Fidibus´ Blog

30-10-2014

Anny er altså en værre kylling! 😙 Så er vi på vej til skoven på en hyggelig luftetur med hunden ... uden sulky eller noget. Da vi nærmer os skoven, kan vi høre, at der er kraftig larm fra en motorsav lige inden for gærdet. Anny blegner straks  og Preben får mit reb og Anny får hunden. Tsk tsk! 😙 Jeg går da bare lige forbi det larmende uhyre uden at blinke! 😉 Jeg er nemlig IKKE nogen kylling! 😎 Vi havde en rigtig dejlig tur, hvor vi gik på ridestierne, fordi jeg ikke havde mine gode Jogging sko på.

22-10-2014

Det er længe siden, at jeg har skrevet sidst, men uha, hvor jeg arbejder. 🙂Næsten hveranden dag er jeg ude og køre en lille tur med Anny. 😉 Stadig med Preben i en snor i min grime, Anny er jo en pyllerrøv...! 😙 For det meste går jeg jo rigtig pænt og fornuftigt... 😉meeen....  igår var jeg godt nok lige lidt heftig. Jeg havde fået tungen over biddet og det var meget ubehageligt, 😥 så resten af turen var jeg helt oppe og køre 😠... og Anny snakkede om, at nu ville hun til at lægge kabaler eller sy strapudemaj, istedet for at køre med ponyer! ......  ... Det synes jeg ikke lyder så godt for mine fremtidsudsigter!  ... Nå, Preben fik heldigvis Anny overtalt til, at vi skulle på en hyggelig eftermiddags tur til Asserbo Slotsruin her i eftermiddags.  🙂... For 2 måneder siden var jeg også med Anny, Preben, Jason, Kirsten og Oliver på en tur derovre. Den aften blev jeg bare trukket af Anny! 🙂 Og Oliver var for sin sulky. Men i dag havde jeg også sulky med 🙂 og jeg gik (selvfølgelig) forrest. 😉 Og jeg gik rigtig fint, så Anny blev helt rolig og godt tilpas. 😉 Oliver prustede og stønnede og hidsede sig op bagved mig, men det tog jeg mig ikke noget af. 😉 ... Oliver fablede om, at der var en bakke, som han gerne ville stæse op af! ... Jeg aner ikke, hvad han snakkede om, 🤔 men jeg tror ihvertfald ikke, at det stod på Annys ønskeliste for turen..... og heller ikke min så. .. Jeg vil sørme ikke risikere, at Anny begynder at lægge kabaler i stedet for at køre med mig!

10-09-2014

Så har jeg mødt Kongen... Lidt skuffende må jeg sige! ... Han havde jo hverken kongekrone på eller noget andet tingel tangel. 🤨 Men absolut meget flink. 🙂... Og han reddede Annys r.., da jeg lige blev lidt opstemt, pga. alle de mange heste og vogne og børn der legede og et højtaleranlæg der blev startet. 🤪 Meget spændende! Nå, da Anny havde stået med hovedet i en busk et stykke tid og drukket en kop kaffe, så fik hun min snor igen og gik pænt ved siden af mig resten af tiden. Det manglede da bare. 😉 Men det er jo hvad man kan forvente, når man bliver købt af en (halv) gammel kone. 😙

09-09-2014

Hm. 🤨 Nu har jeg ellers fået opdraget Anny, så hun går rigtig pænt for enden af mit grimeskaft, når vi er ude og gå. 😉 Og jeg har også fået gjort hende så tryg, at hun tør tage mig med i "byen" og gå med mig der! Det er jeg rigtig glad for! 🙂 Men nu har de så fundet på, at jeg skal have et rigtigt hovetøj på, med bid i munden. Det har jeg heller ikke noget imod, som sådan. 🤨 Jeg kan faktisk rigtig godt lide at få biddet i munden. 🙂 Men det der med at skulle styres bagfra, med nogen lange liner... det synes jeg altså er noget pjat. 😠 Og det er åbenbart så heller ikke meningen, at Anny skal gå ved siden af mig mere. 😥 Æv! 😠 ... Nå, jeg glæder mig til i aften, da skal vi over i SOK igen,  Oliver og jeg. 🤪 Og Anny siger, at denne gang skal vi hilse på "Kongen"! 🤩 Spændende!

05-09-2014

Halløj! Hvor det går! 🙃 Træning og sjov flere gange om dagen.  Da Kirsten, sent på eftermiddagen i går, kom for at køre med Oliver, gik Anny og jeg med. Det er dejligt at komme i skoven, 🙂 men det gør ondt i mine hove på grusvejene. 😥 Men Hov! ... Det gør det jo ikke i dag! 🤔 ... Nåeee! ... Det var derfor, at Preben satte de der mærkelige futteraler på mine fødder! 🤩...  Vi havde en rigtig god tur. 🤩 Først gik vi ned på engen, hvor Jason kom af vognen for at "Bommelomme"! 😙 Og derefter gik vi hele skoven rundt. 🙂 Vi mødte nogle løbe mennesker og nogle der luftede hund. Men det mest spændende var, at der kom nogle store flotte heste forbi os. Hvor mon de skulle hen? ... Nå, hvad mon Anny og Preben så finder på af sjov til mig i dag? 🤪