Min Harleyverden 2018 og frem...

Indgangen til Gullaboträffen 2018

Min 1974 FLH Electra Glide...

Min himmelseng i Højborgen på træfpladsen... (fodboldklubbens omklædningsrum)

 2018 sæsonen startede i Gullabo, Sverige, med deltagelse i det sidste Gullaboträff nogensinde, med 25 Års Jubilæumstræffet.. Et træf jeg har deltaget i 23 gange og har nydt det hver gang, ikke mindst fordi der er udviklet nære bånd til mange andre deltagere, så man på forunderlig vis blot snakker videre, fra hvor man slap året før  .
Der kommer bestemt til at mangle noget i min Verden til at starte min køresæsom op med, men jeg håber at finde et nyt starttræf til årene fremover, så vi kan fortsætte snakken...
Jeg har på netop dette træf mødt mange og derfor fået utallige nære venner for livet i min Harleyverden,  Svenskere, Hollændere, et par Finner og enkelte Danskere, da der desværre kun har været enkelte fra Dannevang.
Her er mine billeder fra Gullaboträffen 2018...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.03 | 21:56

Test af link

...
13.02 | 10:39

Kære Bente... Lyder da spændende. Du skal være velkommen til at kopiere og indsætte Ottos spændende livshistorie i Jeres slægtshistorie. Hygge fra Sven

...
12.02 | 13:37

Otto er min fætter som jeg ikke har set i mange år. Otto,s liv er efter det læste ualmindelig dramatisk. Ville gerne indsætte historien i vores slægtshistorie !

...
13.12 | 09:33

Kære Helle og Finn .. Ja, det er længe siden, men en rigtig god tid at tænke tilbage på. Håber I har det godt og passer på hinanden. Knuser med hygge.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE