farmor Magda.

Een eller anden Jul

Osto en eller anden glad dag et eller andet sted.

Her er min Dronning Lisa

Min Mor Karen og Lisa sammen

Mor Karen i haven i Hjortekær

Far William i haven i Hjortekær

Min Supersøster Lizzie og Mor Karen, engang i Hjortekær.

Bente og Pers bryllup der samlede mange den dag.

Mere Bente og Pers bryllup. Supersøde venner der har en stor plads hos os.

Peer og Bente fra Hundested 2011

Lisas brødre Niels og Kim sammen med Mor Winnie.

Far og søn sammen. Et af de sjælne billeder hvor David og jeg bliver fanget sammen af kameraet.

Her min Svigerfar Per. En rigtig levemand der kunne lide spændende vine og nyde lige så spændende mad til. Dette billede er taget ved den sidste fest vi havde sammen med Per, inden kræften tog ham fra os på mindre end et halvt år. Per kæmpede til det sidste, men overmagten var for stor og Per sov stille ind på Nakskov sygehus den 12 Februar 2010 - Per blev bisat i Horslunde Kirke. Fred være med Per på den sidste rejse.

Ups, der lå et foto i bunkerne. Men så vidt jeg husker er det fra vores tur til Korfu i Grækenland, sommeren 1990.

Her sitter min dejlige kone Lisa og hygger til een eller anden komsammen.

Her står Lisa ved slotssøen på Hvedholm Slot da vi var der på et ophold med lækker mad, vine og Cola.

Her står Dronning Lisa sammen med Jernmanden i vilkælderen på Hvedholm Slot nær Fåborg.

Udkig fra tårnet på Hvedholm Slot.

Og her slapper Dronningen af i himmelsengen på Hvedholm Slot hvor vi havde en ganske dejlig weekend sammen under fyrstelige forhold.

Aftenlys (efterår) ved Thule Airbase

Her et billede af Fætter Bent (blev 62 år gammel), taget på Thule Airbase af hans malerkollega Claus Høgh Nielsen.

Her er et billede fra 1995-96, hvor Lisa og Linda var på pigetur til London sammen. Byen har sikker ikke været den samme som før, efter deres besøg....

Billede fra Lisas 50-Års fødselsdag, som vi holdt på Restaurant "Den Lykkelige Familie" på Englandsvej på Amager. Super sted og fantastiske gæster der gjorde dagen stor og mindeværdig for Dronningen. Det kunne ikke have været bedre. STORT TILLYKKE min Skat !

Lisas 50-Års dag, med supergod mad på "Den Lykkelige Familie" på Englandsvej. Her ganske fredeligt hvor der er dyb koncentration med at fylde hovederne med lækkerrierne..

Lisamin 50 År, en dejlig dag med mange venner om familie til at fejre Dronningen.

Her er Lisa "Bedste" sammen med Malthe der storhyggede på Bedstes 50-Års fødselsdag. De to er bare pot og pande hver gang de ses. Dette skønne billede er taget af Brigitte.

Min Lisa ca 12 år...

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder manuelt.   Så kan Du nå både at læse og kigge.


 
Mange tilfældige billeder fra livet og deromkring . ( Klik for større foto med tekst ) 
Denne mappe kommer til at indeholde et sammenkog af alle mulige og umulige billeder i alle mulige sammenhæng. Ikke kun af mig, men også familie og nære venner der måske har "gjort" noget anderledes.  Der bliver ikke taget hensyn til den kronologiske orden, billederne bliver lagt ind efterhånden som jeg finder dem.  Så velkommen til en gang god biksemad.  Desværre ser det ud til at jeg ikke kan finde billeder fra min barndom, andre en dem i mappen "Som tiden da går" lige over denne mappe, men måske lykkes det mig en dag.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.10 | 01:19

My email: sven-hansen@live.dk

...
08.10 | 01:18

Hi Michael
IF I should to be convinced to sell, the price would be $ 18,000 which is normal in Denmark, due to our high taxes. A NEW Harley costs $ 95-115000

...
07.10 | 01:30

Hello I’d like to buy your motorcycle and I am actually from Chicago IL. My cell is 708 area code 821-3181

...
26.08 | 15:07

Kære Claus
Jeg kan anbefale Facebooksiden "Thule Air Base - past and present". En facebookside med 5300 medlemmer, så måske dér er en chance.. God vind med det.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE