Spotify enspænder

26.05.20 I dag var en rigtig stor dag, vi har 47 års bryllupsdag og fejrede den herhjemme i det superflotte vejr med lækker frokost. Og i eftermiddags har Spotify været spændt for sulkyen som enspænder. Og tra tra! Det gik rigtig godt. Super. Kirsten og Preben havde en snor i hver side af ham . Vi spændte for i god ro og orden, seletøjet skulle jo passes til. Så kørte vi ud på banen. Spotify lurede lige lidt, men slappede hurtigt af. Jeg havde sat mig i vognen med det samme på gårdspladsen. Vi kørte 4 omgange og stoppede så igen og spændte langsomt fra. Så kom Fidibus for den 4 hjulede og vi gik ud på banen og skridtede nogle omgange sammen med Kirsten og Fidibus og derefter øvede vi den hvide snor igen. Spotify står bomstille. 🙂 Så måtte vi lige drikke et par glas vin sammen med Kirsten, som afslutning på en dejlig eftermiddag.

28.05.20 Selvom vi kørte en lang, lidt hurtig tur i formiddags med tospandet, så var begge ponyerne ude og gå som enspænder ponyer i eftermiddags. Spotify for min lilla sulky igen. Han gik meget fint og jeg styrede selv, men beholder mine to hjælpere, ligesom sidst. Derefter kørte Kirsten og jeg (og Anton) en tur i skoven med Fidibus. Så ponyerne har fået godt med motion idag.

02.06.20 Nu har Spotify gået sin 5. tur for sulkyen (med Preben i snor, selvfølgelig) og det går bare så godt. 2 gange på banen og 3 gange i skoven. Ingen billeder, da jeg jo spænder for og kører og koncentrerer mig om ponyen.

09.06.20 
Så brast mine drømme om Spotify som min trofaste enspænder pony, afløser for Sundance. Spotify har gået så fint 18 gange i tospand med Fidibus. Og i dag gik vi vores 10. tur med Spotify for sulky med mig på kuskesædet. Det gik igen så fint. Han var så afslappet og let på biddet og lydig osv. Og lige pludselig eksploderer han, springer op i luften og fortsætter i spring. Vi kommer i grøften og rundt i vilde cirkler. Preben bliver kørt over. Jeg falder ned i bunden af sulkyen og får min højre fod ud i klemme i egerne. Jeg kan ikke komme fri. Preben får så stoppet Spotify så meget, at jeg får foden hevet til mig og kommer ud af sulkyen. Vi humper hjemad med Spotify stadig spændt for. Spotify er ikke kommet noget til. Preben og jeg har en del skrammer på benene. Det værste er, at jeg ikke tør køre med Spotify mere, for "anfaldet" kom ud af det blå. Der var intet der kunne skræmme ham, ikke en gren der knækkede eller en fugl der fløj op og ingen insekter. Og noget helt andet er, at Spotify ikke plejer at være bange for noget som helst, cykler løbere, hunde osv. Jeg er meget trist. Billedet her er taget på første del af turen og jeg sad ikke og fumlede med kamera da uheldet skete.