Historier

Historier
 

Hyperfiktion  betyder, en historie der har to forskellig slutninger,  der har man mulighed for at vælge om man skal gå den ene vej eller den and.

                                                                                                   

1.Min målgruppen e: fra 6år til 8 år.

2.Min fortælling skal indeholde lidt af være, indlevelse, grin  humoristisk gys eventyr.

 

 

3.Jeg vil arbejde med eventyr og fantasi, syns det er spændende at man kan fortælle en historie fra begyndes , handling og slutning ,og at lave sin egen historie, jeg har valg denne målgruppe fordi jeg syns personlig ud af min erfaring, at det er dem der lytter og kan godt lig at får læst historie, det kan de andre grupper også men det er på et and niveau.

 

Min histories skal handle om pigen med den dybe stemme.

Pigen med den dybe stemme

Der var en gang en pige som  hedder Sultaner, hun bord i en skov i en lille bitte hule sammen med sin mor og farmor,  hendes far var ikke med dem mere ,han var taget af sted, på en rejse og var aldrig  kommet hjem igen.

Sultaner tænkte tid, på at hendes far ikke elske  hende mere, for han kom jo aldre hjem igen, om det hade  noget at gøre med at han var træt af hende farmor, for når farmor skulle på lokum kunne han brug time vis der, og det stang, og det kunne sultaners far ikke klare mere.

En dag gik Sultaner en tur ind i skoven, hun bliv træt af  at går, hun vil vilde sig, hun satte sig under et  oliventræ og begyndte at synge med sin smukke dybe opar stemme.

 

 alle dyrene kunne høre Sultaner  stemme.

De samlede sig rund omkring hende, og lyttede til den smukke dybe   stemme.

 

Det var blevet sent og solen var ved at går ned, Sultaner skulle hjem, men hun ville ikke alligevel.

1.skal Sultaner hjem vælge1.

2. skal Sultaner blive i skoven vælge2.

 

Valg 1.

Sultaner skynde sig hjem hun løb hele vejen næsten, lige pludselig snublet hun over en sten og vælter om kuld, av av av det gøre ondt, Sultaner ser på sit knæ det blødt, hun rejst sig op og forsatte hjem. Sultaner bankede på døren bank bank bank, moren åbne og Sultaner kaster sig ind i hendes mors arme grædende, moren spørger hvad der er galt, og Sultaner forklare at hun faldt og slog sig på knæet, mor sig: la mig se, åh….. min skate pige det ser ikke så slemt ud, vi går ud og vasker det, kom. Min mor vaskede mit sår og gav mig plaster på, jeg elsker min mor meget hun er så varm og sød håber ikke hun tage af sted ligesom far.

More siger at klokken  er mange og jeg må heler går ud og børste tænder, jeg børster min tænder og går ind og putte mig under dyne, og mor kommer ind og kysser mig god nat og siger sov godt min skatte pige, jeg tøver over at min far ikke er der jeg græder tit over det, hvis han var der så kun jeg synge for ham så vil han blive stol af mig det vil jeg drømme om . slut.

 

 

 

Valg 2.

Sultaner forsætter med at synge, om den smukke skov og solen, der holder os varme og giver lys og regnen der vander træne, frugter, plante og grønsager.

lige pludseligt, kan hun høre end lyd igennem skoven UUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUAAA Sultaner rejser sige op og kikker frem og tilbage hun kan ikke se noget .

 

Valg1. skal hun går  vider.

Valg2. skal hun går efter lyden.

 

 

Valg1.

Sultaner forsætter med at går, vider hun kan se sin farmor på langt afstand, hun løber i mod ham, hej formor hvor skal du hen, farmor svar: jeg skal ud til byen og handle for din more vil du med sultaner, Sultaner svar: ja farmor det vil ja gerne, sultaner drog af sted  med sin farmor ind til byen. Sult.

 

Valg2

Sultaner kan høre den uhyggelige lyd hun beslutter sig for at føle efter den og hun kan stadig hør den uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Hun nærmere sig lyden, Sultaner går ned i hug og gemmer sig bage busken, hun kan se at der er noget  stort ,hvor lyden kommer fra, det er et store uhyre som har taget Sultaner far til fang, og vil bide hans arm af, Sultaner skriger og råber til uhyret at han ikke må bide hin fars arm af, og hvad nu hvis jeg synger for dig, om han vil slippe hendes far fri. Uhyret nikker og siger til Sultaner at hun må gane synge, så skal han nok slipe hendes far fri, Sultan går hen til uhyret og synger alt hvad hun kan, hun syner, om den fortabte kærlighed og dem der aldre kom hjem igen og at vi mennesker skal

passe godt på jorden, uhyret tårer begynder at løbe ned af  hans kender, han syns at Sultaner sang er så smukt.
Sultaner løb over til sin far, han holde om hende og græd af glæde, Og siger Sultaner du skal vide at jeg er så stolt af dig min opre sangerinde og jeg rejser aldre uden dig eller mor. Og vi  må skynde os hjem til mor, ja sager Sultaner det bliver more lykkelig over, ligesom mig. slut
 
 
 
Forfatteren

Wafa Sultaner Isa

 

Der kommer snart Sultaner 2 så hold øjne med det.*SSSSSSSSSSS*

Overskrift 1