Digte

Digt
at elske , jeg elsker , hvad er det der sker når jeg elsker , jeg bliver blød som dun og fjer, når jeg elsker dig. kun ham og kun en der kan får mig til at elske ,på den måde dybt varmt følsomt, røre ved mig duft til mig ,la mig drømme om dig , din læber så røde og bløde ,kys mig elske mig, når jeg elsker bliver jeg glad ,glad 
min tanker. tage mig med over det hele ild vand bjerge , tage mig med hvor vi kan live forevige sammen, kys mig ,hold om mig , jeg vil elske kun med dig,  og når du sover vil jeg flyve som en sommer fulg rund omkring dig drysse kærlighed og vokte dig , jeg elsker kun dig, elsker din måde være over for mig , dejlig ,forstående tålmodig søde hjælpsomme, jeg elser kun dig.









digt

jeg græd , og græd smerten var så stor , den var så stor, at den ikke  kunne beskrives med ord, det var jo en følelse af nogen havde kunst mine mennesker,dem  

jeg holde af ,dem jeg elskede, dem jeg kæmpede for med alt .

du skal betale prisen for det du har gjort, jeg vil komme efter dig , jeg er en der ikke glemmer, om der går 10, 15 ,30, 50 år og mere til, vil jeg finde dig , jeg vil spake dig tilbage til din mors kuse hvor du kom fra, jeg vil rive din tarme ud af din kropen, jeg vil finde dig ,du har knust min mennesker ,dom dag venter.



Digt

Han solgte vores Kærlighed til andre, lige pludselig var jeg ikke værdig til at være det mere , ja ikke mere.. jeg gjore meget for vi skulle frem stille som par, for at vise at han var min , men nej hvordan kune jeg ikke se det komme, han solgte sin sind til dem , han kune ikke sige fra... det var det at sige fra, men han kunne godt lide den opmærksomhed , nogle gange troede jeg at han had to personligheder  sekfo.... ja den sygdom vore man er flere personer , men jeg ved det hele ikke. han var meget hemmelighedsfuld om hvad han foretog sig i sit daglige liv, også være dag liv .

han har knust mit hjerte i tusind stykker ,hvordan skal jeg samle det, det er knust i tusind stykker, jeg kommer plaster på mit hjerte med helo Gite på, måske kan det samle det . før i tide før han kendte dem ,var det tru love ,da var regler for mig ,hvad jeg måtte for ham , første gang jeg så det , sage han bar sådan var hun og det skulle jeg ikke lave blade over og hvis jeg gjorde så vil han skilles. fordi sådan var de andre sag han , jeg håber hans hjerte bliver også knust, at de gøre det samme med ham, så han ved hvad han har gjort.