Mona og Sv. Jørgen på besøg.

26.04.22 til 29.04.22 Super hyggeligt besøg af Mona og Sv. Jørgen. Tusind tak for de smukke LED lys. De er til stor glæde hver dag. Og Anton var også glad for sin pakke, selvom det efterhånden er glæden ved at pakke ud, der er den største. Men en Ikea rotte mere kan man jo altid bruge! 

27.04.22 Mona og jeg fik ved fælles hjælp Escobar en lille tur i dobbeltlonge. Det er første gang Mona prøver det, så Escobar foretrak mig til det, men jeg måtte sidde på en stol ind imellem.

Det var jo skønt vejr, så vi var en del på terrassen og Lysthuset også. Det nyder katten også, selvom Anton ikke syntes, at Mona behøvede at snakke med katten også!

28.04.22 Fik vi kørt en dejlig tur med tospandet. Jeg fik mod på det, fordi vi havde Mona til at hjælpe med strigling og forspænding. Vi havde en dejlig tur i det flotte vejr. Begge ponyer nød det, men især Escobar nød det meget og var så artig og rystede slet ikke med hovedet. (som jeg også havde bedt ham om, at lade være med). Escobar har ikke været for vogn siden 16. marts og da var det også meeeget længe siden sidst.