Oktober 2019

01.10.19 Flotte buketter og en sammenplantning til min fødselsdag. Tusind tak til Benjamin og familie. Mie og Henning og Kirsten og Tom.

De to "gamle" ponyer, Oliver og Sundance er stadig sygemeldte. Vi snakker med dyrlægen på mandag. Vi piller nok skoene af dem og så får de lov til at gå vinteren over uden arbejde. Oliver responderer godt på sin medicin, Prascend, for PPID og er frisk. Olivers skulderskade ved vi ikke om er væk, Men Sundance halter stadig på højre for, når han løber ind.

Kirsten og Preben skiftes til at køre med Fidibus. Søndag d. 20. oktober starter Preben med Fidibus i 50+/- . De skal køre dressur og maratonforhindringer. Jeg er groom fra jorden.

05.10.19 Vi var i SOK og træne med Fidibus på dressurbane og faste forhindringer. Vi havde aftalt at mødes med Mie og Henning og deres ponyer og hunde derovre kl. 10. En kold med smuk morgen. Ponyerne var dygtige, men bunden i forhindringerne var blød og tung.

Ved det at Sundance og Oliver er sygmeldte, så får vi jo tid til at træne med Spotify. Han er meget dygtig og lydhør, når Preben kører ham i lange liner.

06.10.19 I dag var vi så i skoven, hvor jeg gik med Spotify. Det var smukt og stille vejr og han var meget artig. Han havde hovedtøj med træktov på. Og i dag også en gjord. Det sagde han ikke noget til. Men da vi prøvede at gå med sulkyen hen over ham, da vi var kommet hjem, da sagde han nej tak.

Til gengæld tog vi den gode gamle tospandsvogn frem dagen efter og stillede Fidibus og Spotify på hver sin side af stangen og stod helt stille i 5 minutter og øvede parade og tålmodighed. De rokkede ikke med et øre. Heller ikke da uret ringede og tiden var gået.

10.10.19 I dag blev Fidibus så spændt for maratonvognen og vi havde klargjort et reb til at sætte Spotify fast til den ene stang (bare til grimen og med hurtigudløser på) og så havde jeg træksnor i den anden side. Det blev så til, at jeg bare gik med Spotify ved siden af vognen, som om han var sat fast og de gik i et tospand. Spotify var meget flink og gik pænt. Et par gange gik jeg ned bag ved, hvis han blev lidt anspændt.

13.10.19 Preben og Fidibus til undervisning i SOK i dag. De var meget dygtige.Mie og Henning var også derovre med ponyer og hunde. Hyggeligt. 

Stævnet i SOK på søndagd. 20. oktober, 50+/- er aflyst pga. manglende arbejdskraft i bestyrelsen.